Alle innlegg Sukkerforum

Hvor mange har besøkt din profil?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Trompet fr. 28 aug. 2009 10:31

Selv har jeg 203 besøkende på cirka seks uker. Det i seg selv er ikke et tall jeg har reagert verken positivt eller negativt på, men så ser jeg i en annen tråd at en helt gjennomsnittlig jente, verken babe eller berte, har hatt 20 000 besøkende! Da begynner da så smått å gå opp for meg hvor enormt forskjellige forutsetninger man har for å lykkes - alt etter hvilket kjønn man har. Jeg har i mitt litt naive sinn trodd at dette var et overvurdert fenomen, men det er virkelig ingen tvil om hvem det er som sitter med makta på Sukker. Enhver jente her er som dronninga i sin helt egen lille bikube, mens vi gutta er de nyttige idiotene som flyver rundt fra blomst til blomst i et desperat forsøk på å en dag kunne innynde seg hos en av disse dronningene.

Jeg merker at jeg har mistet litt av motet. Dette er ikke et spillebrett som favoriserer oss som er litt kresne på hvem vi tar kontakt med.

(mann 36 år fra Akershus) fr. 28 aug. 2009 10:33 Privat melding

401 vært her i snart 7 uker

Skjult ID med pseudonym jørgen jr fr. 28 aug. 2009 10:37

har vært her alt for lenge og har ca 29 besøk i uka....

Skjult ID fr. 28 aug. 2009 10:47

14449

Skjult ID fr. 28 aug. 2009 10:48

ca. 12000

3 år

Skjult ID med pseudonym Tulla fr. 28 aug. 2009 10:53

Tallet 20 000 sier vel noe om hvor mange kikkere damene inne på sukker har. Mange som bare kikker og ikke tar kontakt. Hadde vært bedre om kikkerne hadde skrevet noen ord istedenfor å bare besøke samme profil om og om igjen..

Skjult ID med pseudonym Trompet fr. 28 aug. 2009 10:53

Flott om dere skriver kjønn også.

Skjult ID med pseudonym Trompet fr. 28 aug. 2009 10:56

Tulla: Det sier noe om hvor mange som har vært innom ja. Det er akkurat det det sier, men det sier seg jo også selv at sjansen for å bli "oppdaget" øker betydelig om man har 1000 innom i måneden, i forhold til om man har 100 innom i samme periode.

Skjult ID fr. 28 aug. 2009 11:02

Kvinne: 14000 , datet 2, men er her ennå. ca. 3år. , sjelden noen skriver meldinger.

Skjult ID med pseudonym Tulla fr. 28 aug. 2009 11:03

Det interessante er jo hvor mange som tar kontakt etter å ha vært innom, og hvor mange du tar kontakt med og. Det hjelper ikke hvor mange som er innom hvis inmailen er like tom. Her inne nytter det ikke å sitte på gjerdet, de en er interessert i må en ta kontakt med.

Skjult ID fr. 28 aug. 2009 11:05

Er ikke bare damene som er treige til å ta kontakt her , det er jammenmeg menna også!

Skjult ID med pseudonym Tulla fr. 28 aug. 2009 11:06

2070 besøkende på 6 mnd, et fåtall av de har sendt mail.

Skjult ID med pseudonym Stjerne fr. 28 aug. 2009 11:35

9000 besøkende, 1 år her inne, 2 dater,mail varierer fra dag til dag,flere Sukkerfester....ingen kjæreste...
Antall besøkende har ingenting å si...ser bare etter den ene riktige jeg...Skriver mange mail selv og svarer på allle jeg får.
Men å gi opp håpet gjør jeg nok ikke enda...Å bli medlem på en dateside betyr ikke at du er garantert kjæreste innen kort tid..her må det jobbes:)))...nesten mere enn IRL...og husk at dette bare er et tillegg i letingen..ikke enten her eller ute ,men bruk begge deler:)))

Skjult ID med pseudonym Moreno fr. 28 aug. 2009 11:38

1703 i løpet av 4 måneder.

Skjult ID med pseudonym Trompet fr. 28 aug. 2009 11:41

Tulla: Selvfølgelig er det viktigste hvor mange som tar kontakt, men det sier seg da selv at sjansen for at noen vil ta kontakt er drastisk større for de som har ti ganger så mange innom profilen sin. Som sagt; jo flere som er innom, jo større er sjansen for å bli oppdaget. Har man ikke besøk har man heller ingen som kan ta kontakt.

Poenget her er at det virker å være utelukkende menn som tar kontakt. Jenter har muligheten til å sitte og vurdere hvem de vil ha kontakt med og ikke - mens det for gutta handler om å sende ut flest mulig brev og håpe at noen svarer - så får man ta til takke med det de får.

Jeg er veldig enig med denne eksperten som på Sukker skrev om hvordan dette fungerte. Vi gutta er så dumme at vi gir altfor mye oppmerksomhet til de mest middelmådige, noe som gjør at de tror de er langt mer attraktive enn de i bunn og grunn er. Dette ødelegger både for gutter og jenter her.

Skjult ID med pseudonym Tulla fr. 28 aug. 2009 11:52

Ja, du får bare stå på og følge eksperten. For min egen del tar jeg kontakt med de jeg liker, er ikke av de damene som hverken svarer på henvendelser ell sitter på gjerdet og vurderer. Veldig mange menn som ikke gidder å svare, selv de som står på svargarantien gidder mange ganger ikke å svare.

Skjult ID med pseudonym Trompet fr. 28 aug. 2009 11:58

Jeg følger ingen. Jeg konstaterer bare at han kommer med veldig gode poenger, noe besøkstallene illustrerer greit. Det er gutta som jager damene, og dette gjør at damene føler seg betydelig mer atraktive enn de egentlig er. Dette fører nok til mange dårlige dater.

(mann 39 år fra Vestfold) fr. 28 aug. 2009 11:58 Privat melding

2400 på 9 mndr
Hvorav 1300 har vært innom etter at jeg begynte å skrive på forumet for ca 3mndr siden

5 har tatt initiativ til kontakt (hvis man ser bort fra fake-profilene)

Skjult ID med pseudonym laban fr. 28 aug. 2009 12:08

Til dere damer, er det utseende på profilbilde som avgjør om dere stikker innom profilen eller ikke?
Hva må til for at dere i det haletatt gidder å gå inn på profilen, uten at vedkommende har vært inne å besøkt dere eller sendt mail først?

