Alle innlegg Sukkerforum

Konstruktiv kritikk

Vis siste innlegg
(mann 43 år fra Oslo) on. 9 sep. 2009 16:08 Privat melding

Jeg laget meg en profil her inne i går/natt, men føler at jeg ikke er 100% fornøyd med den.

Det jeg lurer på er hva slags inntrykk de som leser den sitter igjen med? Da tenker jeg ikke på om jeg er interessant som person, eventuell match og lignende. Men hvordan hvordan profilen oppfattes fra et generelt syn. Er den for kort, for lang? Får den frem nok om meg som person eller burde den vært mer detaljer? Er det for krass? For blass...?

Gå inn på profilen til personen over dere i tråden og gi en konstruktiv tilbakemelding. Kom gjerne med forslag til forandring, vær ærlig, men seriøs og ikke krenkende. Målet at profilinnehaveren kan få tips om forbedringer eller få bekreftet at han/hun gir det inntrykket man er ute etter.

Skjult ID med pseudonym forsiktig on. 9 sep. 2009 16:19

@Rabalder, jeg har vært innom.
Profilen din virker skrevet av en gutt i 20 åra, syns jeg, litt for lettvint, hvis du skjønner hva jeg mener.
Du har barn og er deltidspappa men du er villig til å flytte på deg (?) presisere det med flytte mulighet.
Kan du flytte til Tromse? Eller på Tøyen ?
Ellers er det skrevet kreativt og morsomt :)

(mann 43 år fra Oslo) on. 9 sep. 2009 16:31 Privat melding

@forsiktig :
Takk for tilbakemelding. Når du skriver at den er for lettvint, mener du da at det jeg søker virker lite gjennomtenkt? At jeg kan få bedre treff om jeg setter meg ned og lager en "sakligere" profil? Nå trekker du også frem at du synes den er morsom og humoren var litt av det jeg ønsket å ha frem i profilen.

Så vidt jeg kan huske så var det ingen valg for hvor man ville/ikke ville flytte om det ble aktuelt. Sønnen min bor allerede på en helt annen kant av landet så nesten hvor som helst ville blitt nærmere han enn det er i dag. Men jeg ville nok ikke ha flyttet lenger nord enn Tromsø. Det jeg egentlig mener med at jeg evt kunne flytte på meg var at jeg i utgangspunktet ikke ville la det stå i veien for et langt og lykkelig samliv. Det betyr dog ikke at jeg hadde flyttet neste uke.

Men som sagt så var jeg ikek helt fornøyd med den og kommer helt klart til å finslipe på den etterhvert. Takk for at du tok deg tid.

Nå har du lagt inn kommentaren under pseudnonym og derfor har jeg ingen anledning til å kommentere din egen profil.

(mann 49 år fra Oslo) to. 10 sep. 2009 22:16 Privat melding

Rabalder, jeg synes egentlig at du hadde en ganske så ålreit profil. Det er klart at man kjenner igjen fraser som ”andre beskriver meg slik og slik”, men jeg må jo anta at du er ærlig når du skriver dette (d.v.s. at de menneskene du refererer til faktisk har sagt dette, eller ville si det dersom de ble spurt.) At det er en del ting her som med litt vrangvilje kan kalles selvskryt, er vel ikke så farlig. De fleste sier jo bare positive ting om seg selv uansett, så…

Det er to ting man alltid skal høre på: selvskryt og selvmedlidenhet. Begge deler kommer fra hjertet!

Synes også det er bra at du er mer konkret i beskrivelsen av jobb og interesser enn mange andre her er. Og ”Rabalder” er jo en morsom ting å kalle seg selv. Har vært borti så mange hvermannsen-nick av typen ”Nils24” eller ”Anne32”, så dette hører jo til de mer morsomme.

Flink til å legge ut bilder har du også vært, selv om ett av dem kanskje har litt vel høy Lars Monsen-faktor:-)

Litt filologisk småpirk:

Lidenskaplig – lidenskapelig

Har med kreative mennesker og gjøre – her skal det være ”å”, siden det er snakk om infinitivsmerke, ikke konjunksjon.

Og dermed - nytt hode på blokka.

(mann 43 år fra Oslo) to. 10 sep. 2009 22:42 Privat melding

@Mr.X
Takk for konstruktiv tilbakemelding.
Faktisk så er "andre beskriver meg slik" referatet ordrett etter hva personer osm kjenner meg har uttalt. Så da får jeg håpe de har svart ærlig. Og "gogutt" er forsåvidt et ord jeg personlig aldri ville brukt om meg selv... høres skikkelig fjåsete ut, men det var slik det ble sagt.

