Alle innlegg Sukkerforum

Opplevelse eller ikke?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym MannX lø. 10 nov. 2007 12:51

Hva ville du ha valgt i en kommende situasjon:

- full forelskelse, supre opplevelser (kos og ev sex og full pakke) med en date, men som du innerst inne visste at dette av en eller annen grunn kom til å ta slutt, eller

- la være å ta den positive opplevelsen som nevnt over (da du innerst inne visste at dette av en eller annen grunn kom til å ta slutt)

Skjult ID med pseudonym Felix lø. 10 nov. 2007 12:54

Er jenta flott og kjemien er der.
Full pakke. Kanskje. Ble litt i tvil.
Kommer an på situasjonen.
Har gjort det, men trodde det kom til å vare.

Skjult ID med pseudonym sportylady lø. 10 nov. 2007 13:06

Er i de fleste tilfeller for i gripe muligheter og nyte livet i full drag.
Men....er nok sånn nå at jeg ikke hverken vil eller velger å gå inn i noe (med hjertet) dersom jeg i utgangspunktet ser at det ikke er liv laga. Kan fort bli en masse unødvendige greier av sånt.

Skjult ID med pseudonym Felix lø. 10 nov. 2007 13:09

Hva mener trådstarter?

Skjult ID med pseudonym jente 31 lø. 10 nov. 2007 13:16

hmmmm. ble litt forvirret jeg å... Hvorfor skal det ta slutt ? hvorfor , når alle de rette følelsene er der og alt stemmer , blir det slutt?
Vet du at ikke dette vil vare blir det et halvhjertet forsøk og da kan mann like så godt holde seg unna ... så mann ikke sårer andre partens følelser.
Det er jo selvsagt ingen garanti når du starter et forhold at det skal vare evig , uansett hvor mye følelser det er i begynnelsen.
Har mann lyst til å prøve ,har mann lov... men da må det vere helhjertet.. og nyte værandre til det fulle ,og så hvis det da blir slutt kan mann ikke si at mann ikke har prøvd.

Skjult ID med pseudonym MannX lø. 10 nov. 2007 14:09

Trådstarter er usikker :-) Men spørsmålet var ment sett ut fra ditt ståsted. Dvs. ville du tatt oppturen for så å måtte ta nedturen? Eller ville du vært passiv og gått glipp av noe veldig fint en eller noen ganger i ditt liv for å slippe savnet/nedturen i etterkant? Hva veier mest?

Skjult ID med pseudonym yes lø. 10 nov. 2007 14:14

Oppturen veier vel mest. Du har ingen garanti for noe her i livet. Og vis du ikke prøver.....vil du det ikke finne ut. Ikke at jeg synes at man må prøve alt her i livet. Men det må være en nedtur å sitte etterpå, og spør seg selv: hvorfor har jeg ikke prøvd? Da er det for sent.

Skjult ID med pseudonym Felix lø. 10 nov. 2007 14:31

Det er bedre å angre på noe man har gjort,
en å angre på noe man ikke har gjort.

Det er jo ikke noe nedtur hvis det ikke går.
Trådstarter skrev: Hvis du innerst inne visste det tok slutt.

Skjult ID med pseudonym jente 31 lø. 10 nov. 2007 14:39

Men hvorfor skal mann kaste bort tiden på noe som mann vet ikke vil funke?
Når mann kan få de 10 ganger bedre med en det kan bli noe med.????

Skjult ID med pseudonym sportylady lø. 10 nov. 2007 14:47

så enig så enig jente 31.
Men dersom man er innstilt på at dette er noe som er en fin ting man velger helt sånn uforpliktende å ta med seg for en stund...a la ferie flørter man vet er bare der og da og sånn(kjempe settning, buy the way) pust......ja da er det vel greit...sånn uten å legge for mye i det.

Skjult ID med pseudonym lonly girl lø. 10 nov. 2007 14:52

Jeg ville (ut i fra hvordan jeg har det nå) valgt å la vær.. Riktignok får du en deilig opptur når det starter, men nedturen som kommer når det en dag tar slutt er hakket værre.. synes nå jeg.. snufs...
Gå heller for den du tror det vil vare med..
Det er ikke gøy med kjærlighetssorg.. Du får det, selv om du visste at det ville skje.. Følelser dukker opp, selv om en tenker innerst inne at dette vil ikke vare..

Skjult ID med pseudonym jente 31 lø. 10 nov. 2007 15:14

stakar lonely girl... en god klem til deg....
Hvis begge er klar over at dette er bare en sånn "a la ferieflørt" som vil ta slutt er det bare å nyte det .. men obs obs ned turen kommer uansett.... og ensomheten.

Skjult ID med pseudonym kvinne33 lø. 10 nov. 2007 15:18

Jeg ville tatt med meg opplevelsen. :-)
Og jeg har gjort det og fortsetter gjerne å gjøre det.

