Alle innlegg Sukkerforum

reisetips

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym frøken on. 23 sep. 2009 10:22

Vurderer å ta meg en etterlengtet ferie på nyåret (februar/mars) og stikke ut av landet i to uker. Har ikke reist altfor mye, mest standardstedene for å si det sånn. Jeg ønsker å reise alene, være borte i to uker, ikke en klassisk sydentur alà Tenerife, men det må være sol og strand mulighet i tillegg til opplevelser. Har vurdert Cuba og muligens et afrikansk land. (kanskje ikke Kongo??)
Noen som har tips om reisemål?

Skjult ID med pseudonym SPA-dame on. 23 sep. 2009 11:31

Jeg hadde en kjempefin tur i vinter. Dro med et selskap som arrangerer turer for single. Ble for kjent med mange hyggelige mennesker.
Vi seilte fra øy til øy, snorklet, badet, spiste god mat og danset i solnedgangen :-) Kan varmt anbefales!
Vår tur varte i 12 dager. Akkurat passe. God tur!

Skjult ID med pseudonym frøken on. 23 sep. 2009 12:02

SPA-dame, du skriver ikke hvor?
Tenker på karibia også. Trinidad og Tobaga.. Hmm, nå drømmer jeg meg bort

Skjult ID med pseudonym tralala on. 23 sep. 2009 12:46

Cuba var helt fantastisk, men kanskje litt krevende å dra alene som dame. Får ikke akkurat gå i fred for å si det sånn. Har ikke erfaring med afrikanske land. Hva med Thailand? Det er et vakkert land det er lett å reise i. Møter lett folk og god mat bl.a. :)

Skjult ID med pseudonym frøken on. 23 sep. 2009 12:56

Har vært i Thailand før og ja, det er fantastisk. Kjenner folk der så sånn sett er det greit. Men litt av målet er å oppleve på egen hånd, nye steder og total avslappning. Karibien er det som lokker mest kjenner jeg..
Har utrolig lyst til å oppleve cuba, men det er jo det med å være enslig kjerring på tur da...

Skjult ID med pseudonym tralala on. 23 sep. 2009 13:10

Jeg reiste med en venninne på Cuba, tror jeg hadde følt meg litt utrygg alene, men der er vi jo forskjellige da. Cuba er bare rett og slett veldig annerledes. Det bør så absolutt oppleves. Musikken, atmosfæren, Havana club, de vanvittig flotte bygningene som bare forfaller og raser sammen.. Men man reiser ikke til Cuba for matens skyld, og det er ikke mye å kjøpe.

Blir litt reisesyk selv kjenner jeg.. :)

Skjult ID med pseudonym jantore78 on. 23 sep. 2009 13:20

Kan anbefale Grand Cayman, veldig fint sted. Ellers er det mange andre steder å dra. Men hadde ikke reist til cuba alene. Ellers er bahamas er fint sted å reise til. Kort vei over til miami eller west palm beach hvis du har lyst på en liten dagstur med en hurtigbåt feks.

Ellers kan jeg anbefale australia også. Fint sted det og, spes great barrier reef :)

JT

Skjult ID med pseudonym SPA-dame to. 24 sep. 2009 10:10

Vi fløy til Martinique med Air France, og leide seilbåt som vi seilte sørover i de små Antillene, nesten til Grenada. Jeg reiste med Carpe Diem, men det finnes flere som arrangerer slike turer. Inspiratour er en annen. Syntes det var fint å reise alene, men sammen med andre. Tror kanskje ikke jeg hadde dratt dit helt alene. Kanskje jeg blir med deg? ;-)

Skjult ID med pseudonym billkid to. 24 sep. 2009 10:32

Australia: Jeg kan anbefale østkysten; Frasier Island, Magnetic Island, Great Barrier Reef, seiling i Witsundays, Byron Bay, Sydney, etc. Mange flotte steder, 2 uker er kanskje litt kort tid, men det burde gå.

Skjult ID med pseudonym caribia4me to. 24 sep. 2009 12:31

Ta deg en tur til Cuba!! Du vil aldri angre det. Garantert! Jeg elsker caribia, har også vært i Mexico pg på Jamaica, ya man :) og sparer heller i litt lengre tid for å få en ferie og opplevelser man lever fantastisk lenge på. Vær obs på at det er relativt fattige land dette og ikke gå rundt som "ei dollarkasse". TIPS: Legg igjen gull og glitter hjemme, kjøp deg lokale smykker der så slipper du mye pes. Nyt maten, musikken, cigarene, rumen, karene og den fantastiske kulturen. Håper du liker å danse :) og goood tur!!! :-D

Skjult ID med pseudonym frøken to. 24 sep. 2009 15:00

Jeg tror det blir Tobago =)

Skjult ID med pseudonym amadeusM to. 24 sep. 2009 17:36

Bequia , liten nydelig øy ... eller Grenada.. begge øyene er ikke så dyrt som resten av karibik og veldig laid back stemming , drosjesjaføren fikk 10 US men isteden 2 US i retur fikk vi 2 øl.. ler.. hans måte å få tips og hvem sier vel nei takk til en kalt øl i 35 grader
Costa Rica.. diving de luxe der
Ellers er malaysia meget nice.. Tioman island.. ingen biler der nede og lett å komme til fra Singapore..