Alle innlegg Sukkerforum

Sjekkespesialisten

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym carmina02 lø. 29 aug. 2009 16:20

Etter å ha lest et innlegg i Dagbladets Magasin i dag om nettflørting., ble jeg faktisk litt flau på mitt kjønns vegne .Det var tragisk å lese om hvor overfladiske enkelte av kvinnene på disse sidene er.
Nettsjekking er dagens kjøttmarked der det måles og veies døgnet rundt. Særlig måler hun han. Hun er kresen og smart og vet hva hun ser etter. Stiller smarte testspørsmål og ber kjapt om foto. . Stygge menn siles ut. Kvinnen forventer effektivitet. Etter en rask lunch er det nok for å få han krysset ut eller inn.
Det hevdes at enkelte kvinner aldri egentlig har hatt til hensikt å møte mennene de chatter med.
Nettmannfolk er ren terapi.
Forøvrig stod det at nordmenn ligger på verdenstoppen i nettflørting, blandt annet på Sukker og Møteplassen.

Jeg håper ikke dette er representativt for de fleste kvinner her inne. ?

Skjult ID med pseudonym mann27 lø. 29 aug. 2009 16:31

ja la oss høre hehe :))))

Skjult ID med pseudonym Hansa lø. 29 aug. 2009 16:36

Jeg har litt lyst til å si noe om det, men man blir som regel bitt hue av om man tar det opp. Jeg er en passe kjekk ung mann, høy og mørk, snill og morsom til tider :) Jeg lider av at jeg er reservert og så og si avholds, syntes byen er pyton. Blir trøtt, vil hjem. Soove, ikke sammen med noen :P

Uansett, jeg har ikke noe marked lengre, jobber med nesten bare karer på kontoret. Derfor bruker jeg Sukker. Desverre får jeg sjelden svar fra jenter jeg syntes er interessante. De jeg aller helst vil få kontakt med er ikke de pene blondinene, men de som har noe i hue og som ser bra ut. Jeg har alltid vært sammen med lynskarpe jenter som har sett bra ut (sorry sånn er jeg) Disse svarer som sagt sjelden. Og om de svarer, forsvinner de ganske fort.

Derimot får jeg ganske mange meldinger fra jenter som ikke er 100% perfekt for meg, av og til prøver jeg å se igjennom og prøve å gi de en sjans, det ender alltid med at jeg trekker meg etter litt sjelgransking. Akkurat nå har melder jeg med 5-6 som jeg egentlig føler kanskje ikke er helt 100%, jeg har tenkt å gi noen av de en real sjans altså, men jeg har litt på følelsen av hvor det ender.

La meg oppsummere: Jeg har vært på en hel drøss med sukkerdater, jeg har ALDRI blitt dumpa, det er jeg som har dumpa hver gang, sier ikke det at jentene sikter litt opp på nettet? At ikke virkeligheten er helt som den er på nett?

Før dere kaller meg arrogant ogsånt, burde ikke dumpingen vært sånn 50-50 om markedet hadde gitt begge kjønn like mye makt/fordeler/ osv.

Skjult ID med pseudonym laban lø. 29 aug. 2009 16:37

Jævlig bra, hehe.. Der har vi forklaringen, takk til deg carmina02 :D

Skjult ID med pseudonym ...! lø. 29 aug. 2009 16:41

Vel - de fleste datene jeg har hatt herfra (jeg er mann) har vært hyggelige og ganske 'casual' i samtaleemnene, men jeg var på en date der jeg følte jeg var på jobbintervju mesteparten av tiden. Men jeg kom jo faktisk så langt som til en date med henne da, så jeg får vel ta det som et kompliment. Sikkert mange som blir silt bort lenge før det der. Hun spurte meg spørsmål på spørsmål av ganske personlig karakter, og jeg ble vel såpass satt ut at jeg svarte etter beste evne, uten å si at dette vel strengt tatt var litt tidlig å ta på første date. Heldigvis ble den daten også noe mer hyggelig utover kvelden da. Men dagen derpå var det ut med meg allikevel.

