Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor så stille?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym mandu76 to. 17 sep. 2009 18:29

Hva er det egenlig som skjer når det blir helt stille på forum og samtlige tråder slutter å røre på seg?

Skjult ID med pseudonym Elikapeka to. 17 sep. 2009 18:33

Ah, det er jo bare fordi det egentlig bare er deg og meg her inne, og jeg kan ikke sitte på forumet HELE tiden heller...:P

Skjult ID med pseudonym mandu76 to. 17 sep. 2009 18:34

ha ha ha ... og det sier du først nå!

Skjult ID med pseudonym mandu76 to. 17 sep. 2009 18:35

vel da tar jegen middagslur så får du tid til å gå på butikken imens.

Skjult ID med pseudonym Elikapeka to. 17 sep. 2009 18:36

Wuhu!:D
..endelig litt tid for meg selv:P

Skjult ID med pseudonym Spantax to. 17 sep. 2009 18:41

pfft...

Ikke sjans om du får noe allene tid! Jeg er hjemme igjen!;-p

Skjult ID med pseudonym Scorpio65 to. 17 sep. 2009 18:44

Vi er flere her, men tydeligvis ikke noen stor forsamling... ;-)

Skjult ID med pseudonym Smily:o) to. 17 sep. 2009 18:45

i am here ! :o))

Skjult ID med pseudonym Elikapeka to. 17 sep. 2009 18:49

Hmm..nå har alle pseudonymene mine tatt over mens jeg hentet pannekaker..typisk..:S

Skjult ID med pseudonym Kokosøster to. 17 sep. 2009 18:55

Hm.
Blir paranoid av all denne schizofrenien

Skjult ID med pseudonym Susanne to. 17 sep. 2009 19:01

Det er fordi den faste gjengen på forumet er veldig harde/krasse mot de som mener noe annet enn dem selv!"¤#!, de angriper personen og bildet til personen!<!.da er det forståelig at det ikke frister for alle de som egentlig vil starte tråder gjør det.:(:(

Sist jeg startet en tråd med Bilde fikk jeg flere meldinger der flere sa til meg at de gjerne skulle startet tråder de og men de vil ikke bli angrepet av "forumsmafiaen". sukk og akk!§Z!

Skjult ID med pseudonym carmina02 to. 17 sep. 2009 19:03

Ikke store mafiagruppa her da. Det dreier seg vel om de 6 - 8 faste gjengangerne. Lurer veldig på hvor mange som egentlig er innom her. ????

Skjult ID med pseudonym Smily:o) to. 17 sep. 2009 19:05

"bli angrepet av "forumsmafiaen"." , susanne ???
Er det sant ? det er jo greit at folk er uenig i det som blir skrevet , men føler du deg angrepet ???

(kvinne 73 år fra Akershus) to. 17 sep. 2009 19:11 Privat melding

uff da. Jeg tenker på Forum som en "vennegjeng" med forskjellig syn og meninger.

(kvinne 34 år fra Akershus) to. 17 sep. 2009 19:13 Privat melding

Er her jeg;P

Men har skjønt att det faktisk ikke er alle som er medlem på sukker som i det heletatt veit det er forum her.. Kjipt, ikke att de som ikke er her er bra, men jo fler jo bedre;P

Jeg fatter ikke det med å være ute etter å ta noen, om du ikke tåler att noen er uenig eller sier sin mening så greit da. Men det att noen sier seg uenig betyr ikke att man er ute etter å ta noen...

Jeg har hvertfall ikke opplevd att noen har vært ute etter meg siden jeg kom inn på forumet, heller ikke att noen har angrepet noen andres meninger eller bildet dems..

Skjult ID med pseudonym Elikapeka to. 17 sep. 2009 19:13

@ Susanne
Jeg trodde forumet var til for å diskutere ting, jeg(evt fjase)..da kan vel ikke alle være enige i ett utsagn? Blir ikke store diskusjonen da..er forskjell på å "angripe" og å diskutere/være uenig.
..når det er sagt er jeg til en viss grad enig i at det tidligere har vært en noen innimellom som har gjort det noe vanskelig for nye forumianere å hevde seg, og det er noe av grunnen til at jeg selv har holdt meg unna forumet, fram til i sommer, hvor jeg også hoppet inn i diskusjoner/fjasing. Og jeg kan ikke si at jeg har fått noen negative tilbakemeldinger, tvert i mot..Men jeg tror dette har noe med hvordan man presenterer seg selv også, har du en negativ innstilling får du nok ikke sukker tilbake, heller..

