Alle innlegg Sukkerforum

Hva er poenget???

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Irritert on. 23 sep. 2009 18:21

Mange damer (og sikkert mange menn) legger ut svært mye info om seg selv i tekstform, uten bilde...
Hva er egentlig poenget med det hvis man er på søken etter en partner?
Greit at utseendet ikke er alt, men det er veldig greit å ha et fjes å forholde seg til.
Så er det de som irriterer meg mest... Inget profilbilde på oversikten (som forsåvidt er helt OK), men har et fotoalbum.
Så skal man ta en titt på fotoalbumet, men ingen fjes å se her... Et fjell... en sko... en motorsykkel... en båt... eller en jævla bikkje...
Flere som føler en viss irritasjon over dette??

Skjult ID med pseudonym Borgersen on. 23 sep. 2009 18:24

Jeg er delvis enig, men det er ikke sikkert de er seriøse.

Skjult ID med pseudonym pusen on. 23 sep. 2009 18:29

Noen har en logisk forklaring og bilde som de sender så fort du spør eventuelt. Disse ser jeg på seriøse, men det kan være noen menn som ikke ønsker å vise seg fram pga jobb eller lignede. Jeg vil ikke tro at alle anonyme har skjult agenda.

(mann 45 år fra Oslo) on. 23 sep. 2009 18:31 Privat melding

Det er mange som ønsker å begrense hvem som får se bilder, og derfor ikke legger ut profilbilde.
Også en del som har profilbilde bare når de er inne selv, og tar det vekk når de er avlogget.

Du som er superbruker får jo se uansett.

Det er nå en gang sånn at man skal finne noen man liker, og dersom man misliker en måte den andre er på allerede før noe har begynt er det vel bare å ligge unna?

Skjult ID on. 23 sep. 2009 18:35

mer interessant å vite om de som ikke irriterer seg, og hvorfor de ikke gjør det. Er visst noe de har skjønt..

(mann 41 år fra Sør-Trøndelag) on. 23 sep. 2009 18:44 Privat melding

Har selv variert en del med å legge ut profilbilde eller ikke, men har alltid hatt bilder i fotoalbumet slik at de som tar en kikk på profilen uansett får mulighet til å se bilde. Utseende tiltrekker jo oppmerksomhet, men om alt det andre ikke stemmer, så hjelper det jo lite om man er pen og vakker.....

(mann 48 år fra Akershus) on. 23 sep. 2009 18:53 Privat melding

Enig. Skulle så inderlig ønske jeg slapp å være her !

Skjult ID med pseudonym s on. 23 sep. 2009 19:44

"Flere som føler en viss irritasjon over dette??"

Ikke i det hele tatt, faktisk. FInnes heldigvis andre ting her i verden å irritere seg over enn noe man med _letthet_ kan overse og / eller unngå.

Skjult ID on. 23 sep. 2009 20:49

hehe færing, før du irriterer deg, syns jeg du skal legge ut et bilde som faktisk viser deg, og ikke bare bakhodet ditt :) Jeg syns forøvig det er helt ok at mange velger å ikke legge ut bilde, det fins nok av grunner som ikke dreier seg om useriøsitet eller utroskap.

Skjult ID med pseudonym Tulla on. 23 sep. 2009 20:56

Rimelig sært og ta bort profilbilde når de selv ikke er pålogga, haha... alt folk kan finne på. Forøvrig er jeg er kjempelei av de som ikke har bilde..

(mann 52 år fra Vestfold) on. 23 sep. 2009 21:33 Privat melding

enig synes og at folk bør ha bildet i profilen sin.

Skjult ID med pseudonym Lureri on. 23 sep. 2009 21:54

Det er jo en måte å "lokke" folk inn på profilen din... det at det finnes et symbol for bilder i album. Jeg er helt enig at det er fjernt å bare ha bilder av solnedganger, motorsykler og hunder der... Ja, det er irriterende. Mer irriterende enn de som ikke har noe bilde i det hele tatt. For de kan man velge å la være å besøke...

Skjult ID med pseudonym Ooo on. 23 sep. 2009 21:56

TS, kan skjønne at det er kjekkest med profilbilde. Men å ikke skjønne poenget med å la det være er jo noe helt annet. Jeg for min del har valgt å la være pga jobb. Alle har en jobb, jeg vet, men noen jobber krever kanskje litt mer tilbakeholdenhet enn andre, og jeg legger jo merke til at her inne er en nok tjent med å ha et profilbilde. Jobb før kjærlighet her altså :) Generelt sett pleier jeg få en del oppmerksomhet på utseendet mitt, så den lave responsen her inn er ganske uvant for meg. Kanskje jeg rett og slett bare bør logge av og komme meg ut i verden med utseende mitt.

Skjult ID med pseudonym gummiball on. 23 sep. 2009 22:01

Jeg er faktisk mer overrasket over de som har bilde - gjerne flere bilder - og ingen tekst, enn de som kun har tekst. Å sende ut et signal om at man ikke evner å skrive noen ord om seg selv er .. vel ... spesielt.

Skjult ID med pseudonym Ooo on. 23 sep. 2009 22:07

Sant nok, gummiball. Og i tillegg hadde jeg neppe funnet en mann som bare bryr seg om bilder særlig interessant. Han hadde mest sannsynlig gått svært dårlig overens med meg iallefall.

