Alle innlegg Sukkerforum

Men gutter da...vil dere ikke....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym drømmen.. sø. 13 sep. 2009 22:21

Gutter?? Nå har mange av dere ligget her inne i opptil 3 år, hvorfor?? Er ikke noen av disse damene ok?? Å ligge her inne blir som å kikke etter bil på finn, man ser etter de som er mest perfekte og uten riper i lakken. Mens hodet til sånne damer inneholder ingen ting.
Jeg trodde menn på over 30 ønsket seg søte jenter som er reklekterte og snille.....??
Jeg opplever stadig av jeg får både rødt og gult hjerte, men de tar ikke kontakt, også sender jeg en mail og takker for hjertet, og vi mailer litt til og fra men de tar ikke iniativet til noe mer, verken møte el å spørre om meg.

Så hvorfor er dere her, bare for å surre bort litt tid, som dere kunne gjort på helt annet fornuftig.....

(kvinne 42 år fra Akershus) sø. 13 sep. 2009 22:27 Privat melding

Tror ikke det er mennenes feil at de ikke finner noen så lett.
Jeg har vært her i 2 år jeg også og ikke funnet drømmemannen.
Jeg leter ikke etter noe som er perfekt .. perfekt er kjedelig.
Men leter etter en å bli forelsket i og som føler det samme for meg ... :o)

(mann 40 år fra Oslo) sø. 13 sep. 2009 22:27 Privat melding

Jeg er i hvert fall ute etter jenter (eller i hvert fall ei jente) som er reflekterte og snille, og pleier derfor, når jeg har kommet i kontakt med ei jente, å foreslå å møtes etter ikke så alt for mange meldinger. Men av de 11 damene jeg har møtt herfra de siste 18-19 månedene, er det kun i to tilfeller det ikke er jeg som har foreslått å møtes - skulle ønske damene oftere tok dette initiativet.

Og jeg er her fordi jeg vil finne noen som er ute etter et seriøst forhold og fordi jeg personlig kjenner flere som faktisk har lyktes med nettet som sjekkearena.

(mann 51 år fra Oslo) sø. 13 sep. 2009 22:28 Privat melding

Selv om jeg ikke har vært her i 3 år, så drister jeg meg til å svare.

Jeg venter på den rette. Jeg har det ikke travelt, så en nest-beste løsning er uaktuell.

Skjult ID med pseudonym Elfrodo sø. 13 sep. 2009 22:30

er det noe sted man kan se når man registrerte seg første gang?

Skjult ID med pseudonym Smily:o) sø. 13 sep. 2009 22:35

hehhehehe .. redd frodo ....?? at noen skal se hvor lenge du har vært her ...? hehehheh ;oP

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 13 sep. 2009 22:37

@Elfrodo
Hvis de har ramset opp mer enn fem interesser er i hvert fall det et godt tegn på at de har vært her lenge... Eventuelt hvis nicket er Navn26 og vedkommende nå er 30 (mye tryggere med fødselsår...).

Skjult ID med pseudonym Elfrodo sø. 13 sep. 2009 22:41

Begynner å bli redd at jeg begynner å nærme meg, smily....hehe

Skjult ID med pseudonym Cashking ma. 14 sep. 2009 00:09

Har vært her i årevis, og alle damene er ok! Dette er den beste godtebutikken ever! 60% sjangse for sex på første date, etter min statistikk... logger ikke ut herfra før jeg dør!! :D

(mann 45 år fra Vestfold) ma. 14 sep. 2009 00:20 Privat melding

Jeg har vært her i 3 måneder, men har ikke vært aktiv på 2 måneder. ;-)

Skjult ID med pseudonym kresen ma. 14 sep. 2009 00:21

@Cashking

Det var virkelig ikke bra reklame for damene her inne eller slo den tilbake på deg selv?..:) hehe

Tviler litt på at det du sier faktisk er sant. De som skryter er ofte store løgnere eller lever i sin egen verden. Sikkert endel jenter/damer som søker kun spenning som ONS. Tror vel flertallet av brukerne er mer ute etter noe langvarig og er mer opptatt av kvalitet enn kvantitet. Kanskje noe å tenke på nå eller den dagen du er på sykehjem og du forble singel?...hvorfor ble du det ..tja. tenkte kanskje med feil hode....hahaha

Skjult ID ma. 14 sep. 2009 12:23

@ts
Blir som å spørre hvorfor noen har gått på byen i mer enn 3 år.
Mye sjekking der også, men man slutter da ikke å gå på byen av den grunn :)

Jeg har også vært her i ca 3 år og blir her noen år til også hvis det skulle være nødvendig. Men trikset er selvsagt at dette må være ett supplement og ikke hele livet :)

Skjult ID med pseudonym gummiball ma. 14 sep. 2009 14:15

Eh, poenget er vel at gutta som kun er ute etter et nummer etterhvert blir ganske flinke til å få akkurat dette. Og da mener jeg prosessen fra første møte og til sengehalmen. En av de viktigste attraktivitetsdriverne for en mann er selvtillit, og selvtillit får man blant annet gjennom å jevnlig "erobre" nye damer. Jo mer uskyldige jentene er, jo lettere "offer" blir de vanligvis for en slik fyr. Han fremstår jo i deres øyne som selve drømmemannen.

