Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor skryter menn av hvor mye de har?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Jente 52 fr. 18 sep. 2009 11:13

Hei!
Hvorfor må mange menn skryte av hvor mye penger de har, hus, båt og bil. Beklager! Det er ikke dette som impornerer meg. Kan dere ikke heller fortelle hva slags syn dere har etc, barn i tidligere forhold, interesser og jobb etc. .........
Har litt vanskelig med å tro at alle guttene/mennene opptrer sån.
Nei! Vær deg selv. Det er mitt råd.......Ha en fortsatt god fredag.....Ikveld er det kulturaften i hele Oslo..............:o)

(kvinne 34 år fra Akershus) fr. 18 sep. 2009 11:16 Privat melding

Ser heller ikke poenget med p skryte av hvor mye man evt tjener eller eier... Ikke det som betyr noe.. Men aldri noen som har skrytt til det om meg uansett.

Men vær deg selv-mange er jo bare sånn att de skryter, er seg selv da også;) men sier jo litt om hvordan man er...

Fortsatt god fredag ja;P

Skjult ID med pseudonym jantore78 fr. 18 sep. 2009 11:33

skryte, hmm trokke jeg noen sinne har gjort det i mitt liv :P

vell ikke av jeg har mye penger i allefall. men vi skrøner overfor kompiser osv, men hva er vitsen med å se ut som en hoven blære av å skryte så mye ?

Skjult ID med pseudonym sarmata fr. 18 sep. 2009 12:04

Jeg har scooter!

Skjult ID med pseudonym pgmp fr. 18 sep. 2009 12:04

Er det så godt sjekketriks å skryte av tidligere forhold og jobb da?

Skjult ID med pseudonym pgmp fr. 18 sep. 2009 12:07

Scooter er det perfekte transportmiddelet for Oslo. Bare så dumt at man noen ganger må velge mellom motorvei eller gangvei for å komme fram. I Sverige får scootere lov å kjøre på sykkelveier. Sånn skulle det vært her også.

Skjult ID med pseudonym Lionking fr. 18 sep. 2009 13:18

Jeg tror dessverre mange skryter av dette da man har erfaring med at slike materielle ting er svært viktig for de mest "attraktive" damene... ihvertfall her i Oslo hvor statusjaget er stort. Hvis man skal få innpass hos ei attraktiv dame fra Oslo Vest må de ovennevnte tingene være på plass.

Skjult ID med pseudonym sarmata fr. 18 sep. 2009 13:54

Hvis man har bestemt seg for at ei attraktiv dame fra Oslo Vest er absolutt det man MÅ ha, så er vel bil, båt og velstand en fordel. Men for oss andre (vet ikke hvor mange det er, men håper i hvert fall på noen) som ser forbi det materielle, er jo forhåpningene å finne noen som er på samme bølgelengde. En potensiell interessant profil der vedkommende mener vesentlige materielle goder er et must... blar jeg pent forbi:)

@pgmp, scooter på gangvei? nja, hadde heller vært kjekkere hvis man lovlig kunne fjerne plomberingen:)

Skjult ID med pseudonym Gringo fr. 18 sep. 2009 15:47

Hvorfor må hunkjønn over 50 kalle seg jente ;)?

Skjult ID med pseudonym Atreju73 fr. 18 sep. 2009 15:57

haha!

Dette tror jeg kort og godt ikke på. Når menn skryter av økonomisk suksess så er det fordi det funker. Fint tøy er bedre enn slitt tøy. Fin bil er bedre enn shabby bil. Fin leilighet er bedre enn råtten leilighet.

Jeg kan strekke meg til å gå med på at dette virker sterkest i negativ retning, dvs. mangel på matrielle goder er et stort minus, mens store mengder av det ikke er et like stort pluss.

Både min egen erfaring og for mine nærmeste kamerater gjelder det samme: Jo flinkere du er til å framstå som karriæremessig vellykket og økonomisk bærekraftig, jo lettere er det å sjekke damer. Det trenger ikke en gang være sant, så lenge man klarer å gi inntrykk av at det er det.

