Alle innlegg Sukkerforum

Er det bare meg som synes det, eller???

Vis siste innlegg
(mann 35 år fra Oslo) ti. 8 sep. 2009 23:49 Privat melding

Er det flere som synes at vi guttene alltid må ta første kontakten her inne.. trodde tidene var forandret og at jentene turte og ta mere kontakt.. Få høre hva dere mener?? (Bevis gjerne det motsatte jenter..)

(kvinne 34 år fra Akershus) ti. 8 sep. 2009 23:51 Privat melding

Jeg har tatt kontakt med flere jeg... Enda jeg normalt er litt tilbakeholden på det pungtet..

Skjult ID ti. 8 sep. 2009 23:53

så flink du er lashes :)
Men ts har nok rett. Tidene har nok ikke forandret seg så mye. Er gutta som må ta kontakt og damene som kan velge :)

Skjult ID med pseudonym gummiball ti. 8 sep. 2009 23:54

Mange jenter som tar første kontakt - i alle fall med meg.

Skjult ID med pseudonym Musvit ti. 8 sep. 2009 23:58

En balansegang det der... man skal ikke være FOR ivrig, ikke FOR hyggelig, ikke FOR treig, ikke ha ALTFOR mange skriveleifer... etc etc. En ting er iallefall sikkert: 20-30 lange brev hver dag er FOR ivrig. Det er skummelt! Bare så dere vet det ;)

Skjult ID med pseudonym speider'n on. 9 sep. 2009 00:03

Heisan.
Er ikke den som skriker høyest, men er med når andre skriker først. Får ikke mange meldinger her inne som mann, nei, og da man ikke er den som "tør" ta første steget selv, blir det meget stille. Har fått mange spark i rompa med beskjed om å skrive så knappene spruter, men er ikke barsk i så måte. Synes vel at jentene som har fått hjerte iallefall, også kan sende f.eks. et hjerte tilbake. Er litt "eldre", men det er ikke bedre der.
speider videre....

Skjult ID med pseudonym Atreju73 on. 9 sep. 2009 00:18

Jeg får masser av mail jeg. Damer som Olga, Irena og Elena tar kontakt rett som det er. Riktignok forsvinner profilen deres ganske snart etterpå, men det er vel bare uflaks?

;-p

(mann 39 år fra Østfold) on. 9 sep. 2009 00:23 Privat melding

Har både fått noen og sendt noen.. blir lite tilbakemelding på de jeg har tatt kontakt med, det fører jo til at man ikke har så veldig lyst til å prøve noe mere, så jeg sitter desverre litt passivt og venter. Snakker derimot desto mere med de som tar kontakt med meg da:)

Skjult ID med pseudonym anna on. 9 sep. 2009 09:50

jeg har tatt kontakt med mange jeg har syntes var interessante og fått mange henvendelser fra menn som har vært både interessante og mindre interessante (mest av det siste, dessverre..) En oppfordring til gutta - les profilen sikkelig før dere tar kontakt - klarer dere å si noe i første melding som viser at dere faktisk har lest profilen og referer til noe der som dere likte (i tillegg til/utenom utseendet) så er det mye større sjanse for at jeg svarer iallfall : ) Er jentene enige?

Skjult ID on. 9 sep. 2009 10:16

@anna
Hvorfor er det så viktig at man kommenterer noe i profilen din i første meldingen? Det viktigste må vel være at man viser interesse?
Er jo ikke alle som er like flinke til å starte en samtale, men når isen først er brutt så kan det jo absolutt være hyggelige mennesker allikevel. Alle meldinger etter den første eller andre, er selvsagt noe annet.....

Skjult ID med pseudonym Fnis on. 9 sep. 2009 10:33

Det er ikke det at jeg ikke tør å ta kontakt, det er bare så få jeg har så lyst til å ta kontakt med at jeg gjør det. Dessuten er jeg en av de tullete damene som gjerne vil bli sjekket opp og ikke sjekke selv. Jeg vet at det ikke lønner seg.

Jeg er for øvrig enig med Anna. At noen syns jeg er pen er hyggelig, men jeg liker aller best når noen har likt profilen min også. Mange som sender meg melding gjør det ganske tydelig at de ikke har lest den.