Hvorfor svarer ikke dere damer på hyggelige mailer ifra oss menn som faktisk er seriøse, vi tar jo kontakt for at vi ønsker å bli kjent med dere.. Hvorfor er det da så vanskelig å gi en kort tilbakemelding? Sånn at man slipper å bruke mere tid på noe som er dødfødt i utgngspunktet..

Skjult ID med pseudonym laban fr. 28 aug. 2009 12:16

På denne måten slipper dere noe mere mas ifra den som søker dere, som dere ikke har noen interesse for.. Problemet løst :)
Så kan vi søke videre, helt til man finner "den rette", synes ihvertfall at man kan være så høflig at man gir ett svar på hendvendelsen ;) Heller sett ett sort hjerte hvis det er lettere :O

Skjult ID med pseudonym laban fr. 28 aug. 2009 12:28

Vi menn må virkelig være dumme som lar oss bli behandlet frivillig på dette viset, og på toppen av det hele så er det mange av oss som betaler for det, hehe :D

Jeg har heldigvis truffet 3 stk de 8 siste mnd i den virkelige verden, men ingen av de var rett desverre :(

Skjult ID med pseudonym Tulla fr. 28 aug. 2009 12:32

Jeg føler meg ikke mer attraktiv om mange er innom profilen min. Har aldri følt meg jaget av gutta her inne, det er bare tull og si noe sånt. Mulig de veldig pene damene er jaga, vi mitt på treet og litt over har ikke det problemet. Problemet med dere gutta er at dere jager etter de samme damene. Det må jo bety at dere vurderer dere som veldig attraktive når dere kun skriver til de peneste damene. Kanskje en ide og prøve oss andre og, eller ikke ifølge eksperten.

laban - jeg svarer jeg hvis jeg får en mail, og mange andre damer gjør og det ifølge forumet. Dere skriver nok til feil ell samme damer dere gutta. Og nei, veldig pene menn - jeg skriver til de jeg liker utseendet på ( sjelden de peneste)

Skjult ID med pseudonym laban fr. 28 aug. 2009 12:35

Bra skrevet SteinR, støtter den :D

Skjult ID med pseudonym laban fr. 28 aug. 2009 12:40

Tulla, jeg skriver så absolutt ikke til de "peneste" damene her inne, og leser faktisk profilen før jeg i det heletatt skriver:)
Ikke har jeg tro på at jeg er en Brad Pit heller, jeg har ett helt ordinert utseende, verken super pen eller stygg ;)

Skjult ID med pseudonym marini fr. 28 aug. 2009 12:41

18244 på tre år, 6-7 dater...
Mange som er innom profilen min bor i Møre og Romsdal, er 10 år for unge eller 10 år for gamle, har mange andre faktorer ved seg som jeg ikke er interessert i. Forskjellen på kvinner og menn er at kvinner ikke gidder å klikke seg inn på bilder bare for å kikke..... Hvis en kvinne først vil se på en mann, er hun nok åpen og nysgjerrig på om profilen og album inneholder noe spennende.

Jeg får mange brev, men kanskje en til to prosent skriver...wild guess...

Skjult ID med pseudonym marini fr. 28 aug. 2009 12:45

Stein R

Hele verden er ikke din verden. Selv om du opplever noe, betyr det vel ikke at andre også opplever det på denne måten? Jeg har sett det før, i dine argumenter, det du har opplevd er din virkelighetsoppfatning av verden. Hvorfor tror du jenter tar det mer personlig å bli avvist enn gutter? Tror du det har noe med kjønn i gjøre, eller er det ganske enkelt et spørsmål om selvtillit (uavhengig av kjønn), som avgjør man man føler seg krenket eller ikke hvis man blir avvist?

Skjult ID med pseudonym laban fr. 28 aug. 2009 12:46

Saken er den marini, det går an å være såpass høflig at man gir ett svar til vedkommende som har gått til det steget å tatt kontakt.. Er man ikke interessert skriv det, eller gi vedkommende ett sort hjerte, verre er det faktisk ikke. Jeg respektere ihvertfall det, og synes at den personen er bra uansett om jeg ikke fikk det svare jeg hadde håpet på ;)

Skjult ID med pseudonym Tulla fr. 28 aug. 2009 12:50

Skift jaktmarker og dere vil få svar fra mange fler, enten positive / negative svar, det er jeg sikker på. Bare gå ut og finn oss !!

Skjult ID med pseudonym laban fr. 28 aug. 2009 12:52

Jeg er her fordi at jeg gidder ikke å renne ut på byen hver helg Tulla.. Du har helt rett i at man for bedre respons der ute ;)

Skjult ID med pseudonym Tulla fr. 28 aug. 2009 12:57

laban - jeg mente finn oss her på sukker. Vi er her og. Meg finner du ikke ute på byen, ihvertfall uhyre sjeldent.

Skjult ID med pseudonym Atreju73 fr. 28 aug. 2009 12:58

@tulla

Det er sikkert riktig at vi gutta jager etter de samme damene, men det er jo også bare naturlig. Det er jo vi som må ta spranget, så hvorfor skal vi ikke satse på det vi helst vil ha?

Tenk deg to lotteri hvor prisen for et lodd er lik, men gevinsten er en Lamborghini i det ene og en eplekake i det andre. Jeg, og de fleste gutta med meg, tar lodd på Lamborghinien. Vi blåser i odds siden oddsene er ganske dårlige uansett.

Får man derimot tilbud om eplekake så stiller det seg annerledes. Et konkret stykke eplekake på relativt greie betingelser er bedre enn en utopisk Lamborghini.

Skjult ID med pseudonym laban fr. 28 aug. 2009 12:58

Men er det riktig at man skal ha så manglende respekt for hverandre at man ikke gidder å svare på seriøse henvendelser?
jeg ser jo at dette er ett problem her inne og på andre slike nettsteder.. Mener alle kan ha såpass folkeskikk at man tar seg bryet å gir ett svar, eller setter det sorte hjerte ;O

Skjult ID med pseudonym Tulla fr. 28 aug. 2009 13:04

Atreju73 - ja, da kan du bare takke deg selv, dere er rett og slett for mange om beinet, og kun de peneste når opp. Da nytter det ikke å komme på forumet å sutre om at dere ikke får svar - laban. Jeg ville ikke sammenligne meg med en eplekake, det blir for dumt Atreju73, ikke rart dere ikke får svar. Skriv noe vettug og til rett dame, prøv det neste gang.

