Alle innlegg Sukkerforum

skal på date i morgen, men har egentlig ikke overskudd...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym ?? ma. 24 aug. 2009 18:25

Jeg trenger noen råd og oppmuntrende ord : ) I morgen skal jeg på date. Det begynte med at han sendte meg et hjerte, som jeg gjengjeldte og sendte en kort melding om at vi gjerne kunne bli litt bedre kjent. Vi har ikke sendt mer enn 2 meldinger hver og han har ikke svart på den siste meldigen jeg sendte for over en uke siden, bare sendt sms'er. Når jeg spurte på sms om han kunne være så snill å svare på meldingen, fikk jeg svar om at han ikke likte krav før man hadde møttes... Er det mye å kreve at man svarer på en melding? Jeg har i mellomtiden hatt en litt dårlig erfaring med en som var veldig ulik meg og jeg tror egentlig at han jeg skal treffe i morgen også er veldig ulik meg.. Jeg har imidlertid ikke lyst til å avlyse, men kjenner at jeg ikke har særlig overskudd.. Noen gode ideer om hva jeg bør gjøre, folkens??

Skjult ID med pseudonym mandu76 ma. 24 aug. 2009 18:29

Vel hvis du egentlig vil avlyse så kan du jo velge å la den fisken svømme videre ut i verden. Men da er det jo greit å avlyse så tidlig som mulig.

Skjult ID med pseudonym Stjerne ma. 24 aug. 2009 18:31

Hmm..To meldinger her inne og allerede byttet tlf.nr.??? Litt for kjappt for meg men....
Men når dere allerede er i gang på sms..trenger dere vel ikke kommunisere her inne?

Skjult ID med pseudonym Elikapeka ma. 24 aug. 2009 18:32

Hvorfor vil du ikke avlyse? Det er da helt kurant å endre mening, i hvert fall når magefølelsen ikke er rett..stol på din kvinnelige intuisjon!:)

Skjult ID med pseudonym TomTom ma. 24 aug. 2009 18:35

@Stjerne: Det er ikke uvanlig å være på telefon etter et par meldinger. :)

@TS: Jeg ville møtt opp uansett, men det er meg. Du kan jo bli positivt overrasket.. men han som ikke likte "krav" før dere møttes ville jeg glatt hoppet over. En slik holdning før treff sier litt om personen.

Skjult ID med pseudonym Stjerne ma. 24 aug. 2009 18:35

Send ham en hyggelig sms og si du har har forandre mening...det er sikkert hans loss uansett!

Skjult ID med pseudonym kaleida ma. 24 aug. 2009 18:36

Jeg ville helt klart avslyst daten. Eller, kanskje, hvis jeg hadde hatt overskudd, dratt for å møte han for å se hvilken raring det er som synes det er for kravstort at damen ønsker å få svar på en sms hun sender.

Jeg ville ha tenkt at han og jeg er virkelig ikke på nett og at det ikke finnes noen som helst grunn til å treffe han. Hvis jeg ikke drar for å treffe han kun av nysgjerrighet, da, og uten noe håp om at det skal bli klaff overhode.

Skjult ID med pseudonym Stjerne ma. 24 aug. 2009 18:36

Skjønner nå hvorfor jeg aldri er på date TomTom..:)))

Skjult ID med pseudonym kameleonen ma. 24 aug. 2009 18:39

@TS
Det spørs jo litt hva du spurte om i mailen. Det var kanskje viktig for deg å høre hva han svarer før du møter han?
Jeg ville møtt opp,mulig han har en god grunn?

Skjult ID med pseudonym torpedo ma. 24 aug. 2009 18:43

Jisess...hvis han mener at du stiller krav om du ber om svar på en mld....fytti...kjenner jeg koker litt her nå... Ikke dra på den daten!

Skjult ID med pseudonym carmina ma. 24 aug. 2009 18:46

Jeg hadde også en date med en som sa det samme i sommer.
Han møtte aldri opp !!! Det var ikke særlig ok !!!!

Skjult ID med pseudonym MrGrim ma. 24 aug. 2009 18:47

@??

