Alle innlegg Sukkerforum

Arrogante kvinner eller kansje bare litt naive menn....

Vis siste innlegg
(mann 43 år fra Oslo) lø. 12 sep. 2009 18:00 Privat melding

Det er ingen ting gærnt med de som jakter på "Brad Pitt" her inne og ikke svarer på mail osv. Har du 20000 besøkende på profilen og brev fra 15 personer per dag blir du kresen. Det hadde vi alle blitt i en sånn situasjon. Problemet er alle menn som sender "skyter mail med hagle" slik at noen får langt større oppmerksomhet enn IRL. Vi menn burde faktisk bli langt mer kresne på hvem vi tar kontakt med. Dette vet jeg ut fra kvinner jeg har mailet med eller datet/møtt IRL

Min sortering i tilfeldig rekkefølge er som følger:

1. Utseende må tiltale meg, kan like godt være ærlig om det.
2. Ingen profiltekst = ingen interesse
3. Ikke bilder i album = skeptisk
4. Litt for mye tjo og hei, reiser, Besseggen og ekstremsport. Skeptisk
5. Bilder som jeg vet tiltrekker seg 100 menn per dag. kansje ikke vært bryet.

Det blir derfor ikke så mange mail jeg sender lenger. Jeg vet den rette for meg vil dukke opp før eller siden og jeg vil at hun skal være en som jeg virkelig er interessert i. Ikke hun som tilfeldigvis svarte på mailen jeg "spammet" til 100 andre.

Skjult ID med pseudonym Tulla lø. 12 sep. 2009 18:07

Godt tenkt, den som leter- finner..

Skjult ID med pseudonym jane lø. 12 sep. 2009 18:09

Jeg får mange eposter om her hver dag, og jeg synes ikek at menn uten hår på bryst kassa sin er noe sexy.

Skjult ID med pseudonym analspy lø. 12 sep. 2009 18:11

Jeg deler tankene med trådstarter bortimot 100%.

Spesielt punkt 4 er for meg totalt turn-off.

Skjult ID med pseudonym mandu76 lø. 12 sep. 2009 18:14

Punkt 4 er morsomt. Hva er det som skaper skepsis?

Skjult ID med pseudonym bangalter lø. 12 sep. 2009 18:16

Det er bare "åh, se på meg som sitter på en stein i Thailand og klapper en bedøvd løve. Og se, her er jeg på en fjelltopp i den nye Fjällreven-anorakken min. Sporty er mitt mellomnavn og jeg er generelt ganske crazy"-fælt.

Skjult ID med pseudonym Nitten974 lø. 12 sep. 2009 18:18

@mandu76. Jeg har to egne barn og en ex-stedatter med AD/HD. Trenger ikke mer. Mental ekstremsport (alternative greier) er jeg også litt skeptisk til....

Skjult ID med pseudonym J lø. 12 sep. 2009 18:18

Du spammer mail til 100 jenter, men er ikke interessert i de som svarer, fordi de svarer på en spam-mail som 99 andre har fått? Nei dæven. Kanskje la vær å sende mail til disse 100 da? Åja, du hadde sluttet med det ja.... jøss.

Vet ikke hvor lenge du har tenkt før du kom til dette fantastiske gjennombruddet men godt det gikk opp for deg til slutt.

Skulle ønske flere menn ble litt mer kresne på hvem de tok kontakt med.
Begynner å bli lei av bilde/tekst-løse profiler som skriver "hei likte profilen din. Ta kontakt da vel".
Hva skal man svare til det? "Hei du har ingenting i profilen din ennå som jeg kan like og jeg aner ikke hva du likte med min profil men jeg svarer likevel jeg, bare sånn i tilfelle ingen av de 99 andre gjør det..."

Skjult ID med pseudonym mandu76 lø. 12 sep. 2009 18:22

: )

Skjult ID med pseudonym Nitten974 lø. 12 sep. 2009 18:24

@J: tror du misforstår litt. Har aldri spammet mail. Dette er bare et tankeeksperiment og regner med at de aller fleste skjønner det.................

Skjult ID med pseudonym J lø. 12 sep. 2009 18:34

Et tankeeksperiment som du fremlegger som om du har kommet opp med noe revolusjonerende.
Fantastisk ja, og som sagt, skulle ønske flere menn snart klarte å tenke seg frem til noe lignende............

Skjult ID med pseudonym jane lø. 12 sep. 2009 18:37

Jeg synse at J er liit ufin her jeg. for hun skriver så ufint til nitten974, som omm han var dum, menn det er han jo ikke selv om J mener det.

