Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan og når tar dere opp sex?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Sanne on. 26 aug. 2009 21:27

Et godt seksuelt forhold er essensielt i et samliv, sammen med alt annet som skal klaffe.
Jeg regner med at det er flere enn jeg der ute som liker andre typer sex enn bare myk sex, og da er må jo en eventuell kjæreste være med på leken.

Hvordan tar dere opp deres seksuelle preferanser?

Skjult ID med pseudonym Fnis on. 26 aug. 2009 21:33

Jeg bare prøver meg jeg, og satser på at de sier i fra hvis noe ikke er gøy eller greit. Men det skal jo sies at mine preferanser ikke inkluderer utkledning eller montering av utstyr i taket.

Skjult ID med pseudonym Isabjella on. 26 aug. 2009 21:35

Starter med å spørre om det er noe annet JEG kan gjøre for å glede ham, deretter kommer ofte spørsmålet i retur ;) Har enda ikke hatt problemer med å snakke om sex med en partner, så jeg kjører egentlig bare på, så lenge jeg har fått åpna for det.
Man kan reagere med å bli flau og satt ut, mens andre (faktisk de fleste) setter pris på åpenhet og spørsmål rundt det, både for partners og egen del.

Skjult ID med pseudonym laban on. 26 aug. 2009 21:36

Tar det ikke opp man hinter om det, og starter med ett laaaaaaaaaaangt vorespiel, så kjører man forsiktig eller hardt på, alt ettersom hva dama liker. Ofte så hjelper det på en med en god middag, og en god vin til å begynne med.. Så gir man hverandre komplimanger, og småflørter litt..

Skjult ID med pseudonym Nb on. 26 aug. 2009 22:22

Erfaring, skjønner du. Det er det som teller

Skjult ID med pseudonym fysjom on. 26 aug. 2009 22:24

Tar nok ikke opp alt det kinky første gang vi havner i kassa.... Men etter hvert merker man jo hva dama ikke har noe imot og så kan man dytte grenser litt. Bare gøy det.

Skjult ID med pseudonym Spantax on. 26 aug. 2009 22:32

Det kommer vel ann på hvor viktig den preferansen er for personen. Hvis man ikke klarer å tenne uten at det er tilstede, så er det jo noe som må avklares relativt tidlig, og de som har slike preferanser er gjerne flinke til å gi beskjed om det også.

Personlig så er jeg veldig glad i å eksperimentere, og jeg har jo selvfølgelig enkelte ting jeg tenner mer på enn andre ting, men jeg har enda ikke opplevd at det har vært vanskelig å diskutere seksuelle preferanser. Og jeg har heller ikke planlagt diskusjonene i forkant. det har bare skjedd naturlig.

Skjult ID med pseudonym Stjerne on. 26 aug. 2009 22:46

Først må jeg finne noen å ha sex med..så skal jeg nok klare å nå fram med hva,hvor,hvordan,åssen og slikt....))

Skjult ID med pseudonym laban on. 26 aug. 2009 22:49

I want a slut to fuck in my hummer truck, eminem

Skjult ID med pseudonym R on. 26 aug. 2009 22:51

Jeg bare spør jeg :-) det funker helt fint.

@Stjerne - I hear ya :-)

Skjult ID med pseudonym JomfruMann on. 26 aug. 2009 23:50

Har aldri hatt sex før, så dette var interresant :-)

Nå er det ikke slik at jeg ikke har preferanser da, men tror ikke jeg er klar for å snakke om det med en jente før jeg faktisk har prøvd litt først med henne. Håper å finne en jente som setter pris på meg og lar meg få utforske kroppen hennes og bli komfortabel med å ha sex, så er jeg nok klar for litt eksperimentering.

Skjult ID med pseudonym caman to. 27 aug. 2009 01:12

En av mine veninner ble forespurt på første date, om noe som for oss fleste, er litt utenom det "normale".
Da hun ikke var inne i det han ønsket, sa han pent takk for seg og gikk.
Synes kanskje det er en grei måte å gjøre ting på, dersom en har ønsker og lyster, som for de fleste ikke virker normalt.
For hva er vel poenget med å aldri få levd ut sine fantasier, uansett hva de er?