Som mann kan jeg fortelle deg at vi ikke blir sure når kvinner avlyser. Bedre at du avlyser hvis du ikke vil. Da slipper du å kaste bort tiden hans.

Skjult ID med pseudonym TomTom ma. 24 aug. 2009 18:47

@Stjerne: Gutta er ofte mindre tålmodige med tekst enn jenter, og de vil helst høre stemmen ganske fort.

Vil du date fort, så kan du jo avtale sted uten å snakkes på telefon også da...

Skjult ID med pseudonym Teller ma. 24 aug. 2009 18:47

Jeg ville ha spurt meg selv om hvorfor jeg ikke har overskudd. Fanden sitter som regel i detaljene. Denne mannen som ikke svarer på sms og levner avsenderen i det uvisse, har ikke antennene jeg krever for å føle meg vel. Den som viser oppmerksomhet og er til stede der det skjer, når det skjer, kan jeg forholde meg til. Den som er borte for meg nå, vil mest sannsynlig være borte for meg når det virkelig gjelder også. Derfor ville jeg gått på tvers av meg selv om jeg gikk på daten. Følgelig ville jeg også kjent underskudd, nærmest utmattelse. Kroppen er sannelig klok den:-))))

Skjult ID med pseudonym R ma. 24 aug. 2009 18:50

@TS - Hvorfor må du ha svar på en mail her inne når dere snakker på sms? Den skjønte jeg ikke helt. Var det noe spesielt i den mailen?

Skjult ID med pseudonym jenta40 ma. 24 aug. 2009 18:50

Enig med de over, folk som syns det er et for stort krav allered nå med å svare på en melding er sjeldent en det kommer stabilt forhold ut av på sikt......mange andre her inne:)

Skjult ID med pseudonym ...! ma. 24 aug. 2009 19:00

-Dersom du spurte pent om hvorfor han ikke svarte på meldingen her inne, så er det svaret han ga et rødt flagg, spør du meg.
Dersom du skrev "Har du tenkt å svare på meldingen på Sukker eller!?" eller lignende, så stiller det seg litt annerledes.

Men som andre sier så kan det jo virke litt rart at du vil at han skal svare på den om dere allerede kommuniserer via sms. Dersom det var et spesielt spørsmål du ville ha svar på der, så ville jeg da heller ha spurt det samme i en sms istedet. Jeg synes ihvertfall personlig at når man har gått over til sms eller msn, så faller meldingsboksen på Sukker bort, for å si det sånn. Men det er meg, da.

Du må nok bare kjenne på følelsene dine. Er du 'sliten' i følelsene og ikke har følelsesmessig overskudd til å gi en date et godt inntrykk av deg og å gi daten en fair sjanse, så bør du nok kanskje avlyse, eller utsette dersom du tror det kan forandre seg.

Skjult ID med pseudonym Kokosøster ma. 24 aug. 2009 19:18

Hvis han hadde svart med at "vi er jo på sms nå, kan svare her istedet", hadde det vært noe annet. Men å vri det over til et tema om "å stille krav", høres helt merkelig ut.

Enig med Teller. Har selv erfart at det ikke er lurt å gå på tvers av magefølelsen. Den prøver å fortelle deg noe...

Skjult ID med pseudonym ?? ma. 24 aug. 2009 19:20

Takk, dere, dette var bra : )

@Elikapeka - man kan jo aldri vite... derfor hadde jeg ikke lyst til å avlyse, tenkte at det er lurt å være åpen og uten fordommer..

@TomTom : det er han som ikke likte krav før treff som jeg har avtale om å treffe i morgen.... det er derfor jeg er skeptisk..
egentlig enig med deg i kommentaren om at irritasjon før man møtes ikke er bra..

@Stjerne: selvsagt kan vi sms'e, men jeg hadde sendt en mail her før vi begynte med sms'ingen og den har han ikke svart på.
ellers takk for neste kommentar, det var hyggelig sagt, jeg er enig med deg : )

@kaleida: det var melding her, ikke sms han ikke svarte på, men man bør jo svare uansett synes jeg, er dere ikke enige? Man kan vel svare på spørsmål i melding selv om man er over på sms?