Lurer litt på hva folk har sånt hastverk for? Må man virkelig vite hver lille detalj allerede den første daten? Kan ikke de to tre første datene være litt uformelle og 'lette', og så kan man komme inn på litt mer alvorlige ting etterhvert? Dette var ei dame som visstnok hadde vært på *mange* nett-dater, og visste vel hva hun var ute etter. Lurer bare litt på om de da blir så 'effektive' og målbevisste at de ikke "ser treet for bare skog", for å omskrive litt - ikke ser at han de har foran seg faktisk er en ganske ålreit kar? Men OK - "ganske ålreit" er jo ikke nok her. Hadde jeg revet opp skjorta og hatt Supermann-drakt på innsiden, så kanskje...

MEEEN....! For all del - både den daten (etterhvert) og de andre jeg har vært på har vært hyggelige da. Så jeg sitter ikke egentlig her og syter. Jeg kan jo ikke si meg annet enn enig i at 'kjemien' må stemme sånn noenlunde ihvertfall for å gå videre, men... Har vi virkelig så innmari dårlig tid?

Skjult ID med pseudonym TomTom lø. 29 aug. 2009 16:42

Skal lese innleggene etterpå, men bra tråd Carmina. :)

Skjult ID med pseudonym joppe lø. 29 aug. 2009 16:45

Jeg melder meg på her ja...
Veldig mange jenter som virker både overfladiske og som sikter oppover.
Får mange meldinger fra begge hold. Både profiler som jeg ikke syns er noen bra match med meg, og fra profiler som har satset på kun et pent bilde og null tekst. Hva er greia egentlig?

Skjult ID med pseudonym vibe lø. 29 aug. 2009 16:46

Jeg tror nok dette gjelder endel menn også, kjenner meg veldig igjen i beskrivelsen over - opplever at menn som jeg føler ikke matcher meg synes at vi er SÅ god match. Mens de som jeg tror det kan klaffe med og m høy score ikke engang ser på profilen min, jeg tror det har m alder å gjøre, jeg er 37. De skal ha en dame som er som meg bare endel yngre enn dem selv. Og så henger de her da i årevis uten å forstå at de yngre kanskje ikke vil ha dem. Særlig menn som er litt i et slags mellomsegment (dvs ikke de aller mest attraktive men med greit nok drag på damene) virker veldig ambisiøse på egne vegne mht hva de "skal ha". Men jeg prøver å ikke dømme for mye av profil. Kanskje derfor jeg har vært på mange meningsløse dater.. Men tror alle kan være tjent m å være mer åpne og se etter mennesket bak alle faktaene....

Skjult ID med pseudonym carmina02 lø. 29 aug. 2009 16:49

Jeg får lese tråden senere i kveld. Farmor skal sitte barnevakt i kveld. Har tatt med bok ,nytt puslespill. og litt lørdagskos. Ha en hyggelig kveld så lenge

Skjult ID med pseudonym laban lø. 29 aug. 2009 16:53

Jeg har tro på at mange bruker match, sukker, nettby, finn en venn osv.. Som tidsfordriv, grunnet mangelen på noe annet å gjøre, men har jo også noen seriøse innimellom.. Uansett så vil det bli litt upersonlig å sitte med en pc i fanget på hver sin kant.. Jeg har så langt i mitt liv funnet partnere i den virkelige verden, og ikke i nettsamfunn.. Så bruker i grunnen sukker som ett supplement, men erstatter ikke menneskelig kontakt ;)

Skjult ID med pseudonym oslomann lø. 29 aug. 2009 17:21

Den delen om at endel jenter aldri har til hensikt å møte de mennene de snakker med er i hvertfall sant, det har jeg fått bekreftet av flere jenter her inne. Noen, kanskje mange, er her bare for å få oppmerksomhet eller fordrive tiden. Desto større grunn til å ikke godta å måtte snakke i ukesvis før man eventuelt møtes. Det er etter min erfaring et nesten sikkert tegn på at jenta ikke er ute etter å møte noen, og i hvertfall ikke deg, men bare liker oppmerksomheten du gir henne.

(kvinne 46 år fra Oslo) lø. 29 aug. 2009 18:02 Privat melding

@oslomann.

Det samme gjelder menn. Noen tar kontakt, ikke fordi de er så interesserte, men for å sjekke at de ikke har mistet draget og evt ha en b-plan tilfelle drømmedama , nr 1 på lista, som han venter svar fra, ikke vil ha han.