Noen ting er bare ment å være i en periode, noen mennesker er bare ment å være der akkurat da, kanskje en stund, men ikke for alltid. Å kutte ut noe godt, en god person, bare fordi man føler at det ikke er ment å vare evig, vil jeg ikke gjøre så lenge jeg ser og føler at det vil bringe oss begge mye godt mens det varer.

Jeg ville ikke velge det FORRAN noe varig, men jeg tror ikke at det er slik det fungerer.

Ved å tillate meg å ta med meg ett menneske jeg er blitt kjempeglad i og som får meg til å smile og kjenne jeg blir glad til langt inn i hjertet bare jeg SER ham, har jeg lært masse både om meg selv, min mulighet til forhold til andre mennesker, andre mennesker og det å nyte det man vet man har mens man har det, SELV om det ikke er "ment to be".
Og det har vært sårt i starten, fordi jeg ikke visste at det bare var å ta med seg det gode. Men jeg ville aldri vært det foruten, og jeg håper jeg får beholde ham i livet mitt litt lenger, jeg har lært at det finnes så mye godt å oppdage med og i gode mennesker.

Kanskje vi forblir venner, kanskje han bare er ett nydelig minne om noen år, men ingen av di delene er vel å forakte?

Skjult ID med pseudonym yes lø. 10 nov. 2007 15:25

Felix, du fant jo svaret for deg selv. Og bra er det. Jeg følger magefølelsen, og det går som oftest bra. Men siden du spurte.....

Skjult ID med pseudonym Felix lø. 10 nov. 2007 15:40

Magefølelse er bra.
Kanskje den beste følelsen.

Skjult ID med pseudonym munter lø. 10 nov. 2007 15:47

Jeg er helt for å hoppe på ting og ta med seg opplevelsen der og da, men å gå inn i noe som har med forelskelse å gjøre som man vet ikke varer, det ville jeg ikke ha gjort nei. Da ville jeg heller forsøkt å beskytte meg selv, er jeg redd.

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) lø. 10 nov. 2007 19:35 Privat melding

- full forelskelse, supre opplevelser (kos og ev sex og full pakke) med en date, men som du innerst inne visste at dette av en eller annen grunn kom til å ta slutt, eller

Mitt valg uten tvil. Man kan ikke virre rundt og nekte seg selv moro. Men man veier det jo opp mot konsekvensene. Er viktig å ha det bra og ha det morsomt, det er jo en av poengene med livet som jeg ser det.

Skjult ID med pseudonym MannX lø. 10 nov. 2007 20:07

Kvinne33 - jeg går for det du skriver. Tror jeg skal klippe ut det du skriver og ramme det inn, for du viser at man tør å leve, tør å ta sjanser. Brødmannen er sikkert full av testos og tar sine valg ut i fra dette :-) men jeg er enig med deg også. Ellers mange flotte innlegg å ta med seg.

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) lø. 10 nov. 2007 20:09 Privat melding

MannX:

Herlig personanalyse der.

Er nok mer det at det er ulogisk og teit å nekte seg selv en herlig opplevelse hvis man ikke har noenting å tape på det, som det virket i første posten hvor spørsmålet ble stilt.

Skjult ID med pseudonym tulla lø. 10 nov. 2007 20:22

Viktig å "spille med åpne kort"!
Det er en annenpart her også!
Synes også at "kvinne33" sier mye bra.
Hvorfor skal vi være så redde for å oppleve hverandre, selv om det ikke varer evig...?

Skjult ID med pseudonym kvinne33 lø. 10 nov. 2007 20:26

takk takk. :-D Synes det har vært godt å finne ut at det er nå jeg lever, at dette er sjansen min og at så lenge jeg ikke gjør noe som sårer flotte mennesker (ihvertfall så godt jeg kan styre selv, og uten at det hindrer meg selv i å leve), så må jeg lære meg selv å ta det gode og DE gode når de står der og tilbyr meg positive opplevelser og følelser.

Har vært redd og forsiktig så lenge, har det mye bedre med meg selv når jeg tør ta sjanser, tør bli glad i folk selv om jeg VET at de ikke vil være i livet mitt for alltid. Har en vis veileder i livet, hun har minnet meg på at noen er der for alltid, mens andre bare er ment for å være der i en periode. Det betyr ikke at de som kun er der en periode er mindre verd som minner og positive minner, de kan gi verdier og syn som de evige kanskje ikke kan tilføre, så ta vare på dem alle, de er alle glitrende opplevelser.

hihi.. ble nesten litt svevende, men kjenner jeg har en goood dag, en deilig, fin dag, bare med meg selv og alene. Likevel vet jeg at det er så mange der ute, mange av de ER glad i meg, flere kommer til å bli det underveis, og det er en god følelse.

filosofiske kvinne33 en vakker lørdagskveld.