Alle innlegg Sukkerforum

Hvem skriver brevene, tro?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Binders ti. 15 sep. 2009 01:23

Dette er ikke noe forsøk på noen ny polarisering mellom menn og kvinner. Men jeg kom over noe jeg fant interessant nå.
På en annen singelportal var det oppgitt statistkk over hvem som i løpet av de siste tre døgn hadde sendt brev til hvem. Det viste seg at menn hadde sendt 21% av alle brev og kvinner 79%.

Forskjellen er jo enorm! Nå vet jeg ikke hvordan kjønnsfordelingen er på den siden, og det er neppe en sånn fordeling på Sukker, men likevel: Myten om at menn står for all kontakten, og kvinnene bare sitter på gjerde og velger og vraker, og aldri sender brev, er i alle fall en beskrivelse jeg ikke kjenner meg i gjen i. Og kanskje det ikke noe som helst mer enn en myte?

Skjult ID med pseudonym lashes ti. 15 sep. 2009 01:31

Ikke veit jeg. Men jeg har mottat ca 9 ganger så mange brev som jeg har sendt hvertfall. Men det er jo bare i mitt tilfelle, sikkert jenter som er flinkere til å sende enn meg

Skjult ID ti. 15 sep. 2009 01:46

tror nok det har litt å si hvordan den andre siden gjør det med betaling.
Andre steder så er det ofte slik at begge parter må betale for å kunne skrive. Her holder det at en av partene er betalende medlem. På sukker så er det ihverfall statistisk i stort overtall menn sin er den betalende parten :)

Skjult ID med pseudonym jente30 ti. 15 sep. 2009 02:06

På et annet nettsted så har jeg nok med å svare de som sender meg meldinger, men her inne er det eneste nettstedet som jeg faktisk har sendt litt. Sender aldri til de som ikke er betalende ettersom de oftest har enten manglende bilder i profileb eller profiltekst. Av de matchene mine er det vel bare 30 prosent betalende. Det er ikke mange akkurat.

Skjult ID med pseudonym Tulla ti. 15 sep. 2009 08:40

Jeg fikk og veldig mye mer oppmerksomhet på en annen singelportal. Her inne tror jeg det er mange menn som bare kikker og ikke tar kontakt. Det sier jo litt da når flere har vært her i flere år. Mange menn som sutrer over at de ikke får svar. Jeg er aktiv og sender mail og får kanskje svar på 50% av det jeg sender ut. Tror det er bare er en myte at damene sitter på gjerdet her inne. Jeg vet om mange aktive og pene nok damer her inne, og de får ikke noen flere henvendelser enn meg. Hva tyder det på ,kanskje at mange menn går for de samme damene.

Skjult ID med pseudonym Z ti. 15 sep. 2009 09:19

Jeg må bare snakke for egen del...

Det hadde ikke vært vanskelig å ta et ytterst flatterende bilde, og bli kontaktet av mange flere.
Det hadde ikke vært vanskelig å føle seg populær ved å tenke kvantitet fremfor kvalitet.
Det hadde altså ikke vært vanskelig å sørge for at veldig mange flere menn tar kontakt enn de jeg selv velger å kontakte.

Men hva vil jeg oppnå?

Jeg har valgt en variant på sukker som tilsier at jeg ligger lavere i terrenget enn mange av de andre jentene.
Det betyr at de menn som kontakter meg først, gjerne har festet seg ved noe spesielt i profilen min som de liker.
Det betyr igjen at det også er opp til meg å ta kontakt. En "usynlig" profil kan ikke sutre på manglende kontakt - DET blir jo rart.
Altså: Jeg opplever at det er mye opp til meg hvem som skriver mest eller minst i forhold til mine egne "grep" her på sukker.

Et tanke til:
Det er mange menn som sutrer på forumet, og også jeg får tidvis brev fra menn som beskylder meg for manglende høflighet osv.
Når jeg er innom en profil og ikke skriver, er det gjerne fordi jeg ikke har så lyst til å skrive til akkurat deg.
At du som mann tar kontakt med meg, får et høflig avslag - og deretter bli sur på meg, er litt vanskelig for meg å imøtekomme :-)
Litt urettferdig beskyldning til oss kvinner, er det ikke?

Legger også til at jeg i en kort tid var på en annen datingside. Jeg fikk drøssevis av mail, men mer "ræl" enn jeg hadde godt av.
Det snakkes også om at det er så mange kvinner som ikke er betalende. For ordens skyld: Mange menn betaler heller ikke....

Tror for egen del at det er mye opp til min innstilling til enhver tid om jeg skriver mye eller får mange svar, jeg. Så enkelt :-)

Skjult ID med pseudonym hanne ti. 15 sep. 2009 10:16

@z
Dette med at det er mange fler menn som betaler er jo ett fakta og har blitt "bevist" gang på gang her på forumet.
Men ellers så er jeg enig med deg :)

Skjult ID med pseudonym Z ti. 15 sep. 2009 23:10

Jeg visste ikke at det var et faktum jeg, hanne. Mulig du har rett ettersom jeg ikke har peiling uten å evt. sjekke med sukker.no
Men jeg synes da det skrives mange innlegg her både av kvinner og menn jeg da.

Når det er sagt, spiller det liten rolle for meg hvem som er betalende eller ikke.
Jeg får mest ut av å være her som betalende, derfor betaler jeg så lenge jeg er her. Tror jeg :-)

Skjult ID med pseudonym wintermute ti. 15 sep. 2009 23:18

Det er forskjell på å holde lav profil og være helt usynlig. Hvordan skal vi finne deg, når vi ikke vet hvem du er, frk Z(itelle)? hmm...dette kom nok fra feil person ;)

Skjult ID med pseudonym hanne ti. 15 sep. 2009 23:29

@z
Du må ikke blande mellom forum og brev. På forumet så er det nok jevnt fordelt (mellom de maks 30 som skriver i forumet...hehe),
men tror ikke det er slik når det gjelder brev :)