Alle innlegg Sukkerforum

Hva skjer egentlig med dere menn her?

Vis siste innlegg
Skjult ID lø. 5 sep. 2009 08:28

Ja. Nå har jeg vært her en stund. ..Har vært lite aktiv her i det siste og det skyldes at jeg simpelthen har gått lei.. Hva skjer med dere mennene her ute? Hvor langt skal vi kvinner gå for at dere skal svare med tanke på hva slags bilder vi har her ute? Jeg har forholdt meg seriøst....Tror egentlig ikke dere mennen liker seriøse damer... Ikke vet jeg.... Jeg kommer ikke til å fornye mitt abonnement.....
En annen ting er at dere heller ikke svarer tilbake på en seriøs måte. Legger du f. eks ut et fint bilde av deg selv så kommer tilbakemeldingen. Kan du ringe meg på mobilnr... Jeg forventer at vi skriver litt for å bli kjent før man går på date.... Det siste er vel det som er normalt.....Trenger et lite svar.......:o)Mvh Ikke aktiv

Skjult ID med pseudonym aas lø. 5 sep. 2009 08:34

Støtter den med å bruke litt tid på sukker før man utveksler tlf nummer.. Men jeg svarer ALLTID, uansett om jeg ikke blir tiltruket av motparten, men jeg forventer da den samme ærlighet ifra dere damer.. Er det så mye å be om? Hvorfor skal alltid menn klandres?

Skjult ID med pseudonym aas lø. 5 sep. 2009 08:44

Skal vi menn gå ned på 4 og tigge for dere, det ville jo vært helt fucked up!! Når skal dere praktisere gjensidig respekt? Er det ok at dere ike svarer? Blir så drit lei av slikt meningsløst piss preik :D

Må jo liksom få ett hint, gidder for pokker ikke å mase på dere! Hvorfor skal alt være opp til oss? Dere har siden tidlig 70-tall kjempet om likestilling, og det klages fordi menn tjener mere enn en kvinne for å gjøre den samme jobben! Skjerp dere, og våkne opp til virkeligheten..

Skjult ID lø. 5 sep. 2009 08:46

Har kvinner /damer blitt mer kresne enn før ?? Tror at folk flest ser mest på utseende og ikke på personligheten.
Har vært her en stund selv men gir ikke opp :) Noen av oss men er seriøse mens andre er ikke.
Greit å vite litt om hverenadre før mann går på date så er enig der. Forventer at noen ska vare til deg må du selv gjøre også.

Skjult ID med pseudonym sol lø. 5 sep. 2009 09:16

jeg har samme erfaring når det gjelder menn, de svarer ikke, noen av de står til og med på svargaranti. Skjerp dere menn! Behandle andre som dere vil bli behandlet selv. Hvorfor i huleste drar du likestillingen inn i dette her..... er det i forhold til hvem som "skal" svare først?.....

Skjult ID med pseudonym bølle-per lø. 5 sep. 2009 09:38

dere har sendt mails til feil menn. enkelt og greit. slik vi gjør med dere.

Skjult ID med pseudonym Medium lø. 5 sep. 2009 09:45

Ikke noe svar = ikke interessert

Så enkelt er det. Jeg svarer alltid med et høflig "takk for interessen, men ellers takk..osv" om jeg skulle få en melding fra en dame men det skjer sjeldent. Derimot får jeg svar fra bare en brøkdel av de damene jeg skriver til, bare noen få prosent som svarer, men sånn er det her inne, bare å lære seg det.

Skjult ID med pseudonym Kvinne 40 lø. 5 sep. 2009 09:53

Er ikke en kjønnsting, dette.. Mange menn og kvinner svarer bare om de interessert. Mange menn og kvinner svarer alltid. Mange menn og kvinner svarer ofte. Noen svarer aldri uansett - men sjekker egen markesverdi og tr til seg et og annet kompliment...