Men hva "mafiaen" har med teorien om at trådene på forumet stopper opp på nesten samme tid, kan jeg ikke helt skjønne....?

Skjult ID med pseudonym Smily:o) to. 17 sep. 2009 19:19

Dette har gått meg helt over hodet .. Jeg føler ikke jeg har angrepet noen .... ikke sendt noen klager til noen heller....
Men er ikke bestandig enig.

Skjult ID med pseudonym Elfrodo to. 17 sep. 2009 19:20

Jeg skjønner jo at du får litt pepper da SteinR...ikke alltid mainstram det du utbasunerer :-)

Skjult ID med pseudonym Elikapeka to. 17 sep. 2009 19:27

@Stein
Det kan godt være, jeg tenker ikke stort over om andre bruker bilde i trådene eller ikke, selv foretrekker jeg å slippe å se trynet mitt hver gang jeg leser tråden.
Men det at du føler at gjengen automatisk mener det motsatte av deg kan kanskje komme av at meningene dine ofte har liten sammenheng med temaet i trådene? I hvert fall i andres øyne..? Jeg tror ikke du hadde blitt mobbet/angrepet hvis du lagde dine egne tråder hvor dine synspunkter blir utgangspunktet for diskusjonen, men jeg opplever ofte at dine innlegg i andres tråder har tankesprang til helt andre ting enn det det snakkes om. Da blir nok folk provosert over at du "ødelegger" tråden, ikke nødvendigvis at du mener det du gjør.
Så selv om jeg ofte ser at du blir målskive i trådene rundt omkring, opplever jeg også at du legger litt opp til det selv. Prøv å lage noen tråder selv og se om det går bedre:)

Skjult ID med pseudonym Acelezz to. 17 sep. 2009 19:35

Er alltid stille jeg da :)

Skjult ID med pseudonym Elikapeka to. 17 sep. 2009 19:41

@Stein
Jeg tror jeg kan si det samme som jeg sa til Susanne, jeg tror noe går på innstilling også, er man negativ til verden får man nok ikke sukker tilbake, man høster som man sår, osv.
..hvis du innimellom hadde vært med på å fjase litt, vist en "mykere" side av deg selv, hadde det kanskje vært lettere å se deg mer enn en "sinna mann"..? Jeg opplever deg som en med sterke meninger og som ikke er redd for hva andre mener, men kanskje du kunne spredt litt solskinn av og til også? Viser man flere sider ved seg selv er det kanskje lettere å ta en seriøst når man først kommer med noen alvorsord..da har man vist at det er et levende menneske på andre siden av skjermen:)

Skjult ID med pseudonym emg to. 17 sep. 2009 19:47

helt enig med de som mener at dette forumet ikke er bra.
Selv så har jeg sluttet å lage tråder for lenge siden fordi de alltid ble ødelagt av en fast gjeng. (gjengen er forøvrig litt dynamsik. Er ikke nødvendigvis de samme som er der tilenhver tid). Og jeg har også hørt fra andre (som jeg har pratet med på sukkerfester) som mener akkurat det samme. De gidder ikke å bruke forumet pga dette.

Vi må heller ikke glemme at noen legger igjen spor etter seg i samtlige tråder uten at de egentlig har noe spesielt å si.
Og når disse igjen opererer under ulike nick, så ser det ut som at enda fler bruker forumet enn det faktisk er.
Da er det ikke noe rart det blir stille når 3-4 av av de med mest skrivekløe er vekk :)

Men det er vel også slik at i forhold til medlemtallet så er det nok veldig få som vet om forumet også. Tror neppe at sukker vil informere noe mer om dette heller, da fler brukere betyr mer innlegg å kontrollere....

