Alle innlegg Sukkerforum

Oppsummering etter dater..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym summa on. 2 sep. 2009 00:34

Heisann!
Nå har jeg akkurat vært på date nr. 2 med en mann herfra. Det var OK. Men heller ikke mer. Vi snakket hyggelig, ga hverandre en rask klem og sa snakkes! Fikk vel inntrykk av at det var det, uten at noen har sagt noe som helst.

Det var i går. Ingen kontakt siden. Begge har vært pålogget i hele dag, tilgjengelig for chat osv.

Jeg føler at jeg alltid er de som tar ansvar og oppsummerer; sier at det var hyggelig, men kanskje ikke det helt store ... osv. Jeg synes liksom det er ryddigere enn å bare lete videre og la det fare etter to dater. Eller hva vet jeg? Kanskje han vil treffes igjen ? Da burde en takk for i går være på sin plass... så jeg tviler... Men jeg begynner å bli veldig lei av å alltid være den som tar initiativ til å gjøre opp status.

Er det bare jeg som har behov for få en avklaring på status?

Skjult ID med pseudonym maa on. 2 sep. 2009 00:46

Heisann:)

Kanskje du bare skal ta det litt med ro og se hva som skjer... Gutta trenger ofte litt mer tid og hva vet man egentlig etter 1 date ??

Skjult ID med pseudonym PING!gu on. 2 sep. 2009 00:54

Hei på dere.
Er nok enig med maa. Vi kan virke litt trege iblandt, men det kan også være det at man er litt "redd" for å såre noen hvis man finner ut at det ikke sier "ping" ved første date.
Bare stå på og ta det med ro. Du er vel ikke helt desperat heller.
Jeg er nok enig i at en avklaring bør komme kjapt og man bør være ærlig i alle fall å si det som det er, om det er positivt eller negativt utslag på evt. "ping!".

Skjult ID med pseudonym wintermute on. 2 sep. 2009 01:08

Jeg setter pris på ærlighet, og løpende oppdatering av status i forhold til hvilke følelser man har for hverandre. Det har med respekt for hverandres tid å gjøre. Mine dater har, med ett unntak, vært veldig ryddige: Etter første date, spør man om hva han/hun synes og og det er aktuelt for begge å treffes igjen. Etterhvert som man beveger seg mot 2, 3 og 4 date, og mer intimitet, så bør man informere den andre så snart man ser store hindere i veien for om dette kan utvikle seg til et kjæresteforhold. Jeg har fått flere "du er en kjempe ålreit gutt, men jeg har dessverre ikke de rette følelsene for deg"-telefoner, og jeg har levert flere slike selv.

Synes det er helt på jordet å sitte å vente flere dager uten å vite om den andre kommer til å sende flere meldinger. Er det slutt? hadde det noensinne begynt?

Skjult ID med pseudonym maa on. 2 sep. 2009 02:42

Heisann

Jeg skjønner kanskje ikke helt problemstilingen ??
Men om det er noe i luften så merkes det ganske fort allerede på 1 daten og da er det jo bare å vente i spenning. Sende flørete melding etc...,en deilig tid hvor man har litt sommerfugler i magen håper,men vet ikke helt.......DEILIG:):)

Løpende oppdateringer i forhold til føleser veldig uromantisk.....,hmmmm. Nei når det kommer til føleser så handler det om å føle.
En åpen bok er ikke mye spennende hele greia handler jo om å ikke vite,men føle håpe tro osv... :):)=FORELSKELSE

Trenger man en muntelig avklaring så er det kanskje ikke LOVE ??? KJÆRLIGHET OG FORELSKELSE TRENGER IKKE ORD !!

Skjult ID med pseudonym vibe on. 2 sep. 2009 09:29

Mangel på avklaring er på en måte også en avklaring. Var nylig på en date, og jeg tror begge visste da vi gikk fra bordet at det ikke var match. Tenkte jeg skulle skrive en hyggeligmelding likevel og oppsummere at vi sikkert satt med samme inntrykk og ønske lykke til videre, men så ble det ikke tid der og da. Hørte ikke noe fra ham, og da blir det også meningsløst nå føler jeg å sette meg ned å skrive noe han allerede har konstatert. Så egentlig synes jeg det funket helt greit. Vi vet begge to, og trenger ikke ha noe uttalt.

Hadde vi sagt at vi skulle mailes om noe konkret (som feks at "ja, jeg fikk jobben" eller "jeg kan sende deg navnet på hotellet vi bodde på i fjor") hadde jeg latt høre fra meg. Og hadde jeg lurt på om kanskje, hadde jeg sannsynligvis latt ham maile meg først...

Skjult ID med pseudonym pusen on. 2 sep. 2009 10:12

Men forventer dere at det skal smelle på første date da?? Siden det ofte dør helt ut etter et møte?
Jeg trenger tid for å falle for noen. Hvertfall mer enn en date!

Skjult ID med pseudonym c on. 2 sep. 2009 10:17

@pusen, man trenger tid til å falle for noen, men trenger bare ,noen ganger ,et par sekunder for å si det ikke stemmer.

