Alle innlegg Sukkerforum

Hvilket kompliment er dere lei av å høre?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym kresen ma. 14 sep. 2009 00:45

Stort sett takker jeg når jeg får et kompliment, men er rimelig lei av å stadig få de samme komplimentet gang på gang: Det går på Yttre ( utseende,kropp )...sexy, deilig, vakker.....m.m. Så kommer det gjerne mas om flere bilder. Dette får jeg uansett hva slags bilder jeg har. Viser veldig lite hud, men fasongen ser man....man får kjeft hvis man ikke viser hele fasongen og hvis man gjør det så kommer dette....:(

Har ikke dere menn større fantasi enn å kun si det?

Dette svarte jeg til en fyr nå nettopp. Andre ganger gidder jeg ikke å svare.

" Takk, men har ikke tenkt å legge ut flere bilder. Det er faktisk meg som person man bør være mer interessert i og ikke kun det yttre..."

Han svarte dette: Ok svar. Har fått huden full av andre. ( kanskje en tankekors til andre )

" det har du helt rett i. Men man blir jo helt trollbundet når man ser en så flott jente som deg "

Skjult ID med pseudonym gummiball ma. 14 sep. 2009 00:51

Ja, selv blir jeg utrooolig sliten av alle jentene som gir meg komplimenter for alt fra kroppen, blikket, ansiktet og skøyersmilet... Men når det er sagt så regner det også inn med komplimenter for mitt vidd og vakre sinn. Nå har jeg fått så mange at jeg er lei dem alle sammen :)

Skjult ID med pseudonym TomTom;-) ma. 14 sep. 2009 00:52

Mulig jeg er rar, men jeg har snakket med jenter uten bilde i en periode uten å ha spurt om bilde engang. ;-)

Skjult ID med pseudonym lashes ma. 14 sep. 2009 01:02

Blir dritglad hver gang noen gir meg komplimanger jeg... Spiller ingen rolle hvor mange som har sagt det før...

Skjult ID med pseudonym kresen ma. 14 sep. 2009 01:03

@gummiball

Du er en skøyer..:)

@TomTom

Synes ikke du er rar. Veldig bra at du gir de en sjangse. Sikkert mange flotter damer å finne der...:)

Har tenkt på å fjerne bildene selv ettersom jeg er så lei av den utseendefokuseringen her inne, men da kan jeg heller ikke regne med at de med bilde vil maile meg. Har over lang tid vært ganske streng selv og de uten bilde/tekst har etterhvert fått sort hjerte av meg. Orker ikke å fjerne de sorte hjertene og det vil ta for lang tid, men jeg har sluttet med det. Derfor jeg har sett bortfra de uten bilde/tekst er pga dårlige erfaringer med menn uten bilde i profilen, men mulig jeg har vært uheldig.

Sier ikke at førsteinntrykket ikke har noe å si, men det å kommentere hvor deilig dama er tviler jeg på er det mest taktiske hvis de faktisk vil noe mer enn kun hopp i høyet med dama. Ser jeg en flott type så sier jeg ikke det, da kikker jeg bare litt. Ser om det er noe mer ved typen og hva han skriver som interesserer meg.

Skjult ID med pseudonym TomTom;-) ma. 14 sep. 2009 01:09

@kresen: Takk :) Du får prøve uten bilder, og se om det fungerer bedre. :)

Fordelen med å snakke med de uten bilde, er jo at man ikke kan bli beskyldt for å ha gått etter utseendet. ;-)
Jeg gir lite komplimenter til jenter aldri har møtt, men kan godt gi komplimenter på forumet da fordi situasjonen er annerledes. ;-)

(mann 43 år fra Oslo) ma. 14 sep. 2009 01:11 Privat melding

En veldig enkel løsning på problemet ditt: Skriv til dem du er interessert i selv finn deg en kjæreste og si takk for deg til sukker. Du er tydeligvis attraktiv og da kan du velge og vrake selv om du er kresen. Ikke forvent at han skal finne deg, du må finne han.

Det å kommentere hvor "delig dama er " er ikke noe sjakktrekk selv om man kun vil hoppe i høyet. Helt utrolig at så mange menn som lever i ufrivillig sølibat ikke fatter og begriper det. Jakter du på en jomfru 30+ bør du kansje gi disse mennene en sjangs....

Skjult ID med pseudonym kresen ma. 14 sep. 2009 01:15

@nitten974

Jeg kan nok fort finne ut hvem som interesserer meg selv om jeg er kresen, men jeg er dårlig på å ta kontakt selv. Prøver virkelig å skjerpe meg der, men er ikke flink nok ennå. Jeg er litt sjenert for fremmede ( ingen tror meg der, men det er sant )derfor har det alltid blitt slik at jeg svarer på de som kontakter meg stort sett. Nei, ingen kan velge og vrake når det kommer til ekte kjærlighet, men ved fysiske behov da er det lettere. Det er bare at jeg er ikke den typen. Går heller ikke rundt å tror at jeg er så veldig attraktiv. Det synes jeg egentlig ikke selv for å være ærlig. Det er mer viktig for meg at jeg blir likt for den person jeg er ettersom det yttre forfaller med årene uansett...:)

Skjult ID med pseudonym kresen ma. 14 sep. 2009 01:20

@TomTom

Jeg liker best å få komplimenter etter at de har blitt kjent med meg, og jeg gir heller ikke ut komplimenter særlig ofte på nettet før jeg faktisk kjenner de. Vet at enkelte menn tror at jeg da ikke har vært interessert nok, men jeg er mer opptatt av å bli kjent med personen. Skal starte med å fjerne de fleste bildene og kanskje ha et i albumet. Litt kjedelig bilde..:)

Skjult ID med pseudonym wintermute ma. 14 sep. 2009 01:24

tja, når menn ser noen som er pene i deres øyne, så er vi jo opplært til å gi komplimenter. Selv har jeg fått noen smigrende komplimenter på utseende, f.eks fra en eks: "du er den peneste gutten jeg har vært sammen med", og kona til kompisen min: "du er den kjekkeste av kameratene hans, skjønner ikke hvorfor du er singel". Komplimenter er alltid hyggelig, men blir alltid pinlig berørt så lar det ikke gå meg til hodet. De beste komplimentene er dog fra barna mine "Beste pappan i hele verden!!", og ros jeg får fra sjefen og kollegaer for innsats på jobb.

Hvis man bare for komplimenter på utseende, så kanskje man ikke gjør en god jobb med å vise andre sider av seg selv?

Skjult ID med pseudonym TomTom;-) ma. 14 sep. 2009 01:31

@Kresen: Jepp.. På byen så kan man gi komplimenter, men å gi komplimenter på ett bilde kan virke desperat. Man er nødt til å ha møtt personen for å vise at man er ute etter noe langvarig. Mye komplimenter gir fort ett feil bilde, men jeg forstår tankegangen til gutta som gjør det fordi de har hørt at "jenter" liker å få mye komplimenter. De vet bare ikke at det er "feil" å gjøre det via meldinger på f.eks. sukker. ;)

Skjult ID med pseudonym kresen ma. 14 sep. 2009 01:37

@wintermute

Når man ikke får muligheten til å vise andre sider er det litt vanskelig, men de som kjenner meg godt vet bedre og de forstår ikke at jeg er singel. Så når jeg får komplimenter av de så går det på helt andre verdier enn kun utseende, men jeg forstår selvfølgelig poenget ditt...Mye avhenger av hva slags mennesker man tiltrekker seg og det er helt tydelig at jeg kanskje ikke tiltrekker meg det jeg vil ha selv uff..nå har jeg fjernet profilbildet. Da er det 3-4 bilder igjen som bare viser ansikt. Har prøvd dette før uten hell, men denne gangen bør jeg ta litt mer kontakt selv...

Skjult ID med pseudonym wintermute ma. 14 sep. 2009 01:38

Selv gir jeg aldri komplimenter på utseende til folk jeg ikke kjenner. En slett personlighet og usympatiske trekk kan få min oppfatning av utseendet til å falle til andre enden av skalaen.

Det er mange jenter som ikke er single eller ute etter kjæreste, som oppretter nettprofiler kun fordi de elsker å motta smiger og skryt fra menn, så egentlig burde gutta her være litt tilbakeholdne og kun gi komplimenter til de som har gjort seg fortjent til dem.

Skjult ID med pseudonym wintermute ma. 14 sep. 2009 01:44

@kresen: ja jeg skjønner at det ikke er lett å forholde seg til komplimenter som går på andre ting enn det du egentlig ønsker. Jenter som får mye respons fra gutter, har mye å tjene på å være mer aktive selv. Da er det de som står for valget, etter de egenskapene de setter mest pris på.

Skjult ID med pseudonym kresen ma. 14 sep. 2009 01:52

@TomTom

Det er jeg helt enig med deg i, men det er en ting til som er like ille. Når gutta må bekrefte at de faktisk har vært sammen med pene damer før. Det gjentar de ofte mer enn en gang. Det er veldig få menn jeg ikke har hørt ha sagt det, men for min del er det helt uvesentlig hva slags damer de har vært sammen med før evnt. meg. De får ofte et svar på tiltale også på dette. Så en drøss med komplimenter + den bekreftelsen så rygger jeg fort. Min erfaring er at de som er mest usikre på seg selv er også de som er mest opptatt av å kommentere det med det yttre hele tiden og det med å få bekreftet at de faktisk har vært sammen med en pen dame.
En tidligere kompis av meg ble så fornærmet på meg for endel år siden fordi jeg ikke kunne bekrefte at den nye dama hans var noe av det vakreste man har sett ( han ville egentlig ha meg, men han måtte gi det opp etter tvang. )Jeg sa at hun virket koselig og er en nydelig jente og at jeg var veldig glad på hans vegne, men jeg syntes min mening var uvesentlig og det sa jeg til han, men at hun er en flott jente med tilhørende personlighet er langt viktigere. Det er det han burde være mere opptatt av. Nei, han måtte ha en flott dame som alle vennene syntes så bra ut.

