Alle innlegg Sukkerforum

Hva skal jeg gjøre?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym ?? lø. 19 sep. 2009 22:10

Møtte drømme dama på trikken(ja trikken!) her i vinter/våres
Hun er i et serriøst forhold fra før (noe jeg fikk vite tidlig)
Men vi fortsatte å møtes og det ene førte til det andre (ble aldri noe sex)men rent bortsett fra det.
Jeg ble vilt forelsket i henne (tror faktisk jeg elsker henne :p) og hun i meg (ga hun ihvertfall utrykk for).
Ting ble vanskelig, typen fant ut om oss. Vi fortsatte å møtes i skjul, men forholdet gikk mere over til 'bare venner' desverre (syns jeg)
Etter som tiden gikk orket jeg ikke mere (ble alt for vanskelig for meg å 'bare være venner' med en person jeg hadde så sterke følelser for, tenkte på henne natt og dag) så jeg gjorde det "slutt" . Vi sender fortsatt litt meldinger men ikke noe mere enn det.
Hun sier hun fortsatt har følser for meg osv...

Trodde ting skulle bli lettere nå etterhvert men det har det ikke..
Hun er fortsatt i tankene mine hele tida

Hva ville dere ha gjort? Kutta all kontakt? Blitt i "vennefella"?

Skal også nevnes at jeg ikke er sur på henne, veldig skuffa, men ikke sur
Synes hun er litt feig som ikke klarer å ta en sikkelig avgjørelse, men forstår henne også veldig godt ettersom situasjonen hun er i.

Skjult ID med pseudonym pusen lø. 19 sep. 2009 22:15

Det er så mange som elsker noen her inne! Håper jeg ikke blander meg med dem... Liker single menn som er ferdig med tidligere forhold.

Skjult ID med pseudonym Ompa lø. 19 sep. 2009 22:17

Still deg selv spørsmålet hva du hadde synes om noen innledet et hemmelig forhold til damen du hadde et seriøst forhold til og var glad i. Alt er jo greit nå virker det som bare man er følelsesmessig tiltrukket... :-(.

Skjult ID med pseudonym Z lø. 19 sep. 2009 22:18

Hei trådstarter :-)

FIkk bare litt lyst til å spørre deg, jeg: Hvilken situasjon er hun i slik du ser det? (mener siden du sier at du forstår henne.....)

Skjult ID med pseudonym ?? lø. 19 sep. 2009 22:20

@Ompa
Ser den, men hun ga intrykk av at hun ville ut av et dårlig forhold i starten. ihvertfall slik jeg følte det. Men at de hadde så mye felles bagasje at hun ikke viste hvordan

@pusen
søker ingen ting her inne. er kun medlem pga forumet i 1 månde nå. (skal sies at jeg var her mye før jeg møtte henne)

Skjult ID med pseudonym TomTom;-) lø. 19 sep. 2009 22:21

TS: Jeg ville aldri blitt sammen med ei som allerede er i forhold, for hva vil hindre henne i å bli forelsket i en annen bak din rygg?

Skjult ID med pseudonym ?? lø. 19 sep. 2009 22:22

@z
De har vært forlova lenge, men ikke noe dato på giftemålet
De har nesten utelukkende bare felles venner
De har kjøpt felles leilighet

Skjult ID med pseudonym Ompa lø. 19 sep. 2009 22:25

@ ??
Det er mange som gir uttrykk for det når følelseslivet er litt i uorden. Har selv opplevd at kona til en kamerat prøvde å sjekke meg opp i fortvilelse over ektemannen, men heldigvis hadde jeg vett og forstand... Er fortsatt god venn med begge og de har det bedre enn noen gang.

Skjult ID med pseudonym ?? lø. 19 sep. 2009 22:25

@tomtom
Er en gylden regel det ja, hadde du sagt det for et halvt år siden hadde jeg vært 10000% enig med deg
Men ble hodestups forelska i henne fra første sekund og alt ble snudd opp ned for meg

(mann 43 år fra Oslo) lø. 19 sep. 2009 22:32 Privat melding

Synes du bare skal være glad du har helsa i behold. "Du forstår henne veldig godt." Nei, det gjør du ikke siden du legger deg etter en som er i ett ser(r)iøst forhold. Du er skuffa. Jeg er skuffa over at kjæresten hennes ikke har gitt deg sanseløs juling. Dette må være det mest selvopptatte egosentriske våset jeg noensinne har lest på forumet. Fy fa.....n, gidder ikke være anonym en gang.