(mann 52 år fra Oslo) lø. 5 sep. 2009 10:04 Privat melding

Diskusjonen om hvem som er verst til å ikke svare har vel vært oppe en del ganger og det er like mye fingerpeking hver gang.... ;-)
I forhold til spørsmålet ditt om hva som skjer med oss menn så tror jeg vel ikke at det skjer så mye med oss "menn". Men at det skjer noe med de som bruker sukker og lignende sider generelt, er jeg ganske sikker på.

Grovt sett så kan man dele brukerne opp i 2 grupper, de seriøse og de ikke fullt så seriøse. De ikke fullt så seriøse lager en del "støy" i innboksen til de mest attraktive kvinnelige profilene, og på den måten skaper de et bilde av "menn" generelt.

Om du behandler henvendelsene her inne på samme måte som du ville gjort "på byen", dvs. ignorerer de høylydte og heller titter litt rundt i "krokene" så vil du nok finne et overraskende stort antall seriøse menn... ;-) Tro meg, vi finnes her også!

@aas
At du automatisk går i skyttergravene tyder jo på at du har opplevd det samme som TS snakker om, men med motsatt fortegn. Hva skjedde med felles skjebne felles trøst...;-)

(kvinne 55 år fra Oslo) lø. 5 sep. 2009 10:13 Privat melding

@scorpo
Med tanken på i går kveld så må jeg si det er litt verre når h*n ikke dukker opp på første date... etter å ha skrevet en stund her inne,byttet tlf og avtalt date...Slikker mine sår og går på med krum hals.Ler*
Så for de som ikke får svar....bedre det.. enn den følelsen jeg sitter igjen med i dag.:)))

Skjult ID med pseudonym Scorpio65 lø. 5 sep. 2009 10:24

@stjerna mi.... ;-)
Det var jo en "gruppe" som ble utelatt... De som er seriøse, men som ikke har selvtillit til å fullføre "planen". For det er ingen tvil i min sjel om at du ikke var utsatt for en kynisk "player". Et eller annet sted sitter det en mann å skammer seg voldsomt over at han lot deg i stikken på den måten!

Skjult ID med pseudonym Smily:o) lø. 5 sep. 2009 10:47

Det trengs litt tykkere skinn på noen av sukkers brukere. Dere må ikke ta ting så personelig ...
Tror ikke det er så enkelt å dele sukkerbrukere inn i to ;seriøse og useriøse.
Det finnes de som er ute etter et seriøst forhold , men ikke ser på daten så arvolig og godt kan ta en ONS i stede om man ser at det ikke blir noe mer.Og mange andre grupper også .... Man kan aldri vit hva folk tenker når de logger seg inn her.

Skjult ID med pseudonym Mammadalt lø. 5 sep. 2009 10:53

Er det slik å forstå at du vil ha en ONS med meg Smily, eller misforstod jeg igjen nå... . Synes da så tydelig at det er det du skriver.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) lø. 5 sep. 2009 10:54

LOL!!!
Prøv å holde deg på tema nå da. MD ;oP

Skjult ID med pseudonym Mammadalt lø. 5 sep. 2009 10:55

Ha ha... OK Da... :-)

(mann 45 år fra Vestfold) lø. 5 sep. 2009 11:15 Privat melding

Jeg er på svargaranti listen iallefall, og holder alltid det jeg lover. :)

(mann 39 år fra Akershus) lø. 5 sep. 2009 11:42 Privat melding

Frøken anonym

Tror dette heller begge veier. Er så utrolig mye useriøse damer her inne også. Jeg har vell vert her i snart 8 mnd. Fått svar ifra 4 stk tror jeg av kanskje 200 meldinger jeg har sendt. Og bare 2 av de har vert positive hvor det har blitt mere en 1 melding. Når jeg sender ut meldinger så bruker jeg alt ifra 5-15 min per melding avhengig av hvor lett det er å skrive en melding den dagen. Men blir jo enklere å enklere. Men når man da skriver en passe lang melding som man legger mye i, og man ikke får noe svar så er jo det kjedelig.

Er alt for mange menesker her inne som er for overfladiske og bare driter i det. Men nå skal det sies at det er mye mere gutter en jenter her inne, så jentene får nok en del mere meldinger en oss gutta.