Skjult ID med pseudonym jantore78 on. 9 sep. 2009 11:21

De eneste damene som har tatt kontakt med meg av egen vilje har vert sånne dere scam folk :( Ellers synes jeg at mange av damene her burde vere litt mere aktive. Men regner med at de fleste ikke har noe problem med kontakt. Da det sikkert renner inn med meldinger til de.

Det jeg synes er viktig er at man legger litt i meldingen. Og ikke bare sender, Hei syntes du var søt, har du lyst til å bli kjent?

Skjult ID med pseudonym anna on. 9 sep. 2009 11:34

@skjult ID

Jeg synes personlig at det er viktig at man kommenterer noe i profilen av samme grunn som jantore78 nevner og Fnis nevner i siste sentning - det er en god oppsummering det Fnis skriver der.

Hvis man har en utfyllende profil selv og viser til den og spør om jeg er interessert i å bli kjent, så er det forsåvidt også greit. Men kommer det en melding som "hei ,så søt du er", eller ..."fin profil.." også ser jeg på deres profil og den er mer eller mindre uten tekst og også uten bilde - da gidder jeg ikke å svare. Så har jeg noen ganger svart "takk for komplimentet, kan du si meg hva det var ved min profil som du likte?" og hvis de ikke klarer å svare på det så er det dødfødt.. sånn er det bare. Jeg er en verbal dame med bein i nesa (som mange menn skriver at de vil ha) og tydelige meninger, samtidig som jeg er åpen for andres perspektiver - men det nytter lite hvis de ikke klarer å formidle de perspektivene - forstår du hva jeg mener?

Vi må være litt på samme planet : )

Skjult ID med pseudonym jantore78 on. 9 sep. 2009 11:47

anna

Helt riktig, et av de tingene jeg sliter med når jeg sender en melding er skriver jeg for mye eller for lite. Og skal jeg spørre om noe i første melding. Eller skal jeg vente med det til senere. Mange har veldig bra utfyllende profiler og enkelte har ganske lite. Da spør jeg litt men. Ellers har vell jeg lagt meg på en linje hvor det står sånn passe. Ikke for mye og ikke for lite. Vell kan hende den heller mot lite men uansett.

Problemet jeg har er at jeg får så si null respons, som også er litt frustrerende da jeg legger litt i å skrive meldingene.

Men har også fått et par korte meldinger fra damer som jeg ikke har tatt kontakt med. Og har svart tilbake at jeg ikke er interesert ut ifra deres profil.

(mann 41 år fra Oslo) on. 9 sep. 2009 11:48 Privat melding

Hei

Ganske så ny her (iallefall for denne gang...)

Jeg har sendt noen brev i det siste, og nevner da i brevet hva som gjorde meg interessert i å kontakte dem...Det virker ikke som dette har en nevneverdig effekt :\ Opplever de fleste gangene at brev blir lest, men ikke noe mer...ikke altid de tar seg tid til å gå inn på profilen min engang...Men nå skal jeg ikke klage altså...har fått en del brev, bare ikke av den rette :) Har også vært i forhold med ei jeg møte her tidligere...så at det funker er sikkert...:)

Skjult ID on. 9 sep. 2009 11:51

@anna
Mulig jeg missforsto deg tidligere. Hvis du faktisk ser an folk til tross for en dårlig førstemelding, så er det kjempebra.
Hvis du ikke synes at den personen som tar kontakt har en interessant profil, så er det selvsagt helt greit å droppe personen. Også hvis de påfølgende meldingene ikke er som forventet. :)

Man bør forøvrig ikke glemme at de fleste gutter/menn her inne får kansje svar på en av 10 meldinger som de skriver (har vært en del uhøytidlige undersøkelser på forumet om dette tidligere). Det betyr at det må skrives relativt mange meldinger for at man skal klare å komme i kontakt med noen av det andre kjønn. Hvis det i tillegg skal skrives unike og spennende og kansje til og med morsommes førstemeldinger til hver og enn så er dette en formidabel jobb. Skjønner godt at en del etterhvert kutter ned på førstemeldingene til ett minimum.
Det gjør forøvrig ikke saken noe bedre at 90% av damene har mer eller mindre like profiler. Hvor kreativ kan man egenlig være da uten at man blir anklaget for masseutsendelser? :)

