Alle innlegg Sukkerforum

"Få meg med på tur"

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Løsbart sø. 6 sep. 2009 01:59

Det er overraskende mange profiler der kvinnen bak sier at de er ute etter en kar som kan "få meg med på tur", "få meg opp av sofaen" osv. Er det virkelig så mye tiltak? Og hvorfor er det ingen som sier at de ønsker seg en type de kan trekke opp av sofaen?

Skjult ID med pseudonym mandu76 sø. 6 sep. 2009 02:01

Fordi det er tungvint og arbeidsomt

Skjult ID med pseudonym dame40 sø. 6 sep. 2009 02:03

@Løsbart

Ville du valgt en slik dame som du måtte dratt opp av sofaen hver gang for å få i aktivitet? hehe

Skjult ID med pseudonym Løsbart sø. 6 sep. 2009 02:07

På ingen måte, både derfor, og fordi jeg nok selv ikke er den beste "oppdraeren", styrer jeg unna slike profiler. Men det slår meg hvor ofte det står. Og jeg tenker hvor mye mer tiltalende det ville vært om det sto at de søkte etter en som "ville være med på tur"...

Skjult ID med pseudonym tralala sø. 6 sep. 2009 02:07

Menn skriver også det. Ikke superfristende å måtte dra med seg noen nei- blir tungt i lengden.

Skjult ID med pseudonym frøken sø. 6 sep. 2009 02:07

Fordi vi syns det er så mye mer fristende å gå tur i skogen med en mann enn alene..

(kvinne 48 år fra Møre og Romsdal) sø. 6 sep. 2009 02:08 Privat melding

hehe

nei takk

jeg hadde ikke orket en jeg måtte dra opp av sofan for og bli med på ting

then i go by myself
:))

Skjult ID med pseudonym Isabjella sø. 6 sep. 2009 02:09

trives godt, om ikke best, alene når jeg går tur i skogen jeg da... Savner mere en hund enn en mann, faktisk :D I skogen, altså!! Om jeg nå roter meg bort, så stoler jeg mere på bikkja enn mannen :D

Skjult ID med pseudonym Smily:o) sø. 6 sep. 2009 09:32

Trenger du å dra noen opp av sofaen da ???
Er det ikke best å ligge der sammen ;oP

Skjult ID med pseudonym kit sø. 6 sep. 2009 19:02

Løsbart, jeg tror jentene da tenker på situasjoner der du planlegger en tur ut med dine venninner fra før dere ble sammen. Da kommer damen seg nok opp fra sofaen....

Skjult ID med pseudonym Løsbart sø. 6 sep. 2009 20:44

@yourX
Amen - der satte du ord på det! En som vil ca like mye og ca like ofte.

Skjult ID med pseudonym frøkna ma. 7 sep. 2009 18:33

Jeg er aktiv... men trenger en som er minst like aktiv som meg, aller helst litt mer aktiv slik at jeg har noe å strekke meg mot. Dersom han viser seg å være en sofasliter, så er det stor mulighet for at jeg også blir det.
I forhold til romantiske kjønsrollemønstre, så er det bedre at en mann får kvinnen opp av sofaen, enn at en kvinne får en mann opp av sofaen. Dersom du etterlyser kvinner som ønsker en mann som de kan rive opp av sofaen, så etterlyser du vel kvinner som ønsker tøffelhelter.

For oss kvinner kan det gi oss en god følelse at mannen får oss med på ting vi ikke helt klarer på forhånd. Sånn personlig kan jeg godt ta oppvasken de fleste dagene i uka dersom jeg får lov til å elske og se opp til en slik mann :p

Skjult ID med pseudonym Fnis ma. 7 sep. 2009 18:35

Jeg går ut i fra at du har lest og elsket Twilight-serien til Stephenie Meyer, frøkna? ;)

Skjult ID med pseudonym frøkna ma. 7 sep. 2009 18:37

fnis:
nope, aner ikke hva du taser om :-)

Skjult ID med pseudonym Fnis ma. 7 sep. 2009 18:48

Du burde nok lese dem. All verdens kvinnfolk elsker dem. Deilig tradisjonelt kjønnsrollemønster, med Bella som rett og slett TRENGER vampyren Edward for å holde ut. Første boka heter Evighetens kyss på norsk. Skrevet av en amerikansk mormoner og en verdenssuksess!

