Alle innlegg Sukkerforum

Blanke ark

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym klara sø. 6 sep. 2009 21:31

Det er med en viss skepsis og spenning jeg benker meg for å få skolesituasjonen til 8 (?) ungdommer inn i stua. Det er et tema jeg finner interessant og for min del blir det nok mye jeg kan kjenne meg igjen. Selv avsluttet jeg grunnskolen på et prosjekt, en alternativ ungdomsskole. Det var en god opplevelse for meg, jeg gikk ut derfra med rak rygg og mer i hodet, noe jeg ikke tror ville skjedd på min opprinnelige skole. Det jeg er skeptisk til er underholdningsbiten, hvordan det blir vinklet. Når jeg tenker på den lille gjengen jeg delte skolehverdagen vet jeg ikke helt om hvor mye vi hadde villet ha det på tv. Men det er et viktig tema å ta opp for det gjelder mange.

Skjult ID med pseudonym pnkb ma. 7 sep. 2009 18:57

Ble skepsis innfridd ell? Jeg syns det var helt greit jeg.

Skjult ID med pseudonym klara sø. 13 sep. 2009 20:03

Jeg syns det var en fin vinkling på en ekstrem og seriøs utfordring med den norske skole. Det var flott å se at de refererte til opplæringsloven og hvordan skolen ikke følger opp denne. Og jeg klandrer ikke lærere her, det er på skolen som overalt ellers. Noen er bra på det de driver med, andre ikke. Det kan ikke være lett å skulle tilby tilpasset undervisning noe opplæringsloven så fint krever.
Og å se disse ungene motta ros er noe av det mest rørende jeg har sett på tv på lenge. Jeg er spent på om kveldens program står til forventningene.