Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Løsbart sø. 6 sep. 2009 01:54

Har vært litt rusten i helga, og har derfor takket nei når folk har villet ha meg med ut på byen, to på fredag og tre i dag, uavhengig av hverandre. I stedet har jeg kost meg med gamle PS2-spill.

Men jeg har også tenkt - hva er egentlig så gøy med å gå på fylla i helga? Joda, å ta de 3-4 første ølla sammen med kompiser og preike løst og fast om ting kan være trivelig. Men etter det? Jeg har ingen tro på at jeg kan finne kvinnen i mitt liv på byen (selv om jeg faktisk i høst skal i bryllup til to som møttes på byen - unntaket som bekrefter regelen?), og det er egentlig ganske traust å sitte, eller kanskje helst stå, og skrike til kompisen din for at han i det hele tatt skal høre deg. Og samtalen (eller samskrikingen), ja, den blir det sjelden noe fornuftig ut av... Og så avsluttes kvelden med en medioker bebab og en dyr nattbuss hjem, før man våkner med tidenes hodepine dagen etter.

Hva er det egentlig som gir fylla denne sentrale plassen i ens sosiale liv i helgene?

Skjult ID med pseudonym kameleonen sø. 6 sep. 2009 02:15

Helgefylla har heldigvis ingen sentral plass hos meg :-)
Hyggelig med selskap, kjedelig å sitte alene og at flere man kjenner er ute på byen, kan være noen av grunnene...

Skjult ID med pseudonym jente28 sø. 6 sep. 2009 02:20

Da er vi i samme situasjon! Er ufrivillig hjemme i helgen og kunne vært i bedre form... Har tenkt på det samme som deg. Det mest hyggelige er jo vorspielet før man går ut. På byen er det vedlig ofte slitsomt! De gangene jeg har det gøy er hvis jeg møter masse kjentfolk, og da møter man sjelden noe aktuelt... Er vel muligens derfor vi sitter her på sukker. Gitt opp markedet der ute på byen. Håper du koser deg i kveld med løsbarten din ;)

Skjult ID med pseudonym klara sø. 6 sep. 2009 02:20

Etter 3. helgen uten fylla lurer jeg på det samme. Jeg har ikke svaret, men for min del går det i perioder hvor jeg er på fylla så å si hver helg. Men så blir jeg lei og gjør andre greier. Når det gjelder å finne den rette har det aldri vært intensjonen, jeg går ut for å danse, le og være fri. Og full..
Hvorfor? Det vet jeg ikke

Skjult ID med pseudonym Løsbart sø. 6 sep. 2009 02:22

Nettopp! I hvert fall for meg (31 år, singel og barnløs) så er utelivet en av de viktigste sosiale arenaene, om ikke den viktigste. Og i hvert fall nå i helga er det helt sentralt. Når en kompis spurte meg i dag om jeg ville være med å se landskampen, så betydde det implisitt å finne en pub, se landskampen der, drikke øl og fortsette med en helaften. Kunne vært artig å fått vennegjengen med på en "hvit måned" en gang og sett hva som skjedde...

Skjult ID med pseudonym jente sø. 6 sep. 2009 09:16

Jeg synes det er altfor mange som er "redde" for å sitte hjemme alene på en fredag/lørdags kveld... Selv synes jeg det er utrolig deilig, og priser hver søndag som jeg våkner opp i god form og har overskudd til å finne på ting, enn å ligge som en slakt på soffaen.. Jeg synes nesten syndt på de folk som føler at de må ut på byen for å ha ett sosialt liv, og misstrives så dårlig i sitt eget selskap at de ikke "greier" å kose seg hjemme .... Det å fly på fylla hver helg er virkelig ikke livet altså:) og så mye morsomere man får det hvis det heller hører med til sjeldenheten enn hver eneste helg:)

Skjult ID med pseudonym Smily:o) sø. 6 sep. 2009 09:24

Det burde da være mulig å finne på noe sosialt uten å gå på fylla.
Kanskje invitere folk hjem til seg på en spillekveld eller noe..... men det ender jo som regel opp med å drikke alkohol da også.

Skjult ID med pseudonym Fnis sø. 6 sep. 2009 19:07

Hadde det ikke vært for fylla, hadde det aldri blitt noe på meg. Jeg har ikke hatt edru sex på over tre år. Det er litt trist kanskje, men jeg får i hvert fall ut damp jeg ikke hadde fått ut uten øl ... Dessuten er det så gøy å le, og jeg ler mer når jeg er litt på skakke.

Skjult ID med pseudonym Stjerne sø. 6 sep. 2009 19:35

Hos meg har ikke fylla så stor plass lenger...men det kommer kanskje ann på alder?
Ingenting er så deilig som å synke ned i sofaen på fredagskvelden,tømme tankene i en god bok eller et totalt meningsløst tv program...eller rett og slett fjase her på forumet!
Klart jeg tar en tur på byen i ny og ned..ofte da med venner jeg ikke har sett på en stund..om fylla da tar ovehånd.. kan det jo rett og slett bli veldig moro :))) Tror ikke det hadde vært like moro hver helg!