(mann 44 år fra Oslo) ma. 14 sep. 2009 09:42 Privat melding

Komplimanger, er vel greit å få.
Men det er ikke så interessant om det kun er komplimanger og man ser at de ikke har lest profilteksten ut i fra hva de skriver.

???
Er det virkelig noen som snakker om hvor vakker eksdama var @kresen?
Fantastisk! Tenk å få starte mandagen med en god latter :)

Skjult ID med pseudonym suk ma. 14 sep. 2009 10:08

Jeg er lei komplimanger / type : sexy, du + rød hjerte / fra unge gutter...

@TomTom, hei på deg !

Skjult ID med pseudonym Fnis ma. 14 sep. 2009 10:12

Søt. Jeg er drittlei søt. Jeg er ikke søt. Kaller du meg søt har du ikke lest profilen min.

Skjult ID med pseudonym Acelezz ma. 14 sep. 2009 11:13

Fnis - Du er litt søt når du er irritert ;)

Skjult ID med pseudonym Fnis ma. 14 sep. 2009 11:20

Ja, men det er da også de eneste gangene jeg er det. Hm. Noe som betyr at jeg stort sett er søt. Shit ...

(mann 33 år fra Oslo) ma. 14 sep. 2009 11:54 Privat melding

Nitten der er jeg helt uenig med deg, jeg vil flørte og kose meg ikke utlevere min egen livsthistorie eller høre på en annens nitriste hverdag. Å fortelle hva en jobber med eller om jeg hører om en annens hverdag på bussen kan gi meg kronisk bevistløshet eller evigvarende mental forstoppelse. Det er kognitiv tortur uten like og er vel det nærmeste jeg kommer til å oppleve voldtekt, eller jeg så en norsk film på kino engang og det kan vel kvalifiseres som brutal sodomisering av hjernen.

Men hva en jente tenker om sin hverdag er noe helt annet, itillegg gøy om hun analyserer den kreativt og gjerne forteller meg om hvorvidt hun enten skulle gitt sjefen sin en springskalle det synger av eller hvor irriterende hun synes det er med sleske innvandrermenn som sirkulerer rundt henne på buss-stoppet før de endelig tar seg til mot for å spørre om hvor mye klokka er med påfølengde drapstrussel osv. Eller hva hun synes om nrk nyhetsredaksjonen superpolitiske pakistanske nyhetsopplesere med politisk korrekte briller og hudfarge.

Men alikevel er det gøy å si hyggelige ting jenter, de som har god selvtilitt liker det og har en kjemi sier de noe de liker med deg tilbake..de med dårlig selvtilitt og fraværende far i oppveksten blir rasende på deg, kall meg en hore eller la meg være!

Skjult ID med pseudonym Neuman ma. 14 sep. 2009 12:03

Får du komplimanger på fordommene dine da @SteinR?

(mann 33 år fra Oslo) ma. 14 sep. 2009 12:08 Privat melding

Jeg elsker fordommer, har stort sett bare innvandrervenner og passer alltid på å fortelle dem at de må passe seg for utlendinger når vi skiller lag. Hva med deg Neuman.....tilfeldig at du valgte nick som er etternavn som tilhørte en SS-offiser når du skal ut på heksejakt, jeg trodde det var venstresiden som tok seg av denslags her til lands.

Skjult ID med pseudonym suk ma. 14 sep. 2009 12:21

@SteinR, det med fordommer trenger ikke ha med innvandrere å gjøre, vet du, det er mange fordommer ang. kjønn f.eks.

@Lady, ha ha, jeg taster gjerne med de unge gutta, det er bare gøy,vet du, men noen ganger er det alt for mye. Men de pleier å være myyyy mere sjarmerende enn voksne menn her på Sukker. Syndt bare at de brukker ikke energi på jenter på sin egen alder.

(mann 33 år fra Oslo) ma. 14 sep. 2009 12:23 Privat melding

Suk selvfølgelig, alle har fordommer anngående kjønn...om noen påstår noe annet så tror ikke jeg på dem...samme hvor hvite de ser ut.

Skjult ID med pseudonym aas ma. 14 sep. 2009 12:23

Til informasjon, man kaller ikke en mann søt, det er turn off det.. Voksne fjortis damer som forteller hvor glad de er i festing, fordi de mest sansynlig ikke fikk gjort seg ferdig med det i sin ungdom, er også turn off. Hadde vi søkt tøser, så hadde vi heller dratt på byen, her inne forventer man seg å treffe seriøse og voksne damer som er ferdig med fjortis tida når de nå har blitt 28+

Mange av dere kvinner høres ut som Kari kanin på amfetamin her inne.. Andre er så sosiale at man har vanskelig å forstå hvordan de har tid til å være her inne.

Skjult ID med pseudonym suk ma. 14 sep. 2009 12:35

@ass
Man kan ikke ta alt dette bokstavelig. Man skriver mye rart i profilene sine for å gjøre seg attraktiv ...
Og så tror damene 28+ at de skal virke yngre hvis de skriver som de gjør :)

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 14 sep. 2009 12:52

aas blir kalt for ASS fortsatt ;)

(mann 33 år fra Oslo) ma. 14 sep. 2009 12:58 Privat melding

aas hvordan gjør en seg ferdig med festing....se på Jeltsin...en glad gutt helt til slutten, å feste burde ikke være en gode for de unge...selv om det ikke er populært å snakke om de eldre og sosialistene helst vil at de skal dø på gangen i en stol og freser mot alle som vil gi dem en verdig avsluting..så kan vi ikke nekte de festing og.

Det burde være motsatt, ved fylte 30år får en gratis alkohol sendt i det vi kan kalle gøy fra Staten hver 14.dag! Og vi burde få en egen minister for fest og fanteri! han/hun sender ut facebook invitasjoner i hytt og pine i statensnavn, alle er velkommen og ingenting koster mer enn 20kr!

Skjult ID med pseudonym aas ma. 14 sep. 2009 13:56

Mener ikke at man skal slutte å feste, men det bør være litt mere innhold i livet enn å dra på byen hver helg. De fremstiller seg selv som om at det er det er det de virkelig brenner for, og er et must for deres lykke her i livet.. Tar gjerne en fest selv, men fester på en annen måte nå som jeg har blitt "voksen", og trenger nødvendigvis ikke dra på byen for å ha det artig lenger..

Det har med måten de framstiller seg selv på i sin profil, som gjør at varsel lampene mine blinker.. De fleste er nok enige at det er artig å ta seg en fest, uten at man trenger å utbroddere det i sin profil. "Hey jeg er en party glad gold digger som liker å feste 24/7".. Dette var satt på spissen da..

Høres jo også ut som om mange trener på toppidretts nivå også her inne, det har jeg faktisk gjort i mine litt yngre dager.. Det innebærer trening 5-6 dager i uken, i perioder også 2 økter pr dag.. Alt fra 2-4 timrs økter, uavhengig av høytider.. Dette er noe man da gjør i mange år for å nå dit man ønsker.. Jeg holdt på i 10 år..

Det skal fortsatt være aas, ikke rumpe som i ass ;)

Skjult ID med pseudonym suk ma. 14 sep. 2009 14:18

@aas : Beklager, glemte å ta briller på da jeg tastet feil :)

(mann 37 år fra Vestfold) ma. 14 sep. 2009 16:54 Privat melding

utenfor nettet så hater jeg å høre "så flink du er" når jeg gjør helt vanlige ting. Greit nok at det kan se vanskelig ut å kjøre en rullestol, men har du gjort det siden du var 4 år så skulle det bare mangle om du ikke var nokså "flink". Selv om jeg sitter i rullestol så blir jeg ikke noe flinkere når jeg gjør akkurat det andre folk gjør! Fikk for eksempel høre at jeg var veldig flink av ei dame når jeg var i butikken å handla melk, bah... Heldigvis holdt hun på å falle av sykkelen etterpå når hun så jeg skulle kjøre bil derifra etterpå!

Skjult ID med pseudonym MrSpiff ma. 14 sep. 2009 17:25

@SteinR
Skal man se på en politiker som var alkoholiker som et forbilde for hvordan man bør leve livet?
Det var forøvrig alkhoholproblemen hans som sørget for at han måtte fratre som president.

Jeg ville vel ikke benyttet Jeltsin som eksempel for at festing er gøy.

Skjult ID med pseudonym kresen ma. 14 sep. 2009 17:30

@TogT

" Er det virkelig noen som snakker om hvor vakker eksdama var @kresen? "

Det har jeg ofte fått høre og da spesielt av usikre menn som trenger masse bekreftelse. Flere av mine venner har også fått høre det samme. Det gjelder nok begge kjønn det med å være for opptatt av utseende pga egen utilstrekkelighet på det området, men noen bare slenger ut masse komplimenter uten å tenke seg om. Dessuten har man nok selvtillit og er fornøyd med seg selv må ikke ha oppmerksomhet og bekreftelse i form av komplimenter hele tiden. Treffer man en helt spesiel person og man kjenner en veldig tiltrekning selvfølgelig bør man gi hverandre komplimenter på det yttre, men dette gjelder spesielt de som gir ut masse komplimenter før de i det hele tatt har møtt personen. Man trenger heller ikke å mene selv at man er veldig attraktiv for å kunne inneha en god selvtillit. For de fleste jeg kjenner så er det andre egenskaper ved et mennesker som er langt viktigere. Det å få komplimenter på det indre betyr at man bør kjenne personen godt.