Helt enig med deg, det beste er å avtale en møte ganske kjapt. Da faller de useriøse fra.

Tror ikke det ene kjønnet er noe verre enn det andre.

(kvinne 41 år fra Troms) lø. 29 aug. 2009 18:13 Privat melding

jenter er kjappe med å sile ut,så de ikke ender opp med en slik som på dette klippet:
http://melodymaker.posterous.com/the-reason-some-girls-stay-single-very-funny
må høres he he

(kvinne 37 år fra Oslo) lø. 29 aug. 2009 18:16 Privat melding

Noe av det er vel ganske så sant. Jeg er ihvertfall kresen,smart og vet hva jeg vil ha. Siler ut de jeg ikke synes virker interesante, både utseendemessig og i forhold til profiltekst. Og de fleste datene kan jeg etter en rask lusj/kaffe/øl e.l vite om er en kandidat jeg ønsker å gå videre med. Man merker da ganske fort om den berømte kjemien kjennes bra ut..???

Men jeg sier meg ikke enig i at jeg aldri har til hensikt å møte mennene jeg prater med, og jeg ser ikke nettmannfolk som terapi.

Skjult ID med pseudonym Stjerne lø. 29 aug. 2009 18:29

Kjenner meg ikke helt igjen...det er da ofte mennene som feider ut hos meg....dette ofte pga at jeg noen ganger har vanskeligheter med spontane treff pga barna...de har liksom ikke tålmodighet til å vente mer enn et par dager..før de har gått videre til neste ..Men da tenker jeg ofte at da var vi ikke rett for hverandre uansett...og så går jeg videre også....

(mann 46 år fra Oslo) lø. 29 aug. 2009 21:22 Privat melding

Hmmf...

Får heller finne en (utenlandsk) site der motparten er mer tradisjonelt orientert og skikkelig motivert
mhp dating og sånn :P

Skjult ID med pseudonym laban lø. 29 aug. 2009 21:25

Det finnes masse bra oppblåsbart :O

Så er det bare å sette de inn i skapet, eller under sengen når man er ferdig :D

Skjult ID lø. 29 aug. 2009 21:43

Det er vel begge veier.Er dame,har annonsert på andre steder og gitt opp at jeg ønsker kontakt med menn aldersgruppe 45 til 55 .Hva skjer?Jo jeg får svar fra menn på 60 og eldre.Ikke bare jeg som har den erfaringen,Regner med at hvis jeg hadde tatt kontakt med karer som var 10 -15 år yngre hadde de vel reagert.Hvorfor skal jeg synes at det er greit med en mann som er eldre?Jeg har hatt kontakt her inne med karer som virker som de er mest innteriset i å vinkle samtalen inn på senga.MEN det finnes vel prinser her inne også,gjelder å sile ut froskene.

Skjult ID med pseudonym Skrivekløe lø. 29 aug. 2009 23:08

Jeg har faktisk seriøse hensikter her på Sukker,men det må være lov å si nei takk til gutter man vet aldri kan bli
en kjæreste.
Å be om foto er da bare rett og rimelig,for å kommunisere med noen man ikke vet hvordan ser ut,er ikke lett.
Har faktisk opplevet for første gang: en koselig melding fra en gutt,som jeg svarte på med en gang,
og deretter total taushet.

Høflighet gjelder ikke bare i det virkelige liv,det må også være slik på nettet. Husk det!!

Skjult ID med pseudonym tira lø. 29 aug. 2009 23:31

føler ikke at jeg driver noen undersøkelse før jeg treffer noen, og ikke gjør jeg det under en date heller
fornærmet vel nesten en da jeg ikke hadde tatt meg tid til å lese profilen hans, traff han først rl og tenkte at vi heller kunne bli kjent på den måten :)
for meg er kjemi den store greia, og merker vel allerede under de første mailutvekslingene om det er en tone og bygge videre på
så de jeg har truffet er fremdeles i livet mitt, men kun som venner
kanskje det er jeg som gjør feil? ettersom det ikke blir noe mer i lengden mener jeg???

Skjult ID med pseudonym El9 lø. 29 aug. 2009 23:33

@ tira: Jeg synes ikke du gjør noe feil, tenker heller at det er en nydelig, avslappet og åpen måte å møte mennesker på. Og plutselig kan man jo bli overrasket på en positiv måte, sant?