Skjult ID med pseudonym Elikapeka to. 17 sep. 2009 19:49

@Stein
Skal du ikke heve deg over det noen sa til deg den gang? Du har det vel ikke noe bedre her inne sånn som du har det nå? Må være slitsomt å ha det sånn, Stein..
Jeg hadde i hvert fall likt å se noen glade, støttende innlegg fra deg, håper du får lyst til å vise den siden av deg igjen en gang:)

Skjult ID med pseudonym carmina02 to. 17 sep. 2009 20:00

Helt enig. ! Stein må få lov å hevde det han vil uten at han skal få så mye pes,
Men Stein jeg synes du skal bytte til et annet bilde av deg som ikke virker så "ovenifra og nedad" (ikke vondt ment, men har sett "koseligere bilder av deg her før.) Bare et tips fra "hu mor ":-))

Skjult ID med pseudonym Jojo to. 17 sep. 2009 20:07

Er nok lettere å ignorere "mafiaen" enn å prøve å bli kvitt dem.. her er det jo fritt frem for alle..
Men skjønner ikke helt at folk gidder å ta seg nær av det uansett. Og la vær å skrive eller starte tråder?
Da lar man jo mafiaen overta. Til slutt må det jo bli temmelig stille her inne da..

Virker uansett ofte som om det er de samme folka som skriver med flere pseudonym for å gi inntrykk av at det er flere som backer dem opp... neppe tilfeldig at det plutselig bare er anonyme og ukjente nick som rykker inn... de er jo bare tragiske, le av dem istedet...

Skjult ID med pseudonym Jens to. 17 sep. 2009 20:09

Jojo ikke så lett å ignorere dem når de omtrent fotfølger en veldig pen ung jente her som postet mye med bilde her før på den ene sukkerfesten, for å fortelle henne hva de synes om henne:( idiotisk.

Skjult ID to. 17 sep. 2009 20:11

Jeg har sett folk her inne,som jeg tror har hatt lange sinte/rolige diskusjoner med seg selv hihi

Skjult ID med pseudonym emg to. 17 sep. 2009 20:15

problemet er at det er umulig å ignorere dem fordi de fjaser uhemmet omtrent overalt. Da vil jo også alle tråder som de fjaser i, alltid ligge øverst i listen og ingen ser de gode trådene lenger ned......
Det eneste som virker er jo ikke å gå innom forumet :)

Det sukker burde hatt var en felleschat. Da kunne all fjasingen foregått der og så kunne vi som faktisk ville bruke forumet til noe fornuftig innimellom, kunne skrive våre innlegg uten at trådene ble ødelagt hver eneste gang

(mann 51 år fra Oslo) to. 17 sep. 2009 20:16 Privat melding

Jens jeg tror jeg vet hvem du tenker på, og det var ikke mafiaen som tok henne. Det er en del smålige folk her på forumet, som mener at hvis noen jenter er pene, så er de per definisjon mindre intelligente. Det var den delen av forumbefolkningen som tok henne.

Skjult ID med pseudonym kit to. 17 sep. 2009 20:19

emg, en fast gjeng som dominerer forumet. Men medlemmene er ikke nødvendigvis de samme hele tiden? Er ikke det det samme som at det er de som tilfeldigvis skriver på forumet som dominerer? Og ikke noen gjeng?

Skjult ID med pseudonym carmina02 to. 17 sep. 2009 20:21

Hvorfor sletter stein bilder og innlegg her nå ?

Skjult ID med pseudonym Elikapeka to. 17 sep. 2009 20:22

@emg, jeg er enig i det med felleschatten, det hadde vært bra:)
..siden jeg er en av fjaser'ne og gjerne vil prate tull utenom alle klagetrådene..(for å snu det på hodet)..:P

Skjult ID med pseudonym Jens to. 17 sep. 2009 20:25

Det stemmer Kit, hun er fremdeles på sukker og rapporterte forholdet til admin, men tror neppe hun deltar på forumet eller sukkerfester mer.

Jeg synes folk burde få mene hva de vil om sak, også kan forummafiaen unngå angrep på person eller bilde og holde seg til sak også går det over til å bli et normalt koselig forum som er nyttig for medlemmene.

