Alle innlegg Sukkerforum

Er det bare meg???

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Fie to. 10 sep. 2009 23:02

som er skeptisk om noen er pålogget nesten 24/7 og bare kan treffes på dagtid???

Skjult ID med pseudonym kit to. 10 sep. 2009 23:04

ja, det er nok bare deg....

(kvinne 34 år fra Akershus) to. 10 sep. 2009 23:06 Privat melding

Har aldri tenkt over det... ikke vært borti noen som kun kan treffes på dagtid da

Skjult ID med pseudonym jørgen jr to. 10 sep. 2009 23:11

ingen grunn til å være skeptisk.
Pc'en min står på hele døgnet og dermed er jeg pålogget sukker hele døgnet. Betyr ikke at jeg sitter foran pc'en hele tiden av den grunn :)

Skjult ID med pseudonym s to. 10 sep. 2009 23:18

@jorgen

"Pc'en min står på hele døgnet og dermed er jeg pålogget sukker hele døgnet. Betyr ikke at jeg sitter foran pc'en hele tiden av den grunn :)"

For å ta deg helt bokstavelig: SIden du blir automatisk logget ut etter en viss inaktivitet, så kan vi herved konkludere med at "joda, du sitter der hele døgnet, du". Så får det være opp til andre å bruke en kalori eller tre på om det er galt av deg eller ei :)

Skjult ID med pseudonym jørgen jr to. 10 sep. 2009 23:22

@s
Du er en utolig kverulant. Som vanlig. Har du forresten hørt om script? Man kan gjøre mye med slikt......
Blandt annet kjøre oppdateringer av websider. Så neste gang så får du heller snakke om noe du kan istedet for å bare kverulere.....

Skjult ID med pseudonym s to. 10 sep. 2009 23:28

Åja, så vi traff et sårt punkt? Interessant hvor lav terskel for å oppfatte noe som kverulering vi skulle ha i kveld, da.

Hvis du har gleden av å kjøre script på Sukker sine sider for å holde deg pålogget, så er det sikkert fint og flott, det.

Skjult ID med pseudonym Fie to. 10 sep. 2009 23:28

Hmmm, for meg handler dette ikke om galt eller ei... Bare om graden av desparasjon eller avhengighet... Man vil jo gjerne tro - på tross av medium, at man det er noe ved meg eller min profil som gjør meg spesiell i respodentens øyne... ikke at man tilfeldigvis blir truffet av et løsskudd....

Skjult ID med pseudonym s to. 10 sep. 2009 23:33

Synes generelt det er veldig stort fokus på hvordan folk lever singellivet (også mtp. det å evt. være pålogget mye, noe som ikke nødvendigvis trenger å bety noe negativt).

For de fleste er det en viss forskjell på hvordan en tilbringer (fri-)tiden alene, og sammen med andre.

Skjult ID med pseudonym jørgen jr fr. 11 sep. 2009 00:12

@s
Traff absolutt ingen sårt punkt hos meg. Jeg har ingen problemer med å innrømme at jeg sjekker innboksen ofte.
Men det som irriterer meg er at du hele tiden skal kverulere på dette forumet.. Er er rett og slett lei av dette og når du denne gangen lot det gå ut over meg, så skulle det bare mangle at jeg sa ifra for en gangs skyld.

Skjult ID med pseudonym s fr. 11 sep. 2009 00:30

Ikke? Et eller annet må det i alle fall ha vært. Jeg hadde aldri trodd at innlegget mitt skulle oppfattes som kverulerende, i alle fall. At det påpekes en logisk brist i forhold til sedvanlig oppfatning av hvordan pålogget / inaktivitet virker er muligens litt vel drøy kost for deg, men du fikk nå tilslutt forklart årsaken, og da burde det jo være greit.

Følger meg for øvrig litt beæret over at du følger meg såpass som du ser ut til å gjøre. Når du blottlegger furtingen din såpass, kan du neppe forvente en forbedring.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) fr. 11 sep. 2009 06:44

Er det¨å være pålogget mye noe negativt ??
Kan skjønne 24/7.. men de jeg ser er stadig pålogget tenker jeg er mer seriøse. De leter faktisk etter noen, og de ligger ikke på latsiden med det.

Bare kan treffes på dagtid ? Jobber de natta?
eller tar de en date sånn i lunsjen ?

Skjult ID med pseudonym CCL77 fr. 11 sep. 2009 08:40

Jeg har fått chat henvendelse flere timer etter jeg sist var på sukker mer enn en gang. Betyr vel at statusen som pålogget henger igjen når en ikke logger av?

(mann 41 år fra Oslo) fr. 11 sep. 2009 09:22 Privat melding

Når jeg er inne på "Online Nå!" lisen min, så er det som regel altid de samme som er der...Så enten er så godt som alle altid på, eller så er dt som CCL77 sier, at Online status henger i systemet...Tipper på det siste :)

Skjult ID med pseudonym MrSpiff fr. 11 sep. 2009 10:50

@s .. på f.eks. firefox, får du plugins som auto-opdaterer websidene du er inne på i et intervall du selv ønsker.
Du blir da aldri utlogget på sukker eller andre sider pga. innaktivitet.

Spørsmålet er så klart hvorfor man ønsker dette.
Det har vel med at man vil øke sjangsene sine for at "den rette" skal komme over profilen, ved at man er registrert online.
På samme måte som mange av jentene (sannsynligvis også gutter) oppdaterer profilbildet sitt med det samme bildet de hadde før, for at man skal ligge øverst på listen over nye profilbilder m.m.