Alle innlegg Sukkerforum

Jenter vil ha eldre menn?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Forvirret fr. 18 sep. 2009 01:55

Hei, jeg er da en gutt på 20. Jeg opplever at alle jentene som er på min alder eller eldre omtrent alltid vil ha eldre menn.
Jeg lurer på, er det slik med alle her inne?
Jeg er 20 år gammel som sagt. og har mange venner som er 26 og oppover som jeg føler jeg har mer til felles med enn de på min alder. Jeg synes og har fått høre at jeg er en voksen person for aldern min. Og vil også ha ei jente som er voksen.
Men det virker som en vanskelig jobb iblandt.

takk for svar.

(mann 33 år fra Oslo) fr. 18 sep. 2009 08:43 Privat melding

Fordi gutter over 20 tror ikke på kjærligheten, har ikke den samme livsgleden eller entusiasmen eller snillheten mot jenter som de hadde når de var 19-20. En gir opp mentalt og driter i hvordan en behandler jenter og det reagerer jentene positivt på.

(kvinne 34 år fra Akershus) fr. 18 sep. 2009 08:43 Privat melding

Jeg kan bare snakke for meg selv, men det er sikkert ikke sånn for alle. Det er mye mer enn alder som spiller inn, livssituasjon har også noe med saken å gjøre for min del. Men i utgangspugtet så hadde jeg aldri datet en på 20år, av mange grunner.

Du finner deg sikkert ei du passer sammen med, uansett hvor gammel hun er=)

Skjult ID med pseudonym lashes fr. 18 sep. 2009 08:45

SteinR: det tror jeg ikke på.... Jeg tror absolutt ikke bla du driter i hvordan du behandler jenter.. Og jeg har møtt gutter uten den holdningen også.. Ikke bare det, men jeg reagerer ikke positivt om noen behandler meg sånn

Skjult ID med pseudonym In10se fr. 18 sep. 2009 10:21

Hehe, jeg tror absolutt ikke SteinR driter i hvordan han behandler jenter. Selv om jeg aldri har møtt han personlig så har jeg lest mange av innleggene hans her, også mange av de som han har slettet like etter at han har skrevet dem, og for å være ærlig tror jeg at han er både en skikkelig romantiker og en solid, bra fyr. Han liker bare å provosere litt og er nok dessuten ganske frustrert over at så mange jenter i første halvdel av 20-årene foretrekker playere, ”sjekkeartister” og glatte rundbrennere framfor menn som faktisk ønsker å være gentlemen og være noen som jentene kan stole på og som ikke driver spill. Det skjønner jeg godt. Jeg er noen år eldre enn han, men jeg hadde det akkurat som han jeg var 20-25 selv og så enkelte av kompisene mine den gang og andre menn ute på byen ”nedlegge” den ene jenta etter den andre, bare for å drite i dem neste dag. På den annen side er det nok av jenter som også driver med spill og som har sine egne svin på skogen. Og det er jo ikke alle jenter som er ute etter et forhold heller.

Jeg tror at den ideen om at jenter er noen uskyldige, skjøre skapninger som må beskyttes og vartes opp, som mange gutter nok har når de er yngre (og noen kanskje beholder også senere i livet), og at den beste måten å sjekke opp en jente er å være supersnill mot henne, kjøpe henne ting og gi henne masse komplimenter, nok verken tjener mennene det er snakk om eller kvinnene. De færreste liker vel overdreven smisking, og særlig ikke når man skjønner at den som smisker har en baktanke (ønsker å sjekke deg opp, få sex, etc.). Jeg tror ikke noe på at gutter på 19-20 er noe snillere enn de som er eldre, det er i hvert fall ikke min erfaring, det er i så fall bare det at en del av dem ikke har lært seg noen bedre måte å flørte med og sjekke opp jenter på enn å være snillest mulig med dem. Hvis jenter ønsker menn som er noe eldre enn dem selv, og det er det jo mange som gjør, så skyldes nok det andre ting enn at de eldre gutta ”driter i hvordan de behandler dem”.