Skjult ID med pseudonym huffoghuff ma. 14 sep. 2009 18:06

Fy faen!
Greit nok at en ikke skal finne seg i ufinheter med slibrige forslag, men når en blir LEI av komplementer, og at de virker mot sin hensikt.... DA er det på tide med mange psykologtimer og selvtillitkurs!
Tror det kanske er litt selvransaking: litt sånn som å si "hei, så slank og fin du er!", når mottakeren vet like godt som alle andre at hun egentlig er dritfeit.
Jeg mener, mottar du et komplement som sier at du har et flott utseende, -og det virker negativt, ja da vet du vel inners inne selv at du er schtøggere enn nøkken.

(mann 33 år fra Oslo) ma. 14 sep. 2009 18:13 Privat melding

Mr.Spiff nevn 4 norske familier der barna er over 20 og foreldrene over 50 og det ikke foreligger noen som helst ubehagelige problemer i forbindelse med alkohol rundt fest, høytider eller jul osv....sorry, går ikke...men hvem bryr seg! med akohol kan vi feire både gleder og problemer.

(mann 33 år fra Oslo) ma. 14 sep. 2009 18:16 Privat melding

Kresen så hva vil du at folk skal si? at de kommer hjem fra jobb og sovner i sofaen på tv? at de har vært på do og nå drikker de litt kaffe?

Skjult ID med pseudonym kresen ma. 14 sep. 2009 18:24

@huffoghuff

Traff jeg kanskje spikern på hodet her? hehe. Du følte deg kanskje truffet at du er en slik fyr. Det med selvtillit kan du tydeligvis veldig lite om og det samme kan sies om din tolkning. Det er mulig du sjelden får komplimenter og synes det er hyggelig å høre det da, men når det gjentar seg relativt ofte ( man har hørt det hele livet ) så går man faktisk lei. Det er utrolig overfladisk å kun gi en person som er fremmed for en masse komplimenter på det yttre. Det sier mer om den personen som gir komplimenter enn den som tar i mot.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ma. 14 sep. 2009 18:30

Syns alltid det er fint med komplementer jeg.. De som blir lei av det har det for godt .

Skjult ID med pseudonym kresen ma. 14 sep. 2009 18:40

@SteinR

Du elsker å provosere...:) Hvis de har lest profilen min så burde de ha noen spørsmål å stille i forhold til den eller generelt om hva slags person jeg er. Trenger vel ikke å være kjedelig av den grunn.

Har litt av samme erfaring som yourX at enkelte av de gutta som gir ut masse komplimenter og er mer opptatt av hvor deilig og sexy mann er maser om MSN. Konsekvent gir jeg ikke ut min msn til andre enn venner av meg IRL eller som jeg har mailet en stund. De useriøse røper seg relativt fort. Det finnes mange av de på nettet og de er kun ute etter å blotte seg og de tror at alle damer er så enkle som de at de vil vise alt de også. Joda vet at enkelte damer er like enkle. Har fått sett noen bilder damer sender kompiser av meg. Det er absolutt ingenting som overlates til fantasien.

Da vil jeg heller ha en kjedelig og seriøs samtale med en fyr som er mer opptatt av viktige ting i livet enn bare å onanere foran webcam som han har antageligvis har gjort til en drøss med damer selv om man er fremmed for hverandre. Det er virkelig ekkelt...

Skjult ID med pseudonym hingsten ma. 14 sep. 2009 18:41

huffoghuff.
dine motsetninger finnes uten at det er løsningen.
Enkelte cognac-nykker og sødmende gloser til elegante sjeler, medfører for hingsty iblant svar som..
Du er så jæ..sjarmerende eller sexy ikveld ,fulgt opp av øyne som lyser..bli med hjem.

når det viser seg at "skryte-lina" er i forhold /er gift og stresser avsted 0630..
å herregud nå brenner det hjemme..

Hingsty er litt lei den adferden kan man s,i men de er jo litt sukker-søte der de stresser avsted da.

godt valg godt folks..

(mann 43 år fra Oslo) ma. 14 sep. 2009 18:42 Privat melding

Jeg er vant til lange blikk og komplimenter på utseende når jeg er ute og spiller. Hyggelig det, men synes det er litt skremmende hvor opptatt enkelte kvinner er av sosial status. Greit at jeg er en dyktig musiker, men når en jente på ca 22 blir imponert over at jeg skifter strenger på gitaren blir det litt drøyt.......... Er nok ikke bare menn som er overfladiske nei........

Skjult ID med pseudonym kresen ma. 14 sep. 2009 18:56

@nitten974

Det er nok uavhengig av kjønn om man er overfladisk eller ikke, men min erfaring er som oftest at gutta er mer overfadisk når det kommer til utseende og kropp enn de fleste damer. Unntak finnes alltid. Damer er nok som du sier mer overfladisk når det kommer til blant annet sosial status, men som sagt alle mennesker er ikke like.

Skjult ID med pseudonym Elikapeka ma. 14 sep. 2009 19:12

Hmm..hvis jeg avslører hvilke ting jeg er lei av å få kompliment på, vil profilen min bli oversvømmet av besøk..så det er best å la være, tror jeg:P

Skjult ID med pseudonym s ma. 14 sep. 2009 19:12

@kresen

"Det er mulig du sjelden får komplimenter og synes det er hyggelig å høre det da, men når det gjentar seg relativt ofte ( man har hørt det hele livet ) så går man faktisk lei"

Her går det jo strengt tatt ikke an å ta deg seriøst, uansett hvor hardt en prøver. Men jeg vil jo tro at dersom det eneste positive som er å si om deg, er at du har et vakkert ytre, eller hva det nå er som ser ut til å plage deg så voldsomt, så kan det jo forstås at du blir litt lei av å høre det samme hver gang.

(mann 53 år fra Oslo) ma. 14 sep. 2009 19:24 Privat melding

Har fått komplimenter hele livet jeg...Og det går ikke på hvordan jeg ser ut, men hva jeg gjør i arbeid eller noe annet.
Og uten at jeg er det ,så blir det en slags sjeanse når jeg får komplimenter, og da kan det føles slik at man ikke vil ha kommentarer. Og da kan man jo bli lei:)
Jeg syntes det er mye bedre å gi komplimenter til andre personer, og særlig de som viser sin oppriktighet i at de liker det.

Skjult ID med pseudonym Atreju73 ma. 14 sep. 2009 19:27

Jeg er lei av å høre at jeg er søt. Det er et kompliment som overhode ikke faller meg i smak.

Skjult ID med pseudonym kresen ma. 14 sep. 2009 19:30

@s

Du må få lov til å tro og mene hva du vil. Det er tydeligvis mange andre som forstår meg, men enkelte må jo alltid fordømme uansett pga janteloven. Du drar ut en settning ut av kontekst og det blir helt feil.

Skjult ID med pseudonym wintermute ma. 14 sep. 2009 19:33

@Elikapeka: kom igjen da! ikke vær så feig nå....går det på utseende...diverse "vedheng"/attributter? Noen spesielle ferdigheter kanskje? :D

(mann 45 år fra Vestfold) ma. 14 sep. 2009 19:39 Privat melding

@kresen: De bruker vel det som ett slags selling point at de har hatt draget på en "pen dame" tidligere, og da må det vel sikkert være noe ved den personen. ;-) Det er usikkerhet, og de pøser vel på med komplimenter for å "vise at de virkelig er interressert" i deg.
Alle ser forskjellige mennesker igjennom livet, og hva som er drømmeutseendet er opptil hver eneste en og bedømme. Ei som er nummer "11" på en 10'er skala for en person, kan være en 7 av 10 for en annen. Det finnes selvsagt enkelte personer hvor de aller fleste vil si er pene, men har man sett den typen utseende mye før så blir det ikke noe "kick ut" av det.

Skjult ID med pseudonym kresen ma. 14 sep. 2009 19:39

@er44

Delvis uenig. Det kommer helt ann på settingen. Stort sett synes jeg det er mer hyggelig å få komplimenter i forbindelse med jobben min og det blir mer personlig, men de jeg jobber med er for meg ikke fremmede/ukjente. Fleste av de har kjent meg i mange år og jeg kan bli litt rørt av enkelte komplimenter.

Skjult ID med pseudonym Elikapeka ma. 14 sep. 2009 19:44

WM da..jeg kommer jo ikke til å få fred hvis jeg avslører det:D
..men, det har i hvert fall ingenting med "personligheten" min å gjøre..haha..:P

Skjult ID med pseudonym kresen ma. 14 sep. 2009 19:50

@TomTom

Jeg er helt enig med deg kunne ikke sagt det bedre selv. Smaken er delt..:)

Egentlig synes jeg det er synd at så mange mennesker er så usikre på seg selv, men det er jo igjen et resultat av mange ting som f.eks. tidligere erfaringer med andre mennesker. Har vært i forhold med menn som måtte ha bekreftelse eller oppmerksomhet hele tiden. Det var slitsomt over tid. Det var ofte sjalusi inn i bildet / et tilfelle sykelig sjalu og det var ingen god kombinasjon.

Skjult ID med pseudonym mandu76 ma. 14 sep. 2009 19:54

Kompimenter og kritikk handler jo like mye om den som gir komplimentet/kritikken som om motageren.
Ser liten grunn til å la meg irritere. Får ofte komplimenter både på utseende og person, men vet jo at andre vil mene noe annet og det er også helt greit. Men så har nok aldri jeg stått i fare for å være så pen at jeg går lei av at noen sier noe hyggelig til meg. Slibrige komlimenter er jo derimot ikke så stas å få fra fremmede.