Skjult ID med pseudonym me2 fr. 28 aug. 2009 13:06

2499 på en og en halv mnd. Men er ikke så mange som tar kontakt. Jeg har tatt kontakt med de jeg finner spennende. Har fått en del mail, flørt og en del hjerter ( som jeg ikke skjønner vitsen med. De sorte er greie nok. )

Nå om dagen er det forumet som er mest spennende.

Skjult ID med pseudonym Tulla fr. 28 aug. 2009 13:10

SteinR - kan det ha med alderen din å gjøre eller er det lite som forgår mellom øra dine?? Sjeldent at det kommer noe fornuftig fra deg. Kanskje du skulle konsentrere deg om å bli litt mere moden.

Skjult ID med pseudonym laban fr. 28 aug. 2009 13:12

Er du virklelig så naiv og blind som du framstår her, tulla? Man skal ikke få lov til å sette søkelyse på dette, fordi du er uenig? Sier ikke at du er slik, men damer generelt her inne er slik.. Kan fortelle deg at jeg har hatt 2 lange forhold i mitt liv på til sammen 12 år.. Tror nok ikke at jeg er så håpløs som du tror.

Dette har ingenting med sutring å gjøre, jeg har med all rett lov til å sette søkelys på dette, for hver dag så leser vi om denne problemstillingen på dette forumet. Jeg prøver å ta opp dette på en saklig måte, så folk kan bli litt flinkere til å gi en tilbakemelding. Så sier jeg 1 gang til, jeg respekterer den som svarer, selv om jeg ikke for det svaret jeg hadde håpet på..

Skjult ID med pseudonym Tulla fr. 28 aug. 2009 13:18

Ikke naiv laban men realistisk. Det sier seg selv at sjangsen for å få svar fra den peneste jenta er rimelig mager, når hun får 200 mail om dagen. Klart du kan få si meningen din, alt jeg sier at du kanskje skal prøve deg på de mitt på treet og. Tror ikke du er håpløs i det hele tatt, men jeg tror du overvurderer deg selv litt - kanskje en smule. Svarprosenten vil nok gå opp noen hakk hvis du jekker deg selv ned noen hakk, bare prøv så skal du se :)

Skjult ID med pseudonym marini fr. 28 aug. 2009 13:24

Stein R
Nå gjør du det igjen, trekker frem eksempler fra DIN verden, DU kjenner noen som, Du har sett at....osv. Her er bevis, og det er BARE fra det siste innlegget ditt, ETTER at jeg påpekte at du tror at verden slik du opplever den, er slik verden er..

"Dette skjer med samtlige av mine kamerater på sukker...
Jeg kjenner flere jenter her som samler ......
Om de plutselig blir avvist ute så tar de det ofte personlig, har opplevd flere ganger at de klager til meg etterpå når jeg er ute med dem. "

Du bruker selvopplevde hendelser for å argumentere for dine synspunkter, på samme måte som min mor argumenterer for at røyk ikke er så farlig. "Min tante røkte i 50 år....hun ble 93, og hun var så sprek atte!" "Herr Pedersen (nabo), røkte da i alle år, men han døde jo av tarmkreft..."....osv osv. Når vi andre prøver å få henne til å se på forskningsresultater, blåser hun av det, for HENNES oppfatning av verden går ikke lenger enn hennes eget erfaringsgrunnlag...

Skjult ID med pseudonym laban fr. 28 aug. 2009 13:25

Tulla

Hvis du har lest hele tråden, så tror jeg du forstår at jeg setter meg ikke høyere en hva jeg er, sier jeg er en ordiner fyr.. Søker ikke de peneste, fordi jeg regner de som uoppnåelige, så søker nok der hvor jeg skal være ;) Som oftest er det ikke de peneste som er de beste damene, men de ordinere som faktisk har utstråling ;)

Skjult ID med pseudonym joppe fr. 28 aug. 2009 13:26

Jeg syns nå SteinR fremtrer ganske så troverdig og skikkelig jeg da.. Tulla høres jo bare ut som hun er bitter..

Skjult ID med pseudonym laban fr. 28 aug. 2009 13:29

Synes det SteinR skriver er vettugt, han mener ikke nå galt med det han skriver, men prater av erfaring.. Hvordan vi menn opplever dette..

Skjult ID med pseudonym Tulla fr. 28 aug. 2009 13:34

laban - jeg har vært med i hele tråden jeg. Ønsker deg lykke til videre, og det er ikke ironisk ment, men fra hjertet :)

joppe - Bitter ikke i det hele tatt.

Skjult ID med pseudonym Xradon fr. 28 aug. 2009 13:38

589 besøkende.

Flere gule og røde hjerter. Profilen er ikke juggel, men beskrivelse av meg som person. Har fått flere flørter og blitt godt kjent med flere av dem. Men nå er det bare å sjekke videre, jeg er heldig. Som får oppmerksomhet som jeg er fornøyd med.

Ja mange jenter får mange besøkende. Bryr meg ikke, hun blir ikke mere poppis av den grunn. Hun får bare større problemer med å velge den som passer best ut av hva egoet sier hva hun vil satse på. Dermed havner mange av disse kontaktene under sluket og blir glemt. Skal man ha kontakt, velg det med noen man kan få en fin glede av.

Mitt eneste råd til gutta er å stå på, og ikke overdriv. Jeg trodde at jeg aldri fikk napp, jeg tok sårelig feil.

Skjult ID med pseudonym laban fr. 28 aug. 2009 13:41

Takk for det tulla, det ordner seg nok for oss alle 1 dag ;)

Men håper dere damer og noen gang menn her inne, superbrukere eller ikke, leser denne tråden.. Gi ett svar eller ett hjerte, slik at vi engang for alle slipper å ha flere slike tråder med "sutrende" menn som bare klager hele tiden ;O

Utøve normal folkeskikk, å svar på SERIØSE hendvendelser.. Vi krever ikke noe mere enn det.. :)

Skjult ID med pseudonym jeppe fr. 28 aug. 2009 14:02

Laban: du har ingenting med å kreve noe som helst av andre her inne.

