Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym kaleida ma. 31 aug. 2009 23:16

fikk bare en plutselig inpuls her til å lage en tråd...

Men jeg lurer altså virkelig på noe... hvorfor er det så få menn som lar kvinnen være den som først "overfaller" mannen og hvorfor er det så få menn som lar kvinnen være den første som ønsker å ha herlig sex?
De fleste av oss kvinner er treigere enn dere menn, mange av oss trenger å bli seksuelt påtent flere ganger før vi er klare til å ha sex med noen vi nesten ikke kjenner.

Mine absulutt beste opplevelser har vært når mannen har giddet å vente til jeg har blitt så klar at jeg ikke helt har visst hvor jeg skulle gjøre av meg mens jeg har vært sammen med han. De opplevelsene har vært særdeles få.
Som singel kvinne opplever jeg svært sjeldent at jeg kan være den som lengter etter sexuell kontakt, fordi mannen kommer meg alltid i forkjøpet.... fordi jeg trenger mer tid (og flere romantiske dater) før jeg er klar, mens menn tydeligvis er klar alltid og uansett situasjon.

Jeg har ikke tall på alle dater jeg i etterkant har avlyst fremtidige dater på, fordi de har vært for pågående seksuelt. Mange av mine tidligere dater kunne kanskje ha vært en mr. right, men jeg plasserte dem i søppeldunken fordi jeg ikke orket å forholde meg til deres sexbehov før jeg selv var klar...

Og jeg lurer på, er dere menn klar over at noen av oss kvinner trenger litt lenger tid på oss før vi tenner sexuelt på en av dere?
Er det lov å bli betatt av en av dere på første daten uten å måtte "bevise" det i form av sex? Det ville vært ganske fint i så fall.

Eller er mange av dere så opptatt av å ikke havne i vennefella at dere må sex så fort som overhode mulig?

Skjult ID med pseudonym Jokke ma. 31 aug. 2009 23:27

Et godt forslag... Kanskje jeg har hatt flaks, men de fantastiske damene jeg har hatt korte eller litt lengre forhold til (4 stk) de 4-5 siste åra har alle vært de som har styrt tempoet på det området, men det har likevel aldri tatt lang tid, men aldri første date. Og det har vært veldig bra og lidenskapelig akkurat slik det skal være... At det ikke varte var nå så, men i alle tilfeller var jeg innstilt på at dette kanskje var noe mer enn tilfeldig sex, og den kombinasjonen tror jeg er uslålig... Møte noen du liker på flere plan, vente litt, bygge opp spenning, enjoy ! :-)

Skjult ID med pseudonym Spantax ma. 31 aug. 2009 23:28

Jeg tror du har datet en del menn som kanskje ikke har vært ute etter et forhold så mye som de har vært ute etter et nummer.

Helt enig med deg i at det er utrolig mye bedre når man venter til begge to bare MÅ! Men hvis den ene ikke er ute etter noe annet enn sex så er ikke sjansen for at han vil vente "så lenge" så veldig stor.
Vær heller glad for at du har luket bort de som ikke var interesert i et forhold:-)

Skjult ID med pseudonym kaleida ma. 31 aug. 2009 23:57

Spantax:

Jeg tolker det du skriver på en slik måte at jeg tror det er fint at jeg fortsetter å håpe på å finne en som lar meg bli hjelpesløst betatt og tent før jeg har sex og at de som ikke gidder å vente på at jeg kommer til det punktet ikke er særlig verdt å satse på uansett.
:-)

Skjult ID med pseudonym caman ti. 1 sep. 2009 00:03

@kaleida

Vel tolket, og etter mitt skjønn korrekt.

Skjult ID med pseudonym Spantax ti. 1 sep. 2009 00:26

kaleida

da tolker du meg akkurat slik det er ment:-) Flink pike:-)

Skjult ID med pseudonym Atreju73 ti. 1 sep. 2009 01:31

Jeg har utelukkende dårlig erfaring med å vente lenger enn jeg trenger for å mønstre mot til å forsøke meg frampå. Jentene har alle forventet at jeg skulle ta initiativet først og de gangene jeg har somlet så har de tatt meg for å være en sidrumpa tøffel og gitt meg en kald skulder.