@kameleonen: ja nettopp, jeg spurte om noe som jeg synes er viktig og som jeg veldig gjerne ville vite før vi møtes, men han hadde tydeligvis ikke noen forståelse for det, for han skrev bare at han kunne lete fram meldingen igjen hvis det var så veldig viktig for meg.. Jeg kan ikke tenke meg hva som skulle være en grunn til å ikke svare på det jeg spurte om, det var bare to enkle spørsmål, det ene var en kommentar til noe han hadde skrevet i profilen sin og det andre var om han er miljøbevisst (fordi det er veldig viktig for meg og jeg er det selv).

@torpedo: godt å høre, da er jeg ikke alene om å reagere : )

@Teller: du har rett. Jeg har ikke rett magefølelse og han har ikke vist den nødvendige oppmerksomheten..

@R og ! : Se svaret til kameleon, ja det var noe jeg gjerne ville vite før jeg skulle treffe han. jeg spurte helt høflig "kan du være så snill å svare på den meldingen jeg sendte på sukker før vi møtes : ) ?" - er vel greit det, eller? det var jo ikke akkurat en massiv mengde vanskelige spørsmål jeg hadde sendt..

Jeg har tenkt at jeg burde gi ham en sjanse, være åpen og uten fordommer, og at jeg kanskje er blitt litt bortskjemt med mye oppmerksomhet og raske svar før... Sagt til meg selv at jeg bare må roe meg ned, fordi det er ikke alle som er like raske til å svare osv. Men ...! har rett, uten overskudd klarer jeg vel neppe å gi han et godt inntrykk av meg og dermed gi daten en fair sjanse.. jeg tror konklusjonen må bli at når magefølelsen ikke er rett, så bør jeg avlyse eller utsette. Han avlyste forrige uke fordi han fikk besøk utenlands fra, så jeg kan avlyse denne uken så er vi på likefot - også kan vi se om alle gode ting er 3??

Skjult ID med pseudonym sol ma. 24 aug. 2009 19:21

Avlys du, følg magefølelsen din.....det er flere fisk i havet .-)

Skjult ID med pseudonym TomTom ma. 24 aug. 2009 19:33

Det var litt av en kommentar liste ??. :)
@??: Du bør ikke dra på daten.. En dårlig start spør du meg.
En som ikke viser interesse for kontakt er heller ikke veldig interessert.

Blir en part irritert før man i det hele tatt har trufffet hverandre, så bør man overhodet ikke treffes. Enkelt og greit.

(Edited..)

Skjult ID med pseudonym ?? ma. 24 aug. 2009 19:34

@sol - jada, det finnes mange fisk, men jeg finner jo aldri den rette... men jeg skal avlyse, blir bare stress når jeg ikke har noen god magefølelse : )

Så alle, takk igjen, det er bra å få bekreftet fra mange at man ikke bare er kravstor og vanskelig når man reagerer : )

Skjult ID med pseudonym ...! ma. 24 aug. 2009 19:37

@ ??:

Du skrev: "han skrev bare at han kunne lete fram meldingen igjen hvis det var så veldig viktig for meg.."

I tillegg sier han at han ikke liker 'krav' før man møtes, etter at du spurte pent?

Høres ut som en utrolig lett-irritabel person. Jeg hadde ikke orket å gi en sånn person en sjanse. Det blir for 'guffent'. Får litt (negative) frysninger.

-Men han skal ha for at han ikke prøver å virke bedre enn han er ihvertfall; de fleste gjør jo et *forsøk* på å fremstå så bra som mulig - ser ikke ut som han her bryr seg... ;-)

Skjult ID med pseudonym Kokosøster ma. 24 aug. 2009 19:39

Stol på deg selv og gjør det du føler for, uansett.
Skulle forresten ikke forundre meg om han dukker opp med et illsint innlegg på forum i morgen om hvor "kravstore alle damer" er ;o)

Skjult ID med pseudonym TomTom ma. 24 aug. 2009 19:41

@Kokos: Jeg er avslørt....jeg lover å ikke poste ett innlegg i morgen om hvor kravstore damene her, men venter ikke lenger enn til onsdag med det. ;-)

