Alle innlegg Sukkerforum

rart.... skjønner ingenting

Vis siste innlegg
Skjult ID sø. 20 sep. 2009 22:13

Var ny her for 2 uker siden. Fikk MANGE beskjeder i inboksen. Det var koselig og jeg jeg svarte alle som tok kontakt., fikk noen svar her og der tilbake. Så ble det helt stille..... muse stille.....Har jeg gjort noe galt? Er det sånn denne nettgreia fungerer? Blir oppgitt av sånt jeg.... Er det noen andre som har erfart det samme?

Skjult ID med pseudonym Mr.X sø. 20 sep. 2009 22:16

Nei, men ønsker gjerne å erfare det motsatte:)

Men alvorlig talt, når jeg ikke vet noe om deg så kan jeg ikke mene noe om dette.

Skjult ID med pseudonym Elikapeka sø. 20 sep. 2009 22:18

Ja, det er helt normalt å få mye oppmerksomhet når man er ny, og så dabber det av etter en stund..så nå er det opp til deg å finne og ta kontakt med de du finner interessante:)

Skjult ID med pseudonym pusen sø. 20 sep. 2009 22:18

ja, ofte hett i begynnelsen så må du jobbe for det selv :)

(mann 45 år fra Vestfold) sø. 20 sep. 2009 22:18 Privat melding

Det går opp og ned for de fleste, så man kan si at det er normalt. Jeg forstår at det ikke er koselig, men det er desverre slik.

Svarprostenten er ca. 10% for gutta, og for jenter ???

Skjult ID med pseudonym kameleonen sø. 20 sep. 2009 22:36

@TS
Om du endrer div i profilen, kan du også oppleve å få flere brev.
Mange har vært her en stund, og søker nye medlemmer :-)

Skjult ID med pseudonym lashes sø. 20 sep. 2009 22:43

Det hjelper om du svarer eller lager tråder med bilde;)

Skjult ID ma. 21 sep. 2009 05:38

Vet ikke om du er mann eller kvinne, men det foregår litt mystiske ting her. Ihvertfall som jeg som mann har lagt merke til.
Har fått mange beskjeder fra damer med litt østeuropeisk klingende pseudonymer. Her har det vært noe muffens, så jeg har sjekket alle andre jeg har sett som kunne være østeuropeere. Felles for dem alle er at det er bilde av en meget vakker dame (som faktisk kan være den samme på alle profilene), og teksten på profilen er identisk, ord for ord. Kan skille littegranne på interesseområde og hvor i landet hun er fra, men det er skummelt likt. Felles for alle profilene er at de vil kommunisere direkte på mail, utenfor sukker... Og i løpet av en uke er de slettet... Her tror jeg det er noen som har gått på en smell eller to, for dette lukter svindel lang vei...

(mann 29 år fra Oslo) ma. 21 sep. 2009 12:34 Privat melding

Hehe, jo jeg har erfart det der. Hvor jeg har startet å snakke, og med en gang jeg sier noe som si syns er no-go blir alt stille, meldinger står som lest men får alldri mer svar.

Skjult ID med pseudonym frøkna ma. 21 sep. 2009 14:11

Det tok nok en del måneder fra profilen min var ny og jeg fikk masse mails, til det begynte å dabbe av i innboksen :-)
Er vel litt avhengig av om man er hunkjønn eller hankjønn og hvor mange du har å matche deg med i forhold til hva du har krysset av på relasjonsprofilen.

Men er nok riktig det at det blir stillere i innboksen etterhvert som man ikke er ny på stedet lenger. Og da gjelder det å sitte godt i treet sitt som en slumrende gribb, og å slå til med en gang en ny fristende profil kommer innenfor synsvidden våres :-D

Skjult ID med pseudonym Mann 40 on. 23 sep. 2009 19:14

Personlig synes jeg det å være på sukker er et lite mareritt. Bare jobb og atter jobb. Folk sier ofte til meg : hvordan kan DU være single, du er jo kjekk, sjarmerende og hyggelig. Allikevel er det nesten umulig å fange jentenes interesse her inne. Er tydeligvis ikke alene om dette

Skjult ID med pseudonym zoid77 on. 23 sep. 2009 19:15

Ingen av østeuropeerne tar kontakt med meg... :-(

Skjult ID med pseudonym fredo08 on. 23 sep. 2009 19:26

Vel, den beste måten å få damer til å slutte å kontakte deg er å foreslå å møtes faktisk. da mener jeg kaffe, trivelig prating, helt streit opplegg egentlig....Virker som kvinnene er lei slikt og ønsker det på en annen måte. Sextreff da eller??

(mann 39 år fra Møre og Romsdal) on. 23 sep. 2009 20:16 Privat melding

Er ny her eg og, men aldri vore hett i min innboks :)