Skjult ID med pseudonym Fnis on. 9 sep. 2009 12:06

Sjult ID: Jeg har full forståelse for at kreativiteten svikter når man har sendt x antall meldinger og aldri får svar. Likevel, det er jo ikke mitt problem? Skal jeg tenke "Åh, den meldingen var totalt intetsigende, men har har sikkert sendt til så mange før meg at han er lei. Så da er det jo ikke så farlig at han gir blaffen i å gi meg en personlig melding"? Det klarer jeg ikke altså. Formidabel jobb? Njæ kanskje, men dog. Man må jo jobbe litt.

Jeg er for øvrig av de 10% som ikke har lik profil. Selv om jeg ikke har sett så mange av de andre jentenes, så tror jeg nesten jeg kan banne på det.

Skjult ID med pseudonym Fnis on. 9 sep. 2009 12:07

SKjult! Med K! Skriveleif, ikke skrivefeil :) Viktig å presisere

(mann 29 år fra Oslo) on. 9 sep. 2009 12:09 Privat melding

Såvidt jeg husker.

Jeg har kontaktet: Mer enn 20 i alle fall.
Jeg har fått: Mindre enn 10.

Skjult ID med pseudonym jantore78 on. 9 sep. 2009 12:28

Skjult ID

1 av 10, hehe vell la oss si 1 av 100 eller noe sånt. Og fortsatt ingen som har ført noe vei. Enten så går jeg etter helt feil jenter, eller er bare helt håpløs. Ikke vet jeg, siden jeg ikke får noe komentarer tilbake.

De aller fleste bare så vidt leser, og ikke ser på profilen en gang.

Fnis
Hva er en standard melding, når man skriver mange meldinger til ganske mange jenter. Så vill meldingene bli ganske like egentlig til veldig mange. Man forandrer på de self, men uten å få noe respons tilbake hvis det man skriver er helt feil så fortsetter man å skrive litt i samme vei. Jeg har vell forandret på hva jeg skriver noen ganger. Men veldig vanskelig å gjøre så de ikke har likheter. Men det å skrive en personlig melding er egentlig ikke så vanskelig. Bare legge inn noe om hennes profil så er det personlig.

Men skulle likt å hatt noen som kunne ha sagt om det jeg skriver er helt på jordet eller ikke. Så hvis en jente har lyst til å lese en melding jeg kunne ha sendt så gi meg en lyd. Vill gjerne ha litt tilbakemelding på om det er noe jeg burde forandre.

(kvinne 34 år fra Akershus) on. 9 sep. 2009 12:30 Privat melding

Du kan sende til meg jantore78, skal si hva jeg mener jeg..

Men jeg har hatt en profil tidligere her også, og til nå har 4 stk sendt meg akkuratt samme mail som de sendte sist, og de kjenner meg ikke igjenn engang.. Så tror det er mange som har en standar de limer inn og sender til alle nye jenter..

Skjult ID on. 9 sep. 2009 12:33

@fnis
poenget mitt er at alt for mange dømmer folk etter en førstemelding. Som sagt tidligere, har du vært innom profilen og ikke finner den interessant så er det selvsagt noe helt annet, men "dumpe" folk bare på grunnlag av en melding synes jeg blir for dumt. Har selv opplevd fler ganger at folk har gitt meg høflig avslag uten engang ha vært innom profilen min.

Men samtidig så synes jeg faktisk det er helt greit. Gjør man det, så er denne personen i mine øyne alt for overfladisk uansett og er dermed ikke noe for meg :)

PS! Bare for å ha sagt det....foretrekker helt klart ett standard avslag enn å ikke høre noe. Da vet man i det minste med sikkerhet at dama ikke er interessert. Har nemmelig også opplevd fler ganger at dama har svart ved andre gangs henvendelse, så det er heller ikke automatikk i det at man kan si at ikke svar=ikke interessert :)

Skjult ID med pseudonym jørgen jr on. 9 sep. 2009 12:42

helt enig jantore:)
dette med førstemeldinger er ikke så lett som enkelte damer skal ha det til. Spesielt når man må skrive så sinnsykt mange.