Skjult ID med pseudonym lysstråle on. 2 sep. 2009 11:09

Jeg har en ganske så heftig smsflørt gående..
Jeg sender..han venter en stund på å svare..da venter jeg enda lengre...osv.(det blir noen i løpet av dagen)
Han sender nattamld...jeg svarer god morgen..Selvom vi begge antagelig sitter "inne" i tlf og venter på svar.Ler*
Men detter er et spill og må læres med tålmodighet.
Vi har ikke truffet hverandre enda,men har planer om det i nærmeste fremtid,om det ikke renner ut i sanden da!
Men om vi treffes og daten går dårlig,går jeg ut i fra at vi er voksne nok til å si fra med en gang.Går daten bra, går jeg ut i fra at spillereglene opphører og det blir helt naturlig å svare på en sms innen rimlig tid og uten spilleregler.

Skjult ID med pseudonym anna on. 2 sep. 2009 11:23

@summa,

nei, du er ikke den eneste som har behov for avklaring, jeg synes også at det er mye bedre enn å bare la det gli ut/henge i luften. Jeg føler også som deg at jeg veldig ofte tar ansvar for å avklare, samtidig er det ingen som har reagert negativt på det, tvert i mot har alle mennene sagt at de syntes det var veldig greit. Skulle man treffes igjen tilfeldig, så er det helt greit, er det ikke avklart så kan man kanskje føle at det er litt ubehagelig..

Utfra det andre har skrevet så er det tydelig at vi er forskjellige, jeg snakket også litt med en venninne om dette i går og konklusjonen er at det viktigste er å høre på seg selv. Så gjør det du føler for, så trenger du iallfall ikke å tenke på at du skulle ha gjort det ene eller det andre senere : )

Skjult ID med pseudonym s on. 2 sep. 2009 12:34

"Jeg har en ganske så heftig smsflørt gående..
Jeg sender..han venter en stund på å svare..da venter jeg enda lengre...osv.(det blir noen i løpet av dagen)
Han sender nattamld...jeg svarer god morgen..Selvom vi begge antagelig sitter "inne" i tlf og venter på svar.Ler*
Men detter er et spill og må læres med tålmodighet."

Dette hørtes rett og slett veldig slitsomt ut.

Skjult ID med pseudonym Summa on. 2 sep. 2009 14:03

Nei, dere misforstår litt. Jeg er ikke desperat etter å høre hva han tenker. Jeg tror jeg vet., Jeg har ikke lyst til å treffe ham igjen. og tror at det er gjensidig. Jeg jeg liker å VITE.

Vibe, etter første date tenker jeg som deg. Ikke så mye og rippe opp i og snakke om, hvis det ikke er noe der. Men når vi var enige om at vi likte hverandre så godt at vi ville treffes igjen, synes jeg det blir annerledes. Enig?

Jeg ønsker at han rett og slett sier: "Hyggelig å bli kjent, men jeg velger np å kikke videre" eller noe. Det handler om å¨vise respekt. Jeg pleier å gjøre det, fordi det er ryddig!

Jeg har selvfølgelig ikke hørt fra ham, og skjønner hva det betyr. Jeg bare lufter min frustrasjon over alltid å være den som plasserer ting der de hører hjemme, og viser den respekten. Om jeg hadde møtt ham i kveld og en av oss hadde en annen date, ville det jo vært litt pussig når man ikke har snakket sammen etter å ha vært ute to ganger - eller hva? Men hvor lang "karantenetid" er det når man ikke hører noe?

Oppfordring: Er du ikke interessert, så si det! Særlig de du har møtt mer enn en gang!

Skjult ID med pseudonym Løsbart on. 2 sep. 2009 17:22

Jeg synes definitivt du burde sende ham en melding; det er ikke alle som er like bevisste på dette, men som tenker at man trenger flere dater for å kunne se noe, at de gjerne vil kunne treffes igjen hvis hun tar initiativet, at det er "hope in a hanging snore" og at de ikke vil være for innpåslitne. Jeg er i hvert fall av den typen, og resultatet er at jeg flere ganger har brukt alt for lang tid på noen som egentlig ikke er interessert. Så hvis du mener det ikke er noe mer å hente der, si fra til ham.

Skjult ID med pseudonym Marihøne on. 2 sep. 2009 18:03

@TS
Jeg har stor forståelse for hvordan du føler....kjenner meg veldig godt igjen. Liker ikke å ha uavklarte forhold til andre, selv om begge stort sett vet hvor landet ligger. Jeg har ved noen anledninger sendt "avslutningsmeldingen", og alltid fått postive tilbakemeldinger fra de guttene. Mine erfaringer er at mange gutter heller lar ting fade ut. Kun ved en anledning har jeg opplevd å få en veldig ryddig avslutningsmail fra en gutt. Det satte jeg utrolig stor pris på.

Skjult ID med pseudonym Summa on. 2 sep. 2009 20:56

Det er akkurat min erfaring, også Marihøne. Godt å vite at det er flere av oss der ute! :) Gutta har så langt alltid blitt glad og lettet for at noen andre gidder å sette ord på det. Veldig mye lettere å bare være enig enn å ta opp ting og avvise/avslutte på en hyggelig måte. Da vet de jo at de ikke risikerer å såre noen.

Jeg har også opplevd en sjelden gang å få beskjed raskt av mannen at dett var dett. Og det synes jeg er flott. Men det med fading skjer langt oftere. Så godt som alltid. Og det er jeg så lei av nå, at jeg lar det feide ut jeg også. I alle fall denne gangen. Orker ikke alltid være den som tar initiativet. Akkurat nå tenker jeg som menn skriver i profilene sine: Spør hvis du lurer på noe.