Skjult ID med pseudonym Acelezz ma. 14 sep. 2009 19:57

Elikapeka - kompliment du ikke får her inne..men i RL? ;)

(mann 53 år fra Oslo) ma. 14 sep. 2009 20:00 Privat melding

@kresen

Er ikke uenig med det du skriver sist. Vanskelig tema dette.

Skjult ID med pseudonym kresen ma. 14 sep. 2009 20:03

@Elikapeka

Det er nok mange komplimenter man får høre enten fra exer eller andre som ikke er lurt å røpe pga hva de vil tiltrekke seg, men de som vil ha den oppmerksomheten vær så god. Det kan være greit å være anonym noen ganger..:)

Skjult ID med pseudonym Elikapeka ma. 14 sep. 2009 20:03

Ace, jeg får vel aldri komplimenter her inne..hvordan kan jeg få det når jeg aldri får brev?:P

Skjult ID med pseudonym Acelezz ma. 14 sep. 2009 20:08

*trøste Eli* Var det jeg trodde. Godt jeg aldri har nevnt det da :P

Skjult ID med pseudonym mandu76 ma. 14 sep. 2009 20:09

Jeg synes det er et poeng å lære å tåle komplimenter, og ikke avvise dem pga sjenanse. Hvis det er komplimenter man virkelig ikke liker å få er vel det kanskje fordi komplimenter som formidler en egenskap/ rolle man ikke ønsker å assosiere seg med.

Skjult ID med pseudonym El9 ma. 14 sep. 2009 20:11

Har alltid vridd meg litt sånn ukomfortabelt når det kommer komplimenter, og har håndtert komplimenter stort sett med å bli litt avfeiende og sleivkjefta. Men så fikk jeg følgende respons av en fyr jeg har meget stor respekt for:
"Du skal vite det, og det vet du forresten sikkert allerede, at det å gi komplimenter også skaper en god, fin følelse hos giveren. Og spesielt når det er ekte og oppriktig ment. Allerede der ligger halve gevinsten. Smiger derimot, har en bisk og mindre varm klang i seg og jeg vil ha meg frabedt lumske anklager om å fare med slikt."
Den satte meg på plass som fortjent, så etter det har jeg blitt skikkelig flink til å takke, og så for det meste klare å holde meg taus. Det er forresten mye hyggeligere å gi komplimenter (sånne oppriktige) enn å motta dem.....

Skjult ID med pseudonym Elikapeka ma. 14 sep. 2009 20:11

Vel, Kresen, for å være seriøs ett sekund(ser jo at tråden er grønn) så er det faktisk noen komplimenter jeg er lei av å høre, nettopp fordi det går på ting jeg ikke kan styre selv, det er bare der..så ett kompliment som går på personlighet er 1000 ganger hyggeligere å få.:)

Skjult ID med pseudonym Z ma. 14 sep. 2009 20:12

Hvilke komplimenter jeg er lei av å høre?

Ingen!
Hvorfor i all verden skulle jeg være lei av å høre komplimenter? Ser ikke greia, jeg :-)

Skjult ID med pseudonym wz ma. 14 sep. 2009 20:13

Ny her...................dødt som papp. Er på 2 andre datingsteder. Komplimenter i fleng. Har lest en del tråder her og skjønner at flere er her på sukker BARE pga. Form..... ??????????

Skjult ID med pseudonym mandu76 ma. 14 sep. 2009 20:14

@E19: oi! Det var en meget skarpsindig og nyttig distinsjon.

Skjult ID med pseudonym Elfrodo ma. 14 sep. 2009 20:17

Z

Skjønner jo at damene blir lei av å få komplimenter for utseende og kropp. Selv ser jeg ikke helt problemet..hehe

Skjult ID med pseudonym El9 ma. 14 sep. 2009 20:17

@mandu76
Jeg er helt enig. Måtte tygge litt på den leksen der, men så var det bare å ta til seg visdommen....

Skjult ID med pseudonym Z ma. 14 sep. 2009 20:20

Blir aldri lei av komplimenter jeg, Elfrodo.

Men jeg antar at du vet at jeg prøver å unngå å trykke verken positiv eller negativ respons til mitt bryst - fordi jeg vet best ang. meg ;-)

Skjult ID med pseudonym mandu76 ma. 14 sep. 2009 20:22

Det kan jo forklare hvorfor TS er lei "komplimenter".

Skjult ID med pseudonym Elfrodo ma. 14 sep. 2009 20:23

Ikke alle komplimenter er tas like godt i mot.

Som ekempel kan nevnes når jeg er ute og klipper plenen og så kommer det noen gamle "tanter" forbi og sier "så flink du er". Får assosiasjoner til smågutt-stadiet igjen...

Skjult ID med pseudonym O ma. 14 sep. 2009 20:24

Hvorfor er det så mange menn som hater å bli kalt søt?
Jeg liker menn jeg synes er søte.. søt er så mangt.. glimt i øyet og smil, men også væremåte (omtenksom, morsom)
Jeg mener det som et kompliment, fordi det er noe jeg LIKER ved ham... er det ikke positivt da?

Skjult ID med pseudonym gummiball ma. 14 sep. 2009 20:24

@kresen:

Jeg forstår ikke helt hva som er problemet. Du mottar komplimenter pga ditt ytre og synes det er fantasiløst eller slibrig. Etter eget utsagn er du lei av å få de samme komplimentene.

Er ikke dette helt topp? De som sender "feile" komplimenter har jo da silt seg selv ut, og du kan svartmerke de. Reagerer du på komplimentene deres er de sikkert feil for deg uansett. Men det må jo være flott å få silt ut noen troll. Da har du færre igjen å velge blant. Det kåtmaset fra menn om flere bilder kan jeg forstå er slitsomt, men ærlige komplimenter?!?

Jeg leser at du gjerne ønsker komplimenter om annet enn utseende. Hvordan mener du at fremmede som ikke kjenner deg skal kunne gi slike? Det blir vel vanskelig å kommentere personlighet når man ikke kjenner deg. Eller er det profilteksten du ønsker komplimenter for? Skriv den bedre så kommer kanskje også komplimentene.

Jeg synes det blir helt absurd når du klager over slikt på et forum hvor det mest vanlige temaet er menn som klager over manglende respons hos jenter. Kontrasten fra hverdagen til disse brukerne til din: "Jeg-får-mange-positive-tilbakemeldinger-men-blir-lut-lei-fordi-de-ikke-går-på-det-JEG-vil-de-skal-gå-på", blir da slående. Og heller ikke så rent lite usjarmerende. Dette har ingenting med jantelov å gjøre, men med alminnelig empati.

Skjult ID med pseudonym Acelezz ma. 14 sep. 2009 20:25

O - man kaller ikke en mann søt.. BASTA!

Skjult ID med pseudonym Z ma. 14 sep. 2009 20:25

Da hadde jeg bare svart: JA, jeg synes selv er skikkelig flink også, fordi dette synes jeg ikke er NOE morsomt!

Så hadde jeg smilt til henne....og neste gang jeg så den gamle damen med nyopprullet hår, ville jeg sagt: Så flott du så ut i dag!

Verre er det ikke. Er det det da?

Skjult ID med pseudonym Lewis ma. 14 sep. 2009 20:27

jeg kunne tenkt meg et kompliment for middagen jeg. :P

Skjult ID med pseudonym Elfrodo ma. 14 sep. 2009 20:28

Jeg blir da ikke gretten, Z. Selvfølgelig smiler jeg og sier takk men jeg liker det ikke noe mer for det ;-)

Skjult ID med pseudonym hingsten ma. 14 sep. 2009 20:29

O, er du her også??

å bli kalt søt 08.22 er litt off the point.
å bli kalt søt etter å ha servert rett regle etter 22
er da ikke turn-off..iallefall ikke hva hingsty angår.
det er jo som oftest en invitt..
og hingsty blir jo isåfall om servitrisen fremstår spennede.

Skjult ID med pseudonym Z ma. 14 sep. 2009 20:29

Jeg forstår ikke helt det der, Elfrodo. Om den gamle tanten synes du representerer kjekk, norsk ungdom - så hvorfor ikke? ;-)

Skjult ID med pseudonym mandu76 ma. 14 sep. 2009 20:31

Kankje det er det som er en skikkelig mann i deres øyne Elfrodo : )

Skjult ID med pseudonym O ma. 14 sep. 2009 20:36

Hingsten nå er jeg ikke helt med. sorry

Skjult ID med pseudonym hingsten ma. 14 sep. 2009 20:42

Ironi O,
dobbeltgjengeren til ei berte som muligens tenkte som deg da, sånn sene nattetimer på en pub.
hingsty bøyer seg ned i marken og skammer seg bittelitt. .et øyeblikk..
akseptabelt O eller. må dyret skamme seg mer, eller sogar piskes litt..

Skjult ID med pseudonym O ma. 14 sep. 2009 20:51

Ok hingsten
Føler meg rimelig sikker på at vi aldri har delt noen sene nattetimer på en pub ;p

Siden menn hater å bli kalt søt så skyldes det antakelig at damer har en tendens til å kalle dem søte, ergo er vel sjansen stor for at det er mange av oss der ute.

(M.a.o. stakkars dere)

Skjult ID med pseudonym kresen ma. 14 sep. 2009 20:52

@gummiball

Joda til en hvis grad er det flott å kunne sile ut de som ikke er aktuelle. Har fått komplimenter på hvordan profilen er skrevet og mange andre ting, men når man får flest meldinger av den typen...å så sexy og vakker. Deg vil jeg gjerne spise opp osv. så må man få lov til å si i fra at man blir lei. Sukker er vel ikke et sted kun for de håpløse? Vet det var stygt sagt, men den er satt noe på spissen pga det du selv sier i forhold til empati bekrepet. Vet du egentlig hva empati betyr? Det virker ikke slik. Janteloven herjer ganske mye her på sukker og det skinner igjennom det du skriver.
Så man skal ha empati for de stakkarslige menn her inne pga manglende respons. For oss andre som får mye respons, men fordi man dessverre har utseende/kropp med seg så blir man sjeldent tatt seriøst fortjener ikke den. Det må jeg rett og slett si er veldig umenneskelig. Da har man missforstått hva egentlig empati betyr, men jeg la det ikke ut for å få empati. Jeg ville ha en diskusjon på det.