@lashes
Gjør det egentlig noe om meldingen er lik som forrige gang?
Skal man slutte å si "hei, hvordan går det?" til folk fordi man har sagt det samme tidligere? :)

(kvinne 34 år fra Akershus) on. 9 sep. 2009 12:44 Privat melding

Ja det gjør noe om den er lik som forrige gang når den går ut på om du vil være med på sydentur eller finne på noe grisete;P Om standaren hadde vært "hei hvordan går det? lyst til å bli bedre kjent?" hadde det ikke gjort noe

Skjult ID med pseudonym Fnis on. 9 sep. 2009 12:45

Hva er overfladisk ved å ikke bli interessert av en overfladisk melding..? Jeg mener det heller er motsatt jeg. Jeg er dypere enn som så, og må ha litt mer substans i kommunikasjonen min. Jeg avslår uansett ikke uten å sjekke ut profilen, men jeg er en av de kjipe som ikke alltid svarer.

Skjult ID med pseudonym jørgen jr on. 9 sep. 2009 12:51

@lashes
da er vi enige. Slike spørsmål er selvsagt lavmål og vier at de kansje tenker med feil hode :)

@fnis
Jeg er helt enig med dette med substans, men jeg mer at det bør ikke spille noen stor rolle i førstemeldingen. De neste derimot...
Har du tenkt på det at hvis du er så høflig at du sender de ett standardavslag og så setter ett svart hjerte på de, så gjør du begge en tjeneste? Du forsvinner fra deres lister og de fra dine lister. Da blir det færre personer å forholde seg til og større sjans for deg å finne den rette. Må jo være en vinn/vinn situsjon :)

Skjult ID med pseudonym jantore78 on. 9 sep. 2009 12:52

lashes

Melding sendt, så får vi se hva du synes :)

Skjult ID med pseudonym jantore78 on. 9 sep. 2009 12:55

Fnis

Er helt enig i det at det må vere noe i meldingen, ikke bare en kort standard frase. Problemet jeg opplever er at selv ikke en utfyllende melding gir respons. Om det er at jeg skriver for mye, ser styg ut eller bare har en dårlig profil vites ikke. Men tror ikke jeg ser så ille ut da :P

Men uansett så er det greit å gjøre som jørgen jr sier da, kanskje sende en standard melding tilbake og sette et svart hjerte på de. Så slipper du å få melding ifra de, og de slipper å få opp deg som en match. Det vill rydde i mange sine match søk.

(kvinne 34 år fra Akershus) on. 9 sep. 2009 12:59 Privat melding

Ja de tenker nok ,med feil hode;P hehe

Men jantore78, som jeg skrev tilbake til deg også, den er knall, beste jeg har fått.. Pleier ikke å stå så mye i de jeg får, desverre

Skjult ID med pseudonym jantore78 on. 9 sep. 2009 13:02

lashes

takk :) det var hyggeligt å høre :) synd det er så lite respons :(

og det skal sies at jeg likte din profil når jeg satt og leste igjennom den :)

Skjult ID med pseudonym Fnis on. 9 sep. 2009 13:07

Joda jørgen, jeg bør nok bli høfligere og avslå folk med en melding, og sette flere svarte hjerter.

For meg spiller førstemeldingen en stor rolle, for uten substans der blir det ikke noen flere. At andre ikke er enige i det, får jo så være. Det spiller liten rolle for meg hva som funker for andre, jeg har profil her for min egen del. De som syns sånne som meg er teite, slipper jo å forholde seg noe mer til meg.

Skjult ID med pseudonym aas on. 9 sep. 2009 13:08

Tenkte jeg skulle la være, men...............