Jeg jobber i bokhandel og har solgt hundrevis av dem, på både norsk og engelsk de siste månedene. Sukk, sier kvinsa. Blæ, sier jeg ;)

Skjult ID med pseudonym frøkna ma. 7 sep. 2009 18:59

Fnis:
Vet ikke helt om jeg skal bli fornærmet eller ikke nå, men satser på alternativet "å bli fornærmet" siden du referer til deilig tradisjonell kjønnsrollemønster... det er nemlig ikke helt der jeg er.

Men jeg kan jo takke for et litteraturtips uansett?

... hva i all verden er det folk leser for tiden?? gruble...

Skjult ID med pseudonym aas ma. 7 sep. 2009 19:04

Hei damer jeg skal ta dere med på en uforglemmelig reise i mitt sinn, dere vil få oppleve ting dere ikke trodde gikk an i deres villeste fantasi, ones in a lifetime opplevelse som dere aldri vil glemme ;D

Skjult ID med pseudonym Fnis ma. 7 sep. 2009 19:13

Det er fordi alle leste dem på en gang Stein. Eller, vent! De leser ham fremdeles. Fyren har ligget på topp 10 siden jeg begynte i bransjen for to år siden! Gud forby å lese noe som ikke ligger på lista!

Frøkna, bli gjerne fornærmet, det var meningen ;) Men jeg mente det jo ikke. Jeg kjenner deg ikke, og bare tulla litt. Du skrev jo at du gjerne tok oppvasken hvis en mann lot deg elske ham. Går ut i fra at det var satt på spissen, så jeg spisset litt jeg også.

Hva folk leser:
Øya
Señor Peregrino
Twilight
Stieg Larsson
og diverse selvhjelp

Klassikerhylla mi støver ned. Hjelpe meg .. Nei, forresten, hjelpe oss alle! Hehe

Skjult ID med pseudonym Po ma. 7 sep. 2009 19:16

Egen personlighet en nå en ting, men noe av det teiteste jeg vet er åndssnobber som dropper ting de liker hvis altfor mange andre også liker det.

Forøvrig er det vel grenser for hvor lenge man kan lese en bok før man eventuelt blir ferdig med den.
Og når "alle" har lest dem skal det vel litt av en befolkningsvekst til for å vedlikeholde "rushet"...

Skjult ID med pseudonym frøkna ma. 7 sep. 2009 19:32

Fnis:

bare fint å oppleve litt spisse kommentarer mot seg selv av og til. Dessuten er det ikke gitt at vi skal forstå alle her inne siden vi ikke har andre virkemidler å bruke enn bokstaver og ellers andre taster som er tilgjengelige på tastaturet.

...men er fortsatt villig til å ta oppvasken ofte dersom det gir meg noe form for fortrinn av noe slag ;-)

Skjult ID med pseudonym Fnis ma. 7 sep. 2009 19:33

Jeg bor på Løkka, har lugg og leser sjelden eller aldri det som ligger på topp10-listene. Døm meg gjerne ;)

Skjult ID med pseudonym Fnis ma. 7 sep. 2009 19:54

Den betyr "bare prøv deg!" eller så betyr den "jeg veit jeg er en fjollete åndssnobb/trendhore og ler litt av meg selv". Enten eller.

Skjult ID med pseudonym Fnis ma. 7 sep. 2009 20:02

Jøss. Vi bruker altså ulik synonymordbok. Vel, vel ;)! da. Hehe, nei det mente jeg jo ikke. For meg er det brukt som et slags lurt smil, ironi, og/eller tegn på godslig frekkhet. Er det rart det blir krig i verden når det er så lett å misforstå hverandre? Du ser for øvrig såpass krigersk ut Stein, at jeg aldri i livet ville ha sagt føkk deg. Føkk meg, kanskje, men det jo en helt annen sak ;) Nei men, se! Der var det blunket igjen.