Skjult ID med pseudonym Kokosøster ma. 24 aug. 2009 19:43

Heee heee ;o)

Skjult ID med pseudonym sol ma. 24 aug. 2009 20:03

Jeg finner heller ikke den rette... :)

Skjult ID med pseudonym Kokosøster ma. 24 aug. 2009 20:06

Shhh...... det heter "har ikke funnet" ;o)

Skjult ID med pseudonym sol ma. 24 aug. 2009 20:07

Ok da, Kokosøster.... :)

(kvinne 38 år fra Akershus) ma. 24 aug. 2009 20:09 Privat melding

Min date kom 40 min senere og ganske så beruset, men vi hadde det kjempegøy....ver ikke helt edru jeg heller når han kom :-D Men jeg ville ikke ha dratt hvis han sier at du er liksom krevende. Drit i han.

Skjult ID med pseudonym Kokosøster ma. 24 aug. 2009 20:10

Må prøve å late som jeg er optimist innimellom ;p

Skjult ID med pseudonym sol ma. 24 aug. 2009 20:11

Det var litt av en utfordrende positur, får du mange svar? Kanskje jeg burde ta nye bilder ....?

Skjult ID med pseudonym Olishka ma. 24 aug. 2009 20:14

Vet du hva sol, egentlig ikke. hvis jeg får en brev daglig så er det stas liksom. men medlemskapet mit går ut i slutten av uken så jeg gidder ikke mer av dette.

(kvinne 55 år fra Oslo) ma. 24 aug. 2009 20:15 Privat melding

@Sol
Bare ha slike bilder om du kan stå for det;)))
Olishka har bein i nesa og kan abselutt bruke slikt bilde..go girl!
Hadde bare vært teit visst jeg hadde et slikt..

Skjult ID med pseudonym sol ma. 24 aug. 2009 20:16

Olishka Bare dårlige erfaringer altså?

Skjult ID med pseudonym sol ma. 24 aug. 2009 20:19

Stjerne62 Ok, en mellomting da, en må jo ta hensyn til alder også :)

Skjult ID med pseudonym TomTom ma. 24 aug. 2009 20:23

@Olishka: Jeg kan ikke forstå at du får så lite meldinger, og spesiellt ikke etter all "reklamen din".

Jeg ville trodd at du var ett trekkplaster for gutta her, og ta det som ett kompliment. ;-)

Vi har høy match, men jeg er nok ikke din type. ;-)

Skjult ID med pseudonym hingsten ma. 24 aug. 2009 20:27

trodde aldrende damer foretrakk yngre menn i disse dager,
mange +-40 ønsker 24-34 på min liste, som oftest kortvarig da av erfaring..
man ser vel ikke akkurat en fyr på 42 drasse på frk 60 så ofte her til lands iallefall.
her går hingsty helt tom for ord....

Skjult ID med pseudonym sol ma. 24 aug. 2009 20:27

Fra det ene til det andre.....Jeg har lyst til å bake en syndig sjokoladekake eller noen klissete brownis, men har ingen å spise sammen med :(

Skjult ID med pseudonym sol ma. 24 aug. 2009 20:33

Hvor gammel er du Hingsten og liker du sjokoladekake...... :)

Skjult ID med pseudonym Cathrine ma. 24 aug. 2009 20:33

Jeg ville avlyst. Gjør ting helhjertet også skal man i tillegg glede seg, viktig! ;)

Skjult ID med pseudonym hingsten ma. 24 aug. 2009 20:36

Hingstys uskikkelige mulig er alltid nysjerrig og svimete når det serveres søt-saker..
hingsty matcher nok din alder mesterlig og vet hvem du er frøken-sol.
Mulen har sogar snust på deg siste 24 timer.. så kan du jo lete litt..

Skjult ID med pseudonym sol ma. 24 aug. 2009 20:39

Det er ikke mulig...? Hvor gammel er du Hingsten?

