Alle innlegg Sukkerforum

Profilbilder - hva kreves egentlig?

Vis siste innlegg
(mann 41 år fra Hordaland) on. 23 sep. 2009 14:35 Privat melding

Nå er jeg litt oppgitt. Jeg har fått avvist alle mine profilbilder av sukker. Jeg forstår at man ikke skal være skjult bak hår eller solbriller, men jeg synes support er vel rigide når de avviser bilder som viser meg tydelig.....
Er det andre som har hatt det samme problemet? Og hva er egentlig et godt profilbilde?

Personlig mister jeg interessen for hele siden hvis det skal være så urolig trangsynt. Det er tross alt begrenset hvor mange bilder man har som man ønsker å legge ut på nett.

Skjult ID on. 23 sep. 2009 15:16

hvorfor ikke bare følge retningslinjene som sukker har satt opp for profilbilder. Blir ikke noe problem da :)
Og hvor mange bilder du velger å legge ut er jo helt opp til deg. Vil du ikke ha noen så la vær, vil du ha ett profil bilde så gjør det og vil du fylle opp albumet så gjør det også. Ingen grunnn til å gjøre dette så vanskelig :)

Skjult ID med pseudonym Ompa on. 23 sep. 2009 16:13

Det er vel ganske mange 1000... her som har klart det før deg DonX, så du får ta en titt på disse og se hva som tolereres. Jeg skulle da tro at det må finnes større utfordringer enn dette - også for deg :-)

Skjult ID med pseudonym pusen on. 23 sep. 2009 16:17

Va vel ikkje nåkka galt med bildan dine vel?

Skjult ID med pseudonym hingsten on. 23 sep. 2009 16:22

Samme her, de vil ha et nært bilde av ansiktet,

Om jeg går på krykker, ser ut som et deformert juletre (som jo blir skjult) eller står fornøyd ved en SUV.
de sensureres umiddelbart.. passer i album er svaret.

Hver 4. dame Dame derimot, kan ha solbriller, retusjeres med kullstift, og justere fasong, stå med ryggen til og vise versa..

blir litt lotto i hingstys øyne også..

Skjult ID med pseudonym seriøs on. 23 sep. 2009 16:24

Dette er kravene til sukker:

Bildet er tiltet 90 grader (Det ”ligger”) eller har en hvit beskjæring.
Bildet viser ikke deg tydelig som person (ansikt og/eller helfigur er greit, albumbilder er friere). Det kan også være for lite.
Profilbilder kan ikke vise flere enn en person.
Det skal ikke være av støtende karakter
Bildet er ikke av deg (typisk kjendiser og lignende)
Bilde er av deg som barn, tegning eller annet

Ville tro det er pga at du kun har side bilder av deg selv. Det er ingen av bildene du ser rett i kamera uten solbriller og som da er mer tydelig at er deg.

Skjult ID on. 23 sep. 2009 16:29

vi tar'n en gang til for sikkerhets skyld:

Dette er kravene til sukker:

Bildet er tiltet 90 grader (Det ”ligger”) eller har en hvit beskjæring.
Bildet viser ikke deg tydelig som person (ansikt og/eller helfigur er greit, albumbilder er friere). Det kan også være for lite.
Profilbilder kan ikke vise flere enn en person.
Det skal ikke være av støtende karakter
Bildet er ikke av deg (typisk kjendiser og lignende)
Bilde er av deg som barn, tegning eller annet

Ville tro det er pga at du kun har side bilder av deg selv. Det er ingen av bildene du ser rett i kamera uten solbriller og som da er mer tydelig at er deg.

Skjult ID med pseudonym yeah on. 23 sep. 2009 16:41

Jeg setter opp det samme profilbildet hver gang jeg er innom. De tar det ikke bort før et døgn. Jeg synes det er utrolig frekt av sukker å være så nøye. Vi betaler jo tross alt for dette. Jeg skjønner jo at det må være visse grenser, men man burde bruke litt skjønn.

Det bildet jeg bruker nå har jeg fått flere tilbakemeldinger på er et bra bilde og da driter jeg i hva sukker mener. ;p

Skjult ID med pseudonym yeah on. 23 sep. 2009 16:43

Det er vel flest menn her inne som betaler!?
Hva med å boikotte sukker? Jeg skal iallefall ikke betale for en ny periode etter denne..............!

Skjult ID med pseudonym Ompa on. 23 sep. 2009 16:44

@yeah
Høres ut som en reklame for "her er han/hun som ikke klarer å tilpasse seg" - ikke nødvendig å lete lenger... he he.