Det er ikke min jobb å oppdra andre mennesker. Blir folk sutrete fordi jeg ikke svarer dem av grunner ingen har noe med så er det deres problem.

Skjult ID med pseudonym R fr. 28 aug. 2009 14:09

Ha ha ha :-) Det kan se ut som om SteinR har dratt det vanlige trikset sitt, med å mene en masse med store bokstaver, yppe på seg en del folk, for så å slette alle innleggene sine. Det der er veldig spesielt.

Skjult ID med pseudonym jødesnerk fr. 28 aug. 2009 16:10

Tulla fremstår jo virkelig som en sjarmerende jente. Rart å tenke på at hun er singel...

Ellers konstaterer jeg at Stein fortsatt har baller store som rosiner, og aldri tør å stå for det han sier.

(kvinne 42 år fra Akershus) fr. 28 aug. 2009 16:43 Privat melding

19 989 har vært innom på 2 år. Er du nestemann ?

Skjult ID med pseudonym laban fr. 28 aug. 2009 17:04

Jeppe, det var en oppfordring, ikke ett krav, kan selvfølgelig ikke kreve noe.. Men forstår liksom ikke problemet med å vise andre mennesker litt respekt. Helt greit at du reagerer slik, men det er ikke ment som noe angrep ifra min side..

Jeg har ihvertfall blitt oppdratt til å behandle folk slik jeg ønsker å bli behandlet selv. Høflighet og takknemlighet, var også elementert på tiden jeg vokste opp. Det er ikke rart det kriges i verden, når man ser hvordan mennesker behandler hverandre.

Skjult ID med pseudonym Jokke fr. 28 aug. 2009 17:15

Tror det har litt med en grunnleggende forskjell når det gjelder kjønn. Menn klikker på profiler på samme måte som de zapper mellom tv-kanaler...dvs jakter på et godt program. Mens kvinner nok er mer selektive. Selv får jeg akkurat passe med klikk, hjerter og mailer... Sukker har fungert bra tidligere, og siden jeg nå er tilbake her etter en "pause" så kommer det sikkert til å funke denne gangen og... Selvfølgelig så betyr det noe hvem man er, hvordan man kommuniserer og hvilken oppfatning man har av virkeligheten, men det gjør det jo alle andre steder også...

Har egentlig ikke tenkt over hvor mange som har sett på min profil, men fant ut nå at tallet var 1242...og det var da fryktelig mange synes nå jeg da på 3 måneder...

Skjult ID med pseudonym marini fr. 28 aug. 2009 17:15

R
Ja, det har han visst gjort... :-) Det betyr vel at han har forandret mening, men da burde han stå for det synes jeg. Hadde stått litt mer respekt av deg.

Skjult ID med pseudonym Xradon fr. 28 aug. 2009 17:19

Smily

20 000 besøkende og ennå ikke funnet en eneste "THE ONE"?

Blir betenkt jeg når jeg hører slike statistikker fra kvinner. For det får meg automatisk til å tenke at dem er for kravstore og derfor uinteressante å ta kontakt med. For man vet at ved første øyekast at man ikke tilfredstiller smørbrødlista pga den er for dårlig. Selv om man skulle like personen og det skulle stemme mellom to mennesker er det ikke godt nok for motpart som ønsker seg mere ut av materielle ting. Skal man ha kjæreste fra nettet kan man ikke forvente noen ting fra sin neste.

Ironisk ment så er det overflod av overfladiske damer her inne. Derfor blir man skremt av disse tallene dere hiver ut i debattene.

Skjult ID med pseudonym Tulla fr. 28 aug. 2009 17:22

jødesnerk - det var da et pseudonym på kanten, synes du burde finne et annet. Mine besteforeldre var jøder. Er en sjarmerende jente, men hva hjelper det - det er så mange fine jenter her. Som kjent så er det de som får all oppmerksomheten. Dere kan tro dere går glipp av mange sjarmerende jenter som er mitt på treet og oppover. Vi er ikke bare sjarmerende men vi har glimt i øyet og..

Skjult ID med pseudonym Xradon fr. 28 aug. 2009 17:32

Tulla

Jeg sjekker aldri damer som fremstår som "Barbie".

Det blir bare for dumt. Jeg ønsker noe mere, en sjarmerende dame som kan vise sitt fulle jeg. Da hjelper det lite å friste med ytre fasade når innholdet er tomt. Vil ha et godt liv jeg, derfor velger jeg de andre velger bort. Derfor er markedet mye større enn om man skulle legge om stilen og kun gå etter perfeksjonisme. Kjærlighet handler alt annet enn ytre fasader og bekledninger. Skal være en viss kreativitet for å kunne vise seg frem som en aktuell livsledsager som virkelig har sansen for langvarige forhold med gjensidig respekt og forståelse.

Om mitt innlegg over dette er provoserende får den enkelte selv avgjøre.

Skjult ID med pseudonym snupp79 fr. 28 aug. 2009 17:34

5300 stk på 9 mnd.

Skjult ID med pseudonym mandu76 fr. 28 aug. 2009 17:36

2859. Har vært her like lenge som heg har vært HER : ) Pleide vel å få 2-4 mail om dagen tidligere. Har ikke profilbilde nå å får en henvendelse ca hver annen dag. Får stort sett mindre forseggjorte og kortere henvendelser nå : )

Jeg svarer alltid laban. Ikke alltid på 2.henvendelse etter avslag dog.
Kanskje gutta her burde lese mer spillteori? på den annen side... så lenge gutta ikke vet hvor mange besøkene hver jente har hjelper det jo ikke.
Selv olischa savner jo henvendelser!

Skjult ID med pseudonym TomTom fr. 28 aug. 2009 17:36

Ca. 1000 på min profil siden juni 2009..

Skjult ID med pseudonym knuffings fr. 28 aug. 2009 17:37

17 399.
Har vært registrert i tre år og online i halvannet.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) fr. 28 aug. 2009 17:46

@Xradon

hehehe .. skjønner veldig godt at du blir skeptisk... men selv om jeg har hatt 20 000 innom (på 2 år!!) så vil ikke det si det samme som at jeg har fått 20 000 meldinger eller 20 000 dater ....
Det er veldig mange som er innom men som ikke finner det de ser intressangt nok. :o))
Føler ikke det selv at jeg er _for_ kravstor... men jeg vil gjerne finne en som gir meg sommerfugler i magen.
Og har også møtt mye rart .. hehehe ;oP

Skjult ID med pseudonym jødesnerk fr. 28 aug. 2009 17:46

Tulla: Hvorfor er jødesnerk på kanten? Jeg er jødisk selv og om dine forfedre var jøder, så er jo det flott, uten at jeg helt ser relevansen her.