(mann 45 år fra Vestfold) lø. 29 aug. 2009 23:34 Privat melding

@Tira..Du har vel bare hatt uflaks tenker jeg....Men ja, kjemien i RL er det som først og fremst må fungere, og derfor blir det egentlig bakvendt å sende meldinger først. ;)

Skjult ID med pseudonym kis sø. 30 aug. 2009 02:16

dessverre er dette 100% representativt for kvinner her inne.

Kun et fåtall er virkelig ute etter kontakt med andre mennesker. Resten er bare internetts gamle slitne camwhores på jakt etter mer validering i de tragiske livene sine.

Hardt og brutalt, men dessverre sant :/

(mann 48 år fra Oslo) sø. 30 aug. 2009 10:20 Privat melding

Etter å ha lest innlegget, så nikker jeg egentlig bare samtykkende... For dette kom ikke som en bombe.. har vel sittet med en hel del av samme inntrykk selv i lang tid :-) Mye blir veldig overfladisk her... Og de fleste av damene som sier at det er det indre som teller, viser seg jo gang på gang at de bare prater tåkeprat :-) Men det er ikke så mye å gjøre med det om de ikke skrur på tåkelysene selv ;-)

Skjult ID med pseudonym Zacy sø. 30 aug. 2009 10:43

Det er vel så enkelt dette her at det finnes alle typer mennesker her inne. Aviser elsker jo å danne sterotyper og skriver at slik er folk på nettet. Det er helt sikkert mange som er slik som det som beskrives i artikkelen, men jeg har også møtt mange som ikke er slik. For meg så løser dette seg ved at de som jeg får kontakt med nettopp er de som vil ha kontakt med meg.

Skjult ID med pseudonym kameleonen sø. 30 aug. 2009 11:51

@carmina
Bra tråd.
Jeg mener dette går begge veier. Både menn og kvinner. Det med å sikte litt høyt. Det ser jo ut til at "ingen" får svar fra de de ønsker svar fra.
Når det gjelder å være her inne kun for å få litt oppmerksomhet, jeg tror det gjelder endel gutter og.
Og man finner jo fort ut om vedkommende ønsker å møte deg eller ikke? Og om de ikke ønsker det, bør det være en god grunn til det. Må jo være en viss gjensidig interesse.
@Hansa
I virkeligheten ser man utstråling og personlighet bedre, det er vanskelig å få fram på en profil og ett bilde. Så dette er langt unna RL :-)

Skjult ID med pseudonym s sø. 30 aug. 2009 11:56

@G29

"Jeg går for å være en attraktiv mann "der ute". "

Gjenganger :)

"Det er også noen som skriver til meg, men helt ærlig: De fleste av de burde sikte litt lavere... "

Kanskje dette også gjelder deg?

"Men for jentenes del ser det ut som om alt MÅ være 100% ferdigskapt for henne for at hun skal gidde å ta seg bryet til videre utforskning."

Har du tenkt over hvordan de _du_ kontakter / fatter interesse for er utifra dine krav og ønsker? Når alt kommer til alt, kanskje det viser seg at vi alle, uansett kjønn, er litt vel kravstore...?

"Må ikke skrive for lite, må ikke skrive for mye... må, må, må...."

Så lenge en har et par bilder og litt tekst, er det stort sett enklest å gi en lang beng i alle "tipsene" som kommer om hvordan det og det skal være. En ting å huske på er at tipsene som regel kommer fra andre som er her (og ofte fra folk som har vært på slike nettsteder lenge), og som derfor lykkes vel så lite som den som får tipsene :)

Skjult ID med pseudonym eliseb sø. 30 aug. 2009 12:05

@G29
Hehe, må bare kommentere den der "Du ser ut som drømmemannen min, vil du være med meg hjem?". Du vurderte ikke at det muligens var en morsom måte å bruke et slitent sjekketriks om å få seg noe den kvelden på? Hun sa vel ikke det med en fullstendig alvorlig mine og dro frem en liten blå eske fra Tiffany's?

Jentene på de "posh" stedene er en del annerledes enn jentene som henger mer på de "jordnære" stedene, det er det jo liten tvil om. Og etter all lesing her inne, så har man et visst inntrykk av det er nettopp damer på de "poshe" stedene gutta mellom 20-40 ofte sikler etter. De oppsøker disse stedene, blir avvist, og så prøver de igjen her og det samme gjentar seg her inne.