Skjult ID med pseudonym frøkna lø. 19 sep. 2009 22:36

Selv ser jeg ingen grunn til å hverken kunne kreve noe fra en person jeg involverer meg i som allerede er i et forhold, eller på noen som helst måte ha lov til å dømme eller kritisere denne personen for de valgene han tar.

Kan skjønne frustrasjonen din TS, men samtidig har jeg aldri forsøkt å flørte med, eller få til noe alvorlig forhold med en som allerede er i et forhold.
Så mitt tips til TS som kommer som en mangel på erfaring i å prøve å elske en som allerede er i et forhold er: glem henne!!

Skjult ID med pseudonym Z lø. 19 sep. 2009 22:39

TS

Du skriver:
De har vært forlova lenge, men ikke noe dato på giftemålet. De har nesten utelukkende bare felles venner. De har kjøpt felles leilighet.

Er ikke dette vel og bra da?
Hva er det du har forståelse for?
Mener du at hun er i en kinkig situasjon?

Eller mener du at hun bare vi ha både pose og sekk?
Eller mener du at hun sliter med å mobilisere guts til å velge?
Eller mener du at hun oppfører seg som om hun elsker to menn?
Spør du meg, virker det som om hun ikke VIRKELIG elsker noen av de to mennene. Men jeg kan jo være ganske kynisk av meg....

Men så til spørsmålet ditt; Hva skal du gjøre?
1. Be henne velge. Klarer hun ikke det, må du velge.
2. Bestem deg for om du ønsker smuler fra de rikes bord, eller om du føler at du fortjener mer.
3. Ikke sett din skjebne i hennes hender, men finn ut hva som ville vært best for deg og ta konsekvensen av dette valget.

Og nei. Jeg er ikke kjølig akkurat nå, jeg er bare litt tydelig. Fordi dette er opp til deg. Lykke til med å bli lykkelig da! :-)

Skjult ID med pseudonym ?? lø. 19 sep. 2009 22:40

Ja fortjener sikkert juling
Skulle gjerne tatt en reall omgang juling og, så kunne jeg følt noe annet enn dette..

Skjult ID med pseudonym Z lø. 19 sep. 2009 22:42

Jeg mente ikke å gi deg juling. Jeg mente bare at det er kun du som kan endre en emosjonelt vond situasjon til noe bedre for deg.

Skjult ID med pseudonym ?? lø. 19 sep. 2009 22:44

@Z
Mener at hun er i en kinkig situasjon

Men ja du har helt sikkert helt rett i det du sier...

Godt å få bekrefta det jeg allerede tenker å gjøre/har gjort

Skjult ID med pseudonym hingsten lø. 19 sep. 2009 22:49

Hingsty møtte på ei berte med tilsvarende greier p åen pub, med fyren,
gått lei av flokene,, helt normalt.. hun har åpent tilbud. .etter at hun bryter. .bar eda..
men hingsty har ikke noe til overs for de som av gammel vane og økonomiske grunner kjører videre på flatt dekk i mer enn 3 mnd. der går grensen. et par sms har jo tikket tur retur.. Så mulig hun dukker opp.
hingsty nyter sitt liv anyway..nå ere det tid for festivas.. svisj....

Skjult ID med pseudonym Z lø. 19 sep. 2009 22:50

Synes du er i en kinkig situasjone jeg TS, ikke henne. Hun har "full pakke med nogot attåt" - hva har du?

Ord på et forum kan være brutale. De kan være både direkte, sårende og vonde å kjenne på. Enten fordi de kan være sanne, eller fordi de er formulert på en måte som ikke "passer" hver enkelt person da vi er ulike. Det er lett å glemme dette her inne.