Jeg svarer så godt jeg kan til de som har sendt meg melding av seg selv, og har vell svart at de har vert utenfor det jeg søker desverre.

Men vi får se hva fremtiden bringer, sjekking av damer på byen er ikke noe for meg har jeg funnet ut, så da må vi ta det på nett.

TT
Det er jeg og :)

Skjult ID med pseudonym Blanco lø. 5 sep. 2009 12:26

Dette går faktisk begge veier. Man ser et tiltrekkende og tilsynelatende sympatisk ansikt og profil og sender en sukkermail til henne. Enkelte svarer ikke. Jeg svarer alltid, selv til dem jeg ikke føler meg tiltrukket av. Jeg er enig med han som sa her over at kvinner er selektive, jeg tror også de er såpass oppi skyene at de ikke gidder å bry seg med å svare medmindre det er av interesse! Man kan saktens lure om det er formuleringen som kommer skjevt ut til mottaker av brev. Ikke alltid godt å si hva man skal skrive. Skal man være seriøs og inviterende, eller skal man prøve å være morsom og delikat? Uansett syns jeg man bør svare, såpass respekt bør man vise den som forfatter et brev. De som ikke har svart på mine brev, gidder jeg ikke følge opp, jeg tenker som så, de gir et godt førsteinntrykk rent utseendemessig, men etter nøyere studier er de bare noen oppblåste megger!

Skjult ID med pseudonym jantore lø. 5 sep. 2009 14:11

Blanco helt riktig, jeg sliter egentlig med å vite hva jeg skal skrive. Noen jenter klager over at gutta skriver for kort, noen at det er for langt. Og noen at det er for mye info, og noen at det er for lite info.

Men hva skal man egentlig skrive for å fange en jentes oppmerksomhet. For min del så er det engetlig ganske enkelt.

En jente trenger ikke å skrive mye til meg for å få meg interesert. Self så er det jo interesangt å få vite litt i første mailen. Men ikke alt for mye heller. Er greit å finne ut av ting etterhvert.

Jeg leser igjennom profilen og ser om det er noe som ikke passer med meg. Og jeg svarer altid uansett om personen passer eller ikke.

Skjult ID med pseudonym dame40 lø. 5 sep. 2009 14:49

Det er ikke alle som fortjener et svar når de skriver f.eks. ufine meldinger eller intetsigende meldinger som Hei, hei sexy osv. Da kan de kun skylde seg selv. Er man seriøs og vil at den andre personen skal bli interessert så tar man seg litt bedre tid til å skrive en melding. Trenger ikke å være lange meldingen. Ellers svarer jeg alle som sender melding. Det går i bølgedaler her hos meg også, men det er mange kikkere på sukker. Da kikker jeg bare tilbake. Det er blitt mye useriøst her inne, og får en helt annen respons på et annet nettsted av det mer seriøse slaget. Kommer heller ikke til å forlenge medlemskapet.

Skjult ID med pseudonym carmina02 lø. 5 sep. 2009 14:56

jeg kommer nok til henge litt mere med her på sukker, men ene og alene pga. forumet. Har mye mere respons på annet nettsted. Skal ut på date i kveld. Her er det helt tørke.Men dette var ingen klage, det er bare slik det er og ikke noe annet.

Skjult ID med pseudonym jantore lø. 5 sep. 2009 15:00

dame40

self behøver man ikke å svare på uhøflige meldinger. men på en melding man ser at noen har brukt tid å skrive på så burde man. det er iallefall min mening.

carmina02

å hvilket forum er det. føler også at det er rimelig tørke her inne :(

Skjult ID med pseudonym carmina02 lø. 5 sep. 2009 15:03

vet ikke hvor populært det er å si det, men om du liker en rebus så vil den være : treffe+stedet..........he-he. Tar du den ?