Skjult ID med pseudonym me2 ti. 1 sep. 2009 01:44

@sinner1 ..Perfect...The truth...! ( not gonna pick a fight with you on this one)

Skjult ID med pseudonym Spantax ti. 1 sep. 2009 01:50

Har de virkelig sagt det til deg Atreju? de gir deg en kald skulder fordi du ikke prøvde å få de til sengs med det samme dere møttes?

Skjult ID med pseudonym dame40 ti. 1 sep. 2009 02:09

@kaleida

Det er noe jeg også har lagt merke til med flere menn jeg har truffet, men det er nok litt som Spantax sier at de var nok ikke interessert i et forhold. Hvis begge er interessert i noe mer seriøst så er det ingen hast og ingenting er bedre enn når begge er klar for det.
Har diskutert dette masse med en kompis av meg. Får han ikke sex på første date så blir han aldri interessert. Det han sier til sitt forsvar er at sexen er veldig viktig for han, og derfor vil han finne ut dette ganske fort. Jeg forstår ikke dette ettersom jeg mener det ødelegger mye av spenningen. Foretrekker å bli litt mer kjent, men man er forskjellig på det området. I et par tilfeller vet jeg at ting ble ødelagt pga at man hadde sex for tidlig, da rygget jeg ettersom det ble helt feil for meg.

(mann 43 år fra Hordaland) ti. 1 sep. 2009 08:28 Privat melding

Vel kan bare snakke ut av min egen erfaring....de gangene (som er som oftest) jeg ikke har "samkvem" men jenter som absolutt vil være med meg hjem, de vill som regel ikke snakke med meg etter en sånn hendelse.
Har prøvd å forstå hvorfor og snakket med andre menn som har hatt samme og lignenede erfaringer. Det virker heller slik at de som man ikke har "samkvem" med første natten føler at jeg skriker "DU ER JÆVLI STYGG" inn i øret på dem.

Dette er vel heller en psykologisk spill mellom 2 kjønn. Foretrekker personlig å ha en bedre samtale og god kjemi før man eventuellt vurderer å være intim. Men KVINNER som MENN....vil ofte ikke vente. Årsaken kan være veldig mange faktorer. Men jeg tror at generelt at alle vil tjene på "Å TA DET MED RO"

Skjult ID med pseudonym Atreju73 ti. 1 sep. 2009 09:59

@Spantax

Nei, de har naturligvis ikke sagt det til meg. Jeg spekulerer på bakgrunn av at det gikk fint et par tre dates og så var det brått slutt. Det kan selvfølgelig være noe annet, men min følelse var at de forventet en mer aggressiv tilnærming.

De gangene jeg har tvunget meg selv til å være mer frampå så har det gått bedre. Jeg har til dags dato bare brent meg en gang på å være for rask og da var det jeg som angret meg, ikke dama.

Skjult ID med pseudonym CCL77 ti. 1 sep. 2009 10:07

Interessant topic... Ser Atreju har samme erfaring som meg. :p

Skjult ID med pseudonym Z ti. 1 sep. 2009 10:10

"Er det lov å bli betatt av en av dere på første daten uten å måtte "bevise" det i form av sex? Det ville vært ganske fint i så fall."

Eh....dette bestemmer du da selv!
Om ikke gutten fatter "greia" i forhold til deg og hvordan du fungerer, er han ikke rett for deg. Det er jo så enkelt?

Og en ting til; Å "bevise" en betatthet kan jo ikke bli noe annet en totalt feil fokus spør du meg......

Vær som du er, og velg bort de som potensielt kunne vært mr. Right hvis om atte og dersom osv.

