Alle innlegg Sukkerforum

enig.. med speed-date-greia..

Vis siste innlegg
(mann 40 år fra Rogaland) on. 16 sep. 2009 19:44 Privat melding

Ja jeg er der jeg også, i stedet for ENDELØS mailing, kan man bare treffes å se om ting skjer? Jeg mener, det er jo bortkasting av tid å sende 20 mailer før det i hele tatt er snakk om å treffes.

Vi alle er her for èn ting. Det er vel for å finne noen? Jeg er iallefall det - og er ikke ute etter et nettforhold. Det eneste måten å oppnå dette på er jo å treffes, for så å se om ting skjer..

Verre er det ikke..

Date er moro det.

Skjult ID med pseudonym pusen on. 16 sep. 2009 19:55

Å da ville du ha din egen lille tråd for å si det istedet for den opprinnelige tråden?;)

(mann 45 år fra Vestfold) on. 16 sep. 2009 19:55 Privat melding

Ja, jeg er enig med deg, men det nok kanskje bare 10% av jentene som er klare for speed dating. Fordelen er at man slipper å danne seg ett annet bilde av en person enn slik han/hun egentlig er i virkeligheten også.

Gutta er nok tøffere på dette. ;-)

Skjult ID med pseudonym pusen on. 16 sep. 2009 19:56

Er de slutta å kjøre speeddating? Det var jeg på en gang, men da var nesten alle mannfolk bestefedre. De hadde ikke holdt seg innenfor aldersgrensen.. så det ble kjipt.

(mann 43 år fra Hordaland) on. 16 sep. 2009 19:56 Privat melding

hmm tja......ikke tenkt så mye på det. Det skjer vel når det er naturlig tenker jeg. Men en god tanke var det :)

Skjult ID med pseudonym kit on. 16 sep. 2009 20:00

Sukkerfester og andre sukkertreff gjør jo litt av det samme da

Skjult ID med pseudonym pusen on. 16 sep. 2009 20:04

mmm okei :) Kanskje være med på det en gang da! :)

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 16 sep. 2009 20:07

Skulle ønske jeg fortsatt var motivert til å treffe noen etter bare noen få meldinger fram og tilbake, men har gjort det for mange ganger og det førte aldri til en god kommunikasjon eller tiltrekning da jeg traff typene. Jeg kan like gjerne innrømme at det var fullstendig bomtreff alle gangene.

Skjult ID med pseudonym pusen on. 16 sep. 2009 20:10

Jeg tror mye er gjort ved å ta en telefonsamtale før man møtes. Da får man en magefølelse.

Skjult ID med pseudonym TomTom;-) on. 16 sep. 2009 20:15

Frøkna.. Det er nok fordi du kanskje ser etter feil type personer. Sjansen er ikke så veldig større om man sender 100 meldinger på forhånd. Kjemien er fortsatt det eneste som teller i RL.

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 16 sep. 2009 20:27

TomTom:

Det er mulig jeg så etter feil type personer, men mest sannsynlig er det at jeg i starten tenkte at det er umulig å vite hva slags person det er du taster med før du treffer han, så derfor traff jeg veldig mange av dem jeg tastet veldig kort med i starten :-)

Det er nesten blitt en slags sannhet her inne det at om den du treffer ikke viser seg å være den riktige, så ser man generelt etter feil type personer, men det trenger ikke alltid være sannheten. Jeg var ganske enkelt mottagelig for alle i starten fordi jeg ikke fattet hvordan det kunne gå an å få et genuint inntrykk av noen bare ut i fra profilene.

Skjult ID med pseudonym Kokosøster on. 16 sep. 2009 20:40

Frøkna, man finner jo ut litt mer ved å maile/prate litt før man møtes, men har også opplevd at kjemien ikke fantes IRL selv om den virket veldig tilstede gjennom uker med mailing og telefonsnakk. Det er skikkelig nedtur. Så jeg vet ikke helt hva som er best egentlig. Bomme flere ganger veldig raskt eller bomme få ganger etter maaaaasse tid... har ihvertfall gått over til å tenke det første.

Gjenstår å se hva jeg mener etter å ha bommet 50 ganger da ;o)
Hm..

