Alle innlegg Sukkerforum

Ikke døm meg nå men..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym offavmeg sø. 23 aug. 2009 20:37

Jeg er jo på leting etter drømmemannen, problemet er bare at forelskelsene mine går fort over FORDI, drømmemannen min er egentlig faren til barnet mitt, tenker ofte på han, han ga meg aldri en sjanse til og virkelig bli kjennt med meg, vi er prikk like på mange måter,men det vet han ikke..

Men greia er,når jeg henta barnet våres idag, så tok han toppen min plutselig over bh stroppen, og sa -hehe bare irriterte meg litt, han vet godt at jeg har følelser for han ennå, hvorfor gjør han sånnt?

Skjult ID med pseudonym me2 sø. 23 aug. 2009 20:55

Enten så må du snakke med han og finne ut av tingene, ellers så må du faktisk bare gå videre i livet ditt. Vet at det er lettere sagt en gjort, men får at du skal ha det bedre med deg selv, er det den eneste løsningen.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) sø. 23 aug. 2009 21:03

Hvor lenge er det siden det ble slutt ? Du må gi deg selv tid til å komme over noe så seriøst som når det er unger i bildet.
Det kan hende han vil ha deg tilbake og det kan hende han bare leker med følelsene dine. Jeg kjenner han ikke .

Skjult ID med pseudonym 666 sø. 23 aug. 2009 21:15

"vi er prikk like på mange måter,men det vet han ikke..". Er du nødvendigvis så sikker på det........ Det må jo være en grunn til at dere ikke er sammen også. Alt dette må du finne ut av selv. Er i en lignende situasjon selv og det er ikke lett.

Skjult ID med pseudonym offavmeg sø. 23 aug. 2009 21:20

Vi var aldri sammen, vi datet og jeg ble gravid, så ja..han tror det at jeg er kjedelig, men jeg er langt ifra det, han ga meg bare aldri som sakt en sjanse, men det jeg prøver og spørre om her, er når han tar på meg på den måten, kan han like meg igjen?

Skjult ID med pseudonym me2 sø. 23 aug. 2009 21:23

@offavmeg....Dette er ikke lett. Du sier du har følelser for han. Eller er DRØMMEMANNEN. Det kommer jo an på om han bare irriterte seg over stroppen eller om det er du som legger litt mer i det. Du må nesten bare føle deg litt frem. Snakke med han. Vise at du ikke er den kjedelige personen han tror...

Skjult ID med pseudonym El9 sø. 23 aug. 2009 21:25

Om han kan like deg igjen? Det er det jo ingen av oss her på forumet som kan svare deg på. Kun ham. Hva med å ta en ærlig prat med ham, slik som me2 foreslår?

Skjult ID med pseudonym Smily:o) sø. 23 aug. 2009 21:25

Bare overse det .... selv om det kan være vanskelig .
Lat som du ikke tenker noe over det og ha litt is i magen,, så vil nok tiden vise hva han vil. i mellomtiden kan du jo se deg rundt .. det er mange flotte mannfolk der ute :o)

Skjult ID med pseudonym kameleonen sø. 23 aug. 2009 21:28

Dere har ett barn sammen. Det vil si mulighet til å bli gradvis kjent med hverandre. Han vil jo med tiden se andre sider ved deg som kanskje interesserer han.

Skjult ID med pseudonym ! sø. 23 aug. 2009 21:30

Er dere 14 eller?? Nei, det var barn i bildet ja.
Er nokke fint som heter kommunikasjon, pleie å funke for mange. Du spør, han svarer.

Får du ikkje det svaret du vil ha, kan neppe våre kommentarer hjelpa deg med å verken analysere folk vi ikkje kjenner nokke til, eller overtale han til å endra meining.

Skjult ID med pseudonym offavmeg sø. 23 aug. 2009 21:34

Er klar over det at det bare er han som sitter inne med det virkelige svaret, men jeg bare trengte og spørre om dette, fordi jeg får vondt av det her..Han smilte også forresten når han gjorde det..

Skjult ID med pseudonym me2 sø. 23 aug. 2009 21:38

som sagt offavmeg..Du kan legge litt mye i dette. Men det som er viktigst i det hele er kommunikasjon. Snakk med han, finn ut hva han vil. Om han vil prøve å bli kjent med deg. Bra! Men, om det ikke er noe der....Da må du faktisk bare gå videre. Legg fokus på barnet. Også skal du se at andre ting kommer etterhvert.

Skjult ID med pseudonym offavmeg sø. 23 aug. 2009 21:43

Det kan godt hende jeg legger mye i det..barnet er blitt litt stort nå så er en stund siden han avviste meg, men altså det er bare så synd..Jeg har veldig lyst til og ta det opp med han, men jeg er redd han bare vil få enda dårligere syn av meg sånn sett hvis jeg på en måte 'prøver' meg igjen..kanskje han tror at jeg er desperat..

Skjult ID med pseudonym kameleonen sø. 23 aug. 2009 21:47

@offavmeg
Misforsto litt jeg. Beklager, slettet ett par innlegg jeg skrev :-)
Sikker på at han vet hva du vil? At du er interesser?

Skjult ID med pseudonym offavmeg sø. 23 aug. 2009 21:48

Vi ser ikke hverandre ofte heller pga han bor i en annen by, så vet ikke når jeg skulle tatt den praten med han, kan ikke gjøre det over tlf heller..

