Alle innlegg Sukkerforum

bjørknes eller?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym søtnøs on. 7 nov. 2007 20:34

har noen erfaring med studiekompetanse på bjørknes eller andre skoler? vet ikke helt hvilken skole skal jeg velge. og det var vel for noen år siden jeg satt i skolebenken i et annet land. har dere forslag?

Skjult ID med pseudonym Perle62 on. 7 nov. 2007 21:10

Bjørknes har hatt veldig godt rykte, men om det er slik fremdeles vet jeg ikke. Sonans er så vidt jeg vet bra også.... men kjenner ikke noen som har gått der.

Skjult ID med pseudonym søtnøs on. 7 nov. 2007 21:11

takk perle :) sonans er litt billigere, så jeg har en tøff velg.

Skjult ID med pseudonym Perle62 to. 8 nov. 2007 06:21

Søtnøs. Jeg vet at det også finnes et offentlig voksenopplæringstilbud i Oslo. Det koster lite / eller ingen ting.
Du får vurdere hva du trenger. Må du ha svært gode karakterer vil jeg nok satset på Bjørknes / Sonans. Er det nok med middels karakterer klarer du deg fint med det offentlige tilbudet.
Mener å huske at du har skrevet at du har vært i norge i ca 19 mnd. Norsken din er svært god, og inntrykket jeg får er at du er utstyrt med et spesiellt lyst hode! Lykke til med studiene :)

Skjult ID med pseudonym søtnøs to. 8 nov. 2007 18:25

det var utrolig snilt av deg å si det, takker pent. og du husker det fortsatt??? du har imponerende hukommelse da ;) jeg har bodd i norge 2,5år, men har lært norsk i 19 mnd. hihihihihi....
jeg tror uio eller bi krever verdens beste karakterer såjeg får begynne å spare allede i dag. og offentlig opplæring er preget i en grad av personer som må på skole, men ikke særlig har lyst til å gjøre det. sånn generelt og håper jeg fronærmer ingen med dette.

Skjult ID med pseudonym Pippi ti. 13 nov. 2007 10:44

Sinsen voksenopplæring har tilbudet helt gratis og bra nok i bøtter og spann om du bor i Oslo ;=) lykke til

Bjørknes er kjempebra men unødvendig dyrt etter min mening!

Jeg har gått på BI også ;=)) dyrt og bra men håper du har tatt en titt på Handelshøyskolen i Bergen - der er det virkelig bra

Skjult ID ti. 13 nov. 2007 17:06

Hei!

Jeg bor et sted hvor veldig mange velger bjørknes med godt resultat. Men det koster å gå der og kvaliteten varierer. Hun jeg bor sammen med har tatt opp fem fag, er veldig fornøyd med fire av de,men føler at hun ikke har lært noe som helst i nynorsk. Tror et kurs på et halvt år koster noe rundt syv tusen.

Eventuelt kan du lese på egen hånd og ta eksamen med de andre, koster bare tre hundre. Her er vel det viktigste selvdisiplin.

Skjult ID med pseudonym søtnøs ti. 13 nov. 2007 20:26

:) takker pent for tipsene :)
det var nyttig.

Skjult ID med pseudonym skjult id on. 14 nov. 2007 22:00

hva ønsker du å lære da??

Skjult ID med pseudonym søtnøs on. 14 nov. 2007 22:02

trenger norsk, nynorsk, matte, naturfag og kanskje samfunnslære.... norsk/ nynorsk til en annen eksamen for fremmedspråklige... mer som hobby. men andre fag trenger jeg veldig, særlig matte.

Skjult ID med pseudonym skjult id on. 14 nov. 2007 22:32

vil du ha brevkurs i matte og naturfag?? - og norsk.. (hehe)

Skjult ID med pseudonym skjult id on. 14 nov. 2007 22:32

vil du ha brevkurs i matte og naturfag?? - og norsk.. (hehe)

Skjult ID med pseudonym søtnøs on. 14 nov. 2007 22:38

ikke brevkurs. skal gå på riktig skole i virkeligheten. må nok lære å snakke om de tingene, ikke bare forstå hva som er skrevet.... et lite problem med å være utlending er å få den passive kunnskapen til å bli aktiv. pluss påfyll av humanisiske/ språklige studiekompetanse fra utlandet.