Alle innlegg Sukkerforum

Hjemmedate

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym zoid77 to. 17 sep. 2009 22:10

Etter hvor mange dater føler dere det er "trygt" å be, eventuelt bli med hjem til, noen på date - da selvsagt gitt at man ikke endte opp i senga etter første date? Jeg synes nemlig fort det blir veldig vanskelig å skape en atmosfære som er tilstrekkelig avslappet til å egentlig finne noe ut om en person, all den tid man har offentlighetens øyne rundt seg. Samtidig trår jeg veldig varsomt her, selv om det kanskje er helt meningsløst å gjøre. Derfor hadde det vært artig å høre hva folk tenker om slikt (og da tenker jeg fortsatt ikke nødvendigvis for hanky panky, men kanskje heller for å briljere med mine kokkekunnskaper og/eller se en sløv film på vidåj og ta det derfra).

Skjult ID med pseudonym hingsten to. 17 sep. 2009 22:14

Hingsty får gjerne en innbydelse etter 2 telefoner sene nattetimer..
alternativt et par timer etter et møte på kjente utesteder, om kjemien føles rett..
Hingsty gjentar iblant visitten over en periode og vil helst finne ut av ting,
men mye skal klaffe når begge parter er passe kresne, hver på sin kant, helt normalt..
avstander er noe dumme greier forresten..

Skjult ID med pseudonym pusen to. 17 sep. 2009 22:14

Det er en ting jeg tar på magefølesen! Jeg har bedt menn på middag hos meg første date! Ikke noe jeg gjør ofte, men har det føltes naturlig så har jeg gjort det :) Da får man jo absolutt brijert med kokkekunstner ;)

Skjult ID med pseudonym Ooo to. 17 sep. 2009 22:20

Hmm, litt vanskelig det der...jeg er dame da, og tror jeg måtte ha vært rimelig trygg på vedkommende før jeg ville blitt med hjem eller invitert til meg. Det er mulig jeg er litt vel forsiktig av meg, og vil vel kjenne en person litt først, hvor lang tid det tar varierer. Men hadde jeg blitt invitert på middag hjemme etter første eller andre date f.eks, så hadde jeg vært innom tanken på at det kan være i forføringens ånd. Men jeg skjønner poenget ditt, det er jo en bedre arena for å kanskje være i fred. Jeg tror bare at for min del så hadde det nok vært en date jeg var trygg på og sannsynligvis allerede ganske så interessert i. Og da forsvinner vel kanskje litt av poenget ditt?

Skjult ID med pseudonym kameleonen to. 17 sep. 2009 22:22

@zoid
Kommer an på mannen :-)
Er jo aldri trygt å ha en mann hjemme vettu, ikke sikkert han får lov å gå igjen :-)

Skjult ID med pseudonym gummiball to. 17 sep. 2009 22:24

En første date ville jeg tatt ute over en kaffe eller noe annet som man kan velge å avbryte raskt dersom daten føles feil. Hjemmedate med middag ville for meg vært ok fra date 2 og utover. Da vet man hvem man treffer.

Skjult ID med pseudonym vaske to. 17 sep. 2009 22:25

Har truffet damer fra Sukker to ganger, og begge gangene har vi møttes hjemme på andre date.
Det har føltes bra og har funket fint for begge;-)

Skjønner om noen synes det er skummelt, og ville ikke oppfattet det som feil om en ny date ikke ville det før det hadde gått noen ganger...

Skjult ID med pseudonym zipp to. 17 sep. 2009 22:31

Har hatt en jente her inne,som tviholdt på og ha første date hjemme hos meg:) uannsett hvilke andre ideer jeg hadde:) jeg fant opp en bullshit løgn og stakk ifra hele greiene:) orker ikke dette på noe større plan en dere damer:)

(kvinne 34 år fra Akershus) to. 17 sep. 2009 22:35 Privat melding

Har bare vært på hjemmedater jeg,,,

Skjult ID med pseudonym wintermute to. 17 sep. 2009 22:47

Jeg har hatt hjemmedate hjemme hos jenta allerede på første date. Fungerte veldig bra det, og helt uten skumle baktanker. Men det er viktig at man er trygge på hverandre på forhånd, ellers kan det fort bli litt pinlig...