Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan reagerer du nå det blir slutt?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym MannX sø. 11 nov. 2007 13:12

Er kvinner/damer verstinger til å bli sure eller litt hatske når de blir dumpet (f.eks. ikke få svar her inne, få negativ respons, dvs. nei, eller at det ikke er mer interesse etter første date)?

Hvordan reagerer du innerst inne når du blir dumpet?

Skjult ID med pseudonym jente 31 sø. 11 nov. 2007 13:20

he he he he... tror ikke alle skal følge mitt eksempel....
Blir ikke sur av avslag fra menn jeg ikke kjenner.. dvs ikke svar på meld eller no respons etter første date..
MEN... he he he... jeg blir kjempe forbannet på de som gjør det slutt med idiotiske grunner.. Da mister jeg litt kontrollen og det ruller av spydige komentarer og jeg gjør alt for å såre vekommende... Og ja, jeg vet at jeg egentlig gjør det bare lettere for de å gå. men som sagt kan ikke helt styre meg .. en slags forsvarsmekanisme...
uff da... dette var personelig... :o)

Skjult ID med pseudonym janne sø. 11 nov. 2007 14:18

Tror ikke kvinner er verre enn menn, jeg er blitt dumpet og har dumpet andre, ja, jeg blir såret, lei meg, alt etter som, men tenker vel som så at ...da var han ikke mannen for meg da og så går jeg videre, føler ingen glede ved å være slem eller hatsk, det er igrunn bruk av negativ energi, vil buke energien min positivt jeg.
Jeg har selv opplevd å bli sjikanert på det groveste av en jeg møtte på nettet som jeg etterhvert merket ville mer enn jeg. Faktisk så grovt at jeg gikk til det skrittet å anmelde ham, da stoppet det.
Så poenget mitt er vel som sagt...reaksjoner på å bli dumpet er personbestemt ikke kjønnsrelatert...tror jeg da:-)

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) sø. 11 nov. 2007 14:38 Privat melding

Er å ikke få svar her inne å bli "dumpet"?

Eller å få negativ respons etter en date?

Å ikke få svar her inne har absolutt ingenting med meg å gjøre, da har jeg bare ikke vist frem rett side av meg selv til den dama det gjelder.

Samme med en dårlig date.

Ingen kjenner jo en annen etter en date, så hvordan skulle et avslag etter 1 post eller 1 date kunne være en refleksjon av meg?

Tar slike miniavslag med knusende ro.

(kvinne 54 år fra Hordaland) sø. 11 nov. 2007 14:44 Privat melding

Endret du mening nå siden du slettet et innlegg og skrev et nytt?:-)
Trodde spørsmålet var reaksjon på å bli dumpet....som du sier...alle som ikke svarer eller dater som ikke funket er ikke akkurat å bli dumpet....da har jeg isåfall blitt dumpet flere ganger enn jeg har tall på......uten at det har brydd meg nevneverdig

Skjult ID med pseudonym bare lurer sø. 11 nov. 2007 14:48

Å bli dumpet er alltid kiipt og trist, men ingen grunn for å bli hatsk eller sur... Hva er vitsen med det?

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) sø. 11 nov. 2007 16:01 Privat melding

Janne: neida, jeg bare skumleste og antok det var snakk om "dumpet" når det kommer til et lengre seriøst forhold, ikke å bare få en rask avvisning.

(kvinne 49 år fra Sogn og Fjordane) sø. 11 nov. 2007 16:19 Privat melding

Om jeg ikke får svar på en mail, så plager jeg ikke meg selv stort med det. Dersom en mann jeg likte ikke ville mer etter første date, ville jeg vel bli litt lei meg, muligens, men hatsk syns jeg høres voldsomt ut da... Blir man det av sånt??

Skjult ID med pseudonym kvinne33 sø. 11 nov. 2007 18:17

tar verken manglende svar på melding her inne eller avslag etter første date, som å bli dumpet, dumpet blir jeg kun når jeg faktisk har vært sammen med en, som så, etter å ha blitt kjent med meg, velger å gå fra forholdet.

Når jeg blir dumpet, etter beskrivelsen her, blir jeg både såret og lei meg, kan nok også bli sint og frustrert, føle såret stolthet og alt mulig, men blir verken hatsk eller noe så voldsomt.