Skjult ID med pseudonym mandu76 ma. 7 sep. 2009 20:03

I min vennekrets er folk flinke til å være seg selv steinR, mens du kommer stadig tilbake til dette tema om trend, streben og individualitet. Er ikke det pussig når vi bor i samme by. (Jeg vurderer å klippe pannelugg for 2. gang. og har kjøpt skinny jeans for 1. gang. )

Skjult ID med pseudonym mandu76 ma. 7 sep. 2009 20:04

..... og så har jeg så smått begynt å løpe....

Skjult ID med pseudonym mandu76 ma. 7 sep. 2009 20:07

Enig med fnis her steinR... tolker det som et fandenivolsk., vennligsinnet, skjeft smil...

Skjult ID med pseudonym frøkna ma. 7 sep. 2009 20:34

... bare som en apropos... stieg larson sine bøker var i sjangeren krimbøker, altså nederst på rangstigen dersom man ønsker å vise til at man er en litterær person. Krimbøkene hans bergtok de fleste, men tilhører altså mest sjangeren underholdningslitteratur, og ingen littærer person ville noen sinne prøve å buste selvtillitten sin med å si at han nettopp hadde lest en bok av Stieg Larson.
Fantastisk flotte krimbøker har han dog skrevet.... men ikke type litteratur som er noe vits i å skryte av at man har lest, bare noe som kanskje kunne gitt et felles samtaletema dersom begge var fasinert av samme forfatter :-)

Skjult ID med pseudonym mandu76 ma. 7 sep. 2009 20:35

Jeg lurer på om det kan være slik at folk på små steder har mer behov for å være like. Sånn type trost i taklampa og lealøse potteplanter. Og norge er jo et lite sted. Jeg var alltid anderledes på ungdomskolen og vgs. Derfor plager det meg ikke å være lik nå... jeg vet at jeg er meg uansett, både lik og ulik andre.

Skjult ID med pseudonym Fnis ma. 7 sep. 2009 20:39

Alle dyr er like, men noen dyr er likere enn andre.

Og det sa..? Lur fyr i grunn. Og litt synsk også kanskje.

Skjult ID med pseudonym mannigata ma. 7 sep. 2009 20:45

SteinR - men har du noen illusjoner om at det er særlig anderledes andre steder? Samme hvor jeg er hen i verden ser jeg de samme miljøene. De rike, de fattige, frikerne etc.
Det at du tydeligvis misliker Grünerløkka så ekstremt gjør jo at jeg lurer litt på hvorfor du da oppholder deg der. Selv går jeg gjerne gjennom område og humrer kanskje litt for meg selv men orker ikke lenger bo der. Litt av samme grunn som du tar opp - trendhelvete er ganske krystallisert der (men det er det jo på Frogner også), men så lenge de ikke på død og liv skal presse seg på meg går det faktisk greit...
Lighten up for en gangs skyld her inne mann.

Skjult ID med pseudonym mandu76 ma. 7 sep. 2009 20:45

Animal farm... meget god! hvertfall når jeg var 17.

Skjult ID med pseudonym mandu76 ma. 7 sep. 2009 20:48

Klasisk sosiologisk forsking har jo vist at det er den store middelklassen som streber. Eliten vet hva de liker og arbeiderklassen har nok med å klare seg og kan ikke bry seg med sånt! Høres ut som MIG er inne på noe.