Skjult ID med pseudonym carmina02 to. 17 sep. 2009 20:28

lei for at jeg sa det om bildet til Stein, mente ikke noe annet enn at han har så mange andre fine bilder hvor han ser "snillere" ut (litt dumt utrykk, men,men)

Skjult ID med pseudonym mann27 to. 17 sep. 2009 20:30

Er jo ikke verre en å ta igjen,med den såkalte forummafiaen hehe går ann og snakke disse folka i senk å,har selv stått i stormen hehe noe mandu husker:)kan ikke huske at dette holdt meg våken:)))) og selvfølgelig alle de andre faste.

Skjult ID med pseudonym Jojo to. 17 sep. 2009 20:31

Carmina, Stein sletter jo alltid innleggene sine når diskusjonen begynner å komme i gang.
Og så dukker gjerne et av hans anonyme alter ego opp etter hvert...

Skjult ID med pseudonym kit to. 17 sep. 2009 20:34

Jens, helt enig i alt du skriver der.

Å få admin her på sukker til å roe ned brukere som er langt utenfor normale rammer for omgang mellom mennesker ser ut til å være håpløst.

(mann 51 år fra Oslo) to. 17 sep. 2009 20:39 Privat melding

Men SteinR, du kan med fordel la innleggene stå.

Skjult ID med pseudonym lise to. 17 sep. 2009 20:59

dårlig unnskyldning stein.....
Det eneste du oppnår med å slette innleggene dine, er at resten av tråden ikke henger på greip lenger
Tror du gjør det kun for å provosere enda mer jeg :)

Skjult ID med pseudonym lise to. 17 sep. 2009 21:00

haha...der gjør han det igjen....

(mann 33 år fra Oslo) to. 17 sep. 2009 21:00 Privat melding

Tøys og pølsevev, fra nå er enhver som motsier meg en Leninist og spion! vik fra meg analuser!

Skjult ID med pseudonym carmina02 to. 17 sep. 2009 21:00

@steinR
Kan du ikke være med på vorspillet til sukkerfesten da ?. Da vil du møte mange hyggelige mennesker. Det hadde vært hyggelig å få hilse på deg også !!!!

Skjult ID med pseudonym hingsten to. 17 sep. 2009 21:01

Kit, og blir enkelte tråkket litt på terne..

ja da kommer lensmannen ala veslefrikk på banen..

hjelpes meg, nå er 101 ute med oss som skal styre..

her må det sterkere krutt til..

heng ut den som prøver seg.. i detaljer..

med kit på slep,, gutten med to tunger..

sant ikke kitty.. eller.. selv du har jo ting som skulle vært sensuret og tatt bort av sukker.

Ingen har noen gang kjørt sensitive opplysninger MOT deg eller.... nei gå i deg selv før du henger andre.. vesle-frikk

Skjult ID med pseudonym g29 to. 17 sep. 2009 21:06

Hva er steinR,greiene for noe.Siden alle har et argument om saken,kan noen henvise til en tråd.Fyren virker ikke lettskremt :-)

Skjult ID med pseudonym carmina02 to. 17 sep. 2009 21:08

Siste innlegg går over mitt lik......skjønner ikke en dritt

Skjult ID med pseudonym kit to. 17 sep. 2009 21:09

SteinR, vi bare venter til du sletter innleggene, så kan vi motsi deg uten å motsi deg, eller noe sånt!

Skjult ID med pseudonym lise to. 17 sep. 2009 21:10

Stein er en bra kar han. Ikke noe å si på det. Mye bra meninger også.
Men det virker som at han er er kun for å provosere, og det blir litt kjedelig i lengden når det ser ut som at det er det eneste han har på agendaen :)

Skjult ID med pseudonym zipp to. 17 sep. 2009 21:10

Hva er denne evig og tisynelatende alltoppslukende innteressen for kommunisme/tidligere sovjet SteinR?

(mann 33 år fra Oslo) to. 17 sep. 2009 21:20 Privat melding

zipp AKPerne var soslialister som representerte den krigerske delen av akademika, de nektet alle andre å ha en mening i Norge på 70tallet og elsket Sovjet, Pål Pot og Castro over alt på jord. De var ofte voldelige og ubehagelige mot de mennesker rundt dem som ikke delte samme syn. FRP er Norgest nest største parti, alikevel vil alle tvkanaler, aviser, nettsteder skrive hvor teite der og dermed også sparke sine egne lesere i fjeset. For meg er det stor komedie over arven til AKPerne og hvordan de kriger mot alt untatt sin egen skygge, heravd mine referanser til disse gærningene.