Skjult ID med pseudonym offavmeg sø. 23 aug. 2009 21:49

Ja han vet veldig godt at jeg er interessert..

Skjult ID med pseudonym me2 sø. 23 aug. 2009 21:50

offavmeg....Kan jeg da spørre hvor lenge siden det er dere datet..?
Igjen....Er det ikke bedre å få ett svar enn å gå og ha det vondt da? Selv om en avvisning er vondt der og da, så går man faktisk videre etterhvert. Man føler det bare ikke akkurat da. Det ordner seg alltid for snille jenter..:))

Skjult ID med pseudonym El9 sø. 23 aug. 2009 21:53

@offavmeg: noe som faktisk er viktigere enn hans eventuelle syn på deg (bortsett fra samarbeidet om barnet), er ditt eget syn på deg selv. Jeg kan ikke tenke meg annet enn at du er et flott menneske, og har du vondt pga det usagte så fortjener du helt enkelt å få en avklaring på det. At du er ærlig overfor ham mht hva du føler vil jo kunne gi deg en avklaring. En avklaring som kan være god uansett utfall.

Skjult ID med pseudonym kameleonen sø. 23 aug. 2009 21:59

@E19
Enig!
@TS
Tenk på deg selv du!
Du fortjener kun det beste må du huske.

Skjult ID med pseudonym offavmeg sø. 23 aug. 2009 22:14

Off ikke lett, vi har veldig dårlig komunikasjon mellom oss, utenom sånne små ting noen ganger, hører jeg jo aldri noe annet fra han som tilsier at han liker meg igjen, er nok bare jeg som ønsker for mye og derfor legger mye i di små tinga han gjør..

Skjult ID med pseudonym smile sø. 23 aug. 2009 22:19

Kan du ringe han da? Siden dere ikke bor i nærheten av hverandre?

Skjult ID med pseudonym dame40 sø. 23 aug. 2009 22:31

@offavmeg

Du burde nok ta en prat med han uansett, men utifra hva du skriver fikk jeg mer et innrtykk at han kanskje så på deg som et objekt pga at han dro opp jumperen din. Mulig jeg tar feil, men første tanken som slo meg. En ex. av meg gjorde ofte dette. Han var aldri seriøst interessert i meg som person men kun en fysisk greie. Det var ganske så irriterende i lengden. Hadde jeg da hatt sterke følelser for han hadde jeg helt sikkert blitt såret. Håper du finner ut av det, og best å ta dette opp før du får forhåpninger. Det er jo ikke sikkert han er interessert, og det er jo kun han selv som kan svare på hvis han er det.

Skjult ID med pseudonym Oraklet sø. 23 aug. 2009 23:34

Han gjør det fordi han er ordensmennekse og det irriterer ham faktisk at BH-stroppen din synes... Han synes rett og slett ikke det er pent. Og "hjelper" deg på en mildt irettesettende måte.

Ditt svar bør være i en mildt irettesende tone tilbake: "Du, kan ikke du bare drite i å ta på meg hvis du ikke er interessert!"

Skjult ID med pseudonym offavmeg ma. 24 aug. 2009 00:20

Jeg spurte han over mld om han ville ta en kaffe en dag og han svarte faktisk ja..skjønner lite..

Skjult ID med pseudonym Oraklet ma. 24 aug. 2009 00:24

Jeg mener ikke å være unødig negativ. Jeg skjønner godt at du vil tolke i beste mening.

Men alle mennesker som har barn sammen, bør svare ja, dersom den andre foreldren øsnker å ta en kopp kaffe. Det er alfa omega å ha et greit forhold når man har barn sammen. Kanskje han tenkte du hadde noe du ville ta opp, som du ikke ville ta på telefon når en av dere har barnet i nærheten. Jeg tar også en kaffe i ny og ne med den jeg deler barn med, og jeg ville alltid sagt JA til en slik forespørsel. Det har med respekt å gjøre. Jeg har ingen romantsike følelser for den jeg har barn sammen med.

Hør om dere skal dele en flaske rødvin en kveld i stedet. Om han ikke trekker på det, skal jeg gi deg håp.

Skjult ID med pseudonym offavmeg ma. 24 aug. 2009 00:31

Etter tidligere erfaringer så er han ganske så umoden til og bare si ja ved og vise respekt på den måten.

han er bare 23 og fortsatt en guttunge på mange måter..

men kan jo hende..

Skjult ID med pseudonym 666 ma. 24 aug. 2009 01:04

Er du egentlig helt sikker på at drømmemannen er en umoden guttunge på 23 som aldri ga deg en sjanse. Det er veldig fort å forelske seg i en illusjon som man innbiller seg er den personen. Sier ikke dette for å være ekkel, men fordi jeg desverre har erfaringer med dette selv.

Skjult ID med pseudonym offavmeg ma. 24 aug. 2009 01:15

tja, når du sier det sånn, men altså, han er da en så god gutt også..

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ma. 24 aug. 2009 09:04

@offavmeg

Hvor gammel er du ??
Du sier jo selv at han er en umoden guttunge på 23 ... Dette høres jo bare dumt ut ...
Prøv å legge følelsene dine til side og fokuser på ungen .... Hvordan deler dere ansvaret ?

Så tror jeg ting løser seg ganske fort av seg selv ... du finner ut at dette ikke er drømmemannen og /eller så finner noen annen .