Skjult ID med pseudonym frøkna ma. 7 sep. 2009 20:49

SteinR:
Enig i at det først og fremst handler om smak og behag. Men dersom du ikke bryr deg noe særrlig om å lese bøker, så skal du også vite at mange av de populære forfatterene som folk viser til på profilene sine ofte kan være bare underholdningslitteratur som mange liker å lese, og at det slettes ikke har noe med at noen ønsker å vise til at de er litterære eller evenentuelt intellektuelle. Det kan ganske enkelt bare være trivelig tidtrøyte for mange å lese bøker og at de sier i fra på profilen sin at de liker den formen for tidtrøyte :-)
... var bare det jeg prøvde å formidle :-)

Skjult ID med pseudonym mandu76 ma. 7 sep. 2009 20:50

Det er jo ikke sånn at de ikke har personlighet. når det kommer til stykke er jo de fleste mennesker ganske like.

Skjult ID med pseudonym frøkna ma. 7 sep. 2009 20:53

dæven.... fikk ikke med meg at jeg plutselig er i en tråd som handler om klasseskille...

Skjult ID med pseudonym mandu76 ma. 7 sep. 2009 20:53

Nå er vi forresten på tur hele gjengen, men siden det er tråden til barten tenker jeg det er greit.

Skjult ID med pseudonym mandu76 ma. 7 sep. 2009 20:57

Jeg mente med hensyn til tema steinR.

Skjult ID med pseudonym mandu76 ma. 7 sep. 2009 20:58

Førte forresten i går at ca 15% av norges befolkning er aktive turfolk. % er synkende og forskjellen blir større og større.

Skjult ID med pseudonym sms ma. 7 sep. 2009 21:00

Datet en dame som gikk på trening fort etter jobb og så ble det sofa hele kveld ellers.. livsnyter som hun sier.. trengte ikke lese tv program.-. hun kunne den uansett uten avis..
Sofasliter sier jeg

Skjult ID med pseudonym frøkna ma. 7 sep. 2009 21:05

steinR kl. 21.01 ... nå er du vrang altså :-)

Skjult ID med pseudonym mandu76 ma. 7 sep. 2009 21:08

@steinR: nei mente ikke det.
Kanskje er det fordi norge har en stor middelklasse at det blir så tydelig, eller kanskje det bare er sånn på løkka. men det kan jo hende ayt folk faktisk liker det som er trendy da SteinR. Jeg drar på tur. men var ikke sånn før. Da satt jeg pal og snakket hele natten med folk mens vi røkte så mye vi klarte. Kanskje var jeg trendy da også siden det var det studenter gjorde. Nå som vi er voksne går vi på tur isteden. Men jeg har da aldri gjort noe av dette for at andre skal bli imponert.

Skjult ID med pseudonym mandu76 ma. 7 sep. 2009 21:20

Men det kan jo hende endel liker ting i en periode og så liker de noe annet. Sånn er det med meg når det gjelder tv programmer, bøker, musikk og aktiviteter. Ikke sånn at jeg begynner å mislike det jeg pleide å like jeg er bare mindre opptatt av det. Har fått nok på en måte. Endel føler nok at de må være noe de ikke er, det er mange med dårlig selvfølese. Mandre er like av helt andre grunner.

Skjult ID med pseudonym carmina02 ma. 7 sep. 2009 21:23

Artig å lese denne tråden.
SteinR er i støtet i kveld. Faktisk er jeg enig i mye han skriver.
Men tilbake til trådstarter.
Jeg hadde et lengre forhold til en som måtte dras opp av sofaen. Han måtte se alle fotballkamper, V_75, travløp , Lotto, extra og alt hva det nå heter. Jeg ble sittende og lese Stieg Larsson......he-he
Vel, det er et fordums kapittel.
Ikke lett å si man er fra Bærum heller. Da er man på en måte stemplet som vellykket og rik. Jeg er tilogmed oppvokst på Frogner.
Det er vel det samme hvor man bor , bare man er seg selv og prøver å være hyggelig og grei mot andre mennesker.

Skjult ID med pseudonym mandu76 ma. 7 sep. 2009 21:27

Løping er dessuten eksempel på noe jeg prøver å lære meg å like. Akkurat nå er det morro for det er så overraskede for meg at jeg driver med det, men jeg kan jo komme til å oppdage at jeg synes det er kjedelig. Jeg løftet noen vekter i noen uker, og synes det var gilt... og så sluttet jeg. Samme med Yoga men det varte et par år. Håper jeg skal komme tilbake til flere av disse aktivitetene etterhvert men kanskje er det noe annet som dukker opp. Jeg begynner sikkert med dette fordi jeg kommer på å teste det ut etter å ha snakket med folk eller lest noe eller sett noe.