Skjult ID med pseudonym carmina02 to. 17 sep. 2009 21:27

@steinR
Er politikk mere viktig for deg enn empati for en kvinne ? Det er viktig å fokusere på sak , men like viktig å kjenne på følelser og leve ut livet.

(mann 33 år fra Oslo) to. 17 sep. 2009 21:36 Privat melding

Jeg forstår ikke hva du mener Carmina, jeg har empati for alle mennesker og dyr rundt meg og har virkelig tro på at verden gradvis vil bli et bedre sted globalt.

Men jeg er også forundret og fasinert over agressiviteten til norske sosialister, både via hverdagslige situasjoner og media.

Skjult ID med pseudonym carmina02 to. 17 sep. 2009 21:46

Så bra, Stein. Da har jeg tatt feil

Skjult ID med pseudonym mandu76 to. 17 sep. 2009 22:18

Her var det jo ikke stille lenger! Enten har du jobbet veldig effektivt Elikapeka eller så tøyset du bare.
Jeg sitter å lurer på om jeg er en del av mafian? Og om andre kjenner seg puffet bort av meg?

En ting er dette som flere har vært inne på i det siste at fok ødelegger trådene. Men jeg prøver å huske hvem hun damen var som ble tatt og hva hun ble tatt på. Lurer på om det var før min tid, om jeg har frotrengt det, glemt det eller aldri fikk med meg at det var det som hendte.

@mann 27, slik jeg husker det holdt du godt stand : )

Skjult ID med pseudonym Jens to. 17 sep. 2009 22:21

Man76, det var en jente som var veldig hyggelig og trøstet alle hun kunne på forumet. Også kom de faste forumgærninger som gikk helt av skaftet og mente hun hadde alt fra silikon i kinnene til falsk brunkrem. Hun fikk de samme påstandene mot seg på sukkerfesten og gikk hjem gråtende. Så de står virkelig på.

Skjult ID med pseudonym mandu76 to. 17 sep. 2009 22:25

Endel blir tatt med kraftige argumenter. Jeg har før reagert på at folk lett går til personangrep, selv om jeg vet at du steinR har opplevd meg slik. Hvis man mener noe kontroversielt synes jeg det er naturlig at man får brynt seg litt, jeg liker likevel at folk i det lengste angriper standpunkt og ikke person. Dette er vanskligere når det er en holding eller et verdistandpunkt som blir yttret. Jeg tror endel vill kune mene at jeg er naiv iblandt fordi jeg velger å ha troen på det gode i folk i det lengste. Vanskelig da å skille om det er personen eller saken man diskuterer. Tenker feks på den tråden til teak der det gikk litt for seg.

Skjult ID med pseudonym mandu76 to. 17 sep. 2009 22:27

@jens: Det kan ha vært før min tid ettersom jeg logget meg på omkring forrige forumfest. Er mafian representert i denne tråden?

Skjult ID med pseudonym hingsten to. 17 sep. 2009 22:29

og ifølge de selv finnes de ikke..
hingsty dukket opp en gang før de viste hvem dyret var,
pessimismen oset, og i ettertid advarer enkelte i beste krøse-maja stil med lyst-løgner blandet med for-historier,
og ikke kom å si at enkelte selv har mistet sin make av en eller annen grunn..
joda.. passe deg for han. .han jakter og tar alt.. noe de selv ikke har til hensikt..
bare se hun gråtende som ikke ville bli døpt... da er 101 ute med stakkaren eller hun i dette tilfelle.. de formelig tok henne..

nei du smiley støtt de med denne holdingen du også..søte deg..

Hingsty unner ingen den derre behandlingen..
synd de får lokke videre med denne vor-spillet sitt.. nye medlemmer mottas med blandet hvasomhelst tenker jeg..

skamme seg skulle enkelte..

(mann 51 år fra Oslo) to. 17 sep. 2009 22:33 Privat melding

Jens, det var ikke de forumgærningene som mobbet henne. Hvis det er en gruppe som heter det, er jeg med i den, og jeg vet at hun ikke føler seg mobbet av meg.