Men som kvinne 31 sier, skjer det på en uredelig måte, føler jeg at det er løgn eller annet, da kan jeg nok bli irritert ja, holder stort sett ufinheten som da vanker inni hodet mitt, for meg selv, og greit er vel det. *ler*

Å få avslag etter en date her, gjør ikke noe, sånt må man regne med. Å få avlag med en begrunnelse som helt tydelig er rein løgn.... kan gjøre meg provosert ja, skjønner liksom ikke vitsen, det er da ikke værre en å være ærlig å si at det ikke føltes rett?

Har vært på date med menn, som etterpå har kommet med de mest fantastiske begrunnelser om hvorfor de ikke vil treffes igjen... begrunnelser som de jo må skjønne at gjennomskues så fort de viser seg her inne igjen, og da kan jeg nok bli irritert. Ikke fordi de betød noe spesiellt for meg, ærlig talt, hva kan man bety etter en date liksom?

Men fordi jeg ikke har den største tåleransen for løgn, ærlighet er så deilig befriende, og om man ikke ønsker å være ærlig, la det skli litt ut i sanden kanskje? ihvertfall ikke lyv liksom.

Datet en ett par ganger, siste gangen sa han enkelt og greit at: "Vet du, jeg tror ikke dette er det jeg ser etter jeg, føler vi ser etter forskjellige ting!"
gud bedre så deilig ærlig! IKKENO problem!

Er man usikker, gi det en sjans til, er man sikker på at det ikke er tingen, si ifra.

Skjult ID med pseudonym kvinne 32 sø. 11 nov. 2007 18:29

Er jo mange måter å bli "dumpet" på. Men jeg blir litt provosert når de ved datens slutt sier"kjempehyggelig å møte deg, dette må vi gjøre igjen, vi snakkes osv. Når du vet at det kommer ikke til ¨å skje før helvete fryser til is..(beklager språkbruken) .Blir provosert av feiginger som ikke tør å vere ærlige.

Skjult ID med pseudonym kvinne33 sø. 11 nov. 2007 18:31

helt enig med kvinne 32!!
hvorfor sier så mange slike ting? Når de vet at det ikke er sant?

FEIGINGER!!

Skjult ID med pseudonym janne sø. 11 nov. 2007 18:40

Er vel litt forskjell på om man går fra første date med sommerfugler i magen og ordene "vi sees" ringende i ørene...og faktisk tror det, enn at jeg vet at han faktisk tar en spansk en når han sier "hyggelig, vi snakkes....har svart ganske ironisk tilbake jeg da..."joda..vi snakkes, kan ikke vente med å få presentert deg for min mor "...enten ler han og skjønner at jeg skjønner .....eller så tror han på det og løper litt fortere:-)

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) sø. 11 nov. 2007 18:41 Privat melding

Kan være fordi de tror det skåner den andre parten såklart... Eller så kan vi bare skrive "feiginger" med store bokstaver. Har det egentlig noe å si hvorfor de gjør det?

Skjult ID med pseudonym janne sø. 11 nov. 2007 18:48

Enten er man for ærlig eller så er man feig, noen reagerer nå alltid uansett, når jeg svarer menn på 55 at de er for gamle for meg eller menn på 165 at jeg liker at mannen er høyere enn meg...så er jeg for ærlig, for dømmende, for kresen....you name it. Har igrunn gitt opp å prøve å forstå hvorfor folk reagerer som de gjør, eneste jeg kan endre på uansett er jo min måte å reagere på...og velger noen å lyve fordi de er feige...vel.er igrunn ikke mitt problem, og blir folk fornærmet når jeg prøver å være ærlig, vel, igrunn ikke mitt problem det heller...så enig med deg brødmann...

Skjult ID med pseudonym kvinne 32 sø. 11 nov. 2007 18:54

Vel jeg syns nå det er stor forskjell på å være "for ærlig, for kresen , for dømmende " kontra det å være uærlig.

Skjult ID med pseudonym janne sø. 11 nov. 2007 19:02

Tror når folk slenger ut ordet "Snakkes", så har de muligens ikke allerede planlagt oppi hodet sitt at ..."nei, herregud, hun vil jeg aldri se igjen", tenker igrunn ikke at det er uærlig, bare en måte å ta avskjed på....og enten så snakkes man eller så gjør man det ikke....