Så når jeg ønsker deg lykke til med å finne din vei til å bli elsket på den måten du ønsker deg, mener jeg det. Så vet du det :-)

Skjult ID med pseudonym Po lø. 19 sep. 2009 22:51

Jeg ser to alternativer her:

1) Hun liker oppmerksomheten hun får fra deg, det er litt "spenning"
2) Hun er i et dårlig forhold, som du sier (tar forbehold om at det faktisk er dårlig) - men siden hun ikke kjenner deg så godt ennå så er det vanskelig å ta risikoen ved å gi slipp på de faktorene du nevner (felles venner, leilighet, osv)

Hvis 2) er et faktum her, så skjønner jeg henne veldig godt. Det er ikke lett å ta en fornuftig avgjørelse som kan snu opp-ned på hele hennes tilværelse, for noe som hun faktisk ennå ikke vet om er "liv laga". Dere har ikke kommet så langt at dere vet om dere ville fått et eventuelt forhold til å fungere...

Jeg tenker følgende:
Hold kontakten slik den er. Det er vanskelig for henne å "planlegge" eller "se for seg" et alternativ til det livet og den livssituasjonen hun er i nå. Pr i dag kan hun mest sannsynlig risikere å starte et nytt liv som singel.... Så derfor; gi det litt tid. Og hvis hun av andre grunner velger å avvikle sitt nåværende forhold, vil forholdet mellom dere to i såfall kunne gå videre - hvis dere begge den dagen fortsatt er interessert i det.

Skjult ID med pseudonym kresen lø. 19 sep. 2009 22:55

@??

Du må selv finne ut at det, men tro meg at den som blir sittende sårende som oftest igjen er den tredje part nemlig deg. Dessuten du stoler på henne, men tenk om hun ikke har vært helt ærlig da. Vil bare ha noen der på gress i tilfelle det går skeis med forloveden. Hun har tross alt gått bak ryggen på typen sin. Det er ikke en ærlig sak. Du ville fått et tillits problem med henne hvis hun noen gang skulle valgt deg, men da kunne du også risikert den samme behandlingen som typen hennes har opplevd når han oppdaget at hun var utro. Jeg vil kalle det utroskap det hun har gjort.

Jeg ble kontaktet av en fyr som i mange år har vært interessert, men denne gangen var han faktisk i et forhold. Det så jeg først når han la meg til på facebook. Han har hele tiden sendt meg sms og flørtet. Invitert meg til hytta hans i ferien m.m. Han bor langt nord i landet, og han sier at han kunne aldri vært utro med dama i samme by men ikke når jeg bor i Oslo. Jeg har sagt nei hele tiden, men han har ikke gitt seg. Jeg syntes det var dårlig at han flørter med meg bak ryggen hennes. Jeg sendte han aldri sms melding, men jeg gikk litt lei hvordan han holdt på. Fikk satt typen litt på plass ettersom at han fortalte at han hadde vært i noen bryllup i det siste. Da fikk jeg muligheten til å spørre han om han da har fridd til samboeren sin. Det ble helt stille en lang stund. Han har sendt et par sms etter det, men jeg svarer ikke lenger. Han har nok forstått det. Jeg synes synd på dama hans og hun fortjener noe bedre, og hadde jeg kjent henne så hadde jeg sagt i fra. Aner ikke hvem hun er engang. Jeg mistet totalt respekten for han etter dette. Dete r helt uaktuelt for meg å date han hvis han en dag blir singel. Slike typer holder jeg meg langt unna. Tenk litt over TS. Du fortjener en dame som velger deg når hun er singel. Det finnes ingen unnskyldning til utroskap.

Skjult ID med pseudonym wintermute lø. 19 sep. 2009 22:56

Jeg har vært typen som var på andre siden i et slikt "vennskapsforhold", så du får ingen sympati fra meg. Det jeg kan si, er at slike svik sjelden ender godt, for noen av partene. Har hun gjort det mot ham, gjør hun det like lett mot deg. Siden typen fant ut av det, har du allerede sådd tvil i forholdet, som kommer til å være kilden til konflikter i mange år fremover. De færreste forhold overlever slikt.

I vårt tilfelle var det barn involvert, så det var ikke bare å pakke å dra, men til slutt så må man ta steget for å beholde selvrespekten. Du kan bare håpe på at du slipper å oppleve det samme selv. Velger du denne dama øker du sjansene dine betraktlig.