Vi prater her om sosiapatene som forventer at den mannlige rase skal leike jeger,og jakte på de 2 bente byttene, eller ofre om du vil. Vi menn skal føre arven videre å fungere som rovdyr i søken etter den perfekte hunnen. Vi skal være blottet for selvrespekt for at våres gener skal leve videre i mange generasjoner etter oss. Det er vår plikt, og ligger i menns natur at vi skal ydmyke oss selv, for å behage den kvinnelige rasen. :O

Jeg kunne fortsatt, men :D

Skjult ID med pseudonym jantore78 on. 9 sep. 2009 13:09

Fnis

La oss få se profilen din da, så kan vi jo se om du er teit eller ikke. Noe jeg egentlig tviler på, bare at du har sterke meninger om enkelte ting. Som faktisk er bra

Skjult ID med pseudonym Fnis on. 9 sep. 2009 13:39

Nei, det har jeg ikke noe lyst til. Folk kunne jo komme til å få vite hvem jeg er. Gud forby!

Skjult ID med pseudonym jantore78 on. 9 sep. 2009 13:48

hehe fins hva er så galt med det. redd for friere som kommer til å løpe ned døra di? eller er du en kjendis så du kan ikke gi ut noe her, så du lever under et dekknavn på forumet, og profilen din er så kryptisk at den som kommer frem til hvem du er vinner deg :P

skjønner at du vill holde det hemmeligt, men hadde vert interesangt da og kunne sett hvem denne strenge frøkna er. sånn så at jeg vet at jeg ikke skal sende noe melding til deg, da jeg har null sjangs uansett siden jeg ikke klarer å skrive 100% riktig.

Skjult ID med pseudonym joppe on. 9 sep. 2009 16:30

Fnis er ei artig dame, kunne godt vist seg frem ja ;)

Skjult ID med pseudonym Erhm on. 9 sep. 2009 16:33

Jeg er gutt har vel fått godt over 200meldinger fra godt over 100jenter på 6-7dager, spesielt mange direkte tilbud om kos fra svært pene jenter. I profilen min ser jeg ut som en machodott kombinert med at jeg er mørk. De samme jentene skriver i profilen sin at de vil ha en gutt som får dem til å le hehe.

Skjult ID med pseudonym Løsbart on. 9 sep. 2009 16:48

@Erhm
Spørsmålet er: Ler de med deg, eller ler de av deg? :-P

Det er nok slik at gutta tar kontakt oftere enn jentene, men det dreier også om å gjøre profilen sin interessant og få den til å skille seg ut fra mengden. Skriver du at du er en gladgutt som liker turer i skog og mark, men også et glass rødvin og peiskos, så har du nok flere konkurrenter enn dersom du skriver noe litt mer originalt. Det er i hvert fall min erfaring. Siden begynnelsen av sommeren har jeg vært i kontakt med sju damer (tror jeg), og i samtlige tilfeller er det de som har kontaktet meg, enten gjennom melding, chat eller hjerte. Og jeg utgir meg slett ikke for å være noen muskelbunt eller Don Juan.

Er riktignok like singel, men du kan faktisk gjøre litt selv hvis du mener at det er du som må ta kontakten hver gang.

Skjult ID med pseudonym pusen on. 9 sep. 2009 16:50

Jeg har skrevet til mange... som ikke tar seg bryet å takke for meldingen engang... så er ikke bare menn som tar initativ.

Skjult ID med pseudonym joppe on. 9 sep. 2009 16:54

Hvorfor plages noen av at de ikke engang får et avslag av den de skriver til?
Er det ikke avslag nok i at en ikke får noe svar?

Ikke jobber jeg i timesvis med første melding heller, jeg begrenser meg til å invitere til kontakt.
Hvis mottager ikke synes at jeg har en interessant profil så hjelper det da ikke uansett hvor mye jeg har brukt av tid på å skrive første meldingen :p

Skjult ID med pseudonym pusen on. 9 sep. 2009 17:47

Nei, jeg bryr meg ikke om menn svarer, ikke alltid jeg orker det selv.
Noen ganger så kan jeg skrive til flere, og jeg driver ikke å går tilbake å ser hvem jeg har sendt til og purrer... hehehe

Er jo bare å tenke at da er det ikke interessant, så går man videre :)

Men tilbake til tema, tror ikke kvinner sitter handlingslammet.