Så disse "knulledamene" som du omtaler dem som, er alt fra de vanlige eller de beskjedne, til de som faktisk er ute etter litt slik "hygge". Ingen liten bås mao. :)

Skjult ID med pseudonym Gørl ma. 14 sep. 2009 18:36

Den siste jeg snakket med (på telefon) var ny her og da han hørte jeg hadde vært her i 3 år, sa han først at jeg nok ikke var den han så etter.... På grunn av det!

Jeg forklarte litt hvorfor det hadde blitt sånn, og han ville likevel gjerne møte meg etter en lang og hyggelig prat. Men han glemte avtalen. Neste gang: Han var for opptatt på jobb til å rekke å ta kontakt før vi skulle møtes, men ville absolutt sette opp ny avtale. Etter et par ganger med tøys, gikk jeg lei og sa jeg hadde mistet interessen. Som sant var.

Poenget er: Han var kritisk til min lange tilstedeværelse her, men kastert faktisk bort 3 uker av min tid her inne ved å være fullstendig useriøs!

Morn du!

Skjult ID med pseudonym O ma. 14 sep. 2009 19:10

Må innrømme at jeg blir litt skeptisk når jeg prater med menn her som har vært her i flere år.
Spesielt hvis de har datet en del, da lurer jeg automatisk på hvorfor ingen av de andre han har datet ville ha ham ;p (det er jo LITT ekstra mistenkelig med de som påstår det alltid var de selv som trakk seg)

Tenker sikkert annerledes når jeg selv har vært her i flere år.. men det håper jeg jo ikke blir nødvendig...

(mann 53 år fra Oslo) ma. 14 sep. 2009 19:18 Privat melding

Det ordner seg alltid for hyggelige mennesker....selv om det kan ta litt tid:)

Skjult ID med pseudonym Elfrodo ma. 14 sep. 2009 19:31

Ideelt sett bør en fortelle minst mulig om seg selv inntil man har fått de på kroken... ;-)

(mann 53 år fra Oslo) ma. 14 sep. 2009 19:36 Privat melding

@yourX

Ta den tiden du trenger..Det er tross alt kanskje den du skal leve resten av livet med, og da er det ikke alle som bare tar det første som byr seg...Selv om noen også har klart det. Men det er ikke mange i min venneflokk som har gjort det.

Hvis jeg sier at jeg kjenner bortimot hundre par godt, så vil jeg i farten komme på 4-5 par som har levd med hverandre i 20-25 år. Det vil si fra ungdomstiden. Ellers så har de fleste byttet underveis, og det er kanskje litt menneskenes natur.
Jeg har hatt venner som sier de har truffet den rette når de har vært 30, men alikevel har de byttet etter noen år !
Så tid er noe man skal ha hvis man skal satse hundre prosent.

Hvis noen syntes det er rart at man er single etter flere år, så kan jeg trøste deg med....... at noen må ha noen hele tiden, mens andre har roen og liker å ta tiden til hjelp.

Nå har jeg skrevet at tiden er viktig flere ganger, men kan jo hende andre syntes annet er viktigere.

(mann 29 år fra Oslo) ti. 15 sep. 2009 02:10 Privat melding

Jeg har da prøvd... Men av de ørten jentene jeg har kontaktet. Har ingen villet :-P utrolig nok ja det finns jenter fra 15 og opp her inne. Men skulle helst vært 25... Tydligvis da alle jentene tar forhold mer seriøst. Føler meg ikke som 20 i sjelen overhode så jeg tenker ikke som jenter på under det nivået.

(mann 35 år fra Rogaland) ti. 15 sep. 2009 02:15 Privat melding

Er da vel ikke bare bare å finne seg den rette heller, iallefall om det er noen som er et stykke lengre unna i lande. Da må det vel først klaffe pnline og så må det klaffe over tlf for så å ta det steget med å reise for og treffe hverandre etterpå ;)

Skal ikke være lett :)

Skjult ID med pseudonym drømmen.. ti. 15 sep. 2009 07:12

Jeg tror at hvor lenger man er singel, hvor "mer" kommer på denne listen som vi alle vil finne noen etter. Ingen er perfekte, og det er det vi søker i dag.....og det er umulig å finne. Alle har noe som ikke er perfekt.

Jeg tror også at det er dette som er feilen ved at alle ekteskap og forhold med barn går mot skilsmisse og delt bo for barn. Og dette er nok ikke helt godt for barna. Noen forhold skal ikke holde, det er ikke sundt for barna, men når forhold ryker for ingen ting, og kansje for at kollegaen var veldig sexy den kvelden, er det for dumt.

(mann 29 år fra Oslo) ti. 15 sep. 2009 10:36 Privat melding

@Drømmen
"Jeg tror at hvor lenger man er singel, hvor "mer" kommer på denne listen som vi alle vil finne noen etter. Ingen er perfekte, og det er det vi søker i dag.....og det er umulig å finne. Alle har noe som ikke er perfekt."