Skjult ID med pseudonym laban to. 27 aug. 2009 01:25

Kommer helt an på hva man ønsker, men inne på sukker tror jeg de fleste er ute etter litt mere enn onenight stand :)

Men i de tilfeller hvor onenight stand er målet, så er det ofte ett tilfelle hvor man treffes på byen helt tilfeldig, og tenner seksuelt på hverandre, kanskje uten at man er ute etter noe mer i utgangspunktet.. Men da vet begge parter stort sett hva de er ute etter, at det betyr sex uten forpliktelser..

Man kan selvfølgelig ha bra sex der og da uten at det betyr noe mere.. Blir litt annerledes hvis man søker noe mere en tilfeldig sex.. Da nøyer man seg ikke med tilfeldig sex, som ikke fører noen vei..

Skjult ID to. 27 aug. 2009 08:39

@TS. Hvis du søker annerledes former for sex enn det de fleste gjør, gå heller til nettsider som har dette som fokus.

Skjult ID med pseudonym tira to. 27 aug. 2009 09:02

Enig med Spantax, har man spesielle preferanser, lyster som man forventer skal bli tilfredstilt av partner bør det fremkomme tidlig i prossessen, men ellers burde man vel bare utforske dette ettersom man blir kjent :))

Skjult ID med pseudonym Spantax to. 27 aug. 2009 09:57

@laban
Her er det vel snakk om noe helt annet enn one night stand's;-)

@Skjult ID 08:39
Det er ikke snakk om å søke en ren sexpartner her. Hadde det vært det som var poenget med tråden så hadde jeg vært enig med deg. Her er det snakk om mennesker som tenner på noe annet enn den vanlige romantiske "vaniljesexen":-) Vi vil også ha kjærester vet du! Vi er ikke monstre fordi vi liker noe annet en tre jukk i misjonæren under dyna med lyset av!;-p

Skjult ID med pseudonym Isabjella to. 27 aug. 2009 11:19

@spantax:: Hva i svarte er gærn`t med 3 jukk under dyna i mørket, hæ? Hæ? HÆ?? Det har blitt mangt et barn utav slike handlinger også, skal jeg si Dem, så det må jo funke på ene eller andre måten det med ;)

Neida, man bør vel være på lik linje der som ellers her i livet, uansett om man har sære ønsker og behov, eller kjedelige. Like barn leker best, spes i senga, spør du meg :))
Personlig ønsker jeg ikke å finne ut av han som jeg har blitt glad i, har maniac-tendenser i senga etter 6 mnd, liksom...Så egentlig er det vel bare å si det rimelig kjapt, tror jeg. Så får man velge om man skal hoppe på karusellen, eller la det være :)

Skjult ID med pseudonym Spantax to. 27 aug. 2009 12:14

Jeg har aldri fått til den barnesaken jeg Isabjella, kanskje jeg skulle prøve å begrense meg til de tre jukkene neste gang temaet kommer opp!:-o)

Men jeg ble litt nysgjerrig... Hva definerer du som maniac-tendenser i senga?;-p

Skjult ID med pseudonym Isabjella to. 27 aug. 2009 13:52

@Spantax: Om du skal ha barn, så må du sikkert det ja :D Jeg har ikke barn jeg heller, så grensa mi er nok oversteget den også... Jaujau, mulig jeg får til å begrense meg litt neste gang jeg er på vidvanke :D

Hehe, det tror jeg vitterlig ikke jeg tar opp her inne :D :D ;D Nice try :D :D :D

Skjult ID med pseudonym Spantax to. 27 aug. 2009 14:08

Det var som bare...
Var jeg så lett å gjennomskue altså?;-o)

Skjult ID med pseudonym Isabjella to. 27 aug. 2009 16:27

Kjenner lusa på gangen eller noe i den dur, kanskje...?! ;D

Skjult ID med pseudonym Spantax to. 27 aug. 2009 16:50

Hvem er det du kaller en lus????
jeg burde lagt deg over kneet og.... Ops... vi skulle jo ikke gå inn på det der nei!;-p