Hvorfor tror du vi går glipp av mange sjarmerende jenter fordi vi ikke henvender oss til alle typer? Det er ikke akkurat slik at guttene her blir nedrent av henvendelser fra dere litt mindre pene, men akk så sjarmerende jenter heller. Er det slik å forstå at du sitter på gjerdet og venter på å bli kontaktet - for så å kritisere guttene for å kontakte feil jenter? Du kan jo bare gjøre noe med det selv, og kontakte de ikke fullt så pene guttene selv, så er jeg sikker på at du får mye svar og oppmerksomhet.

Skjult ID med pseudonym ...! fr. 28 aug. 2009 17:49

1.398.733 på fem måneder.

OK da - ca. 1000 (faktisk).

Jeg er mann. Muligens ikke MANN, da men. Gjør så godt jeg kan.

(mann 42 år fra Vestfold) fr. 28 aug. 2009 17:58 Privat melding

Mann: 335 på to uker. Endel brev. Noen hjerter.

Skjult ID med pseudonym Tulla fr. 28 aug. 2009 18:05

jødesnerk - det er ikke noen relevans, men snerk føler jeg ikke er et positivt ladet ord. Kanskje det bare er jeg som er pirkete.

Hvis veldig mange skriver til de samme jentene så er det opplagt det blir mange om beinet. Jeg sitter ikke på gjerdet. Er veldig aktiv faktisk, det er jo derfor jeg er medlem. Da kan jeg ta kontakt med de jeg vil.

Skjult ID med pseudonym noenråd fr. 28 aug. 2009 19:08

@Trompet: Jeg mener ar det ikke er viktig hvor mange som er innom profilen, det som er viktig er at de som er innom får et skikkelig inntrykk av deg, som gjør at noen blir interesserte og tar kontakt, mens andre går videre. Mange av damene som har veldig mange besøkende får antakelig det pga bilder i ulike positurer.. uten at de får mange meldinger og ikke oppnår det de ønsker seg mest, en kjæreste.

jeg tror at det aller viktigste er å ha bilder som viser godt hvordan man ser ut og en tydelig tekst som sier mer enn "send meg en melding hvis du vil vite noe".

jeg vil bare komme med en oppfordring til alle - prøv å skrive noe i profilen som viser tydelig hvem du er, det er mye mer interessant enn veldig generelle profiler. Jeg skal gi noen eksempler for å illustrere hva jeg mener. Setninger som disse under, mener jeg at vi bør droppe - dersom noen er uenige med meg vil jeg veldig gjerne høre hvorfor dere synes disse setningene er verdt å ha med i en profil:
"Det er vanskelig å beskrive seg selv..." - jada, mange synes det, men gjør heller et realt forsøk og spør eventuelt en venn/venninne om hva han/hun synes er spesielt for deg og hva du bør skrive.
"Jeg vet ikke hva jeg skal skrive så ta heller kontakt hvis du vil bli bedre kjent" - da hører du iallfall ikke fra meg og mange gidder ikke å ta kontakt hvis du ikke gidder å skrive noe som helst for å gi et visst inntrykk.
"jeg liker å være aktiv, men kan også trives på sofaen med noen i armkroken" - det gjelder jo nesten absolutt ALLE..
"Jeg liker å lese" - si heller hva du liker å lese - anbefal gjerne noe : )

Har du noe som interesserer deg spesielt mye, så skriv det. Si hva som er viktig for deg, hvis du har barn, si noe om dem, hva får deg til å le?

OG, ja, det er viktig å ha bilder, helst mange og uten solbriller! Og det nytter ikke å ha bilder der man ikke kan se hvordan du ser ut, eller bare bilder av natur - jeg tror ikke at noen er på Sukker for å se på naturbilder..

Det var det : )

Skjult ID med pseudonym mandu76 fr. 28 aug. 2009 19:12

@noen råd. Det eneste jeg synes det ikke er greit å ha i profilen er nr 2.

om det er sånn at gutta må være mer aktive her.... er det anderledes enn i verden ellers?

(kvinne 38 år fra Akershus) fr. 28 aug. 2009 19:13 Privat melding

3000 på en måned

Skjult ID med pseudonym carmina02 fr. 28 aug. 2009 19:20

Mange som har tittet innom , men kun to brev,
Jeg har sendt opptil flere, men ingen svar... Alle er lest ?????

Skjult ID med pseudonym noenråd fr. 28 aug. 2009 19:26

@Mandu76: kan du gi noen grunner for hvorfor det er bra å ha med de andre setningene utenom nr.2? Jeg synes ikke de sier noe som er relevant å vite : )

Det er kanskje sånn at gutta må være litt mer aktive, men det er ikke mitt generelle inntrykk. Noen av de mennene jeg har skrevet til som har skikkelig gode profiler sier de har fått masse henvendelser.. (og med gode profiler mener jeg tydelig tekst og tydelige bilder : )

Skjult ID med pseudonym jødesnerk fr. 28 aug. 2009 19:36

Jeg tror ikke du aner hvor mange gutter og menn det er som pøser på med meldinger til folk her inne. De fleste av disse sender sikkert meldinger til de samme personene, og det er vel derfor en del av dere jenter ikke har merket så mye til det. Jeg har selv opprettet en jenteprofil på dette stedet for en stund siden, bare for å se om det er noen forskjell. Tok en jente som var kanskje ørlite over snittet (7/10), men på ingen måte veldig pen. Hver eneste gang jeg logget inn på den profilen, hadde det kommet fem-seks brev og haugevis med patetiske "flørter" fra gjerrigknarker som ikke har supermedlemsskap. Noe sånt tror jeg ikke skjer med andre gutter enn de som er laaaaaangt over snittet kjekk.

Jeg vil kategorisk påstå, etter å ha forsket og eksperimentert litt rundt på dette stedet i noen måneder, at jenter er svært passive i forhold til et stort flertall gutter.