Til flere av dere andre som ikke leser debatten og hva man skriver. Dette handler ikke om at man aldri vil ha et kompliment, men at man faktisk går lei enkelte komplimenter man får av fremmede/ukjente menn på nettet som går på yttre. Det her kan ikke sammenlignes med det E19 forteller ettersom det er en helt annen sak.

Skjult ID med pseudonym mandu76 ma. 14 sep. 2009 20:56

Men kan man ikke forstå det slik at du får tilsendt fr mye smiger og for få gode komplimenter kresen?

Skjult ID med pseudonym O ma. 14 sep. 2009 20:58

@kresen
Hva med litt empati for at noen rett og slett liker det de ser og føler for å gi deg komplimenter, selv om de fremsettes litt klønete?
Ikke alltid forskuttere hvilke skumle hensikter som ligger bak?

Ser da bort fra de åpenbare... *virruværramemæhjeminatt*

Skjult ID med pseudonym Lady ma. 14 sep. 2009 21:02

Det er alltid hyggelig med komplimenter :) Forutsetningen er at de kommer fra menn som har lest min
profil og ikke har druknet i mine bilder:) Da tar jeg frem hesten og galopperer videre:)

Skjult ID med pseudonym kresen ma. 14 sep. 2009 21:10

@mandu76

E19 snakket om noen hun faktisk kjenner godt IRL. Det er noe helt annet å få komplimenter da. Joda man får nok både smiger og komplimenter. Hensiktene kan nok variere. Min frustrasjon går mer ut på at det er enkelte komplimenter jeg ikke liker å få. De virkelige gode komplimentene er fra mennesker jeg kjenner.

For å bli kjent med noen på nettet så kan man faktisk avvente det med komplimenter inntill man kjenner hverandre litt bedre mener jeg. Det er tydeligvis at vi bare er forskjellige. Noen må og vil ha komplimenter til enhver tid og de gjør hva som helst for å få det. Manipulerer bilder osv...det finnes de som bruker nettet pga det ettersom IRL får de liten eller ingen oppmerksomhet. Det er det som er den negative siden med nettet. Man tror man ser på et glansbilde, men virkeligheten er en helt annen.

Skjult ID med pseudonym kresen ma. 14 sep. 2009 21:13

@O

Jeg forstår poenget ditt og enkelte ganger er det lett å forstå at de bare klønet litt i sin iver. Ingen problem med det, og det kan bli en morsom episode. Vet at enkelte menn har tatt det veldig greit at man ikke liker å få enkelte komplimenter bare sånn slengt ut, og noen av de har blitt gode venner av meg.

Skjult ID med pseudonym El9 ma. 14 sep. 2009 21:14

@ kresen
Her må en rettelse til. Fyren jeg fortalte om ble jeg faktisk kjent med her på sukker. Og irettesettelsen min fikk jeg etter sånn ca 7 meldinger frem og tilbake.....

Skjult ID med pseudonym gummiball ma. 14 sep. 2009 21:17

@ Kresen,

Som nevnt over har jeg ingen problemer med å forstå at du blir drittlei meldinger ala "du er sexy" eller "deg vil jeg spise opp". De som sender slike meldinger har litt korte sosiale antenner, og fremstår som klare kandidater til svarthjertet. (Men bare sånn til opplysning: Alle menn tenker disse tankene når man ser en attraktiv jente, men de fleste har forstått at man ikke burde buse ut med det :) Menn som sier noe annet lyver.)

Ellers er det jo gledelig å lese at du får komplimenter for hvordan profilen er skrevet. Da er det kanskje ikke så elendig stilt :)

Når det gjelder empatibegrepet så konstaterer jeg at vi er uenige. Jeg har ingen problemer med responsen her på sukker, men om du ikke ser andre grunner for mitt innlegg enn jantelov så lar jeg det ligge. Mitt poeng er imidlertid at ditt innlegg - med alle mulige forbehold om at jeg har misfortått hva du egentlig mener - fremstår litt på samme måte som en video jeg så på youtube her om dagen: Det var en jente som fikk overrakt en blå bil til sin 16-årsdag, men i stedet for å bli glad ble hun sikikkelig grinete siden hun ikke fikk en rød bil. Seansen ble filmet av hennes lillebror. Men som sagt, det er mulig jeg har misforstått.

For øvrig har jeg lest andre innlegg du har skrevet, og da fremstår du som både intelligent og kunnskapsrik :)

Skjult ID med pseudonym kresen ma. 14 sep. 2009 21:19

@Titten Tei

Jeg har ikke kommet så langt ennå, men det kommer jeg til å gjøre helt klart. Vet at det er mange fine fyrer her inne ellers hadde jeg ikke vært her inne. Jeg er så flink til å gi de riktige rådene til venninner av meg om hva de bør gjøre osv. i forhold til menn og kontakt, men som de sier er jeg elendig på å bruke de rådene selv. Det er så sant også..:) hehe

Skjult ID med pseudonym mandu76 ma. 14 sep. 2009 21:20

@kresen: Jeg kan jo langt på vei være enig med deg i at komplimenter gjerne kan avventes ettersom de har lite betyding når man får dem fra folk man ikke kjenner. Jeg kjenner meg likevel ikke plaget av at noen vil si noe pent til meg hverken i RL eller her. Jeg opplever å få tilstrekklig mange komplimenter både av gode venner og fremmende og føler ikke det påvirker selvfølesen min så mye. Om mennesker som betyr noe for meg plutselig sluttet å formidle at de setter pris på meg antar jeg at komplimenter ville få større betyding.
Hvis jeg får en mail av en fyr på 65 om at han synes jeg er sexy så tenker jeg "deg om det" og blir verken glad eller sint.

Men er det sånn at du misliker dem fordi du føler deg steriotypisert?

Skjult ID med pseudonym gummiball ma. 14 sep. 2009 21:22

@ Kresen:

Jeg fikk forresten et artig bilde i hodet mitt nå: Vi er jo begge anonyme. Hva om vi tilfeldigvis møttes på en date. Alt gikk flott kommunikasjonen satt som et skudd. Men et stykke uti daten kom du til å nevne at du hadde skevet noen innlegg på forumet under pseudonymet "Kresen". Kunne blitt interessant å se reaksjonen når "Gummiball" trekkes opp av hatten :) humre, humre. :)

Skjult ID med pseudonym my ma. 14 sep. 2009 21:25

Mye gruff her. Er det ikke hyggelig å få et kompiment da ?. Vi kan diskutere i det vide og brede. .............alle er forskjellig , men inni er vi like.....he-he

Skjult ID med pseudonym kresen ma. 14 sep. 2009 21:29

@gummiball

Det er lov å være uenig, men slik jeg ser det tror jeg du missforstår meg. Tok ikke opp dette for å lage enn syte eller klage tråd, men å få mer en mer nyansert tenkning på hva og hvorfor. Hva gjør jeg evnt. galt selv og hva kan jeg gjøre med det osv. Hva tenker folk her inne om det å få komplimenter på det yttre fra fremmede mennesker.

@E19

Så det er vanlig at du omtaler fremmede menn fra nettet som en du har meget stor respekt for? Du og jeg er tydeligvis veldig forskjellige. Jeg har blitt kjent selv med mange hyggelig og oppegående mennesker på nettet, men for å inneha en stor respekt for et menneske så skal jeg kjenne den personen i det virkelig liv og over tid. Ettersom jeg vet godt at bekjentskaper kun på nett og IRL er to forskjellige ting.

Skjult ID med pseudonym kresen ma. 14 sep. 2009 21:32

@mandu76

Du er nok inne på noe veldig vesentlig i din siste settning, men et annet ord man også kan bruke som jeg ikke føler meg vel med er å føle seg som et objekt. Ingen god følelse rett og slett.

(mann 33 år fra Oslo) ma. 14 sep. 2009 21:37 Privat melding

Kresen hvorfor skriver du som anon, eller ops feigus burde det hete når du ikke ønsker flere sånne meldinger. Hva bedre enn å skrive med bilde slik at de lar deg være?

Skjult ID med pseudonym gummiball ma. 14 sep. 2009 21:37

@ Kresen, ser den og ut fra andre innlegg du har skrevet tror jeg på det også. Men formuleringen i første innlegget var i så måte litt upresis. Jeg fikk i alle fall feil inntrykk.

Personlig liker jeg alle slags komplimenter - i alle fall i den grad jeg oppfatter de som ærlig ment. For meg er det poenget. Smisk eller andre meldinger om person som er motivert i noe annet enn et ærlig ønske om å gi en oppriktig kommentar er no-go, også for meg :) Vikarierende motiver er ingen turn-on.

Skjult ID med pseudonym kresen ma. 14 sep. 2009 21:38

@gummiball

En morsom tanke *flirer*, men blind date er ikke helt meg. Prøvde det en gang og aldri mer...:)

Man kan nok ikke ta alt som blir skrevet her inne bokstavelig, men skulle jeg uansett treffe noen herfra og de hadde kjent meg igjen på hva jeg har skrevet så hadde jeg ikke fått panikk av den grunn. Jeg står for hva jeg sier uansett om folk er enig med meg eller ikke. Hadde nok fått meg en god latter og det er jo ikke noe negativt..:)

Skjult ID med pseudonym kresen ma. 14 sep. 2009 21:43

@SteinR

Det kunne jeg ikke ha gjort. Joda kall meg gjerne feig, men hadde nok fått mye rare meldinger pga hva jeg hadde lagt ut i forumet. Vil jo ikke ha fokuset på det yttre og da blir det for meg grunnleggende feil å komme med bilde av meg selv. Det hadde vært noe selvmotsigende føler jeg..