Skjult ID med pseudonym jantore78 on. 9 sep. 2009 17:52

Erhm

Da er jeg litt missunelig på deg for å si det sånn, 100 forskjellige jenter som vill ha kontakt med deg på 6-7 dager. Wow, enten så juger du eller så er du bare sykt lucky.

Men nå skal det sies da at jeg driver å skriver med noen på forumet her nå :)

(kvinne 34 år fra Akershus) on. 9 sep. 2009 17:59 Privat melding

Erhm: få se profilen din da;P

Skjult ID med pseudonym s on. 9 sep. 2009 18:16

K I S, S.

Skjult ID med pseudonym Sal.. on. 9 sep. 2009 19:45

Ei jente som var ofte på besøk på profilen min , men skrev alldri brev . Så tok jeg første stikk og no har vi fått kjempe god kontakt og har så mye til felles at jeg trodde ikke det var mulig. Kjenner jeg er litt betatt og det er en hærlig følelse :):):)

Skjult ID med pseudonym anna to. 10 sep. 2009 00:38

@skjult ID 11:51

Det er helt greit at første melding er et minimum - men bare hvis du har en utfyllende profil, synes jeg..
Jeg er definitivt ikke blant de 90% med like profiler, det har jeg fått høre fra alle de som har skrevet litt mer enn bare "hei, hvordan har du det/å så søt du er".

@jørgen jr

jeg har begynt å gjøre det du sier, sender hyggelig avslag (men ikke standard da, det ville ikke jeg likt å få selv, så derfor sender jeg personlige ) så setter jeg svart hjerte og dermed gjør jeg begge en tjeneste : )

@joppe
"Hvis mottager ikke synes at jeg har en interessant profil så hjelper det da ikke uansett hvor mye jeg har brukt av tid på å skrive første meldingen :p" - du har nok rett i det, spar på de laaange meldingene til etter at man har fått respons : )

@Sal.. Lykke til!!

Skjult ID med pseudonym aas to. 10 sep. 2009 00:44

Skal innføre tvangs giftemål i dette ganske land, og sette dritt bitcher på pidestall :O

Menn skal igjen være menn, og kvinner skal være underlegne den voksne mann.. Vi skal gjøre bot på likestillings "loven", og tvangs giftemål skal bli et faktum på norsk jord, kvinner er på nivå med andre skadedyr, og den norske mann skal innføre diktatur, husmors yrke skal gjennomoppstå og praktiseres til sitt fulle til glede for den norske mann :D

(kvinne 34 år fra Akershus) to. 10 sep. 2009 00:46 Privat melding

Hahahahahahahahahahahahaha nå ler jeg godt;P

Skjult ID med pseudonym aas to. 10 sep. 2009 00:48

Er det på tide at aas viser ansikt til glede for sosiopatiske nymfomane dritt bitcher?? ;D

(kvinne 34 år fra Akershus) to. 10 sep. 2009 00:50 Privat melding

Yes please;P

Skjult ID med pseudonym aas to. 10 sep. 2009 00:52

Men da forsvinner jo mystikken, og djevelskapen for et ansikt å forholde seg til :O

(kvinne 34 år fra Akershus) to. 10 sep. 2009 00:52 Privat melding

Pingle;P

Skjult ID med pseudonym aas to. 10 sep. 2009 00:59

Pingle kan defineres på mange måter:

Er det en person uten ryggrad
Er det en person uten maskuline trekk
Er det en fornuftig jeger, som ikke ønsker å forstyrre naturens naturlige balanse

osv...

(kvinne 34 år fra Akershus) to. 10 sep. 2009 01:00 Privat melding

hehe, kom igjenn da...

Skjult ID med pseudonym aas to. 10 sep. 2009 01:03

@las

det skaper en større spenning i din tilværelse hvis jeg forblir anonym, da kan du bruke din fantasi til å forme ditt selvskapte bilde av en opprører som handler på tross av andres prinsipper, det skaper en mystik som bare viskes ut hvis aas står fram i dagens lys.. ;)

(kvinne 34 år fra Akershus) to. 10 sep. 2009 01:06 Privat melding

hehe, det er det dummeste jeg har hørt;P