Alle innlegg Sukkerforum

Lei seg/utseende/utstråling/trist/glad

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Jens to. 17 sep. 2009 18:55

Jeg er en gutt som lurer på noe.

Og ærlige svar blir jeg glad for.

Som gutt setter jeg stor pris på den gode følelsen gjensidig kjemi, glede og galskap mellom to som blir kjent kan føre med seg. Jeg liker å være den som gir, passer på, beskytter og trøster.

Men om en gutt er i en tøff periode, økonomien er ekstremt hardt utsatt og en har store utfordringer forann seg, kanskje blir synlig lei seg og utstråler triste følelser. Burde en da trekke seg tilbake fra flørtemarkedet siden en ikke kan kanskje tilby superselvfølelse og glede i den grad en har kunne før, er det noe jenter skyr? gutter i tunge perioder?

Jeg føler at jeg har et utseende som passer de jentene som liker gutter som er høy, mørk og maskuline svært godt, men det er vel kanskje trygge gutter som utstråler glede jenter setter pris på og ikke nødvendigvis fysiske trekk som en ofte tror jenter liker?

Kan en som gutt være en god kjæreste for en jente om en har det relativt tøft? Eller er det best å jobbe med seg selv og bli ferdig med utfordringene før en spør om en jentehånd å holde i?

(kvinne 38 år fra Oslo) to. 17 sep. 2009 19:05 Privat melding

Jeg kan bare snakke for meg selv og for min del hadde det vært helt ok om alt annet stemte. Jeg heier på deg!

Skjult ID med pseudonym sol to. 17 sep. 2009 19:06

Jeg liker menn med de egenskapene du beskriver, og selvfølgelig er det best for kvinnen om mannen har det bra. Men hvis du skulle ha vanskeligheter av noe slag og vi var sammen, ville jeg hatt det vondt fordi du ikke hadde det bra. Ville forsøkt å oppmuntre, støtte og hjelpe deg så godt jeg kunne fordi du selvfølgelig ville betydd mye for meg. En annen gang kunne det vært meg som trengte den støtten, slik er det nå en gang vi går ikke gjennom livet med bare solskinnsdager. Tror du trenger å være på flørtemarkedet fordi det gir deg en piff i hverdagen som du trenger, vi trenger å bli sett og bekreftet.... :)

Skjult ID med pseudonym carmina02 to. 17 sep. 2009 19:08

Stå på. Vr deg selv . Åpen og ærlig. Det kommer du langt med. Det ordner seg nok skal du se.
Lykke til :-))

Skjult ID med pseudonym Jens to. 17 sep. 2009 19:18

Det var gode svar. Jeg synes alle virker så perfekte når ting virker vanskelig for meg selv. Spesielt norske jenter virker helt uslåelige der de jogger, jobber, står på, studerer og slår menn på omtrent alle områder. Men men..kjemi er uforskyldt fra begge parter og en trenger vel alltids en god dose kjemi i hverdagen uansett hva en har forann seg av problemstillinger.

Skjult ID med pseudonym Ompa to. 17 sep. 2009 19:52

Av egen erfaring så hadde jeg nok sett det an litt... . De fleste ønsker- og har behov for å oppleve mest glede skulle jeg tro i den første forelskelses-/ bli-kjent-fasen. Du kan jo være heldig å treffe en dame som blir ved din side om hun ser hvem du er når du har det bra, så noen bestemt oppfatning om dette er det er det ikke så lett å ha på andres vegne. Mye avhenger vel også av hvor mye fokus du må ha på ditt eget liv alene i denne tiden for å få kontroll, og ikke minst vilje til å ordne opp i ditt eget liv. Kan kanskje være lett for noen å støtte seg FOR MYE til en ny partner når en bør ha fokus mer rettet mot hva en selv kan gjøre.

Skjult ID med pseudonym gummiball to. 17 sep. 2009 20:09

Mitt råd er å avvente. Følelser speiles ofte. Kommer du på date og er nedstemt er det stor sannsynlighet for at daten også blir det. Det er neppe følelsen du ønsker å gi henne. Dessuten vil du trolig også mangle indre trygghet og selvtillit, kanskje de to viktigste egenskapene for å være en attraktiv mann. Sannsynligheten for at en date vil føle "kjemi" eller noen spenning med en nedstemt mann, tror jeg er liten.

En annen sak er å sende meldinger på nettet. Det kan også nedstemte personer gjøre med stort hell :) Kanskje etablerer du kontakt med ei som du kan treffe når du er ovenpå igjen?

Lykke til.

Skjult ID med pseudonym Jens to. 17 sep. 2009 20:57

Du er enda mer ærlig enn meg og det krever veldig mye styrke! du er en sterk person :)

Skjult ID med pseudonym kameleonen to. 17 sep. 2009 21:54

@TS
Jeg tror ikke jenter "skyr" gutter som er "nede". Kommer an på hvor langt "nede" man er, og hvor lenge man blir der :-)
Men mennesker som kun ser det negative i livet, har jeg problemer med å forholde meg til.
Alle opplever negative perioder innimellom. Det går over :-) Må bare lære å se ting på en annen måte :-)
Behøver man en kjæreste for å holde seg "oppe", tenker jeg at det kan være lurt å vente litt. Bli tryggere på seg selv først :-)
Vanskelig å gi av seg selv når man ikke har det bra.

(kvinne 32 år fra Oslo) lø. 19 sep. 2009 17:41 Privat melding

Jeg merker selv at jeg glatt hopper over profiler hvor det står "er alltid glad" "alltid i godt humør" osv. Da føler jeg meg utilstrekkelig selv, fordi jeg vet at jeg er _ikke_ alltid glad og fornøyd, og hadde aldri taklet å være i et forhold hvor det ikke skulle gå an å ha det kjipt...

Det er bare positivt at man er menneskelig!

Skjult ID med pseudonym nissen lø. 19 sep. 2009 22:16

Gjør som kvinner. Finn deg en lettlurt jente utnytt henne til du kommer ovenpå. Vær en totalt kynisk drittsekk, men vær poooositiv. Lykke til!