Skjult ID med pseudonym mannigata ma. 7 sep. 2009 21:27

Men Stein - når du selv liker å gå en tur, hvorfor tror du absolutt at alle andre rundt deg kun gjøre det fordi de "må".
Selv har jeg alltid gått tur, ret og slett fordi jeg liker det. kan gå alene eller sammen med andre, det spiller ikke så stor rolle. Men hvis du hadde sett meg gå en tur med ei evnninne så hadde du tydeliogvis automatisk sagt til deg selv: "der går to stykker som absolutt MÅ gå tur fordi det er trendy og hipt. De har ingen identitet."
Hvorfor i alle dager skal de være negativt å gå tur, eller neda verre (i din verden ihvertfall), jogge seg en tur. Fedme/overvekt er ikke sunt, hvis flere mennesker faktisk får øynene opp for litt fysisk aktivitet har jeg problemer med å se teh down side til det.

Skjult ID med pseudonym aas ma. 7 sep. 2009 21:27

Foretrekker en heftig omgang i bingen etter en lang arbeidsdag, eller whatever ;)

Mennesker jager i flokker. Tilpasser seg utifra hva andre gjør, og hva som er sosialt akseptert.. Folk er mere opptatt av hva andre tenker om en, istedenfor å være seg selv. Man skal for guds skyld ikke være veldig annerledes enn hva andre er, eller hva det er sosial aksept for.. Dette skaper ett overfladisk samfunn, og selvopptatte mennesker.. ;)

Skjult ID med pseudonym carmina02 ma. 7 sep. 2009 21:30

hurra ass, nå begynner jeg faktisk å like deg.........ler godt

Skjult ID med pseudonym aas ma. 7 sep. 2009 21:33

Takk takk carmina, takker og bukker ;)

Er tross alt her for å underholde, hehe :)

Skjult ID med pseudonym frøkna ma. 7 sep. 2009 21:33

Men for å koble meg litt på løsbarten sin argumetasjon, siden jeg fikk en liten tanke om at han syntes det var provoserende at kvinner ønsker en mann som kan få dem opp av sofaen.

Hvorfor blir du provosert av slike kommentarer, løsbart? Er det fordi du ikke synes det er stuerent sånn likestillingsmessig eller er det andre ting som gjør at slikt provoserer deg?
Nysgjerrig :-)

Skjult ID med pseudonym mandu76 ma. 7 sep. 2009 21:36

Jeg tror ikke det er sant at det ansses som negativt steinR. De som blir kopiert er jo nettopp ofte unike før trenden er i gang.
- Men det er ikke alle typer unike personligheter jeg blir imponert over!

Skjult ID med pseudonym mandu76 ma. 7 sep. 2009 21:40

@steinR: Den versjonen av unike utsagn blir jeg feks ikke imponert over.

Skjult ID med pseudonym mandu76 ma. 7 sep. 2009 21:47

Nå fremstår du bare som en sinnatagg og en matchogris. Tror ikke flertallet av forumgutta ser det slik. Heller ikke andre jeg kjenner.

Skjult ID med pseudonym frøkna ma. 7 sep. 2009 21:48

SteinR::
:-)

Det er litt sånn rart at du har vært mitt lille idol i all den tid jeg har vært her. Siden jeg er dobbelt så gammel som deg og er uenig med deg i ganske så mye, så er det unektelig litt morsomt at jeg har så stor sans for deg! :-) Men det har jeg altså.

Og likestilling har ikke for meg å gjøre at kvinnen bestemmer alt og at mannen nikker og bukker fordi han er så desperat seksuelt og er villig til å gå med på hva som helst for å få tilgang til sex.