@Temaet
Det er liten tvil om at dette er et kjøttmarked, det har alle blitt enige om for lengst. Man kan ha en ideologi om hvordan et sånt her nettsjekkested skal være: Vi bruker tid på alle for å gi alle en like fair sjanse, vi skal overse negative ting (siden vi ikke ville visst disse ved RL dating før senere), vi skal være åpne for alle typer mennesker, vi må tenke at siden vi ikke ser kroppsspråket hverandres hemmer oss i x antall prosent av kommunikasjonen etc etc etc. Men erfaring tilsier at ideologi er nettopp det det er, en idealistisk idè om hvordan noe bør gjennomføres, og fungerer kun i en perfekt drømmeverden og ikke praksis.

Jeg forstår at det er frustrerende å ikke få respons, og jeg forstår ikke helt hvorfor mange av dere guttene her som skriver bra innlegg ikke får det, det kan i alle fall ikke være pga det dere skriver/skrivemåte. Men nå skal det sies at jeg er blant de jentene som kanskje ikke tar dette 100% seriøst og er ute etter en drømmemann av flere grunner (blant annet at jeg er 21 år). Men alle med en viss porsjon forståelse for virkeligheten innser at å satse på en 21-åring som hans fremtidige kone er rimelig bortkastet tid. Sånn som en lenger oppe nevner, så burde litt eldre menn som har ambisjoner om pene, unge kjærester forstå at disse damene sjelden vil ende opp med en "gubbe" (ta dette med litt selvironi!).

Skjult ID med pseudonym susann sø. 30 aug. 2009 12:42

@G29, Hansa og flere av dere menn...
Dette gjelder ikke bare kvinner. Menn er også i overkant kresne her inne. Jeg er også mer attraktiv IRL og over 90% av meldingene jeg får er fra menn jeg har lite og ingenting til felles med der alder, interesser, livsstil, bakgrunn ift. utdanning/ jobb overhodet ikke matcher... med andre ord disse personene er ikke i nærheten av det jeg leter etter. Jeg prøver å gi noen av de som ikke ved første øyekast virker perfekte for meg (de i kanskje-kategorien) en sjans... og opplever å bli avvist av de også(særlig på et stadium før en møtes IRL...). Det er først når en møtes i virkeligheten at en får et riktig inntrykk av en person, og det er nok stadig vekk folk som avviser hverandre her inne som kunne blitt en bra match om de hadde møttes. Slik er det bare, men om en er utholdende og vet at "den som intet våger intet vinner"...

Skjult ID med pseudonym Hansa sø. 30 aug. 2009 12:45

Nå må jeg modere meg litt, traff en jeg har pratet med en stund igår, hun var nydelig. :) Så nydelig at jeg ble kjeitete og selvbevisst :P

Men hun vil møte meg igjen, og det vil jeg og.

Skjult ID med pseudonym TomTom sø. 30 aug. 2009 12:48

@S: "En ting å huske på er at tipsene som regel kommer fra andre som er her (og ofte fra folk som har vært på slike nettsteder lenge), og som derfor lykkes vel så lite som den som får tipsene :)"
-----
Hehe..Det har du rett i, men det er mye tips som er realistiske selv om de alltid fungerer.

Allt kommer an på personen man får kontakt med. Ett tips fungerer ikke på hver eneste en, fordi det er kun den som blir kontaktet som vet hva som tenner en.
Selvsagt så er det noen grunnleggende tips som stemmer for de fleste.

Skjult ID med pseudonym danserose sø. 30 aug. 2009 13:02

@TS

Jeg må si at jeg kjenner meg igjen i noe av dette du skriver.
Ikke det at jeg er så overdrevet overfladisk, men dette er nett og nett er overfladisk.
Det er stort sett bildet(-ene) som avgjør om dette er en jeg vil ha kontakt med. Så kommer profilteksten.
Men ville nok ikke tatt kontakt med en som hadde en fantastisk profil , men bildet av han ikke tiltrakk meg.
Det tar meg ikke lang tid for å se (når jeg møter en på date) om han er noe jeg kunne tenkt meg å date flere ganger.
Det tar ca 5 min. Men jeg tar meg tid til daten alikevell. Jeg går ikke hjem igjen , men setter av den kvelden. Dette har ført til missforståelser.. og er ikke så lurt har jeg funnet ut. Det beste er å gi den du dater en sjangs , men ikke strekk det ut om man ikke er intressert.
Jeg er ikke en som snakker/chatter med alle .. kun de jeg har en interesse av å møte.

