Alle innlegg Sukkerforum

Sjekking uten mål og mening....

Vis siste innlegg
(mann 39 år fra Oslo) to. 17 sep. 2009 01:56 Privat melding

Halla i natten! Interessante poeng fra både gutter og jenter her inne faktisk ang sjekking.

Mange lurer på om det er mye \"halvhjertethet\" ute og går her osv. Folk som sier de er interessert også forsvinner de eller at det må bli 20-30 mails før man tar det videre eller drøyer det så mye at magien forsvinner.

Det har blitt ganske sært igrunn, dette med at nettdating har blitt så utbredt og snart like vanlig som å gå på byen igrunn.

Folk har igrunn fått et så avslappa forhold til dette. Liten interesse eller tafatthet trenges ikke å skyldes på kresenhet akkurat, Men i mange tilfeller så tror jeg det gir en del folk en viss \"ro\" når de vet inne seg at de faktisk deltar i alle sosiale arena for sjekking, slik om det drøyer eller ikke blir noe napp så kan man alltid unnskylde til seg selv at man har jo tross alt hatt alle dører åpne hele tiden. Ergo er det altså ingen stress siden det alltid er en ny mulighet ved neste innlogging.

Kan ikke det for bli litt for mye å holde styr på tilslutt??

Skjult ID med pseudonym pusen to. 17 sep. 2009 02:05

Jo og også særlig om man har datet en, og kanskje liker vedkommende. Da tror jeg folk suser rundt her på måfå, mens de venter litt, uten å gjøre mer utav det! Jeg leser stadig om noen som har noen de dater jevnlig, men likevel er de fortsatt her.
Kanskje det blir en avhengighet? Tidsfordriv? En trygghet at man trenger ikke være singel om man ikke må, men har det rimelig greit likevel som singel? Man har god tid?

Tror også mange er blitt såret og holder litt tilbake av den grunn! Det er skummelt å kaste seg inn i noe nytt, åpne hjertet sitt uten å vite hvor man har den andre. Kanskje risikere å bli avvist. Klart det er skummelt!

Likevel, så bør man ta noen sjanser om man virkelig ønsker å finne noen å dele livet sitt med, men føler de fleste sier: Har det greit alene, er ikke desperat osv...

I mens gikk tiden!

(mann 39 år fra Oslo) to. 17 sep. 2009 02:12 Privat melding

Godt poeng!

Det har jeg merket på andre nettsteder som f.eks Nettby eller Møteplassen. Men det som er aller særest er noen som kontakter deg og viser veldig stor interesse, skriver mail med masse komplimenter og bare forsvinner når du faktisk har lagt i litt arbeid i svaret?? hahaha! Må jo le litt av det mens jeg rister litt på huet.

Virker som enkelte av de som driver og dater bare MÅ se om de fortsatt har draget eller ikke. Avhengig av bekreftelser for å si det slik. Heldigvis ikke min greie å holde på slik....

Skjult ID med pseudonym pusen to. 17 sep. 2009 02:14

Jeg søker ikke bekreftelsen, den trenger jeg ikke. Jeg prøver virkelig å finne en jeg vil matche med. Men det er ikke lett!
Det er mange ting som skal klaffe for at det blir ei gjensidig greie ut av det! :)

(mann 39 år fra Oslo) to. 17 sep. 2009 02:18 Privat melding

Enig med deg der;) Ens egen selvsikkerheten skal holde, da trenger man det ikke fra andre. Komplimenter derimot er alltid kos:)

Ja, et matchtall på f.eks 97 garanterer ikke noe storfunn av tvillingsjel nei.....Mye mer som må stemme;)

Skjult ID med pseudonym pusen to. 17 sep. 2009 02:22

For meg kan det være tusen i match, men om vedkommende røyker så er det utelukket siden jeg er allergiker.
Så kommer varighet inn i bilde. De fleste jeg har bra match med ønsker bare ei elskerinne.
Det kan hende jeg ønsker barn, da må jeg ha en mann med samme verdier. Har de katter, er de utelukket pga allergi. SÅ har man avstand og om man er flyttbar. Så skal den berømte kjemien være der. Det skal ikke være bare lett!
Det kan være så mange grunner til at man ikke passer sammen, men jeg tror også det er viktig å fire på noen krav. Man kan ikke få det 110% som man vil! Da tror jeg man blir alene lenge! Er vi kommet dit? At man er blitt så egoistiske alle mann at får man det ikke som man vil så gidder man ikke?

(mann 39 år fra Oslo) to. 17 sep. 2009 02:27 Privat melding

Respekterer kravene dine og de er jo velbegrunnet fra din også;) handler jo om personlig trivsel for deg mens du omgås den andre også. Men hadde det bare vært slike krav folk flest hadde stilt så hadde nok ikke sukker oppstått heller. Virker som de3t bare popper opp flere og flere sliker sider på nettet og mye av det samme folka som tror at gresset er grønnere der.

Men jeg kan bruke et eksempel fra et annet innlegg her inne. sammelign dette med finn.no og biler. Man kan kikke i all evighet, plutselig har det gått 1 eller 2 år og man kikker fremdeles for å finne den ene bruktbilen som er like fin som en splitter ny. Altså det totale Utopia.....Tror det kan lett bli sånn ettersom utvalget har blitt så stort.

Dette er nok noe oldemor hadde vendt seg i grava over, med tanke på at slik har verden blitt.

Skjult ID med pseudonym pusen to. 17 sep. 2009 02:28

Jeg tror mange er redd for å miste friheten sin, eller redd for å åpne hjerte sitt igjen! Bare filosoferer litt på hvorfor det fins så mange single mennesker! :)
Nå skal jeg hvertfall sove litt på det ;) Så får vi se! Hva som befinner seg på innsiden av øyelokka! :)

Skjult ID med pseudonym pusen to. 17 sep. 2009 02:31

Jeg syns ikke kravene, jeg vil nok si ønskene mine er urimelige. Mange har jo sånne krav, og disse går jo på helse og velvære.
Hadde jeg virkelig funnet en jeg likte så hadde jeg nok firt på mine krav om at jeg ikke er flyttbar. Jeg tror jeg er villig til å strekke meg ganske langt for å få det bra med noen, om det er gjensidig. Det har jeg aldri prøvd enda, hvordan ting er når begge gir og tar. Spennende! :) Natta!

(mann 39 år fra Oslo) to. 17 sep. 2009 02:32 Privat melding

Bra svart! Takk for en innholdsrik samtale:) Ønsker deg en god natt også:)

(mann 29 år fra Oslo) to. 17 sep. 2009 10:29 Privat melding

Om jeg har forstått emne her, så har jeg opplevd det. At noen svarer til meg, snakker normalt. Får deres msn, og dagen etter blir jeg blokkert i 1-2 uker. Etter det svarer de og sier "beklager men vi passer ikke sammen" Hæ sier jeg bare : P ?