Skjult ID med pseudonym noenråd fr. 28 aug. 2009 19:40

@jødesnerk: Da har du forsket og eksperimentert mer enn meg, jeg har ikke opprettet noen gutteprofil : ) Du har sikkert rett i at jenter er mer passive generelt sett da, men det gjelder ikke meg - aldri en regel uten mange unntak : )

Skjult ID med pseudonym XYZ fr. 28 aug. 2009 19:45

@jødesnerk:
Tror nok du har mye rett i din påstand om at jenter er mer passive enn gutter her inne, men dette har nok sammenheng i ulike forhold som er diskutert opp og ned i andre tråder her inne....

(mann 41 år fra Sør-Trøndelag) fr. 28 aug. 2009 19:58 Privat melding

@nevermind:
Kan ikke si meg mer enig....de som bare syter og er frustrerte får heller finne på noe annet. Hender ofte jeg ikke får svar fra de jeg kontakter selv, men det dukker alltid opp nye hyggelige jenter som man blir kjent med!:) Det gjelder å ha trua og være positiv!

Skjult ID med pseudonym mandu76 fr. 28 aug. 2009 20:07

@noen råd: At folk velger å skrive at de synes det er vanskelig å beskrive seg selv sier meg noe... At folk liker å lese sier meg noe ( ikke alle gjør det) At er både aktive og å liker sofa ( ikke adhd og ikke latsabb- balansert menneske) vil heller det enn dem som sier: jeg trenger at noe skjer, eller jeg gidder ikke opp på alle fjelltoppene i norge.

Skjult ID med pseudonym noenråd fr. 28 aug. 2009 20:22

@mandu76: jeg ser at det sier noe sånn som du sier, men det er sååå generelt.. og det er så mange som skriver det samme - det er det som er poenget mitt. Dersom man tenker seg litt om kan man utdype litt, da blir profilen tydeligere og man kan spare tid ved at man ikke trenger å skrive til noen som på tross av at de er balanserte og leser (som jeg også er og gjør) likevel kan være min rake motsetning : ) - er du med på det? Jeg synes nesten det er bedre at de skriver at de ikke gidder å gå opp på alle fjelltoppene i Norge, for da er det iallfall ærlig og tydelig, så kan man velge om det er noe man synes er bra eller ikke : ) (er jo nesten tabu å si, de fleste skryter på seg å være mer aktive enn de er, fordi det er mer "korrekt"; )

Skjult ID med pseudonym noenråd fr. 28 aug. 2009 20:24

slår meg sammen med smily og nevermind:
"Antall besøk sier LITE om antall henvendelser fra AKTUELLE, SERIØSE kandidater"

Skjult ID med pseudonym jødesnerk fr. 28 aug. 2009 20:39

Det sier kanskje lite om hvor mange seriøse henvendelser man har, men det gir unektelig bedre odds for at "den rette" skal finne deg. Det sier seg jo selv, om ti ganger så mange har lest profilen.

Skjult ID med pseudonym noenråd fr. 28 aug. 2009 21:07

@jødesnerk - hva mener du at skal til for å få mange seriøse besøkende da?

Skjult ID med pseudonym jødesnerk fr. 28 aug. 2009 21:16

Du må først forklare meg forskjellen på en seriøs og en useriøs besøkende. Jeg tror ikke akkurat at andelen "seriøse" besøkende øker proposjonalt med antall besøk. De fleste er vel mer eller mindre seriøse, uavhengig hvilke profiler de sniker rundt på.

Skjult ID med pseudonym kameleonen sø. 30 aug. 2009 20:54

Trodde det var rundt 300, men nå var tallet oppe i 770. Når skjedde det? :-)

(mann 29 år fra Akershus) sø. 30 aug. 2009 21:24 Privat melding

74 på 4 uker eller noe :p

Burde jeg bytte til et profilbilde hvor jeg ikke har solbriller? ;p

Skjult ID med pseudonym wintermute sø. 30 aug. 2009 21:40

Selv runder jeg straks 2.000 besøk på 9 måneder. Ikke all verdens, men jeg har tydeligvis vært på flere dates enn flere av disse med 10.000+ besøk på samme tid. Jeg sender ikke så mye førstemeldinger, men venter helst og ser an de som sender brev til meg. Jenter som er tøffe og tar initiativ får automatisk bonuspoeng, og de er gjerne oppriktig interessert i å treffe meg. Hvis jenta ser ok ut og virker oppegående, er ikke terskelen min så veldig høy for å dra på date. Erfaringsmessig sier selve profilen veldig lite om personen bak uansett.

Skjult ID med pseudonym Tulla sø. 30 aug. 2009 21:50

kapteinski - ja, bytt bilde.

jødesnerk - har du virkelig en dame og en manns profil på sukker?? Hvorfor det?? Er du virkelig så nygjerrig på om damer får mer respons enn menn at du gidderdet?? Litt av en skrue du..

Skjult ID med pseudonym anna sø. 30 aug. 2009 22:05

@kapteinski - enig med Tulla, solbriller er ikke kult på profilbilde, damene vil se øynene : )

Skjult ID med pseudonym anna sø. 30 aug. 2009 22:11

regner forøvrig med at det gjelder menn også? At dere gjerne vil se øynene, altså?

Skjult ID med pseudonym kapteinski sø. 30 aug. 2009 22:32

seff

Skjult ID med pseudonym Stjerne sø. 30 aug. 2009 22:49

hm...Jeg har ca 50-60 besøkende på min side pr dag i helgene..og mye mindre i ukedagene..men det resulterer jo ikke i noe...jeg er fremdeles like singel..Har vært her nesten et år nå..og har ikke gitt opp enda! Tror antall besøkende har med at jeg er mye her på forumet.

(kvinne 32 år fra Oslo) ti. 1 sep. 2009 02:13 Privat melding

Jeg har 376 besøkende siden jeg registrerte meg for ca. et døgn siden...En del som har tatt kontakt, men absolutt ikke alle akkurat. Får nå se om det dukker opp noen som klikker såpass at det er verdt en date... :o)

(mann 43 år fra Hordaland) ti. 1 sep. 2009 08:13 Privat melding

Totalt har 292 sett din profil - dette i løpet av 30 dager ca
Men det hører med til historien at jeg kikker sikkert på mange flere :) hehe VI ER KIKKERE ALLE MANN HER!!!