Skjult ID med pseudonym mandu76 ma. 14 sep. 2009 21:44

Ja objekt er nok et annet ord på det. Det er nok noe en opplever oftere når man er veldig pen, men noe som få kvinner unngår. Særlig ikke om de liker å kle seg og bruker sminke. Opplever selv at jeg har et så behandlet forhold til meg selv som subjekt og objekt at det gir meg en god buffer. Ved slik behadling er det lett for meg å tenke: he he - den må du lenger ut på landet med.

Skjult ID med pseudonym El9 ma. 14 sep. 2009 21:47

@ kresen
Ha ha ha... nå måtte jeg le her. La meg klargjøre: irettesettelsen kom etter sånn ca syv meldinger. Den irettesettelsen satte jeg pris på. Jeg hadde godt av å bli utfordret på det punktet (utfordringen var god den, selv om jeg ikke kjente mannen. Ingenting i veien for å stoppe opp å tenke etter, dvs gjøre seg opp en egen mening, når man får litt motstand, uavhengig om det kommer fra kjente eller ikke kjente). Når jeg sier at jeg har stor respekt for mannen, så henviser det til nåtid. En nåtid hvor jeg har blitt godt kjent med ham som menneske og over tid. Jeg tror vi tenker ganske så likt når det gjelder det å ha respekt for mennesker.

Skjult ID med pseudonym gummiball ma. 14 sep. 2009 21:47

@Kresen:

Vi er flike i å misforstå hverandre :) I historien min tenkte jeg ikke på noen blind date, men heller noe slikt som at du f eks kom over min profil helt tilfeldig og oppdaget at der var jo jammen selveste drømmemannen. Du besinnet deg og sendte meg ikke et kompliment for mitt vakre ytre, men heller for mitt vakre indre. Så etter noen meldinger, hvor jeg blant annet berømmet deg for kloke resonnementer, avtalte vi date og så ... det som står i innlegget over.

Skjult ID med pseudonym kresen ma. 14 sep. 2009 21:59

@mandu76

Jeg er nok en veldig feminin og sensuel dame på alle måter. Ikke typisk norsk får jeg ofte høre. Det er måten jeg beveger meg på og kroppspråket m.m. De fleste tipper jeg enten er italiensk, spansk eller har aner fra latin amerika. Når jeg danser får jeg alltid høre det. Pen eller ikke det kommer ann på øyet som ser det. Liker å pynte meg, men er ikke den typen som bruker mye sminke. Kan fint gå helt uten sminke uten problem. Jeg blir kjent igjen t.o.m da.

Skjult ID med pseudonym mandu76 ma. 14 sep. 2009 22:01

Du er nok tålig pen objektivt sett siden du får så mange slike meldinger på sukker av folk som ikke har sett utstrålingen din : ) ikke noe galt i det.

Skjult ID med pseudonym kresen ma. 14 sep. 2009 22:03

@E19

Da kjenner jo du mannen og det var også mitt første inntrykk. Jeg kan også ta irettesettelse fra kjente og ukjent. Det er av og til noe sunt det. Ettersom man kan ha godt av å få litt yttre stimuli og kanskje tenke ting på en annen måte.

Skjult ID med pseudonym kresen ma. 14 sep. 2009 22:07

@gummiball

Så den i ettertid. Hadde nok ikke gitt deg komplimenter i starten for det indre ettersom jeg ikke kjenner deg, men hvem vet hvem jeg vil stikke innom og hva jeg vil si..:) Ihvertfall ikke hei kjekken *flirer*

Skjult ID med pseudonym gummiball ma. 14 sep. 2009 22:13

@Kresen,

Det hadde vært flott om du ikke startet med "Hei, kjekken". Jeg er nemlig lei det komplimentet :)

Takk for en artig diskusjon. Jeg må stikke nå. Lykke til videre.

Skjult ID med pseudonym kresen ma. 14 sep. 2009 22:26

@gummiball

Takk det samme. Lykke til du også..:)

(mann 29 år fra Oslo) ti. 15 sep. 2009 10:38 Privat melding

Blir alldri lei av komplimanger ^^ Rødmer av dem og det syns de fleste er søtt : P Men at det BARE blir komplimanger og ikke noe mer begynner jeg å bli smålei av...

Skjult ID med pseudonym Carmina02 ti. 15 sep. 2009 11:04

Så fint bilde av deg :-))
Håper du ikke rødmer.....

(mann 29 år fra Oslo) ti. 15 sep. 2009 11:10 Privat melding

Hehehe : P Nja, nei : ) Ikke kraftig nok ; ) Rødmer mer av "oh du har blitt kjekk!" En jente sa det engang. Var med 2 kamerater også da. De begynte å småfnise litt da de så hode mitt skifte farge til smårød ^^

P.S. Den jenta var kjæresten til den ene av dem : ) Så nei jeg kunne ikke begynne å sjarmere : P

Skjult ID med pseudonym Torch on. 16 sep. 2009 10:45

Komplimenter jeg er lei av å høre? At jeg er trygg og grei, og at jeg er gentlemann. Hadde mye heller ville bli kalt frekk, uforutsigbar og bad boy.

Jeg vet jeg burde skjerpe meg og gi mer faen i andre, særlig i jenter. Ikke alltid så lett når man faktisk liker de fleste andre mennesker, særlig barn og kvinner, og er vant til å oppføre seg skikkelig mot folk, men det er jo mulig å forandre seg. Bli mer egoistisk og bry seg mindre om hvordan andre har det og hva de synes. Så nå har jeg omtrent sluttet å gi komplimenter, selv når jeg oppriktig liker noe ved jenta, og slenger heller en frekk, sarkastisk eller halv-spydig kommentar med en fleipete undertone. Har stort sett sluttet å spandere, jentene får betale for seg selv. Og har sluttet å alltid holde avtaler, ringe når jeg har sagt at jeg skal gjøre det og i hele tatt gi jentene så mye oppmerksomhet. Blitt flinkere til å slenge dritt til dem når de gjør eller sier noe dumt eller ødelegger noe. Straffe dem med utfrysing og avvisning hvis de ikke holder avtaler. Det verste er at jentene ser ut til å like det. Den gamle gentlemannen i meg som holder dørene åpne for damene, hjelper henne med kåpen og har et behov for å hjelpe og beskytte er ikke helt død og begravet ennå dessverre, men det går jo i det minste riktig vei...

Skjult ID med pseudonym Lilleulv on. 16 sep. 2009 10:57

Torch

Jeg tror du har et poeng i at mange jenter liker det, når du i stedet for å gi rene komplimenter, heller slenger små sarkastiske kommentarer med fleipete undertone. Hvis du med " å slenge dritt" her mener at du sier tydelig fra hva du liker og ikke, og hvor dine grenser går og ikke, så er det også bra. Klart du kan "fryse ut" eller avvise om de ikke holder avtaler (men hvorfor skulle du overhodet gidde å bry deg med jenter som ikke holder avtaler?? Er du ikke verdt mer enn det?)

Ikke glem at vi jenter er forskjellige. Og ikke tro at jo verre, jo bedre. Sånn er det ikke.
En mann som ikke holder avtaler og ikke ringer tilbake når han skal, er totalt uinteressant for meg -uansett hvor flott han måtte være. Det mener jeg virkelig. Det gjelder ikke bare de jeg vurderer som livspartner, men absolutt alle jeg skal forholde meg til på ett eller annet nivå.

Skjult ID med pseudonym Lady on. 16 sep. 2009 11:00

@ Torch

Badboys er spennende når en er i 20 årene men når man har passert 35+ synes jeg de er patetiske:)
Det er mange menn her inne som kvalifiserer til "spesialklasse" i barnehagen:)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv on. 16 sep. 2009 11:06

Lady har helt rett i at det har med alder å gjøre...
Man tilga det meste om han var kjekk, morsom og skummel nok i 20-årene. Fra 35+ endrer dette seg, ja.

Han kule som ble klappet for fordi han kunne drikke mest øl fortest på russebussen, får neppe like mye applaus for å utførere samme trikset når han er 40! :-))

Skjult ID med pseudonym Torch on. 16 sep. 2009 11:31

@ Lilleulv

Jeg satt det litt på spissen, jeg ønsker jo ikke egentlig å være en drittsekk. Men har jo omsider innsett at de færreste jenter liker gentlemenn og nice guys, annet enn som venner, så hvis jeg skal slippe å være på Sukker resten av livet (eller i det minste til jeg er minst 40) så tror jeg at jeg må jeg forandre meg og legge av meg noen av mine gamle "uvaner". Rett og slett å være litt mindre grei, en god del mindre gentlemann, og en god del mer frekk, selvopptatt og uforutsigbar. Gi mer faen. Ser jo at det gir bedre resultater ute i den virkelige verden også.

Det eneste "komplimentet" jeg stort sett gir en jente nå er "mmm, du lukter godt" når jeg lukter på håret hennes;)

@ Lady

Er klar over at mange kvinner endrer preferansene sine senere i livet når de ønsker å slå seg mer til ro, og dessuten både deres eget og mennenes utseende kanskje ikke lenger er det som det en gang var. Og ikke minst når de allerede har barn, eller ønsker barn, og ser etter en mann de tror også vil bli en trygg og stabil stefar/far. Men det er kvinner i 20-årene jeg ønsker, i det minste ikke eldre enn 30. Ikke kvinner på 35+ som er betydelig eldre enn meg.