Skjult ID med pseudonym kresen fr. 18 sep. 2009 16:35

Man er hverken jente eller gutt etter fylte 30. Da er man kvinne og mann så enkelt er det. At man føler seg yngre og at man har beholdt barnet i seg det er bare sunt. Ellers er jeg enig at skryt er en uting. Det er ikke lommeboka jeg vil ha ved siden av meg om natten, men en varm kropp.

(mann 48 år fra Oslo) fr. 18 sep. 2009 16:36 Privat melding

atreju: Hmm, sier du det ja. Ikke rart det ikke blir noe på meg. Jeg går alltid i slitte klær, snart arbeidsledig, bor i en sjuskete leilighet og kjører rundt i en gammel bil. Mener du jeg bør lyve på meg hus i Holmenkollen, Porsche i garasjen og direktør-tittel? Tror du jeg får mer draget da?

Skjult ID med pseudonym zoid77 fr. 18 sep. 2009 16:40

@pgmp
Med de smale sykkelveiene man har i Oslo er jeg jaggu glad for at scootere og mopeder ikke har tilgang til dem! Er allerede nok med busslommer midt på sykkelstien og ymse bilister som innbiller seg at sykkelstien er en ekstra rad med parkeringsplasser bare man setter på varsellysene...

Skjult ID med pseudonym eliseb fr. 18 sep. 2009 16:43

Enig med Atreju, i alt unntatt det å gi inntrykk av at man har cash. Det funker sikkert for noen i en kort periode, men du kan vel ikke mene at man kan basere forholdet på en (svært gjennomskuelig) løgn.

(mann 33 år fra Buskerud) fr. 18 sep. 2009 16:44 Privat melding

Fordi den som har flest leker når en dør har vunnet..

(mann 48 år fra Oslo) fr. 18 sep. 2009 16:48 Privat melding

@lewis: He he, godt poeng, men du har jo ikke glede av alle disse lekene når du ligger der i trepenalet ditt...

Skjult ID med pseudonym kresen fr. 18 sep. 2009 16:56

Det er mulig noen damer av den mer enkle sorten faller for en fyr kun pga økonomiske fordeler, men dit vil aldri jeg synke. Er såpass selvstendig og klarer meg godt selv. Har en kompis som er millionær og han og jeg datet en liten periode før vi ble kompiser, men det oppsto kun kompis følelser fra min side. Likte han godt som person, men lommeboken fikk meg ikke til å få følelser for fyren. Han var vant til å få de damene han ville ha nettopp pga det og typen er kjekk, men følelser kan man ikke tvinge frem. For min del betyr ekte kjærlighet mye mer, og det samme ønsker jeg at kompisen min skal oppleve. Ikke at han finner en slik golddigger for i neste sekund når han kanskje mister alt han har så går hun også pga det. Hvis man virkelig elsker noen og vil tilbringe resten av livet med den person så kan man ikke forvente at det er dans på roser hele livet. Det vil gå opp og ned. Materielle ting kan erstattes, men det kan ikke ekte kjærlighet mener jeg.

Skjult ID med pseudonym eliseb fr. 18 sep. 2009 17:01

Du har et poeng, kresen, men det er jo ikke snakk om at lommeboken er den ENESTE grunnen til at man er sammen, men at den bare gjør ting mer attraktivt og friere når man har alt det andre på plass. Sånn er det for meg, i alle fall.

(mann 33 år fra Buskerud) fr. 18 sep. 2009 17:12 Privat melding

@ billkid

nei, men antagligvis så har det vært en morsom vei til tredressen. =)

Skjult ID med pseudonym kresen fr. 18 sep. 2009 17:21

@eliseb

Selvfølgelig kan det å stadig ha dårlig råd slite på forholdet, men poenget mitt var hvis man kun går etter de økonomiske fordelene og det vet vi at enkelte mennesker av begge kjønn gjør så blir det på feil grunnlag synes jeg. Jeg visste ikke at min kompis var millionær da jeg ble kjent med han, og han er ikke av den typen som skryter av det. Hadde han vært det så hadde jeg nok ikke truffet han. Han er en flott fyr uavhengig av hans materielle velstand.