Skjult ID med pseudonym s.a.me ti. 1 sep. 2009 08:24

Hmm 26800 på 3 år.. Burde jeg da gi opp, neida...
Har hatt det utrolig mye hyggelig med å være her inne på sukker. Vært på mange fester, to turer. Fått meg flere venninner.
Det er vel nesten sånn blitt at jeg har det like greit som singel.. Det er kanskje ikke så bra, men men..

(mann 36 år fra Akershus) on. 2 sep. 2009 00:01 Privat melding

For å svare trådstarter, så har 38 stykker besøkt min profil på 4 måneder. Så med mindre noen gutter kan skilte med enda dårligere respons, så er jeg foreløpig den mest uinteressante gutten på sukker. På tross av at jeg er både Superbruker og har hatt bilde hele denne tiden (fjernet bilde idag siden jeg begynte å føle meg ukomfortabel med å ha ansiktet liggende ute på et sted hvor jeg tydeligvis er så upopulær). Jeg trodde nå at jeg ikke så værre ut enn gjennomsnittet, men det kan se ut som jeg tok feil.

Og det sier seg vel egentlig selv at jeg ikke har fått noen mailer....

Men men, jeg kaster jo bort penger på så mye annet tull, så hvorfor ikke sukker også...

(mann 31 år fra Østfold) on. 2 sep. 2009 03:41 Privat melding

81 besøk på 4 mnd, mail av 4, truffet 1

har tatt kontakt med de fleste jeg har vært inne hos og lest men får aldri svar.
jeg er nok ikke en av de som skriver mest på mailene eller de beste replikkene og langt ifra den mest attraktive
gutten her men jeg er hvertfall meg selv.som jeg har skrevet på profilen min og, jeg er meget sjenert og sliter
litt med og få kontakt med dere damer/jenter.
så er bare meg selv og gjør det meget enkelt da dette er nytt for meg når jeg tar kontakt men får meget sjeldent svar.
ser det er en del av dere jenter som klager på detta med selvtillit og greier men det er ikke akkurat bare jenter
som sliter med det og det hjelper ikke akkurat at når man prøver da og ta kontakt så får man ikke svar.
hverken avslag eller positivt. dette gjør det også vanskelig ( syns nå jeg da)
jeg har vært i 3 faste forhold siden jeg var 15 fram til jeg var 21. nå er jeg 23 og har bestemt meg for og prøve å
finne den rette men har liksom aldri datet noe særlig siden jeg har vært så lenge i faste forhold og sliter derfor
litt med og si det rette eller gjøre det rette så når jeg først tar kontakt vil jeg gjerne ha noe svar enten det er
positivt eller negativt. skal gå inn på noe jeg har skjønt enkelte her ikke er så begeistra for men....
en kompis av meg har også opprettet en profil her med meget lik profiltekst som meg.... likevel får han minimum 2-3
henvendelser i løpet av to dager, og jeg ikke en mail på 2 mnd. skjer med det da? tydelig at det ikke bare er vi
gutta som "jakter" etter de såkalt peneste. og jeg jakter på de med en intressant profil.

LELOUCH: jeg har kansje vært litt mer heldig der men jeg må si meg enig... ifølge sukker skal superbrukere få 6 ganger
så mye mail.er selv meget aktiv superbruker med bilde men... mailer uteblir :(

(mann 43 år fra Oslo) on. 2 sep. 2009 13:48 Privat melding

Det som er så sinnsykt ille er at helt normalt utseende kvinner får mange tusen treff på 4mnd samtidig som en helt normal gutt som mats86 får 81!!!!!!!!!!!!!!!

Jeg hadde 500 treff den første mnd og masse mail og noen dater. Nå er det langt mer stille...............Får vel tolke det dit hen at de som måtte ha interesse av et nisjeprodukt som meg allerede har vært i kontakt med meg. Derfor forsvinner jeg nok snart da jeg ikke gidder å være på utstilling. Mangler ikke på oppmerksomhet IRL så sukker har egentlig spillt ut sin rolle for meg.

Skjult ID med pseudonym Xradon on. 2 sep. 2009 14:09

Har nå hatt 620 besøkende på min profil. Ikke er jeg attraktiv for damer men oppmerksomhet får jeg. Flere røde og gule hjerter. Date har jeg hatt og fått kontakt med ei nydelig dame med karisma. Det som er viktig er å ikke gi opp. Jeg har vært på sukker veldig lenge og er utrolig kresen. Jeg tar ikke hva som helst for det er mye søppel som man ikke stifter nærmere bekjentskaper med for å si det slik.
Men i all hovedsak er det mange her inne som driver med overfladisk sjekking. I stedet å vente på at noen tar kontakt med dere så hopp i det og let etter de som er passe attraktive selv om ikke utseendet er 100 % slik dere ønsker det. For jo mindre kresen man er på utseendet men kravstor på personlige egenskaper finner dere flørtene mye fortere. Jeg feks gidder ikke bruke tid på damer som er veltrente og slanke. Dem får nok oppmerksomhet. Da går jeg ned i bunken av andre damer som jeg liker og tar kontakt med de. Da blir letingen mye lettere. Men som skrevet så må hver enkelt jekke seg ned og bare godta at det skal stemme mellom to mennesker og ikke fokusere på utseendet i større grad enn at vi skal like det vi ser på en måte. Først da finner man noen verdige som man kan gå videre med.

Men på sukker er det veldig mange som kun går etter slanke veltrente mennesker. Disse er meg ikke verdig i stor grad for jeg søker kvalitet fremfor kvantitet. For dem gir kort og godt ikke nok av seg selv og blir uattraktiv. Men husk at kommunikasjon, interesser, utfolldelelse er mye viktigere og man trives i hverandres selskap osv osv. Slike ting er de absolutte viktigste kravene hvert enkelt bør stille.

Så ikke forvent kontakt med BABEN som herjer på forumet. Sjekk opp andre mennesker som man kan leve med. Da går alt mye enklere for dere selv.

Lykke til på jakten!