Skjult ID med pseudonym Løsbart sø. 30 aug. 2009 13:06

Jeg tror, muligens i min naivitet, ikke at jeg har vært borti så mange av disse. Jeg tror nok ganske sikkert jeg har truffet flertallet av dem jeg har meldt mer enn én melding med, og de tilfellene der jeg ikke har møtt dem, har hovedsaklig å gjøre med at de enten bor langt borte eller at det er jeg som, av ulike grunner, ikke har vært interessert i å møte dem (og dermed aldri tatt opp temaet, men heller latt konversasjonen renne ut i ingenting).

Mulig det kan ha noe å gjøre med hvem jeg tar kontakt med, evt. hvem som tar kontakt med meg, men jeg kjenner det faktisk ikke igjen.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) sø. 30 aug. 2009 13:30

Sikte for høy eller sikte for lavt ??? Hva med å sikte rett på , da er det lettere å treffe målskiva ;o)

Skjult ID med pseudonym TomTom sø. 30 aug. 2009 13:32

@Løsbart: Jeg har samme opplevelse som deg... Sjelden jeg har kommet borti damer som er beskrevet som her.

@Smily: Godt sagt! :)

Skjult ID med pseudonym Sunway77 sø. 30 aug. 2009 15:33

er så lei av å få høre at man sikter for høyt(lang tid singel),evnt for kresen osv.... er vel f.. ikke jeg som klager på at jeg er singel..
virker som at poenget er å komme i forhold,uansett hva....
men heldigvis finnes ikke det for mange av de typene her inne

Skjult ID med pseudonym dame40 sø. 30 aug. 2009 15:44

Det er tydeligvis mange som kaster stein når de sitter i glasshus...:)

At det er mange menn her inne med et oppblåst ego og som tror selv de er kjekke er tilfelle. Vet om flere her inne som jeg aldri ville vurdert å møte engang nettopp pga det. Når de da ikke får kontakt med de flotte damene så burde de kanskje revurdere hvor de bør legge lista si slik at de faktisk har sjangs, og ikke legge all sin bitterhet over på damene. Det å ha selvinnsikt og være noe realistisk gjelder ikke kun for de damene dere menn vil ha. Dette er den negative biten med nettet. Noen lever i sin drømmeverden og hvis man ikke vil våkne opp derifra vil man forbli singel.

Skjult ID med pseudonym hmmm sø. 30 aug. 2009 15:56

Er vel ganske så typisk at når en diskuterer tema som er litt negativt rettet mot jenter/damer så tipper det over for en eller annen jente eller dame. Tåler dere ikke diskutere dette på et normalt plan, så er det vel bare å hoppe over å lese dette, og gå videre til et annet tema ;-P

Skjult ID med pseudonym dame40 sø. 30 aug. 2009 16:11

@hmmm

Når både du og flere med deg kritiserere damene her inne hvorfor er dere fremdeles her inne da? Det med å være kresen går faktisk begge veier

All den bitterheten få den ut på en annen måte.

Hadde det vært så vel at dere hadde hatt så mye draget IRL som mange av dere hevder hvorfor er dere her da? Det er vel egentlig ikke tilfelle for flere av dere, ikke sant?

Når man blir så bitter så burde man ta en pause fra nettet tror jeg.

(mann 33 år fra Oslo) sø. 30 aug. 2009 16:13 Privat melding

Det går vel begge veier på forskjellig vis.

Igår var jeg på en fest der en en jente dyttet en gutt over en høytaler slik at han falt og klønet det til ganske kraftig, han var så masete og innpåsliten og jenta ropte bokstavelig talt at hun er dritlei av å aldri kunne gå ut uten at "the game" dust skal mase istykker kvelden hennes. The game nerdene lærer at de aldri skal gi seg så det blir en del litt molefunkne situasjoner når de starter.