Og håper ingen begynner med "mine barn har allerede en far, de trenger ikke en stefar”, for ingen tror vel serøst at mannen i et langvarig forhold ikke vil forventes – og sikkert også ønske – å ta del i barnas liv, være med å oppdra dem og passe på dem, og også dele en del av kostnadene. Ikke minst når man etter hvert flytter sammen er jo noe annet helt utenkelig. Altså vil ”stefaremne” være viktig for kvinner med barn fra tidligere forhold med tanke på langvarige forhold, enten jenta vil innrømme det eller ei.

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 16 sep. 2009 12:32

Dersom kresen er en attraktiv og ung kvinne, så skjønner jeg godt at hun ønsker å få litt mer reflekterte eller gjennomtenkte kommentarer enn kunn overfladiske som går på utseende.
Selv har jeg faktisk aldri turd å komme med et komplement som har gått på utseende, dersom jeg har prøvd å få kontakt med en mann jeg synes virker attraktiv, barsk og kjekk. Jeg tenker at han har hørt det så mange ganger før, og at han sikkert ikke synes det er alt for spennende å få den kommentaren nok en gang fra meg, og at han sikkert samtidig vil få en følelse av at jeg er en litt kjedelig person som ikke klarer å komme opp med noe mer kreativt.

Men når det er sagt... jeg ble veldig lei av å stadig få komplementer for utseendet mitt da jeg var yngre. Det var irriterende og stort sett fullstendig bak mål i forhold til hva jeg ville at menn/gutter skulle anerkjenne hos meg som person.
Men i dag savner jeg det litt... det er litt trist at det ikke lenger er noen menn som snur seg etter meg på gata ;-)
Komplimentene kommer fortsatt i form av meldinger på profilen selvfølgelig. Vi prøver vel alle å finne noe positivt å si om den personen vi ønsker å få kontakt med, og å finne noe positivt å si om utseendet tror jeg menn nærmest er opplært til å gjøre :-)

Skjult ID med pseudonym Mofo on. 16 sep. 2009 15:15

Åh du er så søt! gaah!

Søt kan lett byttes ut med ordet sjanseløs har jeg inntrykket av, jeg har alltid vært søt.. :-|

Trygg og snill... Ja den er kjent og, en lurer noen ganger på om det er entydig med kjip og dum om du er gutt. Det blir satt mer pris på når en blir eldre greit nok, men vel det er dumt at det skal være slik en downer å være hyggelig og ordentlig når en er veldig ung.

Bedre tider nå som jeg er 32.. :)

(mann 39 år fra Østfold) on. 16 sep. 2009 19:14 Privat melding

Er det da jeg skal smelle til med at jeg er veeeeldig lei av at noe kaller meg SØT..

Gutter er ikke søte for pokker:)

Katter , babyer og heldig grisen babe er søte!!

men det kan bare være meg....

Skjult ID med pseudonym Kokosøster on. 16 sep. 2009 19:37

Joooo gutter er søte... trenger ikke være tøffe og barske hele tida vel

Skjult ID med pseudonym mandu76 on. 16 sep. 2009 20:15

Har sagt det før og gjentar: Det burde være straffbart å kalle menn søte.

Skjult ID med pseudonym Kokosøster on. 16 sep. 2009 20:19

Mine menn har heldigvis vært mann nok til å takle at jeg synes de er søte :o)

Skjult ID med pseudonym kit on. 16 sep. 2009 20:37

Hysj, Kokosøster! Det er en av fordelen vi gubber har. Vi vet at det kan være helt greit å være søte...

Skjult ID med pseudonym pusen on. 16 sep. 2009 20:39

Jeg pleier vel mest si til menn at de er søte om de gjør ei handling som er søt :) Utseendemessig prøver jeg finne et annet ord.

Skjult ID med pseudonym Kokosøster on. 16 sep. 2009 20:43

*nussepåkit*

Skjult ID med pseudonym mandu76 on. 16 sep. 2009 20:49

Joda... en handling kan være søt, og folk her var veldig søte når jeg gikk innom poteløv tråden og hele gjengen satt benket i sofaen og slåss om pleddet.

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 16 sep. 2009 21:06

Vel, dersom jeg synes mannen i visse situasjoner virker søt på meg, så er det absolutt et stort komplement til han fra min side, men jeg har så langt virkelig aldri sagt til noen mann at jeg synes han er søt... det holder jeg for meg selv.
Jeg ønsker å gi komplimenter bare dersom jeg tror de blir godt mottatt og om jeg ikke tror det blir godt mottatt så bare tenker jeg de for meg selv og sier de ikke høyt ;-)

Skjult ID med pseudonym kameleonen on. 16 sep. 2009 21:10

@TS
Får man kompliment her inne, kun ut fra bilder, så er det jo basert på utseende. Det kan være ok. Men å spørre etter flere bilder?
Kanskje han mente at utseende kan bli bedre på ett annet? Hehe
Er mye bedre å få komplimenter etter å ha møttes og blitt kjent. Og best om de går på personlighet og ikke utseende :-)

Skjult ID med pseudonym mandu76 on. 16 sep. 2009 21:23

Vil helst ha komplimenter både på person og utseende, Om jeg skal velge hva jeg foretrekker på en dating side så er det på uttseende. Men det er jo ikke nok til å bli kjærester.

Skjult ID med pseudonym kameleonen on. 16 sep. 2009 21:27

@mandu
Kommer litt an på hva på kroppen man får komplimenter for :-)

Skjult ID med pseudonym kit on. 16 sep. 2009 21:30

@kameleonen
Og så er det jo noen deler av kroppen som det er greit å gi komplimenter for når en kjenner hverandre veldig godt, men ikke helt kosher i første melding....

Skjult ID med pseudonym kameleonen on. 16 sep. 2009 21:31

@kit
Veldig riktig :-)

Skjult ID med pseudonym mandu76 on. 16 sep. 2009 21:32

@kame: Hvis folk bare vil snakke om/til puppene dine sjønner jeg jo at det er slitsomt.

Skjult ID med pseudonym kresen on. 16 sep. 2009 21:50

Kan vel si såpass at ca. 70% av alle komplimentene jeg får går kun på kroppen og forskjellige deler av den. Hadde det vært en fyr jeg var i forhold med så har jeg ikke noe i mot å få komplimenter og da er jeg også flinkere å gi komplimenter. Det er selvfølgelig viktig at man er fysisk tiltrukket av hverandre når man er i et forhold, men å starte kontakten med å gi ut masse overfladiske komplimenter på det yttre når man er fremmed for hverandre det liker jeg ikke. Jeg har heldigvis merket bedring etter at jeg fjernet profilbilde. Har nå kun et fåtall bilder i albumet som viser mest ansikt, men de få bildene som viser kropp er veldig påkledd og ikke utfordrende på noen måte.

Skjult ID med pseudonym mandu76 on. 16 sep. 2009 21:54

Det har vel å gjøre med hvor man kommer fra kresen. Jeg er ikke så opptatt av å få komplimenter på person, selv om det er hyggelig. En profiltekst formidler imidlertid personlighet svært overflatisk. Jeg vil jo ikke at noen skal bli sammen med meg kun pga personligheten min. De må like uttseende mitt.

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 16 sep. 2009 22:07

For veldig mange år siden hadde jeg en diskusjon med noen venninner. Jeg sa jeg hadde behov for å få komplementer i forhold til den jeg var, hva jeg tenkte, mine følelser, holdninger og mine evner. Mine venninner sa at de visste godt hva de var verdt i forhold til slike ting og trengte ikke slike komplementer, de ville høre fra menn at mennene syntes de var vakre og sexy, punktum!

...

Skjult ID med pseudonym zoid77 on. 16 sep. 2009 22:07

Men er det en kropp man er ute etter å treffe, eller er det eieren av den kroppen? En av de tingene jeg liker ved nettdating sammenlignet med mer typisk bysjekking er nettopp det at du får vite noe om personen ut fra en profil. Jeg mener, ei dame kan være så fin som hun bare vil, hvis det som sitter under topplokket hennes ikke harmonerer med det som sitter under topplokket mitt så er det uansett ikke noe grunnlag.

Derfor er det jeg først og fremst kikker etter det hun skriver, og det er først og fremst det jeg komplimenterer. Nei, jeg skal ikke påstå at utseende er uvesentlig, men, som det er slått fast i en annen tråd, det er ikke akkurat mangel på billedskjønne damer her heller, samtidig som jeg er svært bevisst på at bilder ofte lyver, så derfor går jeg fort til kjernen av hvorfor *jeg* er interessert i henne, hvilke egenskaper jeg setter pris på. Og min erfaring er også at svarprosenten er høyere når det er det jeg legger vekt på.

Skjult ID med pseudonym kresen on. 16 sep. 2009 22:09

@mandu76

Det må du få lov til å mene. For min del er det langt viktigere at de får en interesse i meg som person, og vil bli kjent før de vil bli kjent med kroppen min for å si det slik. Man vet at menn er mer visuelle enn damene, men de bør holde slike tanker for seg selv inntill de møter meg ihvertfall ellers mister jeg interessen. Det som er fakta er jo at det yttre er jo noe som vil forfalle med årene og har man da kun det å gå på så er man dårlig stilt.

Skjult ID med pseudonym kresen on. 16 sep. 2009 22:15

@zoid77

Veldig bra svart...:)

Skjult ID med pseudonym Elfrodo on. 16 sep. 2009 22:16

Er det i det hele tatt mulig å gi et ærlig kompliment som går på utseende eller personlige egenskaper? Ok, en kan si at du har fine bilder eller fin profiltekst. Men bildene kan lyve og teksten kan være usann eller kopiert fra en annen setting og fra en helt annen person. Komplimenter kan nok med helle vente til man møtes.