(kvinne 34 år fra Akershus) on. 23 sep. 2009 17:09 Privat melding

Bildene dine var da fine, kanikke skjønne hvorfir ingen av dem godkjennt... Jeg fikk tilogmed godkjent ett pop-art image...

Skjult ID med pseudonym smile on. 23 sep. 2009 17:24

Men, har du husket på at det skal være jpg eller så i fil-adressen?

Hilsen meg.

Skjult ID med pseudonym wintermute on. 23 sep. 2009 18:58

Bildet er i profil, dvs du viser bare halve ansiktet, og på det andre har du på solbriller. Jeg hadde lenge et bilde i profil selv, før det plutselig ble fjernet. Tipper de som går over bildene har ulik terskel på hva de tillater.

Det som overrasker meg litt er at det er enkelte profiler som bryter soleklart med reglene om profilbilde, kan ligge ute i svært lang tid, dvs månedsvis uten at det reageres.

Skjult ID med pseudonym zoid77 on. 23 sep. 2009 19:01

Merkelig at man ikke kan ha profilbilde i profil... :-P

Skjult ID med pseudonym Nissen on. 23 sep. 2009 19:16

Hallo, sukker er som et dårlig discotek. Jentene kommer gratis inn, får gratis drikke og blir ikke kastet ut uansett hvor drita de er. Gutta må betale både for inngang og drikke. De blir nektet inngang på usaklig grunnlag og kastet ut på like dårlig grunnlag. Sukker tjener mer penger på at "ugly" damer har difuse tvilsomme bilder enn at de viser sitt sanne jeg. Pene damer tiltrekker seg menn som blir superbrukere og sukker tjener penger på det. Menn er stort sett så desperate at sukker vet at de kan presse dem til å være ærlig. ENORMT mange damer med bilder som aldri hadde blitt godkjent om de hadde vært menn. Men jeg skygger unna disse kvinnene, blir skeptisk.

Skjult ID med pseudonym s on. 23 sep. 2009 19:47

Det er vel litt utopisk å tro at Sukker skal kunne følge med på ethvert profilbildebytte. Jeg tipper de tar seg av de som oppdages, f.eks. ved sutring / sladring fra andre brukere eller tilfeldige stikkprover, og stort mer enn som så kan en vel kanskje ikke forvente / forlange av de.

For øvrig er jeg mot altfor strenge regler på profilbilde - spesielt siden det faktisk er tillatt å _ikke_ bruke bilde. Da vil det jo strengt tatt være ekvivalent, om ikke enda bedre, med i det minste et halvt ansikt med solbriller :)

Skjult ID med pseudonym Nissen on. 23 sep. 2009 19:48

18 av 100 kvinner på min onlineliste nå er superbrukere. Hvor mange menn er superbrukere på din? Gjennomsnittsalderen min er ca 31. Jeg kan selvsagt vite lite om hvordan profilbildene til menn er, men at et sjekkested enten det er på byen eller på nettet tjener på flotte damer kan jo umulig være noe å diskutere. Menn på sjekkern er det nok av uansett.

Skjult ID med pseudonym Nissen on. 23 sep. 2009 22:06

@yourX. Nei sånn jevnt over er det ikke flere single menn en damer. Men som regel er det menn som sjekker og kvinner som blir sjekka opp. Mulig det ikke gjelder deg, men jevnt over. Dette ser man ute på byen og mange kvinner her inne innrømmer at de ikke er så flinke til å ta kontakt. Dette er ikke noe sutring for min egen del jeg klarer meg ganske bra både her inne og IRL. Grunnen til at jeg er her er at livet er for kort til å kaste bort muligheter. Jeg har bare vært singel noen mnd og har heller ikke noe hastverk

Skjult ID med pseudonym Onsdag on. 23 sep. 2009 22:24

Jeg la merke til for en stund siden, en mann som i en tråd koste seg med å legge ut om hvordan likestillingen var kommet for langt, at i bunn og grunn burde damer forstå at det ligger i deres natur å holde seg hjemme og ta seg av hus og barn. I en annen tråd klaget han på at det alltid var mennene som måtte kontakte damene her inne; hvor ble det av likestillingen....

Dette var bare ett eksempel, men generelt har jeg inntrykk av at folk flest er både enige og uenige med seg selv alt etter situasjonen.

(mann 51 år fra Akershus) on. 23 sep. 2009 22:31 Privat melding

Jeg fikk heller aldri godkjent bildet jeg ønsket å ha, men jeg innser jo at det var av ren medlidenhet fra sukkergutta sin side, for jeg kan vel neppe betegnes som spes pen. Er derfor takknemlig for at sukker pyntet på sidene her ved å fjerne p.bildet mitt jeg.

Takk, sukker. :-)