Jeg håper at du etterhvert finner jenter som virkelig ser deg for den fine mannen du er, med det fine og flotte potensialet du har! Du er virkelig utrolig flott!! Pass på å ikke bli bitter, du kommer til å kunne velge og vrake blant alle kvinner etterhvert som du blir eldre bare du ikke lar dårlige erfaringer så langt føre til at du blir bitter. For du er faktisk en fantastisk fin mann, både i kropp og tanker, meninger og holdninger... bare sørg for å ikke bli bitter!

Skjult ID med pseudonym carmina02 ma. 7 sep. 2009 21:51

@steinR
Vet du . Det finnes faktisk kvinner som liker å behage mannen. Som ikke er ego. Har du aldri møtt noen slike ?

Skjult ID med pseudonym mandu76 ma. 7 sep. 2009 21:55

@frøkna: Jeg har også hatt ganske sansen for steinR. Synes oftest han virker som en tenksom, barsk og hyggelig fyr som bare har landet blandt veldig usympatiske folk. Men noen ganger har jeg lurt på om han er en krenkbar frekking i RL og at det er derfor damene bare vil til sengs med han når de er fulle. Jeg vet jo ikke svaret på dette men håper jo i det lengste det er det første som stemmer.

Skjult ID med pseudonym aas ma. 7 sep. 2009 21:58

Har du benkpresset mye steinR?? :)

Ser jo at mannen har trent, så why not, hehe :)

Skjult ID med pseudonym mandu76 ma. 7 sep. 2009 22:01

@ steinR. Jeg er enig med deg i at det er urimlig at så mange menn ikke får se barna sine så mye som de ønsker. Men å si at damer er sånn her i landet: det er mye! Og at du tror at frøkna er ute etter å ta deg hele tiden? der tror jeg du tar feil. Jeg har ikke bodd utafor norge så jeg vet ikke hvor ulike vi er kulturelt. Har en bestekamerat som er fra sørstatene og han er svært lik meg på mange måter. men han flytta jo da. Hvordan mener du at damer bør være?

(kvinne 46 år fra Akershus) ma. 7 sep. 2009 22:01 Privat melding

SteinR... Klikker'n min ligger på nattbordet.. og jeg klikker hver gang han er på rett "spor" *flirer*

Ja, jeg har klikker.. men til hundetrening ja =)

Skjult ID med pseudonym frøkna ma. 7 sep. 2009 22:06

mandu:
har ikke tenkt på den settingen at han kanskje viser til en sårbarhet som kan tenne oss kvinner seksuelt. Det ville jo vært typisk for oss kvinner, men var ikke helt det jeg tenkte :-)

SteinR:
Du tolket nettopp min melding som en hersketeknikk med belønning på slutten? Hvorfor i all verden skulle en 45 årig kvinne skulle prøve å herske over deg uansett?? (dersom hun ikke var moren din, da)
Dersom det er slik du tolket meldingen min så er jo det litt trist, men allikevel helt i orden :-)

Skjult ID med pseudonym aas ma. 7 sep. 2009 22:06

Damer bør være litt mere lik menn :O

Samme hva vi menn gjør, så er vi: desperate, dumme, kåte, skriver for mye/for lite, maser/ikke pågående nok, selvopptatte, osv...
Er det rart at det er frustrerende å være mann?? :D

Skjult ID med pseudonym aas ma. 7 sep. 2009 22:12

Alt skal ikke bare være opp til mannen, vi er menn og menn skal være menn, på godt og vondt..

Vi aksepterer at dere er kvinner, for vi forventer ikke at dere skal være noe annet enn kvinner.. Likestilling eller ikke, skal det fungere så er det alltid snakk om noen kompromiss på sikt.. Man kan ikke være noe annet enn man er..

Vi lever ikke på 60-tallet, da kvinner gikk hjemme med barn og husarbeide.. Vi lever i ett nytt årtusen, som har utjevnet sosiale forskjeller mellom menn og kvinner. Det må ikke være mannen som byr opp til dans lengre, og kvinnen forholder seg passiv..