Skjult ID med pseudonym ElFrodo sø. 11 nov. 2007 19:05

Er det ikke ganske vedtatt av den store masse at kommentaren "vi snakkes" (og ikke mene det) ikke går under kategorien uærlig da? En grei måte for alle parter å unngå pinligheter...

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) sø. 11 nov. 2007 19:10 Privat melding

Drit i ord, les hva som faktisk blir sagt i stedet. Vanskelig å lyve med kroppsspråk og tonefall. Har lite å si hvis fyren sier "jeg hater deg, og blir ikke å se deg igjen." eller "snakkes". Hvis du ikke har vært åndsfraværende gjennom hele daten har du nok skjønt hvor landet ligger innen det er på tide å avslutte for kvelden.

Skjult ID med pseudonym kvinne 32 sø. 11 nov. 2007 19:15

Jo "snakkes" er vel en velkjent frase, og blir brukt av de fleste inkludert meg selv. Var vel ikke akkurat bare den jeg tenkt på når jeg snakket om å være uærlig/feig. Var alt han sa før "snakkes" jeg tenkte på. Ikke vits å overdrive vel..he he

(kvinne 51 år fra Oslo) sø. 11 nov. 2007 19:17 Privat melding

"Snakkes" er bare tull.....
Vær oppriktig på en god måte. Det er så mange måter å ikke ville mer, avvise og kutte ut.
Ærlighet trenger ikke være brutalt. Ærlighet kan også bety at man har tillit......

Zitelle.

Skjult ID med pseudonym janne sø. 11 nov. 2007 19:17

Ikke alle som er like flinke til å lese det non-verbale språk da men....tror du har rett, jeg har ikke opplevd å møte noen der jeg i etterkant har trodd at det var full klaff og så ikke hørt noe etterpå, slikt merker man jo. Men har erfart at der har vært god kommunikasjon pr.brev og så er det plutselig stille, da har jeg vel lurt litt på hva som skjedde, men utan at det har tatt nattesøvnen fra meg for det. Life goes on...

Skjult ID med pseudonym stella sø. 11 nov. 2007 19:18

Hm, det har virkelig ikke jeg fått med meg...Uansett foretrekker jeg "snakkes IKKE.." hvis han ikke ser noen grunn til å møtes igjen.

Skjult ID med pseudonym ElFrodo sø. 11 nov. 2007 19:20

En del av spillet vil heller jeg si... Har man litt erfaring ser en uansett hvor det bærer hen. Og da er det ikke så viktig hva som sies...poeng til brødmannen :-)

Skjult ID med pseudonym janne sø. 11 nov. 2007 19:36

Så bra at vi ikke er like.....liker ordet "snakkes" jeg.....og så kan andre få mene at det er tull.

Skjult ID med pseudonym jente 31 sø. 11 nov. 2007 20:33

Sist mann jeg var i kontakt med var så ærlig at han sa : liker deg ,men du er desverre ikke en person jeg kan "falle" for.
Og det var helt greit .. ikke noe "vi snakkes" her i gården..

Skjult ID med pseudonym kvinne33 sø. 11 nov. 2007 23:07

siste person jeg var på date med, avsluttet med å si takk for daten, det var koselig!

ingen av oss sa noe om vi skulle møtes igjen, snakkes eller noe slikt.

Man MÅ ikke si at man snakkes?

og brødmannen, å rope ut feiginger var faktisk ikke en seriøs gest. ;-)

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) sø. 11 nov. 2007 23:07 Privat melding

Vet det, men var ikke helt tilfeldig heller.

Skjult ID med pseudonym kvinne33 sø. 11 nov. 2007 23:13

neida, men det er ikke de som sier "snakkes" også mener de det ikke, jeg synes er feige, det er de som kommer med tåpelige løgner som gjennomskues med det samme.

og jeg trenger ikke skjønne hvorfor, antagelig vil jeg aldri skjønne hvorfor, men jeg lurer likevel. Lurer ikke fordi det plager meg i lang tid, men lurer på rett og slett fordi jeg ikke forstår målet med det, når det MÅ skjønne at det blir gjennomskuet. (det har faktisk ikke skjedd ofte, selv om det kan se slik ut... *flirer*)