Skjult ID med pseudonym Blanco ti. 1 sep. 2009 10:39

Tror det er stor forskjell på dere damer isåfall! Det handler om timing. Hvis man er blitt kåt på hverandre er det jo ingen grunn til å vente? Sex er godt og jeg kjenner meg litt igjen i å komme seg igang fortest mulig! Det har sine ulemper å vente for lenge! Fordelen med tidlig sex blir at man på tidlig stadie finner ut om man passer sexuelt! Ingenting er vel bedre enn å bli kjent med ei som man føler gir herlig sexuell samkjøring med;)

Skjult ID med pseudonym 666 ti. 1 sep. 2009 10:53

Hvorfor skal man vente bare for å finne ut at man kansje ikke passer sammen seksuellt. Hva gjør man da viss alt det andre stemmer......

Skjult ID med pseudonym eelo ti. 1 sep. 2009 11:35

Du sa det selv!
VENNEFELLA

Skjult ID med pseudonym pusen ti. 1 sep. 2009 11:36

Enig med Blanco, MEN fallhøyden kan bli større om man ligger sammen første kvelden og den andre trekker seg.
Lett å føle at vedkommende bare var ute etter en ting.

Husk, man er alltid TO som har sex! Ingen vits å føle seg brukt, når man bruker selv ;)

(mann 29 år fra Oslo) ti. 1 sep. 2009 12:14 Privat melding

"Tror det er stor forskjell på dere damer isåfall! Det handler om timing. Hvis man er blitt kåt på hverandre er det jo ingen grunn til å vente? Sex er godt og jeg kjenner meg litt igjen i å komme seg igang fortest mulig! Det har sine ulemper å vente for lenge! Fordelen med tidlig sex blir at man på tidlig stadie finner ut om man passer sexuelt! Ingenting er vel bedre enn å bli kjent med ei som man føler gir herlig sexuell samkjøring med;)"

Selvom jeg ikke skulle være den som rusher med sex, skulle jeg være enig. Å være kåt er ikke gøy om man ikke får det ut. Jeg merker det selv at jeg blir småfrustrert når stangen plutselig dukker opp i buksa og du vet ikke hva du skal gjøre. Om jeg har forstått meg selv rett så kommer mine følelser lettere fram etter sex. Har ikke fått hatt det enda så jeg kan ikke si 100% ^^ Men det er sånn det føles. Alle kvinner og menn er jo forskjellige, så man vet jo heller ikke hvordan den andre vil ha det.

Et lite spørsmål litt off topic. Dere kvinner, en annen ting som er frustrerende er jo at når man "leter", så ser man jenter i all slags klær. Men man vet jo ikke hvem som er single eller ikke. Er det en måte å se det på? Utifra klærne eller noe? Kler single seg anderledes enn opptatte?

Skjult ID med pseudonym pusen ti. 1 sep. 2009 12:53

Nope, hvordan skal vi vite forskjellen da? Eneste måten er å se om noen har ring. Mange opptatte liker ikke gå med ring heller, eller var det kanskje bare min eks som holdt døra på gløtt?:)
Å så glad man noen ganger kan være for at man er singel! Da har man hvertfall ikke så mye frustrasjon!

Du får spørre;)

Skjult ID med pseudonym Pip ti. 1 sep. 2009 17:58

Hvis han etter to-tre dater ikke viser noen som helst fysisk interesse (ta meg i hånden, smånusse, klemme, se på meg med interessert blikk), så kan jeg lett få samme følelse som de damene Atreju beskriver. Det er et langt sprang fra å være "sidrumpa" og til å foreslå at vi hopper til køys! Hvis han viser på disse måtene at han er tiltrukket av meg, men uten å pushe på sex, så forteller det meg at han er interessert _nok_ til å ville vente litt, fordi han mener alvor med at han virkelig vil bli kjent med meg ;o)

Skjult ID med pseudonym Atreju73 ti. 1 sep. 2009 18:38

@pip

Det er nettopp dette jeg har lært meg "the hard way". Det nivået jeg stort sett klarer å følge er:

1. date: Litt fysisk kontakt. Hånd på skulderen eller en klem kan godt være nok.
2. date: Her må det klines, i hvert fall litt.
3. date: Her må man minst klines såpass at det ikke egner seg for det offentlige rom. Tror mange forventer full pakke (sjelden jeg kommer til 3 date... :-p).

