Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan bruker DU hjertene? - spørreundersøkelse

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Johanna sø. 20 sep. 2009 23:11

Setter du hjerter i hytt og pine, eller bare på noen få utvalgte?
Hva skal til for at du gir et rødt hjerte?
Hvordan bruker du de sorte hjertene? For å eliminere dem som ikke passer, eller bare på dem som skriver noe uanstendig til deg?
Og hva gjør du hvis noen setter et hjerte på deg?

(mann 40 år fra Sør-Trøndelag) sø. 20 sep. 2009 23:14 Privat melding

Som huskelapp, hvis ikke er det også en mail i boksen :P

Skjult ID med pseudonym Coldasice sø. 20 sep. 2009 23:15

Setter ikke hjerter på hvem som helst, og gir sjelden røde hjerter... De sorte hjertene setter jeg på de som gjentatte ganger prøver å kontakte meg etter at jeg har gitt dem et høflig avslag, eller dem som kommer med uanstendige forslag.
Hvis noen setter hjerte på meg sjekker jeg ut profilen til vedkommende, og hvis jeg liker det jeg ser sender jeg en melding. :)

Skjult ID med pseudonym rulletrapp sø. 20 sep. 2009 23:20

- gult hjerte gir jeg hvis profilen ser interessant ut og jeg har planer om å sende en melding. med andre ord bruker gult som huske lapp
- rødt hjerte har jeg aldri brukt. Hva er poenget? :)
- svart hjerte setter jeg på alle som ikke er interessante, eller til personer som ikke har normal høflighet nok til å svare på meldinger
(gjør det kun ved forsøk nr 2 på å ta kontakt og man ikke får noe respons.)

(mann 44 år fra Akershus) sø. 20 sep. 2009 23:21 Privat melding

eehhh..... Jeg setter gult hjerte om en er interessant , å rødt hjerte om en er svært intressant :)

Skjult ID med pseudonym pusen sø. 20 sep. 2009 23:26

Bruker ikke røde og bruker ikke sorte! Har vel noen ganger satt et gult, for eget bruk:)

Maracusa. hehe.. logikk!

Skjult ID med pseudonym kresen sø. 20 sep. 2009 23:28

Bruker kun de sorte. Den bruker jeg som eliminasjon for de som ikke er av interesse for meg. De som er ufine får selvfølgelig et sort hjerte uten tvil. Hvis noen setter et gult/rødt hjerte så ignorerer jeg det. Det er fordi det står på profilen at jeg ønsker ikke å få de hjertene da jeg foretrekker de som sender en melding.

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 20 sep. 2009 23:33

Bruker aldri gule eller røde hjerter selv. Sorte hjerte brukes på de jeg har vært i eller tatt kontakt med, men som er uinteressante nå.

Får jeg et rødt eller gult hjerte tar jeg kontakt om vedkommende ligger innenfor det segmentet jeg søker.

Skjult ID med pseudonym Lillah sø. 20 sep. 2009 23:34

Satte noen gule hjerter da jeg var fersk her, men nå gjør jeg det ikke lenger. Jeg bruker de svarte hjertene til å rydde opp i onlinelista mi (alle uinteressante blir fjernet).

Et hjerte som ikke etterfølges av en melding, betyr ingenting. Jeg har opplevd å få gult hjerte, ingen melding, og så fjernes det gule hjertet etter en stund. Liker du meg - så skriv til meg, da! :-)

(kvinne 34 år fra Akershus) sø. 20 sep. 2009 23:47 Privat melding

Jeg bruker aldri røde hjerter, men har satt gule for egen styring... Svarte for å blokke de som er ubehagelige, eller bare fordi vi ikke er noe for hverandre uansett

Skjult ID med pseudonym lewis sø. 20 sep. 2009 23:53

Jeg brukte gule som minnelapper før..

Skjult ID med pseudonym wintermute sø. 20 sep. 2009 23:55

Jeg sender ikke så ofte førstemeldinger. Profilen min passer for spesielt interesserte, så det er bedre at de finner meg. Gule hjerter setter jeg på de som er interessante, som jeg håper besøker profilen min og setter et hjerte tilbake, eller legger igjen en liten hilsen. Røde hjerter bruker jeg sjelden, helst på jenter jeg har sendt meldinger med en stund for å gi dem et lite hint. Hjertene funker bra for meg.

Sorte hjerter bruker jeg kun på de som har satt på meg, slik at jeg har oversikt over hvem det ikke er noe vits å prøve seg på på sukkerfester eller ute på byen :P

Skjult ID med pseudonym pgmp ma. 21 sep. 2009 00:04

Setter gult når jeg ser en profil jeg liker, men som ikke gir meg noen umiddelbar ide om en fengende førstemelding. Håper da at hun gir en eller annen respons som gjør det verdt å tenke litt mer på.

Skjult ID med pseudonym Deedee ma. 21 sep. 2009 00:15

Setter sort hjerte på de som er ufine og de som tar kontakt gjentatte ganger når jeg har sagt at jeg ikke er interessert.
Rødt hjerte er kun for helt spesielle. Har bare satt 1 rødt hjerte etter å ha skrevet litt med vedkommende.

Sjekker sjelden hvem som setter hjerter på meg. Hvis de ikke blir fulgt opp av en melding har de ingen betydning.

Skjult ID med pseudonym vaske ma. 21 sep. 2009 00:29

For tiden har jeg satt ca 300 sorte hjerter og 2 gule.

Jeg setter sort hjerte umiddelbart om jeg har utelukket en person, uavhengig av om det er på grunn av utseende, sted, interesser eller annet. Dette for å unngå å "bruke tid" på dem igjen.

Dessuten har jeg satt sort hjerte på en del folk jeg kjenner fra før, f.eks folk jeg kjenner via jobben eller fra lokalmiljøet.

Jeg har satt noen få gule hjerter, sånn for å signalisere til den andre at jeg liker dem. Disse har jeg også snakket med..

Røde hjerter setter jeg ikke.. det måtte i så fall bli folk jeg var forelsket i, og da hadde jeg forhåpentlig vis ikke vært her lenger..

Jeg ser gjennom jevnlig, og justerer ved behov.