Alle innlegg Sukkerforum

Om barn og sånn

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Løsbart to. 10 sep. 2009 23:49

For moro skyld kjørte jeg en ny match der jeg krysset av at det var greit med barneforeldre. Plutselig fikk jeg opp flere treff på damer jeg har sett for bare få måneder siden, men som nå plutselig har barn. Joda, jeg ser at det kan skje, men er ikke en graviditet noe man burde opplyse om i profilen sin også før ungen ramler ut?

(kvinne 34 år fra Akershus) to. 10 sep. 2009 23:52 Privat melding

Jo det burde man absolutt.. Men kan jo hende de dreit i å krysse av for barn først, men fant ut att det var en dum ting å lyve om for det kommer jo frem til slutt

Skjult ID med pseudonym Elikapeka fr. 11 sep. 2009 17:26

Mulig de bare plutselig har valgt å være ærlige også, da:P

(kvinne 54 år fra Buskerud) fr. 11 sep. 2009 17:30 Privat melding

Hallo !
Folkens, graviditeten varer i 9 mnd ...

Skjult ID fr. 11 sep. 2009 17:35

Kanskje noen bare "tulla" litt?

http://www.youtube.com/watch?v=CQo2FJPLeQk&feature=PlayList&p=F455BFE4E1D19085&index=0

Skjult ID med pseudonym wintermute fr. 11 sep. 2009 17:59

Jeg kjørte en periode med 'uten barn' i relasjonsprofilen, men skrev i første avsnittet at jeg hadde barn, for ikke å villede noen. Grunnen til dette er at majoriteten i min aldersgruppe har valgt 'ønsker ikke barneforeldre', og da er kun et svært begrenset utvalg av profilene synlige for meg (og jeg for dem). Tenkte som så, at om de kan lese profilen, så ville kanskje noen som i utgangspunktet var skeptiske til menn med barn, gi meg en sjanse.

Jeg har nå satt det tilbake igjen, for selv om utvalget er mindre, gjør det de som faktisk tar kontakt, enda mer interessante.

Skjult ID med pseudonym gummiball fr. 11 sep. 2009 19:17

Jeg har barn og noen ganger når jeg kjeder meg og nysgjerrigheten tar overhånd krysser jeg av for ingen barn i profilen for å sjekke hvilke damer som finnes på den "andre siden". De som krysser av for "barneforeldre ønskes ikke" finnes naturlig nok ikke på matchlisten til de som har krysset av for "har barn". Gjør bare dette i en time eller to, og dessuten står det i min profil at jeg har en datter, så jeg tror ikke jeg villeder så mange :)

Skjult ID med pseudonym kresen fr. 11 sep. 2009 19:29

Jeg vet om flere menn som ikke er ærlig på det her på sukker. Det blir noe feil når det kommer frem etter at man har mailet enn stund. Har man barn er det en viktig del av livet og prioriterer jo som er best for de.

Mulig jeg tar feil og skal ikke dømme alle som lyver om det, men min erfaring på det området er at de gutta som unnlater å si det er ute etter noe helt annet enn et seriøst forhold.

Skjult ID med pseudonym gummiball fr. 11 sep. 2009 19:43

Kresen: Oida! De som skjuler at de de faktisk har barn utelukker vel seg selv da? Jeg vil tro at en foreldre som ikke fronter det som - i alle fall i mott hode - burde vært sin stolthet er utelukket som partner for de fleste...

Skjult ID med pseudonym anna fr. 11 sep. 2009 20:21

@gummiball
enig med deg.
Ellers har jeg også sett menn som sier at de har barn selv, men som ikke vil treffe damer med barn - er ikke det litt rart?

(kvinne 34 år fra Akershus) fr. 11 sep. 2009 20:25 Privat melding

Jeg sa tidligere att jeg ikke ville treffe menn som har barn, av den grunn att jeg ikke ønkset mine-dine-våre barn... Så jeg forstår tankegangen til de mannfolka som sier det samme;)

Skjult ID med pseudonym Neuman fr. 11 sep. 2009 21:00

Aha..
Du ville bare ha dine-våre barn?
Snedigt....

Skjult ID med pseudonym Smily:o) fr. 11 sep. 2009 22:29

Jeg mener man er mor helt fra man er gravid og hadde jeg vært det og ikke hadde andre barn ville jeg alikevell skrevet at jeg har det ... Menn som ikke er intressert i å treffe noen med barn er heller ikke intressert i å treffe noen som er gravid, vil jeg tro.

