Alle innlegg Sukkerforum

Siden jeg er ny her....

Vis siste innlegg
Skjult ID to. 17 sep. 2009 19:41

Har noen spørsmål. Er det noen her inne som er seriøs? Eller er dette en playground for players? Hvordan kan man si at "du passer ikke for meg" uten å vite hvem mennesket er? Hva mennesket står for? Hvorfor er folk så fordomsfulle?

Skjult ID med pseudonym O to. 17 sep. 2009 19:49

Fordi du er 20 år for gammel eller for ung eller 20 cm for høy eller for lav eller 20 kilo for tung eller for lett eller bor 20 mil for langt unna eller jobber i et yrke der du er borte i 20 uker av gangen eller har 20 dyr i huset som de er allergisk mot eller skriver som om du har 20% lavere iq enn dem eller rett og slett fordi de ikke liker trynet ditt.

Osv...

Men de er nok sikkert seriøse med de som ikke faller utenfor disse diverse kriteriene.

(kvinne 34 år fra Akershus) to. 17 sep. 2009 19:50 Privat melding

Ja klart det er noen som er seriøse her inne, tviler ikke på det. Men mange players her også, desverre.. Men sånn er det jo irl også.. Man ser jo i profilen, og på bildene om personen er noen du kunne tenke deg å bli kjent med, Selvom man ikke kan vite hvem personen er eller hva mennesket står for. Man blir jo litt selektiv her inne, uten att det er noe galt idet. Man er vel ikke mer fordomsfull her inne enn irl, men man sier nok nei til personer som man kunne ha likt.. Sånn er det bare..

(mann 49 år fra Oslo) to. 17 sep. 2009 20:50 Privat melding

Kunne ikke sagt det bedre selv O.:)

Skjult ID med pseudonym kit to. 17 sep. 2009 20:53

Siste del av setningen er det som betyr noe. Alle de foregående momentene blir kun brukt for å pakke inn at de ikke likte trynet

(mann 49 år fra Oslo) to. 17 sep. 2009 20:55 Privat melding

...nei kit, jeg tror det er sant alt sammen. Det er så mange kriterier for å velge bort folk. Man skal liksom være perfekt i kubikk og kvadrat, på inn- og utsiden, i ethvert tenkelig henseende.

Skjult ID fr. 18 sep. 2009 20:12

Vel, Lashes, jeg tror at folk her inne løper etter et perfekt menneskebildet. IRL faller folk for sjarm samt grunnleggende like verdier. La oss se på folk som møtes i jobb sammenheng. Noen ganger er det slik at man treffer på noen som man hadde aldri tenkt kunne vært en partner! men så blir man kjent og finner ut at dette er noe å satse på.
Tror nok at noen FÅ her inne er seriøse. Noen har utviklet en avhengighet i sitt løpe etter det perfekte. Burde ikke vært mitt problem. Stakkars sier jeg bare. ...... Get real sier jeg til folk som ahr nettavhengighet og dateavhengighet!