Skjult ID med pseudonym mandu76 ma. 7 sep. 2009 22:17

Kunne ikke vært mer enig rævva. I min verden behandler damer og menn hverandre som folk og er godt fornøyd.

Skjult ID med pseudonym aas ma. 7 sep. 2009 22:17

Man må kunne ha ett såpass åpent sinn, at man ser at verden har gått videre.. Menn er heller ikke huleboere lenger, vi har kommet langt siden den gangen. Vi har ikke gjort annet enn å tilpasse oss dere de siste 30-40 årene.. Når skal dere tilpasse dere oss menn, og godta at vi kan ikke være noe annet enn vi er?

Skjult ID med pseudonym mandu76 ma. 7 sep. 2009 22:19

Hvem protesterer ass?

Skjult ID med pseudonym frøkna ma. 7 sep. 2009 22:20

aas:

du er altså virkelig en flue det er helt umulig å vifte bort.

Skjult ID med pseudonym aas ma. 7 sep. 2009 22:20

Vi har kommet hit til verden for å skape relasjoner, og ta vare på hverandre. Det har ikke noe med skjønn å gjøre.. Vi ønsker alle det samme dame, mann, hetro, homofil/lesbisk.. Vi ønsker alle å dele gleder/sorger sammen andre. Vi ønsker å ha en tilhørighet på tross av forskjeller..

Skjult ID med pseudonym aas ma. 7 sep. 2009 22:23

Denne fluen forsvinner nok bare ikke frøkna, på tross av ditt sinne og frustrasjon over min person, så håper du nå har klart å ta ett valg?? ;)

Skjult ID med pseudonym mandu76 ma. 7 sep. 2009 22:25

@ass: Du deler altså ikke steinR sitt syn da hvis jeg forstår deg rett?

Skjult ID med pseudonym frøkna ma. 7 sep. 2009 22:30

aas:

joda, har klart å ta et valg, jeg, og tåler fint å ha en flue surrende rundt her inne :-)

Skjult ID med pseudonym aas ma. 7 sep. 2009 22:31

Det vil alltid være sosiale forskjeller, så jeg skal ikke dømme steinR for hans meninger.. Man må respektere hverandres syn, og innse at vi er alle forskjellige.. jeg er ikke her for å dømme andre, eller bestemme hva andre skal mene..

Er det ett greit svar mandu76? ;)

Skjult ID med pseudonym mandu76 ma. 7 sep. 2009 22:40

Ja...men vet ikke om jeg ble noe klokere : )
Jeg synes det er trist når mennesker ikke har tro på at folk flest vil en vel. Jeg møter utrolig mange hyggelige, fine mennesker og kjenner meg sikker på at det er mest godhet i verden selv om det er mye dritt. Men forventer vi dritt får vi mer dritt, tror jeg.

Skjult ID med pseudonym aas ma. 7 sep. 2009 22:52

Man skal ikke være så opptatt av alle andre, eller fokusere enegien på andre.. Man kan ikke forvente at andre har den meningen som man selv har. Man skal være åpen for mangfold av personligheter, det er ingen av oss som er like, eller har en fasit på hva som er rett eller galt, så lenge man ikke voldtar og dreper da :O

Jeg er ikke så opptatt av hva andre skal mene eller tror.. Det er masse fine mennesker, men det er ikke alle vi har like god kjemi med.. Men skal man da fokusere sin egen energi på å få de til å bli slik vi er??.. Eller skal vi godta at de ikke er som oss.. Har vi noen rett til å besteme hva de står for, og mener.. Er det da ikke bedre at man er enig om at man er uenig??

Man må ha ett åpent sinn, i en verden som stadig er i forandring..

Skjult ID med pseudonym mandu76 ma. 7 sep. 2009 23:02

Jo jeg er enig i alt det du skriver her ass. Men noen ganger er det fint å møte folk som ser verden helt anderledes enn en selv for så å bryne sine perspektiver mot hverande. Det er en artig måte å lære noe nytt om verden på.