(kvinne 34 år fra Akershus) fr. 11 sep. 2009 22:50 Privat melding

Neuman:

Ja snedig ja... Jeg tror nok det kommer av att jeg har venner med dårlige erfaringer med dine-mine-våre barn.. Ser hvor mye tull og vanskeligheter det kan bli.. Hvor mye ekstra det faktisk krever.. Men må legge til att jeg har endret innstilling da, tenker ikke sånn nå, blitt voksen kanskje;P

Skjult ID med pseudonym Neuman lø. 12 sep. 2009 16:19

Voksen eller mindre egositisk, som noen kanskje ville sagt det ....
(Det er ikke lett for en mann med dine og våre barn heller vet du...).

Skjult ID med pseudonym bangalter lø. 12 sep. 2009 19:51

Anna: Hva er det egentlig som er så rart med det? Selv om man har et barn selv og er helgepappa (eller enda sjeldnere), er jo dette en preferanse på lik linje med alt annet. Jeg har barn, men vil helst møte en jente som ikke har barn. Føler ikke det er så veldig spesielt.

Skjult ID med pseudonym kit lø. 12 sep. 2009 19:56

yourX, fort gjort å telle feil. Daten din tenkte sikkert kun på den ene sneipen han hadde med Sigrid, ikke de han hadde med Klara og Anna..

Skjult ID med pseudonym bangalter sø. 13 sep. 2009 02:17

Må jo være noe spesielt med barn da, for det er jo helt vanlig i mange andre sammenhenger å søke etter noe som ikke ligger i samme "gruppe" som deg selv. Når jeg sier at jeg foretrekker en jente som ikke har barn, er det av rent egoistiske årsaker. Det er rett og slett enklest for meg at det er slik, og sånn er det selv om jeg selv har et barn. Jeg skal ikke si at jeg utelukker alenemødre, men plasserer jeg to "identiske" jenter ved siden av hverandre, der den ene har barn og den andre ikke - velger jeg den barnløse i 10 av 10 tilfeller.

Tror faktisk det hadde vært enklere å velge den med barn om jeg ikke hadde hatt barn selv. Synes rett og slett det kan bli litt voldsomt å plutselig skulle bli en familie på fire-fem, der ingen av barna er våre felles barn, fordi jeg har fått meg en kjæreste.

Men som sagt. Jeg foretrekker den barnløse, men utelukker ingen. Om jeg møter en fantastisk flott jente jeg kan se for meg en fremtid sammen med, vil et barn aldri være en hindring.

Skjult ID med pseudonym Kokosøster sø. 13 sep. 2009 02:54

@Bangalter
Har du åpnet for match her inne med damer som har barn da?
Eller er barn bare ikke en hindring hos damer du møter IRL.....

Du kan jo gå glipp av det helt store i så fall.

Selv har jeg innsett at barn er noe man må regne med hos menn på min alder.
De få jeg har blitt kjent med her inne uten barn, har av en eller annen grunn også lite erfaring på kjæreste/sex-fronten. Rart?
De er også ganske umodne rent generelt, noe som vel overrasker meg litt.

Prøvde meg med å krysse av for ønsker ikke kontakt med de som har barn, men oppdaget altså at de fleste av de jeg blir kjent med som jeg får en _god_ kommunikasjon med, har denne "bagasjen"...

Skjult ID med pseudonym bangalter sø. 13 sep. 2009 06:38

Må ta det litt med ro, nå. Jeg har aldri sagt at barn er en hindring. Tvert imot så har jeg sagt at det ikke betyr noe som helst, om jeg skulle finne den rette dama. Det gjelder både her inne og der ute.

Det jeg sier er at jeg ikke skjønner hvorfor det skal være at noen med barn foretrekker noen som ikke har barn. Hvis noen vil antyde at det er en slags dobbeltmoral i det, er jeg totalt uenig. Når man er her inne kan man "designe" drømmekjæresten, for så se om man finner noen som passer. Det er nettopp det som er mye av poenget med dette matchingsystemet. Det er vel gjerne de som er nyregistrerte som er litt mer absolutte i slike krav, fordi de gjerne innbiller seg at det kun er å logge på - så strømmer frierne på, og man kan bare velge og vrake av markedets beste indrefilet. Slik er det jo ikke, akkurat.