Skjult ID med pseudonym hmmmm on. 2 sep. 2009 14:51

Det dere med besøkende er noe veldig rart for oss gutta virker det som. Virker ikke som jentene er så interesert i å sjekke oss ut før vi eventuelt har sjekket de ut. Jeg har 306 besøkende siden desember. I begynnelsen var vell ikke profilen min så veldig bra. Nesten ikke noe skrevet. Nå er det en del der, men bare et profil bilde da jeg er utrolig dårlig til å bli tatt bilde av. Klarer liksom ikke å bli noe linselus. Rare greier det dere, så da blir det uten noe bilder. Men har vell blitt enig med en kompis om å lage noe profil bilder å ha her :)

Men som mange tar opp så er responsen ifra damene virkelig dårlig, og mange sier at har hatt 10-20 000 besøkende innom sin profil. La oss si at 1% av de har tatt kontakt via melding, da vill man si at 100-200 personer har sendt melding. Da synes jeg det er utrolig rart at man ikke har funnet noen. Og det bekrefter egentlig en del ting, at veldig mange av de jentene som er her inne er veldig kresne. Jeg har vell sendt melding til ganske mange jenter, fått svar ifra 3 stk. 2 som sa at de ikke var interesert, og 1 ifra ei som sa at hun var litt sliten den dagen, og syntes at jeg fortjente et bedere svar dagen etter. Noe som aldri kom. Og jeg har fått brev ifra ei som jeg ikke hadde vert inne på først, men svarte ærlig at hun bodde litt for langt unna og var utenfor min aldersgruppe. Selv om jeg syntes hun var fin i mine øyne.

Jeg er i allefall en av de som legger litt å skrive en melding til en jente her inne. Og bruker tid på det, og når da mange jenter her inne klager over at de bare får korte meldinger så er det rart at de ikke en gang gidder å svare på lange meldinger en gang.

huff dette ble en rant som det heter på engelsk. hjernen min klarer ikke å komme på hva det heter på norsk.

men uansett, de som har veldig mange besøkende på sin profil, og har over 0.5% i meldinger bør ikke klage over at de ikke finner noe. dere er rett og slett for kresne. mr right finnes ikke, og heller ikke miss right.

jeg kommer nok til å vere her en stund til, selv om jeg får litt kontakt med damer ut også. Så vet jeg ikke helt om det er den beste måten å finne seg en dame på, i fylla en fredag eller lørdags natt.

(mann 36 år fra Akershus) on. 2 sep. 2009 15:15 Privat melding

Hei mats86.

Ja det ser ut som du vet hva jeg snakker om. Nå er jeg 100% hetro, så å bedømme utseendet til andre gutter er ikke alltid like lett, men jeg kan ivertfall ikke se noe "feil" ved bildet ditt som skulle tilsi så lite respons. Samme med bildet jeg hadde (tror jeg). Nå har jeg som sagt fjernet bildet da jeg ikke føler meg komfortabel med å utlevere ansiktet mitt her mer. Når man får så liten respons som det jeg fikk må man jo bare spekulere i hva jentene som ser bildet sitter og tenker. "Sjekk han taperen der da!" el.

Jeg tror nok at jeg kommer til å melde meg ut så snart måneden jeg har betalt for er omme....

Skjult ID med pseudonym maa on. 2 sep. 2009 18:57

320 på 2 uker.
Veldig få som svarer på mail.Er ikke imponert og tar ikke sukker.no så veldig seriøst,alvorlig.
Det er først og fremst nysgjerrigheten som gjør at jeg er med.
Finne drømmeprinsen her inne NEPPE :) Tror det er en god del useriøse mannfolk her inne

Skjult ID med pseudonym Løsbart on. 2 sep. 2009 19:03

@maa
Håper du har rett - da er det jo desto større sjanse for dem av oss som faktisk er seriøse! :-)

(mann 45 år fra Vestfold) on. 2 sep. 2009 19:03 Privat melding

@maa: Kan du ikke vise profilen din her om du får dårlig respons? :-)

Skjult ID med pseudonym bg*jente32 on. 2 sep. 2009 19:06

31114 på snart 2 år,lite å si egentlig...noen av mine siste besøkende var på 46-47-45 år...

Skjult ID med pseudonym Acelezz on. 2 sep. 2009 19:08

Snart jubileum.. 3 besøkende til.. så får jeg også 4 siffret :D (ikke at det hjelper så mye da)

Skjult ID med pseudonym TomTom on. 2 sep. 2009 19:11

Hæ? 997 på deg også? :)

Jeg mangler også 3 før 1000.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) on. 2 sep. 2009 19:15

Nå er jeg oppe i 20 050 (på to år)... hehehe

Skjult ID med pseudonym Acelezz on. 2 sep. 2009 19:16

TT - vi får jage inn noen damer. og se hvem som klarer det først :D

Skjult ID med pseudonym TomTom on. 2 sep. 2009 19:17

Ace..Ja..hehe... Men da må du reklamere først. :-)

Skjult ID med pseudonym bg*jente32 on. 2 sep. 2009 19:21

@lelouch
er det sånn dere ser på jenter som er her inne i evigheter,sjekk hun taperen der...
ingen vet jo hvor mye/lite post man får...
og tro meg,du får ikke mer post med en bildeløs profil...:-)

Skjult ID med pseudonym Acelezz on. 2 sep. 2009 19:30

naiiiiiiiii :P

Skjult ID med pseudonym bølle-per on. 2 sep. 2009 19:31

ca. 20 000.

neida, bare kødda.

Skjult ID med pseudonym jente on. 2 sep. 2009 21:21

pr.d.d. har 12087 profilen min, har vært her litt til og fra, men tilsammen ca 6 mnd...

Skjult ID med pseudonym ForFun81 on. 2 sep. 2009 21:47

Ca 270 besøkende på snart 2 mnd (én mnd i vinter, én mnd nå)

Har blitt kjent med flere både søte og hyggelige jenter, så føler ikke (det åpenbart lave) antallet betyr noe som helst. :)

Har vært på 1 date som var en veldig positiv opplevelse (nylig). Kommer garantert til å dra på flere :)

MEN: En undersøkelse nylig publisert pekte på at jenter på nettsamfunn får flere komplimenter og henvendelser enn deres relative attraktivitet ellers skulle tilsi (som f.eks. på byen). I tillegg er det iht til denne undersøkelsen flere gutter enn jenter på slike nettsamfunn. At mange gutter (meg inkludert) dermed føler at sukker m.m. kan være en krevende sjekkescene, kan med støtte i denne undersøkelsen virke veldig forståelig.

...men for all del;

Med litt tålmodighet og innsats (som vi gutta alltid må tillate oss å ha) - så er det fullt mulig å få gode opplevelser også her ;)