Skjult ID med pseudonym Atreju73 fr. 18 sep. 2009 17:48

TS spørsmål er: Hvorfor skryter menn av å ha penger for å gjøre inntrykk på kvinner?

Mitt svar i korttekst er: Fordi det hjelper. Det er ikke nødvendigvis nok, men det hjelper.

Hvis jeg som mann spurte "Hvorfor liker kvinner å vise at de har fine pupper via bildene sine?", så er svaret det samme: Fordi det hjelper. Fine pupper er ikke nok til å gjøre at jeg faller for en kvinne, men det er en utmerket måte å trekke oppmerksomheten min på. Selv om det ikke er særlig oppfinnsomt eller smakfullt, så er det effektivt.

Skjult ID med pseudonym gummiball fr. 18 sep. 2009 20:06

Jeg er mann i midten av 30-årene. Da jeg opprettet profi her skrev jeg også mitt yrke som er forretningsadvokat. Jeg fikk da meldinger fra ca 20 - 30 forskjellige jenter hver dag. Etter noen dager tok jeg bort denne beskrivelsen men lot alt annet være som før. Resultatet var en markant dropp i meldinger.

Nå er det nok slik at nye brukere generelt får flere meldinger enn de som har vært her en stud, men selv når man tar hensyn til dette er jeg ganske så sikker på at penger eller et yrke med god avkastning hjelper svært mye.

Skjult ID med pseudonym hingsten fr. 18 sep. 2009 21:02

Du var vel indre vakker der du stod lettere forfjamset og litt ubekvem med totten på date da.
Ikke er hingsty over 180 men er erlig på sin høyde over 170 et sted.

Nå er jo høyde viktig for mange elegante sjeler, som selv kanskje er en tanke vide, i vidt begrep eller andre små-defekter som dukker opp før eller siden..klart hingsty dumper også om defekter dukker opp som lik i skap av en kjempekresen frøken..
det står da ikke i stil....

forresten. noen kvinner bryr seg ikke om de er 185 og hingsty noen cm under. der de nyter å bli forført av den noe lavere selvsikre sjelen.. litt kan enkelte gå glipp av iblant.. men det velger man jo selv..
skål forresten alle håpefulle særegne individer..
alle er jo unike og litt spesielle hver på sin måte.
hingsty strigler salen, håper alle får en finfin aften og.. nyter..
sitt planlagte lille trav utover kvelden..

Skjult ID med pseudonym hingsten fr. 18 sep. 2009 21:13

Beklageligvis er det enkelte kvinnelige bekjennere som trekkker sin uttalelse iblant.. det forsvant nettop 2-3 stykk fra ei kvinne som hadde støtt på en mann som ljøg over høyde noe debatten gikk ut på..
hingsty har ikke tenkt å levere inn tittelen på en god stund ennå..

Skjult ID med pseudonym hingsten fr. 18 sep. 2009 21:25

Hingsty bøyer seg sporenrex og nyter den meget mere oppegående sjelen som forstår hva
bl a enkelte ting handler om... et diskre hvasomhelst serveres sporenrex..

Skjult ID med pseudonym frøkna fr. 18 sep. 2009 21:27

Gummiball:

Jeg tenker at det var smart av deg å å ta bort den beskrivelsen, men kanskje ikke av samme grunn som du tenker på. Jeg tror nok at vi kvinner kan bli ekstra positivt innstilt ovenfor en som viser til å være vellykket i yrkeslivet, og av en eller annen grunn viser en forretningsadvokattittel også til det. Jeg er ellers ikke helt sikker på hvor mange kvinner/jenter som egentlig blir tiltrukket av mannens penger og gode avkastning sånn generelt?