Skjult ID med pseudonym sol ma. 24 aug. 2009 20:44

Stemmer ikke, gi meg et hint da......bare et lite et ? :)

Skjult ID med pseudonym Happyface ma. 24 aug. 2009 20:45

Du har ett luksus problem shame on you!!!!!!!!!!!!! :O

Skjult ID med pseudonym hingsten ma. 24 aug. 2009 20:45

beklager, den jeg trodde du var er ikke pålogget nå, Dette blir ikke så veldig lett muligens..
spennede for den små-nysjerrige mulen da selvfølgelig men...

Skjult ID med pseudonym sol ma. 24 aug. 2009 20:46

Mente du meg Happyface?

Skjult ID med pseudonym hingsten ma. 24 aug. 2009 20:47

hingsty kan kjøre en liten vri... det tar litt tid men.. skal vi se..hmmm.. kanskje dyret kommer...ehhh.. på noe smart.. et øyeblikk..

Skjult ID med pseudonym sol ma. 24 aug. 2009 20:48

Høres spennende ut, men hvor gammel er du Hingsty?

Skjult ID med pseudonym hingsten ma. 24 aug. 2009 20:51

mulig dyrets profil endres et øyeblikk og dukker opp her vet du.. jobber med saken..

Skjult ID med pseudonym hingsten ma. 24 aug. 2009 20:54

Og det haster.. 2 miunutter..

Skjult ID med pseudonym torpedo ma. 24 aug. 2009 20:54

Føkk hingsty..... nått bad!!! Nå var du tøff!!

Skjult ID med pseudonym Happyface ma. 24 aug. 2009 20:54

Har ikke lest hele tråden, men det var ment til tråd starter sol :)

Jeg veit jo ikke om du har ett luksus problem, treningen gikk bra forresten ;)

Skjult ID med pseudonym sol ma. 24 aug. 2009 20:55

Ser man det 44, var ikke så langt unna i alder da nei......

Skjult ID med pseudonym TomTom ma. 24 aug. 2009 20:55

Har aldri sett Hingsten før.. Trodde du stod på fire ben jeg.. ;-)

Uansett.. go go med Sol. ;-)

(kvinne 32 år fra Akershus) ma. 24 aug. 2009 20:56 Privat melding

hva har du å tape på å møte han.. sånn uansett?!?

Skjult ID med pseudonym sol ma. 24 aug. 2009 20:57

Happyface, så flott da, helsestudio?

Hingsty jeg har vært inne......

Skjult ID med pseudonym hingsten ma. 24 aug. 2009 20:58

Hingsty at work in crocodille-land 3 days ago.. airboren back yesterday , in live...
me like Torpedo..

Skjult ID med pseudonym Happyface ma. 24 aug. 2009 21:01

Kan kalle det ett privat helsestudio, vi har det der hvor jeg jobber :)

Trener når vi vil, uten å stå i kø :)

Skjult ID med pseudonym sol ma. 24 aug. 2009 21:04

Har ikke lyst til å røpe hvem jeg sånn med det første, eller vent litt, skal se.......

Happyface Jeg trener også på helsestudio

Skjult ID med pseudonym Happyface ma. 24 aug. 2009 21:08

Det går helt fint, ta den tiden du trenger du sol :)

Hvilket studio trener du på? Jeg har drevet aktiv idrett store deler av livet, men nå er jeg bare mosjonist :)

Skjult ID med pseudonym sol ma. 24 aug. 2009 21:13

du er ikke kjent der uansett Happyface.......

Jeg fant deg ikke igjen Hingsty, hva er kallenavnet ditt?

Skjult ID med pseudonym hingsten ma. 24 aug. 2009 21:13

har hatt besøk av match 74, 79 og 90 siden sist. i tllegg til evt under 70 de ser jeg ikke.
det blir vel ikke å røpe seg å oppgi matchtallet til hingsty vel.
fant ikke "trener" på den profilen jeg tenkte først. Sol-da.

Skjult ID med pseudonym TomTom ma. 24 aug. 2009 21:15

Hvorfor tør ikke Sol å vise seg? :-)

Skjult ID med pseudonym hingsten ma. 24 aug. 2009 21:15

Det var jo poenget.. det hastet og du måtte innom.. jeg endret jo nick to minutter. hingsty ønsker å holde en lav uskyldig profil..
hadde du ikke match over 70 da sol..eller..