Det er likevel ikke alltid denne tilnærmingen holder. Jeg har møtt flere damer som tilsynelatende helst vil ha en fyr som går raskere til verks.

Skjult ID med pseudonym friends ti. 1 sep. 2009 18:39

"Vennefellen", ja.
Enten gjør du en iherdig innsats under første hjemmemiddag eller så slår du det fra deg og håper på flere treff. Venter du, kan det jo hende andre "nære" venner gjør en innsats før du får sjansen igjen. Det er selvsagt drifter med i bildet, men også redsel for å ikke oppfylle forventningene og bli forkastet :-D
Egentlig bedre å bli forkastet, fordi det blir jo aldri noe seriøst av slike hurtiggreier uansett.

Skjult ID med pseudonym Løsbart ti. 1 sep. 2009 18:39

Samtidig har man den andre muligheten, at ting bare glir ut av henda fordi det ventes at en som mann skal ta et initiativ rimelig raskt - noe jeg har opplevd. Skulle ønske at kvinnfolk (og for så vidt også mannfolk) lettere kunne snakke om dette, ikke bare forvente at den andre skal forstå dette rent instinktivt.

@Jarle89
Hva med å innføre trafikklys-plikt?
Rødt: Nei, takk! Jeg er opptatt.
Gult: Tja… vi får se etter neste dans ;)
Grønn: Singel, singel, singel!

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ti. 1 sep. 2009 18:52

@Atreju73
Hvilken damer er det du møter a ? Gir deg en kald skuler for at du venter litt med sex ?? merkelig.

@TS .. god ide !! La damene ta initiativ til sex !! Det er ikke meg i mot .. er mer spennende å "jobbe for føden" ;oP

Skjult ID med pseudonym Pip ti. 1 sep. 2009 18:56

Atreju, da lurer jeg på om du kanskje har møtt en del damer som rett og slett er "oppmerksomhetskåte"...

Skjult ID med pseudonym Spantax ti. 1 sep. 2009 18:59

Enten det, eller så tolker han de veldig feil...

Skjult ID med pseudonym Pip ti. 1 sep. 2009 19:03

@Spantax
Vel, mulig det, men siden han sier det pleier å funke bedre når han er litt mer frampå, så kan det jo være noe i det.
Men det finnes enkelte jenter som dater for å booste sitt ego, og får de ikke signaler på at han er tent på dem så gidder de ikke.

Skjult ID med pseudonym Atreju73 ti. 1 sep. 2009 19:26

Vi skal absolutt ikke se bort fra at jeg kan ta helt feil ja, og det hele har helt andre årsaker. Det er jo ikke småjenter jeg går ut med, så man skulle jo tro de ikke trenger smøre egoet sitt så mye lenger...

Skjult ID med pseudonym Loffen ti. 1 sep. 2009 19:38

Hehe.
Like greit å få det med seg først som sist.. oppmerksomhetsbehov er ikke aldersbetinget.

Har opplevd kollegaer i 30-40-årene som går amok på julebord, de er gjerne nysingle/nyskilte og en lett blanding av bitter og desperat.

Pinlig..

Skjult ID med pseudonym kit ti. 1 sep. 2009 19:45

Jeg forstår godt hva Atreju73 snakker om. En del jenter forventer å bli jaktet på, og hvis det ikke gis noen antydninger til fysisk interesse, kan det bli oppfattet som manglende interesse. Den store utfordringen er å indikere fysisk interesse, men ikke å være for pågående...

