Alle innlegg Sukkerforum

Fylker - absolutt krav? uinteressant med kontakt?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym oppland ti. 22 sep. 2009 23:35

Ganske mange avgrenser fylkene til ett/to eller tre, og mange interessante personer havner da utenfor mitt fylke (selv på østlandet). Er det da uinteressant med kontakt, og avskrive personen tvert? Eller er det slik at en kan merke profilen som "interessant", også er det opp til den andre å ta kontakt om fylkeskravet kan avvikes allikvel?

Skjult ID med pseudonym kit ti. 22 sep. 2009 23:39

Fylke kan være så mangt. Lier er noe annet enn Ål, selv om fylket er det samme

Skjult ID med pseudonym Coldasice ti. 22 sep. 2009 23:40

Hvis profilen er interessant sender jeg en melding uansett, så får det være opp til vedkommende å avgjøre om han er villig til å se litt forbi fylkesgrensene... ;)

Skjult ID ti. 22 sep. 2009 23:42

kan vel ikke stole helt på det med fylker...
Er vel ikke avstanden som er problemet, men tiden det tar å komme seg fra ett sted til ett annet.
Skal man fra ekeberg til sandivka i rushen, så tar jo det nesten lengre tid enn det tar å kjøre fra sandvika til sandefjord :)

Skjult ID med pseudonym Sagi ti. 22 sep. 2009 23:47

Altså, jeg ville heller bare kontaktet personen å sagt hva jeg synes. Svarer hun / han på en positiv måte så er jo ikke det et større problem en det du gjør det til selv.

Er sikker på at føler personen du er svært interessant, så gjøre plutselig ikke avstanden så ekstremt mye.

Skjult ID med pseudonym Gørl ti. 22 sep. 2009 23:54

Kan være greit å tilkjennegi at du VET at du er utenfor fylket (viser at du har tatt notis av det som står i profilen). Det samme gjelder om du går litt utenfor alderskriteriene. Men om det kun står Oslo/akershus hadde jeg droppet det om jeg bodde i Nordland. På Samme måte som jeg hadde droppet det om aldersintervallet gikk oppp til 34 og jeg var 42. :-)