Skjult ID med pseudonym sol ma. 24 aug. 2009 21:19

Ok

(kvinne 38 år fra Akershus) ma. 24 aug. 2009 21:19 Privat melding

jeg er full...vet ikke hvis det er riktig tråd engang.....bare ville informere :-D YAY!!!!!

Skjult ID med pseudonym sol ma. 24 aug. 2009 21:21

Ikke alle som er like åpne som deg Tom Tom :)

Skjult ID med pseudonym TomTom ma. 24 aug. 2009 21:23

Det er viktig å reklamere litt, og ikke være anonym 100% av tida. Tror de aller fleste har stått frem bare i løpet av et par uker nå, så det kommer seg. :) Snart er det din tur Sol. ;-)

Skjult ID med pseudonym sol ma. 24 aug. 2009 21:25

Hvorfor har du drukket deg full på en mandag Olishka?

Skjult ID med pseudonym aaaargh ma. 24 aug. 2009 21:32

Sliter med et Chandler-øyeblikk her, "too many jokes.. must mock (...)"

Pheeew. Lang tråd.

(kvinne 42 år fra Oslo) ma. 24 aug. 2009 21:33 Privat melding

Aner en viss avsporing her, men men... ;)

Personlig gidder jeg ikke møte noen nevnte dag om jeg ikke greier å oppdrive noen lyst til det, men det er meg da....

Skjult ID med pseudonym Oraklet ma. 24 aug. 2009 21:39

Kanskje han bare tester deg... Ser hva du er laget av. Om du umiddelbart hadde svart at de fleste vet forskjell på en forespørsel og krav, og gjerne med et smil, ville ett av to skjedd: Du ville fått respekt eller Han ville takket for seg. Men de fleste er litt runde i kanten før man er blitt kjent.

Nå er du i tvil. Tror du han gleder seg da? Om du ikke tror noen av dere gleder seg veldig, er det ingen grunn til å gå. Si at du ikke gleder deg, at irritasjon ikke er noe godt utgangspunkt, og at du derfor ikke ser noe poeng i å gå. Eller gå på et offentlg sted med mye folk og ikke ha planer der det er vanskelig å slippe unna raskt. Kanskje er han superærlig og sier hva han tenker. Men kjenner du at du ikke har noe lyst, hadde jeg nok ikke gjort det.

(kvinne 38 år fra Akershus) ma. 24 aug. 2009 21:48 Privat melding

Sol. jeg er full på en mandag fordi jeg har det ikke så bra ellers....who cares. jobber hver dag, ingen venter meg hjemme...so det spiller ikke noe rolle

(mann 40 år fra Sør-Trøndelag) ma. 24 aug. 2009 21:51 Privat melding

Oliska, vi bryr oss.. Det ordner seg etterhvert skal du se :)

Skjult ID med pseudonym sol ma. 24 aug. 2009 21:55

Klart det spiller noen rolle jenta mi. Vil du si litt mer.......

Skjult ID med pseudonym carmina ma. 24 aug. 2009 21:55

@olishka
Er du full av f... .... eller ?

Skjult ID med pseudonym mannigata ma. 24 aug. 2009 21:59

Eh, sjeldent alkohol er svaret, ihvertfall ikke over noe mer en en kveld.
Får håpe du føler deg bedre i morgen.

Skjult ID med pseudonym Løsbart ma. 24 aug. 2009 23:06

@mannigata
"Alcohol - the cause of, and solution to, all of life's problems" :-)

Men siden tråden skal være seriøs - selv ville jeg nok blitt skuffet om daten hadde avlyst så kort tid før, men jeg hadde nok heller aldri krevd kommunikasjon kun via SMS. Samtidig - hvis du ikke føler for å gå på en date, så er nok sjansene meget store for at det heller ikke blir en bra date. Så jeg er enig med de som sier at du bør forsøke å forklare det for ham.