Skjult ID med pseudonym (-: mann sø. 13 sep. 2009 16:58

Punkt 4. Definitivt. Kvinner pynter seg, og lager nok også tildels sin profil, for andre kvinner. Derfor blir det nok endel superkvinner her inne. Hvorfor man ikke tenner på ekstremsportsuperwannabeedamer? Det virker av og til bare masete. I det hele tatt orker ikke menn damer som stresser og kaver seg gjennom tilværelsen på jakt etter det perfekte liv. Litt sånn Tårnfrid(Otto Jespersen)-damer.

Skjult ID med pseudonym .......... sø. 13 sep. 2009 23:47

Finnes en og annen naiv kvinne her inne også!

Skjult ID med pseudonym Elise ti. 15 sep. 2009 20:03

Hva er egentlig galt/feil med å leve et aktivt liv ?? Bilder som er fra turer,opplevelser etc. forteller jo litt om hvilke interesser en person har ...

Skjult ID med pseudonym Jens ti. 15 sep. 2009 20:29

Det med alle fjellturene er ikke så delikat, jenta må jo drite og vite at hun bruker mye tid på å drite bak steiner osv er ikke det gøyeste...hun slår ihjel skadede fugleunger, driter bak steiner og kaver seg opp til toppen for å ta bilde av det og det skal gjøres ofte og gjerne med partner.

(mann 43 år fra Oslo) ti. 15 sep. 2009 20:37 Privat melding

For all del veldig positivt med et aktivt liv. Jeg er selv et friluftsmenneske og setter stor pris på det. Problemet er at rundt halvparten av kvinnene her inne fremstiller seg som friluftsmennesker/ekstremsportfetsjister og det stemmer overhode ikke med virkeligheten. Sånn sett blir det vanskelig hvem som smører vel tykt på i sin iver etter å fremstå sporty og hvem som faktisk er slik. Dessuten er jeg mer interessert i å finne ut hvem en person ER istedenfor hva hva hun GJØR. Jeg skriver i profilen min om musikk og at jeg er musiker, men for meg er det yrket mitt og en livsstil. En stor del av meg og min personlighet er relatert til musikk og definerer derfor hvem jeg er. Om du har spasert opp på Besseggen og tatt et bilde sier veldig lite om hvem du er. Er du derimot en kvinnelig Lars Monsen blir saken noe annet.

Skjult ID med pseudonym hingsten ti. 15 sep. 2009 20:46

Elise,
dett formelig oser mistenkelig,
tror flertallet av dere kvinner mellom30 og 40 lever på gamle minner.
Hingsty får en dyp assosiasjon til våren 09, der temaet å "gå en tur" fra hingsty
om det så var dagstur i skogen eller noget lengre, for å pynte fasongen hennes..
ble dette ofte til en historie om hvor langt hun hadde gått dit og dit.. romsdal,
you name it..
hun kom aldri lenger enn opp og ned karl-johan i 2009,
og peste om vi gikk noget lengre i for å si det sånn.
Sånn er det med jurister med et par kilo som burde vært trimmet litt..

Litt enig eller @nitten74

Skjult ID med pseudonym Jens ti. 15 sep. 2009 20:47

For meg blir musikere/dansere/kunstnere de som er mest opptatt av seg selv og har minst å gi til andre, de har tillatelse til å runke seg selv og kreve aksept for det når som helst/hvor som helst og det må være den minst sympatiske mennesketypen som finnes.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ti. 15 sep. 2009 20:54

Hallo !! Jeg har hatt over 20 000 på profilen ! Men det vil ikke si at jeg har fått 20 tusen meldinger ... Det er veldig få som legger igjen noe annet en et lite spor... få som er intressert.

Skjult ID med pseudonym hingsten ti. 15 sep. 2009 20:58

7699 (med opp mot 10% hei og vise versa, er vel ikke så halv-galt til en små-naugty gal hingst å være heller.

Skjult ID med pseudonym kresen ti. 15 sep. 2009 21:12

Har vært her i snart 2 år litt til og fra. Snart 10 000 besøkende, og skal ikke klage på antall meldinger jeg har fått men det er endel kikkere her inne. Ville begrense antall besøkende ettersom det var ikke så viktig for meg. På et annet nettsted hadde jeg 40 000 på litt over 1 år og fikk masse meldinger, og det ble slitsomt ettersom jeg liker å svare flest mulig. Derfor fant jeg ut at her ville jeg ta i bruk de sorte hjertene. Sist jeg sjekket var det nesten 27 000. Bruker matchlisten eller online listen når jeg huker de bort. Veldig mange bildeløse eller de uten tekst her inne. Dessuten huker jeg bort de som jeg vet ikke er min type.