Skjult ID med pseudonym hingsten to. 17 sep. 2009 22:36

Alt kan skje etter litt godt drikke kit, ikke glem at du ofte støtter enkelte av bekvemlighets-hensyn..
nei lokk i veg samlet flokk.. bbbæææææ... er ikke det avslappende eller...

Skjult ID med pseudonym mandu76 to. 17 sep. 2009 22:36

Du er jo et godt eksempel på en som er litt utsatt hingsty. Jeg har vel også ytret meg skeptisk til din eksistens tidligere pga ditt uvanlige alias med tilhørende form. Du har nå blitt her likevel, og forleden dag oppdaget jeg deg i sofaen med alle fire beina oppi der du spiste potetkull med de andre. I den grad jeg har stilt spmtegn ved deg som person er vel det fordi formen blir så tydelig at sak lett kan forsvinne. Hvor dominant (jeg forbreder meg nå på at det er et risikablet ord å bruke i et innlegg til deg ; ) opplever du at mafian er nå om dagen?

Skjult ID med pseudonym mann27 to. 17 sep. 2009 22:39

som jeg sa tidligere ikveld @kit en fyr jeg kan bryne meg på hehe:)

Skjult ID med pseudonym mann27 to. 17 sep. 2009 22:41

Men sånn seriøst,hvis dette er en storry om en dame,som har vært snill her inne lenge før min tid og dere har vært duste så er ikke jeg med.

Skjult ID med pseudonym hingsten to. 17 sep. 2009 22:45

Mandu den dag du forstår hva ting handler om skriver du ikke slik..
Noen går i flokk og går over alt "mot sin veg" selv de svakere sjeler som ikke har godt av det.. jmf en annen tråd..

andre støtter de som behøver de,t og trigger saueflokker, speiselt om de er litt selvsentrerte.
uten å dra detaljer rundt forum.. trodde virkelig ikke at din sjel var så små-snever???

Skjult ID med pseudonym kit to. 17 sep. 2009 22:45

mandu76, harvemopeden har aldri sak, kun person. La han gnure i fred om hva som skjedde i 2007.

Skjult ID med pseudonym hingsten to. 17 sep. 2009 22:46

eller den gråtende damen i nyere tid..vi har vel ikke alz har vi vel eller..

Skjult ID med pseudonym kit to. 17 sep. 2009 22:47

havremopeden, jeg har tutta her på MSN, tror ikke hun føler seg plaget av meg...

Skjult ID med pseudonym hingsten to. 17 sep. 2009 22:48

er du maler kit. bare pynte på samvittigheten du..

.trodde du var anti-småbruker..

Skjult ID med pseudonym Smily:o) to. 17 sep. 2009 22:50

Jeg syns nå ikke de som klager skal ta alle over en kam ... jeg er en av forumstrollene , men et snilt et :o)

Skjult ID med pseudonym kit to. 17 sep. 2009 22:50

Som du ser mandu, kun person :)

Skjult ID med pseudonym mandu76 to. 17 sep. 2009 22:52

@Hingsty: tror du forstod meg anderledes enn hva min hensikt var nå. Hva var det du reagerte på?
arnhild lauås har forresten skevet et bra dikt om saueflokken.

Skjult ID med pseudonym hingsten to. 17 sep. 2009 22:52

så mange malere som ankom da..

man har da aldri sett noen av dere to over støtte de som blir hengt på knagg,
det kalles passivt troll ....eller er hingsty litt på hæla nå eller..
nei hvisk i det skjulte.. hingsty har da fått noen opplysninger gjennom kanaler..

så fint og lyserød deres stue blir der dere maler så flott ikveld,,fortsett sånn..kitty..

kler deg mye bedre enn å henge ut enkelte iblant..

Skjult ID med pseudonym Smily:o) to. 17 sep. 2009 22:55

passivt troll ??? om man ikke er pålogget (eller sitter ved pc) er det lite man får gjort .

Skjult ID med pseudonym kit to. 17 sep. 2009 22:55

havremopeden, som man reder ligger man.

Skjult ID med pseudonym hingsten to. 17 sep. 2009 22:58

jada.. så er man professor kan man ta på skaut å fly rundt å skremme fugler og andre på sin veg..
er det det du sier kitty som du har gjordt et par ganger tidligere..

frem med malerkosten.. mye bedre når du pusser opp gammelt grums..