Skjult ID med pseudonym suk fr. 18 sep. 2009 12:53

Hei, unge mann !
Jeg vil berolige deg litt og fortelle at det forandrer seg med tiden. Da du blir eldre skal det snu seg, så vent til du bli 30 ..
Da får du alle de jentene som ikke interesserer seg for deg i dag:)))) Det fortsetter til du bli 40 men i 50 år alderen snur alt seg igjen. Modne kvinner ser etter litt yngre menn. Mannlige 50 åringene ser etter yngre kvinner og da er det umulig igjen å finne en partner på sin egen alder.
:))))

Skjult ID med pseudonym suk fr. 18 sep. 2009 12:58

Jeg er helt sikkert at SteinR behandler jenter pent og tror på kjærlighet.

Skjult ID med pseudonym kresen fr. 18 sep. 2009 13:05

Det tror jeg også. SteinR er en skikkelig godgutt. Synd han ikke er litt eldre..:)

(mann 33 år fra Oslo) fr. 18 sep. 2009 14:56 Privat melding

Var ikke meg selv jeg snakket om, men det er veldig typisk at gutter er så gira på å være godgutten når de er yngre også blir de ydmyket og til slutt gir de ganske så faen.

Skjult ID med pseudonym Gringo fr. 18 sep. 2009 15:46

@SteinR

Høres mer ut for at det er deg selv du snakker om.
Ellers bør jo det være at både jenter og gutter "gir faen" i alt (begge sider blir "ydmyket" på en eller annen måte, før eller senere i livet).

Skjult ID med pseudonym eliseb fr. 18 sep. 2009 16:33

Kan bare svare for meg selv. Jeg er 21 år, og jeg kunne aldri i livet tenkt meg et forhold med en gutt 20-25. Dette fordi gutter i den alderen ikke helt ennå har utviklet de egenskapene jeg er tiltrukket av og liker. Dessuten klarer jeg ikke ta gutter i det aldersintervallet seriøst. Og selvsagt av erfaring så har jeg skjønt at jeg og de aller, aller fleste gutter i den alderen har problemer med å kommunisere når det kommer til stykket. Jeg kan smalltalke med dem, men å ha noe forhold med en gutt på 20-25 er helt uaktuelt.... Men det er ikke representativt for alle jenter, akkurat. Alle venninnene mine på min alder er sammen med gutter på under 25 år, så det er håp :)

Skjult ID med pseudonym mandu76 fr. 18 sep. 2009 17:13

De jeg kjenner som har giftet seg har giftet seg med menn som behadler damer bra. Så tror ikke det forsvinner etter fylte 20.
Jeg pleide alltid å ha kjærster som var 8-10 år +. For meg handlet det dels om at de ble menn, utseendemessig. Tror ingen slutter å være gutter/ jenter selv om vi passerer 30. Men forhåpentligvis har vi blitt menn / kvinner i tillegg.

Skjult ID med pseudonym Hepp fr. 18 sep. 2009 17:30

Slapp av... han sletter snart innleggene uansett så da blir det straks mer plass.

Skjult ID med pseudonym Forvirret lø. 19 sep. 2009 03:54

@yourx
Jeg føler jeg er en ganske voksen person. Liker gode samtaler for å bli kjent med folk, drikker aldri omtrent. Er ikke en gutt som vil pule alt som står og går. Jeg vil ha ett langvarig forhold med noen som vet åssen det er. Ei jente som takler problemer igjennom samtale, ikke dritt slenging osv. så føler jeg er ett unntak der. Ser alle rundt meg ha forhold rundt seg som virker veldig barnslig for meg.

@SteinR
Jeg skjønner akkurat hva du mener og mener mye av det selv. men vet at det finnes unntak, er de jeg leter etter.

Takk til alle som har svart.

(mann 29 år fra Oslo) ma. 21 sep. 2009 09:08 Privat melding

Jeg føler med trådstarter. Ble overasket da jeg så denne tråden, var som å se et speilbilde av meg selv : ) Veldig gøy å se noen som befinner seg akkuratt i samma situasjon som jeg er i.