(kvinne 34 år fra Oppland) on. 16 sep. 2009 20:28 Privat melding

Hingsten,

for å si det slik .. Jeg er ikke i alderen 30-40 .. Lever ikke på gamle minner ..

Elise...

Skjult ID med pseudonym Aramis on. 16 sep. 2009 22:41

Stygge kvinner får kjekke menn på nettet.

Apropos.. fant en artikkel i Aftenposten på nettet for en tid tilbake:

"(...) Den bergensbaserte samlivscoachen Sebastian Maddox tror at noen kvinner blir innbilske av å sjekke på nett. – Fordi de er i mindretall, får de tilgang på menn som er mer attraktive enn dem selv, og som de ellers ikke ville hatt sjans på, sier Maddox. Han mener at kvinner bør være forsiktige, fordi de kjekke nettsjekkerne ikke nødvendigvis er ute etter langvarige forhold.

– Menn har en annen standard når de leter etter en kjæreste enn når de vil ha en affære. Hvis kvinner blir vant til å ha one night stands med menn som er mer attraktive enn dem, får de et urealistisk bilde av hvem de har sjans på, sier Maddox.

Han mener løsningen for kvinnene er å forbedre eget utseende slik at de kan kapre de kjekke mennene de er interessert i. (??)

– Kvinnene må uansett få mennene til å se kvalitetene de har før de innleder et seksuelt forhold. En mann må bli forelsket før han hopper til køys. Men det er jo sånne basisting som alle burde vite, sier coachen."

Utdrag fra artikkelen "Kvinner har makten blant nettsjekkere" på Aftenpostens nettsider for en tid tilbake.

;-)

Skjult ID med pseudonym amethyst on. 16 sep. 2009 22:50

Jeg blir skikkelig lei av å høre om dette her at kvinner får så mange brev. De gangene jeg får noen så er det den typen som tydeligvis blir sendt rundt til 100 andre.

SÅ -hvor er de seriøse gutta hen?? Ser ikke ut til at dere har lagt om strategien..

Skjult ID med pseudonym s on. 16 sep. 2009 22:55

@amethyst

"Jeg blir skikkelig lei av å høre om dette her at kvinner får så mange brev. De gangene jeg får noen så er det den typen som tydeligvis blir sendt rundt til 100 andre."

De bitre må jo ha noen å spre ederen (og litt galle) på. Ellers er de fleste tilsvarende kommentarer generaliseringer på høyt plan, og ikke alltid noe det er noe særlig vits å legge så altfor stor vekt på.

Skjult ID med pseudonym zoid77 on. 16 sep. 2009 22:59

@amethyst
*rekker opp hånda*

Skjult ID med pseudonym bangalter on. 16 sep. 2009 23:34

amethyst: "SÅ -hvor er de seriøse gutta hen?? Ser ikke ut til at dere har lagt om strategien.."

Kan du ikke sende meldinger selv, istedet for å klage på de meldingene du får?

Skjult ID med pseudonym amethyst on. 16 sep. 2009 23:44

Jeg sender da helt klart flere mail enn jeg får. Men, dere er jammen dårlige på å svare dere også. Er dere ikke interessert, så får jeg ikke noe svar tilbake.
Tror ærlig talt dette går like mye begge veier..

Ser du rekker opp handa "zoid77" -tviler ikke på at DU er seriøs ;)

(mann 39 år fra Oslo) on. 16 sep. 2009 23:50 Privat melding

Wow, Bra skrevet Nitten974.. Jeg er faktisk helt helt enig med deg.

Skjult ID med pseudonym frosken to. 17 sep. 2009 00:01

Hei folkens!

@amethyst De seriøse guttene er her, du må bare lære deg å se juvelene i steinrøysa

For det første, et bilde fra Besseggen forteller bare at personen har greid å følge tusenvis av andre på en bred sti over et fjell kalt Veslfjellet (!) og deretter gått i litt opp ned terreng i noen timer. Jotunheimen er utilgivelig selv på Besseggen dersom du ikke følger spillereglene, men lets face it, det er en lett tur som 45000 mennesker går hvert år! Besseggen er tross alt IKKE bratt, smal eller spiss...syns du den er det, så bør du holde deg unna fjellet fordi du har høydeskrekk mv som er til fare for deg selv og andre i fjellet!!!!
Skal du bevise at du er et friluftsmenneske så må det kraftigere lut til enn å gå Besseggen! Men etter min smak er det bra at jenta liker fjellet, men hun trenger ikke være helt fanatisk heller, rett og slett fordi jeg ikke er det selv. Sofaløver som ser på Glamor er tross alt værre enn noe.