Skjult ID med pseudonym jantore lø. 5 sep. 2009 15:13

hmmm, nei egentlig ikke, nå er ikke jeg like flink til å ta en rebus sånn på en lat lørdags ettermidag da men, hvis du kommer med mere hint så :)

Skjult ID med pseudonym jente30 lø. 5 sep. 2009 15:15

Jeg vil forsøke å gi en forklaring på hvorfor ikke jeg svarer alle mail jeg mottar. Hvis jeg ikke har vært inne på noen dager kan jeg ha så mange mailer at jeg rett og slett ikke har tid til å svare alle. Jeg gjorde det i begynnelsen, men det resulterte i mange mailer tilbake av typen "vil ikke gi seg". Kan selvfølgelig svarthjerte de, og har også gjort det i de verste tilfellene, men har foreløpig valgt å ikke gjøre dette. Jeg har ikke en profil med utfordrende bilder og har fylt ut hva jeg ønsker på en reflektert måte. Jeg er heller ikke en overflatisk person eller "megge" som det refereres til over. Har inntrykk av at det er veldig mange som sender ut mailer til svært mange jenter, og hvis profilen ikke tiltaler meg eller første melding virker lite seriøs, velger jeg ikke å svare. Jeg velger å svare på en hyggelig måte med avslag hvis det er noen som virker oppriktige. Men det er aldri meningen å være slem mot noen. Skjønner at mange tar dette personlig, men vært så snill å ikke gjør det. Tolk det heller som et avsalg på en pen måte. Er dama interessert tar hun kontakt.

Skjult ID med pseudonym carmina02 lø. 5 sep. 2009 15:18

@jantore
treffe= møte
stedet=plassen

Skjult ID med pseudonym jantore lø. 5 sep. 2009 15:33

carmina02

hehe ting stod litt stille i huet mitt :P

jente30
skjønner at dere får mange meldinger. siden det er mye mere gutter en jenter her inne. men som du selv sier så svarer du tilbake på de som virker vettuge og som har sendt en seriøs melding. også er det mange gutter som ikke skjønner at et nei er et nei. desverre :)

vi får bare håpe at vi finner noen seriøse her inne da :)

Skjult ID med pseudonym smile lø. 5 sep. 2009 15:39

Har fortsatt til gode å få mange meldinger jeg da- må vel være bildet eller noe jeg har skrevet i profilen min som menn ikke liker? Så åssen greide du å få så mange mailer da jente3=?

(mann 39 år fra Akershus) lø. 5 sep. 2009 15:46 Privat melding

smile

det lurer jeg på også. kan jo hende min profil er helt feil da men

Skjult ID med pseudonym smile lø. 5 sep. 2009 16:26

Jeg synes du har en fin profil jeg da jantore78 :-) - fint bilde også.

Skjult ID med pseudonym 29år lø. 5 sep. 2009 16:34

Dårlig gjort at du tar alle mailene jente30. Jeg vil også ha:)

Skjult ID med pseudonym smile lø. 5 sep. 2009 16:38

Til Stjerne62: For en dust som ikke dukket opp. Det må føles kjempeekkelt å oppleve noe slikt. Håper du sender fyren noen ord. Tvi tvi.

Skjult ID med pseudonym jantore lø. 5 sep. 2009 16:47

smile

takk :)

profil bildet var vell tatt etter en sliten dag på jobben, så ikke det aller beste :P og har vell gått ned en 15 kg siden det ble tatt også. så har et nytt bilde på albumet mitt som ble tatt i natt :P

Skjult ID med pseudonym Z lø. 5 sep. 2009 16:49

Når jeg leser hva Stjerne skriver, måtte jeg bare i full fart få sendt henne en vennlig tanke og en god klem! Stå på, jenta! :-)

Skjult ID med pseudonym jantore lø. 5 sep. 2009 17:13

smile

så hvem er du da? :)

Skjult ID med pseudonym smile lø. 5 sep. 2009 17:22

Hm- ja nå kan du lure nå. Jeg kan sende deg en melding jeg- er ikke "høy på pæra" sjø .-)

(mann 46 år fra Oslo) lø. 5 sep. 2009 17:40 Privat melding

Jeg er seriøs, jeg ;)