@ Smily, du får få alle dine medsøstre med på kravet om å jobbe for føden :)

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ti. 1 sep. 2009 19:51

Ja , jeg vil bli jaktet på ... jeg vil at han skal vise at han er intressert !
Men når det kommer til sex , syns jeg det skal gå begge veier .....

@kit .. Høres ut som litt av en utfordring ... men tror fler kvinner vil ta initiativ til sex hvis noen menn klarer å ikke hoppe på ved føste mulighet. :o))

Skjult ID med pseudonym Pip ti. 1 sep. 2009 19:54

Ikke enkelt for oss damer heller da... viser du ikke fysisk interesse er du prippen, men viser du det så er du lett på trå'n.. så den balansegangen går begge veier ;p

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ti. 1 sep. 2009 20:01

Men det går ann å ta initiativ ... uten å være lett på tråden.
Hvis ikke menn må jobbe for godsakene er du lett på tråden ... hehehehe
Det er en gylden middelvei der og den er forskjellig hos folk.. Man må bare finne sin egen middelvei.

Skjult ID med pseudonym lysstråle ti. 1 sep. 2009 20:11

Her er det ren taktikk skjønner jeg og her er min taktikk :Blir jeg sjekket opp av en som er veldig kjekk blir det ONS. Jeg går et hakk opp,han ned et hakk og jeg er mer med på notene fra første stund.(om jeg har lyst da!)
Ser jeg et mere potensiale i en mann..Venter jeg 2-3 dater før vi havner i senga,men aldri lenger enn 3 dater.Da blir man jo kompiser.
Skulle jeg vente på den rette hadde det gått lenge mellom hver gang jeg fikk meg noe!

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ti. 1 sep. 2009 20:18

Jeg skjønner ikke hvem som lagde regelen " 3 date = sex" ???

Skjult ID med pseudonym lysstråle ti. 1 sep. 2009 20:22

Har ingen aning selv,men den fungerer visst har jeg hørt.Da er man visst ikke prippen eller løs på tråden.
Men jeg er jo like singel??? Men har mange kompiser og ellers bare ONS.HAHAHA

Skjult ID med pseudonym mandu76 ti. 1 sep. 2009 20:24

Er det dere som er overflatiske og dumme i dag eller er det jeg som er sur?

Skjult ID med pseudonym lysstråle ti. 1 sep. 2009 20:26

Mandu..overfladisk jeg????
Hvorfor det??
Kanskje du er sur...Ikke vet jeg?

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ti. 1 sep. 2009 20:27

Er du sur mandu ?

Skjult ID med pseudonym Spantax ti. 1 sep. 2009 20:30

Forsiktig nå Smily...
Basert på hva jeg har lært om kvinner, så er de aldri sure før du spør de om de er sure! Og DA blir de sure da!;-p

Skal vi dra på date mandu? Kanskje det får deg til å smile?:-)

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ti. 1 sep. 2009 20:32

hehehe -- ops !! kanskje jeg skal holde kjeft ;o)
(ikke min beste egenskap det ,men....)

Skjult ID med pseudonym lysstråle ti. 1 sep. 2009 20:33

Spantax
Det var jo hun selv som sa at hun kanskje var sur?
Jeg bare lurer på hvorfor jeg er overfladisk jeg.

Skjult ID med pseudonym mandu76 ti. 1 sep. 2009 20:34

Jeg har lest gjennom trådene... vel ikke hele denne... og synes det virker så overflatisk. At det er så mange regler for hva vi mener andre skal være og som vi må leve opp til for at andre skal være fornøyd. Kjenner meg ikke igjen i den verdensbeskrivelsen.
Det er mange år siden jeg fant ut at jeg heller vil være et ludder en en knepen snærpe. Tror etterhver at jeg ikke passer i noen av kategoriene. Jeg spanerer til jeg er blakk og da pleier folk å gjengjelde tjenesten, noen dager er jeg tjukk og andre ganger smekker.
Jeg vet ikke helt hva som gjorde at jeg ble så oppgitt men synes plutslig trådene bare handlet om sex, penger og kcal.