Skjult ID med pseudonym ?? ma. 24 aug. 2009 23:35

@happyface -du synes det er et luksusproblem, det er ikke noen av de andre som har sagt det og jeg er ikke enig. Jeg vil gjerne finne en mann som jeg kan ha et langvarig og godt forhold til, da må det være noe til felles og en følelse av at jeg har lyst til å møte han. Det er ikke nok at han ser bra ut, for jeg vil ha mer enn bare sex..

@løsbart - hvordan gikk det med den lovende daten du hadde på gang for en stund siden? jeg leste noe om det i en annen tråd : )
Jeg tror forøvrig ikke at det nytter å forklare det for han.. Da han ble irritert fordi jeg gjerne ville få svar på den meldingen prøvde jeg å si at det var fordi jeg gjerne ville se om det var noe grunnlag for å møtes, fordi jeg tenkte at vi nok var ulike. Da svarte han at det var herlig hvis vi er ulike og at jeg skulle si fra hvis jeg ville møte en totalt fremmed og prøve å ha en hyggelig stund. (Jeg er mer i "like barn leker best-kategorien", har ingen tro på at motsetninger holder i lengden selv om det kan være litt spennende i begynnelsen. Personlig synes jeg faktisk ikke at det er så spennende i begynnelsen en gang : ) og @TomTom, du har sagt før at det blir kjedelig hvis man er veldig like, det synes ikke jeg, det vil alltid være noe man ikke er enige om uansett.

@dalica - energi har jeg å tape, som jeg kan bruke på noen som jeg virkelig har lyst å møte : )

ellers takk for alle råd, mens jeg har vært borte noen timer har det sporet av som Isabjella sier... : )

Skjult ID med pseudonym vibe ma. 24 aug. 2009 23:38

Man kan i prinsippet aldri vite før man har møtt noen, men i dette tilfellet ville jeg faktist avlyst.

Han fremstår som en person som ikke vil gi av seg selv, slik han svarer deg
(med at du er kravstor - han kunne jo bare sagt at han ikke hadde anledning eller svart på evt mailspørsmål på sms)

Og dersom han skulle skru på sjarmen på daten, er det fordi han blir betatt og er en opportunist som først er ålreit hvis det er noe han vil ha. Men du har jo allerede sett hvor usympatisk han er før han liker noen. Det tror jeg er hans sanne natur.

Skjult ID med pseudonym TomTom ma. 24 aug. 2009 23:41

@Vibe: Og dersom han skulle skru på sjarmen på daten, er det fordi han blir betatt og er en opportunist som først er ålreit hvis det er noe han vil ha. Men du har jo allerede sett hvor usympatisk han er før han liker noen. Det tror jeg er hans sanne natur.

Jeg er helt enig med deg. Greit at man kan feiltolke mennesker via internett, men slik oppførsel før en date kan ikke feiltolkes.

Skjult ID med pseudonym vibe ma. 24 aug. 2009 23:41

??,
leser den siste meldingen din, om hva han har sagt nå. Jeg tror fyren er dårlige nyheter.

Hvis han hadde noe å fortelle som var positivt, ville han sikkert fortalt det.
Hvis han mot formodning har noe å fortelle som er positivt men ikke vil fortelle det, fordi han vil se om du komemr likevel,
da tester han deg, og det er heller ikke et bra trekk.

Jeg får virkelige dårlige vibber her.

Skjult ID med pseudonym hingsten ma. 24 aug. 2009 23:41

For å ikke gå å ergre deg selv.. som de våkne og du selv ser i den små-kjølige person med "sten-sjel".

send en sms og si at hans sjel heller skulle kle å tilhøre en natur-sten i en vakker skråning.
du ønsker levende positive mennesker..basta..
så kanskje han tar hintet overfor en annen håpefull..eller kanskje ikke..'ditt trykk lettes iallefall noe på sikt.. TS.