Skjult ID med pseudonym mandu76 to. 17 sep. 2009 23:00

@ Hingst: er jeg en av de to med malerkosten nå?

Skjult ID med pseudonym hingsten to. 17 sep. 2009 23:01

neida.. du er for fersk ennå..
ikke set deg passiv der det stormer mot svake..ennå iallefall..

Skjult ID med pseudonym kit to. 17 sep. 2009 23:01

@mandu76. Du er nok det, og i hans verden er nå han forsvarer av den unge piken.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) to. 17 sep. 2009 23:01

hehehehe .. skjønner mindre og mindre jeg .... ;oP

Natta , folkens !!

Skjult ID med pseudonym wintermute to. 17 sep. 2009 23:02

Jeg har vært her en stund, men kan ikke erindre noen jenter som har blitt mobbet ut av de faste brukerne. Det er vel et par yngre jenter som har fått en del negative tilbakemeldinger, men da har det gått på holdninger og uttalelser og ikke direkte på utseende som beskrives her.

Det er de anonyme som står for personangrepene, og det kan kanskje skyldes at de er blitt avvist av personen tidligere. Alle bør også være klar over at når dere poster med bilde, så ser alle om du har rangert dem som ikke-interessante. Disse vil dermed kunne være mindre overbærende overfor dine innlegg.

Skjult ID med pseudonym mandu76 to. 17 sep. 2009 23:04

Vel det er jo bra hingsty. Får håpe det ikke er relatert til holdbarhetsdato.

Skjult ID med pseudonym kit to. 17 sep. 2009 23:06

wintermute, jo det var ei jente som fikk veldig mye pepper bare hun viste seg. Hun var ikke redd for å si det hun mente, og fremstår som pen på bilde. Det har vært andre som har vært relativt like, og de har på mange måter fått samme behandlingen. Jeg tror det i bunn og grunn handler om misunnelse. Det er mange som har en oppfatning at er du pen, så må du være mindre intelligent.

Skjult ID med pseudonym hingsten to. 17 sep. 2009 23:08

Ja lensman kit,, ifølge dine påsmurte påstander..

er veslefrikk full av fantasier.. skrem de som skremmes kan her nå..
du som ikke tar del i gruppen....

for hingsty er mandu ikke en som henger ut andre i flokk....
og vi snakker ikke nødvendigvis i nyere tid og vi snakker nødvendigvis ikke om forum men
der uformelle kanaler "RENNER" litt ukontrolert i beste latrine-stil..

Skjult ID med pseudonym kit to. 17 sep. 2009 23:13

Havremopeden, når du kommer med lensmannsordet så pleier det å bety at du innser at du er ute på viddene.

Så jeg sier god natt, kos deg med en trestjerners i natten.

Skjult ID med pseudonym hingsten to. 17 sep. 2009 23:17

Å sette dagsorden over en kopp te, overgår nok 3 stjerners beklageligvis.
imotsetning til å stamme frem en fuskende moped av mangel på ord og samvittighet..

alt til sin tid..hingsty går på stall med lettet sinn og nyter litt på vegne av den stakkars frøken
og et par frøkner før henne tilbake i tid..

Skjult ID med pseudonym wintermute to. 17 sep. 2009 23:21

@kit: snakker du om e.b her? Hun er ei tøff jente med bein i nesa. Har henne på msn selv, men skjønner godt at hun kan oppfattes som provoserende.

Skjult ID med pseudonym TomTom;-) fr. 18 sep. 2009 14:00

@Mandu: Det er vel fordi jeg knapt har vært inne her på et par uker. ;-) Noen må jo styre fjasingen..hehe

Det er ingen bra fjasetråder her lenger, og derfor mistet jeg interressen. Mandagsbabbel, tirsdagsbabbel, onsdag osv. trigger ikke meg til å holde liv i en tråd. (Ikke galt ment pusen;-) Vi har alle forskjellig smak. :)

Og så er det diskusjonstråder.. Det er opp og ned hvor interresante tråd emnene er, og kanskje de 20 nyeste ikke er så interressante for de fleste akkurat nå.