Skjult ID med pseudonym mandu76 ti. 1 sep. 2009 20:36

: ) men dere er jo veldig ivaretagende med meg nå da... det skal dere ha!

Skjult ID med pseudonym Spantax ti. 1 sep. 2009 20:37

Hallo!!! Er jeg den eneste som har vært gift her????
Man spør ALDRI ei jente om hun er sur!!!! Uansett om hun sier at hun er det eller ikke!;-o)

Lightbeam, Har ikke truffet deg så jeg vet jo ikke om du er overfladisk eller ikke:-) Men det er jo ikke sikkert det var deg spesifikt hun mente da:-)

Skjult ID med pseudonym mandu76 ti. 1 sep. 2009 20:41

mente ikke deg lysståle. Jeg synes det er ok å bli spurt om jeg er sur. ... kjenner meg ikke sur,, sliten kanskje men ikke sur. er imidlertid ikke alltid så lett å kjenne når man er alene hjemme.

Skjult ID med pseudonym mandu76 ti. 1 sep. 2009 20:42

stoppa jeg hele tråden nå? var ikke meningen det asså

Skjult ID med pseudonym Spantax ti. 1 sep. 2009 20:44

opps... Å der fikk jeg med meg at det er en grønn tråd...
Sorry TS!

Skjult ID med pseudonym Lionking ti. 1 sep. 2009 20:44

Herrejesus.... tenker dere ikke på annet enn sex og puling?? Hvor gamle er dere; 16??

Skjult ID med pseudonym lysstråle ti. 1 sep. 2009 20:45

Spantax
Skjønte kanskje det nå..det virker jo egentlig at jeg og mandu er ganske like i tankegangen..og med tanken på nicket mitt er jeg aldri sur,men i visse tilfeller kan jeg nok være litt overfladisk.Lettere å ikke bli såret da.Jo,jeg har vært gift og like blid!

Skjult ID med pseudonym lysstråle ti. 1 sep. 2009 20:48

Lionking
Nå heter denne tråden SEX.
Og er du ikke intressert i den diskusjonen..Trenger du ikke gå inn her.

Skjult ID med pseudonym mandu76 ti. 1 sep. 2009 20:49

det er visst fler som er litt oppgitt i dag : )

Skjult ID med pseudonym Spantax ti. 1 sep. 2009 20:51

Lionking
Det er vel et større problem hvis man slutter å tenke på det ville jeg synes da!;-)

Lysstråle
Å være litt overfladisk kan være et bra selvforsvar, men forsiktig så ikke du tar det for langt:-)

Skjult ID med pseudonym mandu76 ti. 1 sep. 2009 21:15

Beklager min BLÆÆÆÆ når dere var så godt i gang. Det var unødvendig.
Har funnet ut at om jeg legger meg tidlig løser det problemet enten det er dere som var overflatiske eller jeg som er sur.

Skjult ID med pseudonym G29 on. 2 sep. 2009 21:03

Det er ikke det at jeg ikke lar dere overfalle meg, men problemet er at dere sjelden gjør det først. Det eksisterer fortsatt en forventning om at det er mannen som skal ta initiativ. Og hvis jeg ikke overfaller dere, tenker dere ofte "hva er galt med meg?", "Han er ikke interessert" osv.

Skal du overfalle noen må du nettopp gjøre det. Et overfall er "kom hit", ikke "vent så skal du se" ;-)

Skjult ID med pseudonym Spantax on. 2 sep. 2009 21:11

Det er jo faktisk ikke noe problem å gi en kvinne klare indikasjoner på at man liker henne både fysisk og som person uten at man behøver å gå inn for å få henne til køys første gang man treffes.

Hvis ei jente er så usikker på seg selv at hun "dumper" meg fordi hun ikke klarer å føle at jeg har lyst på henne rett og slett fordi jeg ikke presser på for å få sex på første eller andre date, så er hun ikke ei jente jeg vil ha uansett!