Jeg har ellers aldri opplevd at en mann har skrytt over penger eller materielle ting til meg, men har en følelse av at det ville ført til en avtenning fra min side.

(mann 33 år fra Oslo) fr. 18 sep. 2009 21:36 Privat melding

gummiball morsomt at du nevner det, en venn av meg som har sittet i fengsel skrev det i profilen og fikk veldig mange meldinger fra jenter som ville bokstaveligtalt rive av han klærene, pene hyggelige oppegående jenter med utdanning og normale interesser. Jeg så noen av meldingene og det var ekstremt! nå ser han itillegg ikke akkurat snill ut men han er en bra kar selv etter en mørk fortid. Når vi er ute på f.eks steder som det er mye studenter på og han nevner litt om det så sitter jentene som klister på han. Nå har han fjernet det fra profilen sin og får ikke meldinger lenger hehe. Er det ikke rart hvordan noen ting bare har en effekt på det motsatte kjønn, enten negativt eller positivt.

Skjult ID med pseudonym hingsten fr. 18 sep. 2009 21:37

da var du en "skjult herr"e og forstår isåfall at hingsty aldri retter slikt mot sånne..

Skjult ID med pseudonym Xradon lø. 19 sep. 2009 09:36

Penger er ikke noe å skryte av. Hvorfor folk bruker dette som et målemiddel for å fremheve seg selv ovenfor andre er helt latterlig.

Å imponere andre med å tro at man er så mye større og mye mere verdt enn andre med materielle ting. Er som å skylle seg selv ned i DASS.

Tenk litt på det!

(mann 31 år fra Oslo) sø. 20 sep. 2009 09:44 Privat melding

Det er jo et godt poeng i det mange skriver om at hvis man blærer seg med det man har, spesielt til kvinner på oslos beste vestkant, så har man økt sjansene sine betraktelig. Nå skal ikke jeg dra alle under en kam, men det er nå en gang sant ovenfor veldig mange sjeler.

Selv bor jeg på oslos vestkant, men ikke for noe annet enn at jeg opprinnelig er fra landet, og her er det stille i motsetning til å plassere seg på torshov eller grünerløkka for den del.

Tilbake til poenget, så mener jeg det at hvis du må skryte til en jente for å få henne, gjør man det da for sex, eller for å få sjarmert henne i senk til å bli sammen med deg? Hvis det er sistnevnte, tenk dere om en gang til; er det så veldig morsomt å ha en dame i hus som er der fordi at du har mye penger og hun er glad i Louis Vuitton? Det blir vel dyrt i lengden.

Det er vel mere viktig, i allefall for meg, å bli kjent med et menneske føle litt på hvordan man kommuniserer sammen, finne ut hvordan man er sammen med hverandre på et mentalt og fysisk nivå? Da vil du vel egentlig oppnå ekte kjærlighet som varer selv om finanskrisen slår inn og man kanskje mister noe av den rikdommen man måtte ha.

Selvsagt er det jo også viktig at man har en stabil økonomisk situasjon, men det mener jeg er viktig for begge partene i et forhold, ikke bare den ene, da tåler man jo en trøkk økonomisk om den ene skulle slite også.

Så gutter, her kommer min avslutningsprosedyre; Tenk dere om før dere skryter av det dere har, vil dere ha sex eller vil dere ha en livspartner?

Måtte bare få uttrykt meg littegranne ;-)

(mann 31 år fra Oslo) sø. 20 sep. 2009 11:00 Privat melding

@yourX..

Takk for det ;-) Er helt enig i det du sier, det har jo ingen hensikt i å gå etter penger eller golddiggers for den grunn, kjærligheten ligger jo et annet sted enn i personen du treffer:-)

he he, dere hadde ikke så spennende samtale da, skjønner jeg - eller kanskje han hadde? :o

Enda godt at dere ikke møttes kanskje? :-)