Alle innlegg Sukkerforum

Yum, yum, give me some! :)

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym vita134 on. 14 nov. 14:14

I pur glede over hvor enkelt det kan være, deler jeg herved følgende oppskrift generøst med eder:
Rør sammen et par ss mayo og et par ss lettrømme. Tilsett 1 boks tunfisk, noen dråper sitron, litt cayenne og et lett saltdryss. Nydelig i/på ferskt brød, eller inni en wrap - sammen med litt grøntfor, selvsagt, så ikke samvittigheten slår helt krøll på seg :)
Noen som har andre tips til kjapt munngodt??

(mann 38 år fra Oslo) on. 14 nov. 14:15 Privat melding

McDrive, maten kommer på et minutt eller så...;D

Skjult ID med pseudonym vita134 on. 14 nov. 14:19

Det gjør den sikkert, etter at jeg har kjørt de 4 timene til nærmeste McDrive... Og nå klikket jeg meg inn på profilen din også, i rein forvirring her! :))

(mann 38 år fra Oslo) on. 14 nov. 14:29 Privat melding

huff da, tenke seg til å SE på en profil, sånt vil vi ikke ha noe av! ;D men det var litt off topic;)

(mann 50 år fra Oslo) on. 14 nov. 15:27 Privat melding

Kok opp noe pasta, kok med litt frosne erter siste minuttet. Sil, og rør sammen med tunfisk, kvernet pepper, litt finsnittet løk, noen blader fersk basilikum og olivenolje. Fungerer også bra som kald lunch dagen etter

(kvinne 44 år fra Oslo) on. 14 nov. 16:29 Privat melding

Erter;(


...men sulten ble jeg likevel!

Skjult ID med pseudonym kit001 on. 14 nov. 16:39

Nå erter du meg, manue... Du trenger ikke erter hvis du ikke vil, men grønnsaker skal være sundt

Skjult ID med pseudonym Pippi on. 14 nov. 17:01

Varm sakte opp creme fraiche og en god blåskimmer ost - når sausen er varm en neve med erter.

Kok Pasta og fres noen baconterninger - hva får dere da? Jo en inmarri god spagetti carbonara ;= )

Skjult ID med pseudonym vita134 on. 14 nov. 17:14

Akkurat hva jeg er ute etter, men mer, mer!! :)))

(kvinne 47 år fra Oslo) on. 14 nov. 17:18 Privat melding

Kjøp litt mozzerella (fersk, helst bøffelmelk) skjær opp i skiver sammen med noen saftige bifftomater. Hell over god olivenolje og balsamicoeddik og server med Pata Negra- skinke (evt. parma) og ferskt brød, Det hele pyntes med rikelig av basilikumblader.
Dette har jeg ofte som forrett. Men man blir så forsynt og lykkelig av det at maten etterpå ikke frister. Så hvis du ikke er veldig sulten, er det en god middag. Perfekt som lunsj. Med en lett italiensk rødvin...

Skjult ID med pseudonym vita134 on. 14 nov. 18:11

Lilleulv, så hyggelig å se deg! :))) Kan tenke meg det der sitter godt i livet ja, sikkert en perfekt middag for meg når gutta er hos far! :)) Da er jeg dessuten myyye rausere med vinen og... he he.

Skjult ID med pseudonym søtnøs on. 14 nov. 19:44

1. åpen kjøleskap
2. se hva du har inni/ har lyst på
3. velg noe grønt, noe frukt, noe kjøtt eller fisk.
4. kutt opp, skjær i biter i passe størrelse
5. dys over olivenolie/ balsamico/ grønne krydder/ whatever
= spiser du alltid noe nytt du har aldri smakt før.

Skjult ID med pseudonym vita134 on. 14 nov. 19:54

Joda, søtnøs, og det der har jeg da også gjort noen ganger, bla er en av mine rot-i-hop-retter blitt adoptert av flere, som også har døpt den etter meg. Og helt i min ånd, videreutviklet den litt. :)) Men jeg synes altså det er minst like kjekt å høre hva andre gjør når de får lyst på noe kjapt & godt.
Men jeg feks, av og til tar jeg noen oliven som jeg heller bittelitt olje på og hakker et par fedd hvitløk over. Kjempegodt, mye bedre enn de som er ferdig stappa med hvitløk og koster fire ganger mer enn de vanlige. Nemlig!! :)))

Skjult ID med pseudonym søtnøs on. 14 nov. 20:03

jeg er heldig nok å spise på jobben :) så det er stortsett oppgradert havregrøtt eller denne ovenfor når jeg skal spise hjemme :)