Det slipper en som gutt, å bli trakkasert/maset på av en fyr som har brukt 4-5år på sjekkeforum og betalt i dyredommer for the game kurs osv....jeg har kamerater som jobber i utelivet som har begynt å nekte de guttene adgang. Det er snakk om gutter med høy utdanning ect ect.

Om jenter hadde gått på kurs og lært at de aldri skal gi seg mtp på sjekking så hadde det blitt sykt ubehagelig om en jente du ikke har kjemi med presser seg på deg hele kvelden.

Skjult ID med pseudonym hmmm sø. 30 aug. 2009 16:23

hahaha.. dame40.. jeg er ikke bitter jeg... og ikke har jeg kritisert (alle) damene her inne... Jeg merker bare at de gangene det blir noe negativt rettet mot damer her inne, så er det noen som klorer og biter fra seg med en gang... Sånn som du klarer å gjøre akkurat nå ;-P Og om du leser innlegget, så sikter jeg heller ikke til alle... men akkurat de som ikke klarer å holde seg i skinnet nok til å kunne diskutere temaet uten at en må slenge dritt fordi en eller annen har et synspunkt som ikke nødvendigvis inneholder skryt til damene... Hallo.... Skjerpings :-)

Skjult ID med pseudonym dame40 sø. 30 aug. 2009 16:26

@hmmm

Så da er det helt greit at i flere innlegg menn legger ut her inne så slenger man dritt om damene. Jeg slengte ikke dritt, men det jeg sa er sannheten.

Skjult ID med pseudonym hmmm sø. 30 aug. 2009 16:29

Nei nå må du følge med i timen her da dame... Dette er snakk om en diskusjon her... og ikke dritt... Det er det jeg mener du bringer inn i denne debatten. Er du ikke enig i det som er skrevet innledningsvis, så må du jo gjerne si det da. Debatten blir ikke bedre av at du blir bitter og sprer eder å galle på de som har tatt seg mot til å si det de sier. Alle har da lov til å ha en mening uten at de i tillegg (nesten) skal bli kalt for en dust av den grunn :-)

Skjult ID med pseudonym dame40 sø. 30 aug. 2009 16:46

@hmmm

Det har jeg gjort, men det tyder på at du ikke leser hva man skriver. Det med hvem som er bitter kommer jo tydelig frem tidligere i debatten. Jeg forsvarer kun den dritten vi damene får. Det er nemlig fåtallet av damene her inne som fortjener det. De flotte og oppegående karene synker ikke så lavt. De sikter kanskje ikke for høyt heller da og viser nok en mer menneskelig side som damene liker. De med oppblåst ego har nok med seg selv. Det er der problemet ligger.

Skjult ID med pseudonym eliseb sø. 30 aug. 2009 16:58

Jeg har også blitt fysisk antastet på byen. Jeg er verdens hotteste:-)

Skjult ID med pseudonym hingsten sø. 30 aug. 2009 16:59

har vi fått et par kakka-duer på forum også.
skulle jo trodd de hadde holdt sammen iårevis så vame de fremstår som.

Vakkert å stå på sidelinjen og titte på de der de diskuterer med livet som innsats..
..

Skjult ID med pseudonym hingsten sø. 30 aug. 2009 17:02

litt feil eliseb,
bare en sjel av mange som drukner i platina-eimen
på etoileog tilsvarende vet du..
jaja..hotteste i xxx-rusen da muligens..
sorry.. måtte bare....

Skjult ID med pseudonym eliseb sø. 30 aug. 2009 17:03

ha ha!
Mener du jeg ikke er hottest på Etoile?

Skjult ID med pseudonym G29 sø. 30 aug. 2009 17:05

Trekker meg ut av diskusjonen her. Er ikke lov for en gutt å hevde han er attraktiv, enda han får mye tilbakemeldinger på det. Og hvis man skulle hevde å være attraktiv, har man sannsynligvis en skyhøyt ego. Kun jenter kan være kresne, uansett hvordan de ser ut og hva slags personlighet de har. Vi gutter får ta det vi er beæret å få.

Skjult ID sø. 30 aug. 2009 17:09

hmm... hvor ble det av innlegget mitt da?!