Til de av dere som blir plaget av mange meldinger, så skjønner jeg problemet! Jeg skriver ALLTID meldinger som er personlig uten at jeg får svar på mer enn 10 % av de jeg skriver. Og titting er lov, jeg kan godt se på en profil idag for så skrive en melding en dag i neste uke, for da har jeg noe jeg kan skrive! Å bare skrive "Hei du er søt" er jo helt idiotisk! Typisk at damer på over 40 (som er ALTFOR gammal for meg) skriver "Sender en hilsen..." Javel tenker jeg...hva er det ?

Når det gjelder de som ikke svarer: Helt greit for meg, men om du ikke syns jeg er aktuell, så si det! Vi tåler det. Dersom du ikke sier fra, så regn med at jeg skriver en melding en gang senere også....jeg har teflonhjerne!

Skjult ID med pseudonym frosken to. 17 sep. 2009 00:44

Hei folkens!

@amethyst De seriøse guttene er her, du må bare lære deg å se juvelene i steinrøysa

For det første, et bilde fra Besseggen forteller bare at personen har greid å følge tusenvis av andre på en bred sti over et fjell kalt Veslfjellet (!) og deretter gått i litt opp ned terreng i noen timer. Jotunheimen er utilgivelig selv på Besseggen dersom du ikke følger spillereglene, men lets face it, det er en lett tur som 45000 mennesker går hvert år! Besseggen er tross alt IKKE bratt, smal eller spiss...syns du den er det, så bør du holde deg unna fjellet fordi du har høydeskrekk mv som er til fare for deg selv og andre i fjellet!!!!
Skal du bevise at du er et friluftsmenneske så må det kraftigere lut til enn å gå Besseggen! Men etter min smak er det bra at jenta liker fjellet, men hun trenger ikke være helt fanatisk heller, rett og slett fordi jeg ikke er det selv. Sofaløver som ser på Glamor er tross alt værre enn noe.

Til de av dere som blir plaget av mange meldinger, så skjønner jeg problemet! Jeg skriver ALLTID meldinger som er personlig uten at jeg får svar på mer enn 10 % av de jeg skriver. Og titting er lov, jeg kan godt se på en profil idag for så skrive en melding en dag i neste uke, for da har jeg noe jeg kan skrive! Å bare skrive "Hei du er søt" er jo helt idiotisk! Typisk at damer på over 40 (som er ALTFOR gammal for meg) skriver "Sender en hilsen..." Javel tenker jeg...hva er det ?

Når det gjelder de som ikke svarer: Helt greit for meg, men om du ikke syns jeg er aktuell, så si det! Vi tåler det. Dersom du ikke sier fra, så regn med at jeg skriver en melding en gang senere også....jeg har teflonhjerne!

Skjult ID med pseudonym amethyst to. 17 sep. 2009 01:24

Hei gutter, jeg er friluftsmenneske ;)

Tørr jo nesten ikke å si det nå. Jeg mener å kunne skille på profilene hvem som går søndagstur langs Akerselva og hvem som ER friluftsmennesker. Jeg identifiserer meg med dette og bruker det meste av min fritid på det, derfor er det viktig å finne en som gjør det samme. Sender likevel ikke mail til en som har bilde av seg selv på Besseggen. Jeg skjønner jo at ikke de heller er friluftsmennesker..

Å være friluftsmenneske er en livsstil og definerer absolutt hvem jeg er. Ekte friluftsmennesker bruker det meste av sin fritid nettopp på DET. Hvis det da står at de i tillegg til å gå turer trener på sats, spiller golf, drar på motorsykkeltreff, synger i kor m.m., så lukter du vel lunta - nitten974?

Skjult ID med pseudonym jente30 to. 17 sep. 2009 02:35

@Aramis

Har lest den artikkelen selv. Mener også ha lest en plass om stygge menn som ikke ser sin verdi og prøver seg på damer langt over deres nivå i forhold til utseende. Kanskje du selv har noen erfaringer på det området eller noen andre?

Skjult ID med pseudonym MrSpiff to. 17 sep. 2009 10:12

@bangalter skrev: Det er bare "åh, se på meg som sitter på en stein i Thailand og klappe... etc etc..

Dine kommentarer forteller mer om deg, en hva det forteller om de som har slike profiler.
Den nedlatende holdningen du har til andre som gjør noe annet en deg, er for meg fullstending usmakelig.