Skjult ID med pseudonym TomTom;-) on. 16 sep. 2009 20:41

@Frøkna:

Ja, jeg forstår hva du mener.. Er man fersk med nettdating, så tror man at der er enklere enn det egentlig er. Med tiden så tolker man profilene og bildene bedre selvsagt... og man kan blir kynisk om man holder på for lenge...Bakdelen med det er at man blir mindre mottagelig for andre, og man kan risikere å avfeie "den rette" uten å vite det. Dagsformen hos begge bør være på topp på date for å ikke gi feil inntrykk. Selv om begge er på topp, så kan det selvsagt bli helt feil da også.
Det har klaffet 3 ganger begge veier via nettet for meg, og det lengste varte i 1 år. Ikke mye å skryte av, men det er mulig.

Meg på telefon blir virkelighetsfjernt, fordi jeg har "snakke kjemi" med de fleste ukjente på telefon, og "hun" kan tro at det automatisk blir like bra i virkeligheten. Det er noe annet når man ser hverandre, for da må det være fysisk tiltrekning også for å få ballen igang.

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 16 sep. 2009 20:50

Kokosøster:
Vet ikke hva som er best jeg heller av å bomme flere ganger veldig raskt eller bomme få ganger etter maaaasse tid ;-)
Men jeg vet ihvertfall at jeg har mistet mye av iveren etter å treffes veldig raskt, så da har jeg egentlig ikke noe annet valg enn å prøve å mailingen til å bli såpass spennende og fin at jeg til slutt får lyst til å møte han det gjelder.

TomTom:
Ening i det du skriver, og merker at jeg har blitt mer kynisk og ikke minst prøver å tolke profiler samt meldinger jeg får opp og ned i mente for å prøve å finne ut om akkurat denne karen kan være han som passer for meg.
Telefonkontakt funker heller ikke for meg, og om noen skulle gi meg et valg om en rask date eller å ta en telefonsamtale så velger jeg helt klart en rask date.

(mann 40 år fra Oslo) on. 16 sep. 2009 21:02 Privat melding

@TS
Jeg tror faktisk du tar feil, jeg tror slett ikke alle som er på Sukker er her for å finne seg noen - jeg tror i hvert fall det er to andre kategorier:

1) De som er her for å få selvbekreftelse
2) De som er her i mangel av noe annet

Skjult ID med pseudonym c on. 16 sep. 2009 21:40

@frøkna,
Jeg har lignende opplevelser som deg. Har hatt mange "speed" date tidligere, fra noen timer til et par dager, har ikke høy terskel til å hilse på dem jeg mailer med. men har ikke møtet noen som klaffet. Har ennå ikke utvilklet den erfaringen til å plukke ut den så kalte riktige, enten er jeg uheldig, eller har jeg siktet for høyt. Nå skjer nesten ingenting hos meg ...

(mann 43 år fra Oslo) on. 16 sep. 2009 21:44 Privat melding

Nei til narkotika!!!!!!!!!!!!! Speed og dating hører ikke sammen!

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 16 sep. 2009 21:49

c:
Jeg vet jeg ikke siktet for høyt i den perioden jeg datet mye, men er godt mulig at jeg på en eller annen måte sikter for høyt nå i dag ;-)
Når du skriver at du ikke har høy terskel til å hilse på dem som skriver til deg (slik jeg tolker det) så skal du vel tro på det selv også, og ikke begynne å gruble på om du sikter for høyt.

Dessuten, hvem er det som bestemmer hva som er et for høyt sikte? Dersom jeg ønsker god kommunikasjon og tennes og blir forelsket av slikt så blåser jeg virkelig i om noen mener at jeg på den måten sikter for høyt ;-)

Fortsatt god jakt og lykke til videre c :-)

Skjult ID med pseudonym c to. 17 sep. 2009 21:32

@frøkna,
Det jeg mente å sikte for høyt er at jeg ikke ble betatt av noen av dem jeg har datet. Det blir vanskeligere og vanskeliger for meg å bli beveget, vet ikke hva jeg skal gjøre , kan ikke tvinge meg selv til å forelske meg heller, kan bare si til meg selv at jeg ikke er realistisk, sikter for høyt.