Skjult ID med pseudonym ?? ma. 24 aug. 2009 23:47

@Hingsten - du fikk meg iallfall til å le høyt og hjertelig med den siste meldingen! hehehe!

god natt folkens, jeg legger meg og trenger ikke flere råd, saken er avgjort for lenge siden, jeg avlyser.

mangler bare svar fra Løsbart nå, han sover vel godt med løsbarten på nattbordet : ))

Skjult ID med pseudonym Løsbart ma. 24 aug. 2009 23:47

@??
Jeg synes jo nesten alle dater er lovende, jeg, men det gjengjeldes tydeligvis ikke alltid, selv om jeg mener jeg i hvert fall har kvalifisert grunn til å mene det når jeg får høre at hun veldig gjerne vil treffes igjen... Men når jeg så kommer hjem og det ligger en melding i innboksen om det motsatte, så gikk det vel ikke så bra likevel. Uansett - I never ever give up: http://static.photo.net/attachments/bboard/00K/00K7vX-35213384.JPG

Men jeg synes nok det virker som han ikke er så veldig mye å samle på, nei - hvis han blir sur for noe slikt, hvordan vil han da være i et forhold som, som du sier, består av mer enn sex, for eksempel kommunikasjon? Men jeg synes fortsatt du skal si fra til ham, for eksempel sende en melding på Sukker om hvorfor du ikke tror det er noe poeng, og så kan du jo bare svarthjerte ham.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ma. 24 aug. 2009 23:53

Avlys, du. Hvorfor skal du gjennomføre en første-date når du åpenbart gruer deg mer enn du gleder deg?

Han er ikke desperat etter å bli kjent med deg. Det har han tydelig vist. Han ønsker ikke å komme deg i møte på det som er viktig for deg. Jeg vet ikke hva du svarte ham, men jeg tipper at om du ikke tok igjen med ham, så tror han du er et lett bytte. Og ja, det er godt mulig han skrur på sjarmen. Men jeg er enig med Vibe: Jeg har mine tvil om at det er en sjarmerende mann. Og hva er da poenget?

Men jeg ser at det er en litt ubehagelig situasjon. Lykke til hva du enn måtte velge!

(kvinne 42 år fra Oslo) on. 26 aug. 2009 18:26 Privat melding

håper da inderlig at du ikke dro på den daten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(kvinne 73 år fra Akershus) on. 26 aug. 2009 18:48 Privat melding

Hvordan gikk daten ? Eller ble du hjemme. Vi må jo få rapport !!!!

Skjult ID med pseudonym nei....... to. 27 aug. 2009 12:32

Nei vettu hva...bruk ikke energi på slike menn...du er da vel verdt noe bedre,,,la deg ikke synke sååå lavt,,,,Virker ikke spes..seriøst....er utrolig mange menn her inne som bruker dette forum til bruk og kast,,,,gifte og samboere,,,,"SUKKER" er desverre blitt ett forum så langt unna det det skal være,,,,,Til alle dere OPPTATTE menn hvorfor i huleste flytter dere ikke ut,,da dere har det sååååååååå jævlig der hjemme...dere er for feige,,,,må ha i pose og sekk...deilig og ha noen til og passe på Fortet til dere.....feige,,,det er det rette ordet for dere.....tørr ikke og stå oppreist selv.....til dere jenter som lar dere utnytte,,,,stå heller oppreist---rak rygg..og still dere selv det spørsmålet,,,vil dere virkelig bli tråkka ned i skiten,,,Tror dere virkelig at en gift mann vil ha dere,,,jo for sengehygge,,,,for så og hoppe til neste seng.....Nei glem dette hannkjønnet...finnes sikkert bedre som virkelig ønsker ett seriøst forhold,,,lykke til.....

Skjult ID med pseudonym ?? to. 27 aug. 2009 12:41

@Carmina og andre som eventuelt måtte lure : Jeg gikk ut sammen med en god venn i stedet : )

Kommer ikke til å møte han, det er ikke verdt å bruke energi på : )

Skjult ID med pseudonym nei....... to. 27 aug. 2009 13:58

flott og høre,,,,stå på dine egne krav og det du vet du er verd,,,,ikke menn som er ute etter døgnfluer,,,vær stolt av deg selv,,,,grattis....

Skjult ID med pseudonym Lilleulv to. 27 aug. 2009 14:00

Lettet og glad på dine vegne... Håper alle innspillene var til litt nytte! :-)