Nå er jeg sikkert veldig spydig, men jeg tror ikke jenter helt forstår at den perfekte ikke finns før de er 25+. Kanskje ikke gutter heller hva jeg vet. Men nå har jeg erfarent ørten jenter her inne som har gjort /ignore for ingenting. Jeg tenker mer som en 25+ i denne situasjonen.

(mann 39 år fra Møre og Romsdal) on. 16 sep. 2009 15:16 Privat melding

Ingen er ufeilbare. Så når eg tenker på ei perfekt dame, så mener eg hva som er perfekt for meg. At vi har noen av dei samme målsetningane for livet osv. og ikkje at hun feks aldri gjør noe som man ikkje liker. :)
Men men, har ikkje vore her i en månad enda, så eg bør kanskje ikkje sei noe.

Skjult ID med pseudonym Carmina02 on. 16 sep. 2009 16:10

Disse personene du snakker om finner du ikke her på Forumet vet du.
Du får sette det opp på oppslagstavla :-))))

Skjult ID med pseudonym Sal.. on. 16 sep. 2009 16:38

Har selv vært her i to år og ser mange av de samme jentene på sukker enno. Så det er ikke bare guttene det kommer an på vetu. jentene må ta insiativ selv å og ikke bare vente på at guttene skal gjøre det.

Skjult ID med pseudonym hmm on. 16 sep. 2009 23:45

Jeg er bare jævlig feig, og de få damene jeg melder til er enda feigere som ikke svarer...

Skjult ID med pseudonym Mofo to. 17 sep. 2009 13:04

Gutter vil ikke? Bleh!

Sitter å depper over nok ei jente som ser ut til å psyke ut på meg når det er snakk om å møtes.. Er lei av bare brev og chat nå, jeg vil noe mer... Har faktisk lyst til å møte ei nå, og vel prate litt.... En klem hadde faktisk gjort seg bra.

Sliter greit nok ikke med svar eller å få henvendelser selv så burde kunne tenke at det er mer fisk i havet og alt det der, men sliter hardt med jenter som ikke tør å møte meg tydeligvis. Vet ikke hvorfor, jeg er langt i fra skummel. Flere av de har jeg jo skrevet med i lang tid, og vi har virkelig funnet tonen.

Sukk...

(mann 29 år fra Oslo) to. 17 sep. 2009 13:10 Privat melding

@Mofo
Jeg føler med deg

(mann 42 år fra Telemark) to. 17 sep. 2009 13:24 Privat melding

Greit inlegg, forståelig poeng...........men:
Det går ikke an å sammenlinge bilkikking på finn med sjekking på sukker, det blir omtrent som å sammenligne en hest med et esel.......!

(mann 42 år fra Telemark) to. 17 sep. 2009 13:29 Privat melding

må desuten være klar ovber at de det er snakk om har forskjllige grunner for dette

(mann 29 år fra Oslo) to. 17 sep. 2009 13:49 Privat melding

@Borgersen
Etterhvert blir man litt lei av å snakke, snakke og snakke vet du ; ) Meningen er vel at det skal bli mer enn snakking, folk vil møtes å finne kjemien. Mange som finner den på første møte. Andre som trenger tid. Jeg er mer den som finner den på første møte. Er ikke så kresen jeg vettu ; ) Dersom de ikke ønsker å møtes. Hvorfor vil de snakke da? Som en klok sjel sa til meg en gang "Det er bedre å møtes så fort som mulig og se om kjemien stemmer, enn å snakke lengere enn lenge mens du bygger opp følelser og så møtes, for tenk om hun sier nei" ja da blir du ganske såret : ) Men om de ikke er intressert i å møtes i det hele tatt som Mofo skriver, behøver dem ikke ta kontakt heller. Man forutser at den andre parten er villig til å møtes etter å ha snakket en stund. Eller så fort som mulig som jeg foretrekker, jeg bygger lett opp følelser...

(mann 29 år fra Buskerud) to. 17 sep. 2009 13:56 Privat melding

har vært her en stund selv. Og jeg merker det at når jeg prater med mange her så er det ikke alltid de viser like mye initiativ til å fortsette en samtale, det skal sies at jeg har møtt 2 personer som jeg har møtt her, men.. It was not meant to be. Passa bare ikke sammen, og som en sa over her. De fornuftige menneskene her vil jo gjerne møte noen de kan være lenge med.

Jeg vil gå igjennom livet og ha ny kjæreste hver måned. Jeg vil finne en jeg passer bra sammen med og liker det jeg liker.

Det skal også sies at jeg pleier å være den som tar kontakt, har ikke opplevd ei jente enda som har sagt noe først :)

Skjult ID med pseudonym jeppe fr. 18 sep. 2009 14:47

Vært her ca tre år - on/off. Dette er kun tidsfordriv. Har ennå til gode å treffe noen fra sukker. Jeg er rett og slett en nettlurestake for jenter som ikke er fire hakk over hva jeg kan treffe på i RL.