Alle innlegg Sukkerforum

"Hvorfor ligger ingen med meg?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym caman ti. 25 aug. 2009 23:10

Hør på en myk manns sang..."
Dette er en kjent tekst av Ole Paus.

Ligger det noe i denne teksten. Noe som forteller hvordan vi menn har blitt, eller er vi bare interessert i overskriften?


Tekst av Ole Paus:
Hvorfor ligger ingen med meg? Hør på en myk manns sang: Jeg tror på (Hør: hvem er så dum og tror på) likestilling, vær så snill (kom) og sett i gang. Kjære alle undertrykte; vær så snill, bli fri! Gi en stakkars mann litt action! I can’t get no satisfaction! (Gi den mannen det han trenger. Gi den mannen en alt!) men det jeg mener å si, er: Hvorfor ligger ingen med meg? Jeg har lest (for mange) bøker, hør her: (Hør på meg nå!) Det fin’s no’n erogene soner under kvinnens tær. (Kanskje et G-punkt?) Hvorfor ligger ingen med meg? (Gap opp la meg se! Punkt) La meg få slippe til! (Kjære slipp meg inn i varmen) Jeg bare ligger her og venter, bruk nå friheten da jenter! (Hele armén skal få slippe til!) Kom til en myk mann vær så snill!)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ti. 25 aug. 2009 23:41

Ctonic hadde en kommentar i en annen tråd.. Han sa noe sånt som:
"Alle vet at greie, straite gutter knuller langsomt!"
Kunne annet enn å dra på smilebåndet av den.

Den klassiske lilla skjerf, skjegg og fotformsko-mannen som Ole Paus nok hadde i tankene, ser vi ikke så ofte lenger. Det er ikke så klare grenser mellom båser av folk (soss, friker og pønker) som det var på tidlig 80-tall... Heldigvis! Derfor tror jeg at dagens myke menn absolutt har større muligheter...

(mann 44 år fra Akershus) ti. 25 aug. 2009 23:44 Privat melding

Bra og litt tankefult komentert Lilleulv :)