Skjult ID med pseudonym hingsten sø. 30 aug. 2009 17:10

Hingsty foretrekker å løfte den vakreste balanserte selvsikre kvinnelige pedagogen, opp i 4 etsje
fremfor platina-osende plastiske deformerte neser og vise versa som surrer usikkert omkring.
(du kommer nok dit engang forhåpentligvis)
silence nå hingsty..skamme seg..

Skjult ID med pseudonym eliseb sø. 30 aug. 2009 17:12

Nok en gang usikker på hva du mener, hingsty, men såpass skjønner jeg at du ikke er formann i min fanklubb ;)

Skjult ID sø. 30 aug. 2009 17:12

hihi, jeg posta det i feil tråd :P

"Menn vil ha slanke lyse damer, med store pupper, damer vil ha høye mørke handyman" Kanskje vi alle bør gå litt i oss selv?!

Jeg har surfet rundt på endel nettsider og sitter med en ganske dårlig erfaring. De aller fleste mannfolka jeg har kommet i kontakt med ønsker en nettflørt eller et kjapt nr. Juger om hvem de er etc. Så jeg skjønner at damer er tilbakeholdene, jeg er ihvertfall blitt veldig skeptisk.

Den første som sendte meg en "flørt" her på sukker, var en mann uten bilde og med tekst: Forhold: Elsker med kvinne

Så jeg veit ikke hvem som er verst!

Skjult ID med pseudonym dame40 sø. 30 aug. 2009 17:14

@G29

Det viktigste er vel at du er fornøyd med deg selv, da er det lite relevant alle de historiene du kommer med. Det er selvfølgelig ikke noe bedre at damene skryter om hvor attraktiv man er. Jeg må si at det er mye mer sjarmerende med de menn som er mer beskjedne når man kommer til hvor attraktive de er og dessuten som ikke er så opptatt av det. Det mister sin sjarm når alt man snakker om går på utseende. For min del vil jeg ikke kun ha noe pent å se på, da hadde jeg kjedet meg i lengden. Been there and done that..:(

Skjult ID med pseudonym hingsten sø. 30 aug. 2009 17:15

sjult.. forhåpentlig i søppelbøtten om det er brukt..
sorry..
miss etoile.. du får lese andre tråder om tilfredshet, saken er nå avsluttet for hingstys del.

Skjult ID med pseudonym El9 sø. 30 aug. 2009 20:24

Utfra hva som ofte kommer frem i disse debattene får jeg en følelse av at enkelte mennesker tror at sukker fungerer som en butikk der man får de varene en har lyst på. Man skal liksom ha valuta for pengene sine og klager over manglende oppfylte forventninger. Hva blir det neste? Klage til forbrukerrådet?
Det er tross alt mellom-menneskelige relasjoner det dreier seg om her, og da blir det i mitt hode helt feil å ha butikk / vare-innstillingen. Selv har jeg - obviously - ikke fått noen kjæreste, men har overraskende nok fått noen veldig gode venner, samt noen spennende og givende meningsutvekslinger. Det er jo skatter i seg selv :-)

Skjult ID med pseudonym marini sø. 30 aug. 2009 22:47

TS
Kjenner meg igjen i mye av det som sto i artikkelen, bortsett fra at jeg chatter med menn jeg ikke har tenkt til å møte. Det er tvert imot omvendt. HVIS jeg går til det sjeldne skrittet å chatte, så er det fordi jeg har blitt såpass nysgjerrig at jeg vurderer å møte han.

Jeg synes ikke det er overfladisk å være kvalitetsbevisst, jeg synes det er ganske fornuftig. Kvinner har ofte ulike kriterierer for hva "kvalitet" er, men når vi er bevisste, er det jo fordi vi er seriøse. Vi ønsker en kjæreste, og noen kanskje et livslangt forhold.Jeg synes faktisk det er mye mer overfladisk at menn bare går etter bilder, og håper på raske resultater (les:sex), for så å vurdere om det kan bli noe mer. Nå er ikke alle menn sånn, men siden vi nå er inne i en diskusjon der kvinner blir kategorisert på denne måten, tar jeg igjen med samme mynt.

Dessuten finnes det sikkert kvinner her inne som tar det de kan få....., og som blir såret gang på gang, av menn som ikke er kvalitetsbevisste, men kåte. Hva er mest overfladisk? Kåte menn eller kvalitetsbevisste kvinner?