(kvinne 42 år fra Oslo) on. 16 sep. 2009 22:21 Privat melding

@ kresen: Er helt enig i at man skal bli sammen med noen som tåler at vi blir gamle. Er nok ellers enig med frøknas venniner. Har fått nok bra tilbakemelding på hvem jeg er som menneske. Kan jo ikke bli sammen med noen som ikke faller for hvem jeg er som person, men for meg som har vært en stygg andunge er det mer stas at folk synes jeg er vakker, enn at jeg er en person som at de føler seg vel, er en de kan være hele seg med og som gjør at de utvikler seg.

Skjult ID med pseudonym zoid77 on. 16 sep. 2009 22:22

@Elfrodo
Selvsagt kan det som står være tull, men det er en sjanse man er nødt til å ta. For meg handler det imidlertid om verdier jeg setter høyt, som at en er jordnær, selvreflekterende og engasjert, og hvis dette skinner igjennom i en profil så er det faktisk noe som gjør meg interessert. Det betyr selvsagt ikke at en profil der det står "Jeg er jordnær, selvreflekterende og engasjert" er verdt noe spesielt, men hvis det skinner igjennom i det folk skriver (og da er det jo et pluss om vedkommende er på forumet) så er det noe jeg gjerne komplimenterer - rett og slett fordi det er det, og ikke billedskjønnheten, som gir meg lyst til å bli kjent med vedkommende. Så kan jo selvsagt slike komplimenter uttrykkes på en rekke ulike måter, men i og med at jeg gjerne vil vite litt om hvorfor noen synes jeg kan være interessant, tror jeg gjerne også at andre ønsker det slik.

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 16 sep. 2009 22:23

Elfrodo:

men noe fint om den andres profil eller bilde er det vel meningen at vi skal skrive når vi prøver å få kontakt med en annen? Et eller annet som sier noe om hvorfor vi fikk lyst til å sende en melding til akkurat _den_ personen?

Eller hva er i så fall forskjellen på å gi en positiv respons til noens profil i forholdt til å gi et kompliment til noens profil?
:-)

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 16 sep. 2009 22:25

mandu:
:-)

Skjult ID med pseudonym Elfrodo on. 16 sep. 2009 22:29

frøkna

Ingen forskjell og det var heller ikke det jeg skrev. Det er veldig vanskelig å gi et kompliment til selve personen. Og det var vel det tråden handlet om? ;-)

Skjult ID med pseudonym mandu76 on. 16 sep. 2009 22:30

Og forøvrig helt enig med frøkna her. Beskjeden man gir på mail er " jeg dunne like å bli kjent med DEG". Det er det viktigste. Hva de har likt er en begynnende info til hva slags menneske som har kontaktet deg.

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 16 sep. 2009 22:39

Elfrodo:

oki, ingen forskjell og det var heller ikke det du skrev.
Er ellers ikke helt enig i at det kan være veldig vanskelig å gi et et komplimet til selve personen (så lenge man er klar over at det man gir et kompliment for kan være fullstendig feiltolket av en selv, men det tenker jeg er fullstendig tilgivelig ;p)

Skjult ID med pseudonym Elfrodo to. 17 sep. 2009 19:30

Mandu

Tror du mange menn får svar ved å skrive "Hei! Deg kunne jeg like å bli kjent med"?

Skjult ID med pseudonym marini to. 17 sep. 2009 19:54

Jeg synes komplimenter er dig :-) Får aldri nok av dem, selv om jeg kan få maaaaange!!!
Den dagen man klager over at man får for mange komplimenter bør man finne noe annet å bruke energien sin på :-)!

Men om jeg synes komplimentmeldinger/flirt med personlige komplimenter er noe å svare på? Sannsynligvis ikke...

Peace & Love

Skjult ID med pseudonym mandu76 to. 17 sep. 2009 22:58

@Elfredo: Det jeg mente var at et kompiment i denne sammenheng formidler det samme.

Skjult ID med pseudonym zoid77 to. 17 sep. 2009 23:22

Etter en lenger diskusjon med en kompis og etter å ha slått opp i ordboka har jeg akseptert at det heter EN kompliment, ikke ET kompliment:

http://www.dokpro.uio.no/perl/ordboksoek/ordbok.cgi?OPP=kompliment&bokmaal=S%F8k+i+Bokm%E5lsordboka&ordbok=bokmaal&alfabet=n&renset=j

Ellers er jeg helt enig med marini - den dagen en kompliment er mer til plage enn til glede, ja, da er det på tide å finne på noe annet å gjøre...

Skjult ID med pseudonym seriøs fr. 18 sep. 2009 00:29

Det er tydeligvis mange her som ikke får så mange komplimenter ettersom dere har ingen forståelse at noen faktisk er lei av de overfladiske komplimentene man stadig får på nettet. Det er jo veldig mange mennesker som kun er her pga komplimentene. Hva sier det da om disse menneskene? Jo mange usikre mennesker som kanskje heller burde bruke tid med å godta seg selv som man er enn å lage et falsk bilde og leve i sin egen drømmeverden eller nettverden. Hvis man er avhengig av å få komplimenter til stadighet på nettet så har man store problemer med selvtilliten. Det å føle seg vel må komme innen i fra og hva man synes selv har mest betydning og ikke fra tilfeldige fremmede mennesker.

Det med at noen enkelte er veldig flotte og får høre dette hele livet, da har jeg forståelse at man går lei.

Hvis en fyr er både oppegående og seriøs så bør han komme med noe mer innholdsrikt/ betydningsfult i sin første melding en at dama er sexy eller deilig/ at puppene er mega flotte f.eks.. Det sier kun en ting at typen vil ha dama i senga, og det er et simpelt sjekketriks. De damene som biter på dette er nok like useriøse eller naive eller at de ikke er så sexy IRL som kanskje bildene skal ha det til. De får sjeldent komplimenter IRL. Det åpnet seg en ny verden på nettet ettersom man kan trikse og mikse med bildene. Hvis man faktisk vil finne en livsledsager så bruker man det riktige hodet og viser dama at det er hun han vil bli kjent med og ikke kun fysisk.

Skjult ID med pseudonym mandu76 fr. 18 sep. 2009 17:23

@seriøs.Vi har allerede skilt mellom smiger og komplimeter, samt sluttet at puppe-koplimeter har begrenset verdi.
Jeg har hørt i årevis at jeg er en bra/dyktig/sympatisk person. Dette er nok sant mye av tiden, liker jeg å tro. Jeg har ikke blitt lei av å høre det enda -selv om det ikke er make or brake for dagen min. Kjenner meg heller ikke avhenig av kompimenter på utseende selv om jeg vet at noen faller for hvordan jeg ser ut mens andre nok ikke gjør det. Man kan jo tenke seg tre kategorier her. De som er avhengig, de som generelt liker det, og de som misliker det.

Skjult ID med pseudonym Tingeling lø. 19 sep. 2009 11:38

Jeg kan ikke komme på et eneste kompliment jeg er lei av å høre, jeg. :-)
Jeg bare vurderer hvor det kommer fra, og hva det betyr for meg.
For når det gjelder kompliment, som så mange andre ting...er det jeg selv som skaper meningen med ordene. Og dermed hvordan jeg mottar de og lar de påvirke meg. :-)

I denne tråden virker det som om mange er dyktige på tankelesing...de vet hva andre mener med ordene sine, og hva de tenker. Det er jo virkelig noe å gi dem et kompliment for...er det ikke?
;-)

Skjult ID med pseudonym kresen lø. 19 sep. 2009 12:46

@mandu76

Det kan jeg si meg enig i de tre ulike kategoriene.

Ellers ser jeg det kommer litt ulike meninger frem det er bra. Man har nok forskjellige syn på det. Likevel kan det nok være at noen ikke leser hele tråden og av den grunn bare kommenterer komplimenterer generelt.
Jeg tok opp kun det å få komplimenter på det yttre fra fremmede på nettet, og spesielt av den typen hei sexy, deilig/vakker/flott kropp m.m. Det er forskjell på hvordan man sier ting på. Det er jo mange som starter med den type kontakt. De har jeg bare sluttet å svare ettersom det fortjener de ikke. Jeg kan av og til overse det hvis innholdet ellers er seriøst og betydningsfult for meg. At noen påpeker eller har spørsmål om meg som person viser mer at personen har tatt seg tid til å lese profilen. For min del liker jeg det bedre, da det viser en mer genuint interesse av meg som person og ikke fasaden min. Komplimenter på det yttre kan man heller vente med til man treffes IRL. Om jeg synes kun et kompliment på det yttre er betydningsfylt for meg når det kommer fra en fremmed i første melding, Nei. Kommer det fra noen jeg kjenner godt så har det en annen betydning for meg og da spesielt hvis man er i et forhold med noen. Hvis man leser hele min profil så forstår man nettopp det. På en seriøs datingside bør man forvente noe mer tenker jeg. Noe grums på man nok regne med her også ettersom alle har ikke ærlig hensikter.
Så hvis noen klarer å tolke den positivt at gutta som sender komplimenter ala hei sexy, deilig/vakker, flott kropp m.m. de er interessert i deg som person ettersom det må jo ligge noe mer betydningsfult bak de ordene er virkelig gode må jeg si *lol*. De fortjener et kompliment for det .:)

Skjult ID med pseudonym mandu76 lø. 19 sep. 2009 19:51

@kresen: komplimeter av typen "hei sexy, lyst til å bli kjent" vil jeg ikke kalle komplimeter. Det er i beste fall et forsøk på smiger. Kompilmeter av typen, "wow du var en vakker dame, jeg likte det du skrev om .... i profilen din" synes jeg er hyggelig.