Monsen-faktor bildet er nesten tatt ut av læreboka hans også. Det er slik man ser ut etter en langhelg på hytte uten dusj...
Men har fått endel positive tilbakemeldinger for det på andre sider derfor ble det med i samlingen.

Takk for retting av skriveleifene, skal fikse det med det samme *S*

Så til din profil:
Jeg synes den er ørlig og godt skrevet. Du har turt å være veldig konkret og direkte, "krass", men ikek over streken. Den kan kanskje få et par stykker til å trekke seg i "frykt", men på en annen side så vil du vite at de som tar kontakt vet hva de går til.

Profilen gir inntrykk av en reflektert person som har gjort seg opp noen tanker om hvor han står og hvor han vil.

Som du påpeket hos med så kan enkelte ting virke som "skryt", men jeg synes du klarer å hodle en hårfinbalanse uten at du krysser grensen.

Hvis jeg skal påpeke noe så ville jeg anbefalt å legge ut bilder av bedre kvalitet. Som oss (iallefall meg) så vil gjerne pikene se på "varen". Men det skulle heller ikke forundre meg at du har valgt bildene med hensikt...

Skjult ID med pseudonym TheBlob fr. 11 sep. 2009 17:16

Selv så blir jeg alltid litt skeptiskt til de som har proffe bilder, da de aldri ser like bra ut i virkeligheten. Bedre med litt mer hverdagslige bilder, tatt av amatører. Kanskje ikke like bra, men ærligere.

Skjult ID med pseudonym pusen fr. 11 sep. 2009 17:29

Jeg syns både bildene og profilen var bra! :)

(kvinne 54 år fra Buskerud) fr. 11 sep. 2009 17:32 Privat melding

Jeg liker å vurdere, så jeg kommer tilbake... :))) ;))))

(mann 37 år fra Vestfold) fr. 11 sep. 2009 18:36 Privat melding

rabalder74: Syns profilen var bra, det er jo aldri lett å skrive om seg selv...
Det står at foto er en lidenskapelig hobby, er det bare foran kameraet eller også bak kameraet? Ser du har lagd ut en del bra bilder av deg foran kameraet, men hvis du også holder på bak kameraet kanskje du kan legge ut et par for å vise hvor kreativ du er...

Skjult ID med pseudonym Musvit fr. 11 sep. 2009 21:30

Synes du har en fin profil, jeg! Selv om jeg syntes det var litt rart med profesjonelle profilbilder... Men når jeg ser at du driver med foto skjønner jeg jo hvorfor ;)
Også er det veldig sjarmerende med veldig få skrivefeil ;) Sånn er det bare.

Ser ut som om personlighet skinner igjennom i mange profiltekster, i så måte er din interessant - det står jo en hel masse der i forhold til hva det gjør hos mange andre. Det er fint!
Og det igjen gjør meg litt nysjerrig på åssen andre jenter fremstår!! Har ikke tittet på en eneste annen jente jeg gitt. Har ikke engang slått med før nå... Hehe.
Uansett; lykke til her i zoo!

Skjult ID med pseudonym Henriette lø. 12 sep. 2009 12:18

Det viktigste er å ikke fremstå som om du er homofil, og jeg er ikke så sikker på om du lykkes så godt...

Skjult ID med pseudonym O lø. 12 sep. 2009 12:59

Henriette, hvorfor skulle noen tro at homofile oppretter profil på et sted hvor man bare får opp matcher av det motsatte kjønn?
Hvis du mener han fremstår som forfengelig e.l., så finnes det faktisk mange jenter som liker "pene" gutter. Og hvorfor fremstå som noe annet enn det man er? Da tiltrekker man seg jo ikke akkurat de man vil.

Forøvrig synes jeg du høres mer ut som en misunnelig Henry enn en Henriette...

Skjult ID med pseudonym nocturne lø. 12 sep. 2009 13:01

Jeg syns profilen din var velskrevet og interessant, du får frem det som er dine sider. At bildene er profesjonelle må vel kun anses som et pluss... ?! Vil jeg mene...er altfor mye/mange rare bilder her, så var jeg deg ville jeg fjernet bildet der du knipser av deg selv i speilen. Personlig synes jeg dette er ja, litt teit. Og du har jo så mange andre ok bilder! Men det er jo hva jeg mener.
Å skrive "hva andre mener om meg" synes jeg er helt ok.,...Er jo kun en måte å formulere det på.
Syns ditt avsnitt om drømmejenta var fin!
Så hell og lykke da......jeg syns du er godt på vei... :)