Skjult ID med pseudonym MrSpiff on. 23 sep. 2009 22:24

Tenk å irritere seg over slike småting.
Føler du de "stjeler dyrbar tid" av livet ditt, når du blar igjennom albumen?

Skjult ID med pseudonym s on. 23 sep. 2009 22:31

@gummiball

De som ikke har tekst / bilder i profilene sine, driter nok en relativt lang beng i hvilke "signaler" de sender ut. Tviler sterkt på at en som har verken tekst eller bilder OG manglende suksess, grubler særlig hardt over en evt. manglende interesse for profilen. I de fleste tilfeller er dette bevisst valgt, og de om det.

@MrSpiff

Folk blir irriterte, furtne og sure av det meste her, må vite.

Skjult ID med pseudonym Lureri on. 23 sep. 2009 22:31

Mr. spiff

Nei, hovedproblemet er ikke at de stjeler dyrebar tid, men at de ser at jeg besøker profilene deres (ofte mange ganger, for de som ikke har bilde husker jeg ikke så lett nicket til). Dette kan lett misoppfattes som at jeg finner profilen interessant. Og de går derfor går inn på min profil tilbake og sender i blant en melding. Og helt ærlig: Jeg ønsker ikke kontakt med de uten bilde av seg selv lenger... De som setter jobb framfor kjærlighet - kall det hva du vil. Uansett gode grunner.. DERFOR irritererer det meg. Er det Ok for deg, Mr. spiff? :-)

Skjult ID med pseudonym zoid77 on. 23 sep. 2009 22:35

@Lureri
Men da er det vel bare å blokkere dem (tidligere sort hjerte)?

Skjult ID med pseudonym s on. 23 sep. 2009 22:37

Eller enda bedre: Lagre et søk som utelukker de profilbildeløse?

Unødvendig å skape irritasjon av et ikkeproblem :)

Skjult ID med pseudonym Lureri on. 23 sep. 2009 22:41

Zoid.

Det er jo ikke noen god løsning, det da... Da er de jo borte fra mine lister... For alt jeg vet kommer et bilde av dem i morgen!
Jeg har en følelse av at mange tar vekk bildet av seg i perioder de er mindre aktive, har noe på gang eller lignende for så å komme tilbake med bilde senere. De nye på Sukker må jo også få litt tid på seg til å vurdere å legge ut bilder.... Så jeg synes ikke at å ha album uten personbilde er god nok grunn til blokkering. (De helt tomme profilene som søker damer mellom 18 og 50 derimot.... ;-)

Skjult ID med pseudonym s on. 23 sep. 2009 22:44

@Lureri

Du har jo hele tiden en oversikt over de du har merket med sort hjerte, så da kan du jo av og til foreta en revisjon i så tilfelle.

Skjult ID med pseudonym Lureri on. 23 sep. 2009 22:44

s -
Slutt å definere hva som er problematisk og ikke, er du grei!
Hvorfor i all verden skal det være et kriterie at bildet av dem skal være selve profilbildet? Mange har ikke bilde av seg der, men likefullt mange gode bilder av seg i albumet.... Så den skjønte jeg virkelig ikke poenget med.

Skjult ID med pseudonym med bilde on. 23 sep. 2009 22:47

Jeg skjønner tankerekken men innser at mange ikke vil eller tørr ha bilde på nett. Noen er redd noen skal kjenne dem igjen, andre har kanskje en jobb som gjør at de ikke helt uten videre bør smøre bilde utover et medium som Sukker. Det er rett og slett mange grunner !! Jeg er enig i at ingen bilde eller bilde uten tekst ikke sender særlig positive signaler, men det er nok ikke så sort hvitt. Andre har nåjja for at folk skal kjenne de igjen på trikken mv og jeg må innrømme at jeg har tenkt tanken når ei ukjent jente ser unormalt nøye på meg i det offentlige rom. Kjenner hun meg igjen fra et sted...? Det er ALLTID en grunn for alt her i verden...

Skjult ID med pseudonym Lureri on. 23 sep. 2009 22:48

s- takk for forslag.

Jeg antar jeg har godt over 1000 med sort hjerte. Så på nytt: Et ikke så veldig godt forslag for meg.Enig at det ikke er verdens største problem, og du må gjerne mene at det ikke er viktig for deg. Men la nå andre få komme med det de har på hjertet. Stemningen blir ikke bedre her av å bli møtt med en ovenfra og ned-holdning om hva som er ikke-problemer. At du ikke kan SE problemet er en helt annen sak.

Skjult ID med pseudonym s on. 23 sep. 2009 22:52

@Lureri

Det er et ikkeproblem fordi det finnes en enkel løsning.

Skjult ID med pseudonym s on. 23 sep. 2009 22:58

Satser på at @Lureri har fått ordnet seg et lagret sök nu.

@your X

Det var jo en relativt enkel og uproblematisk måte å gjøre det på :)

Skjult ID med pseudonym Lureri on. 23 sep. 2009 23:00

s-

Du har åpenbart ikke lest hva jeg har skrevet. Bare oppfattet en person som sutrer for en fillesak. Deg om det, men det er ikke så veldig respektfullt. Rådet om å lagre søk med profilbildet har alt kommet. Og det har jeg da også gjort. Men det løser ikke alt. Jeg går da glipp av de som har bilder av seg selv i albumet, men som ikke har profilbildet. Og dem er det mange av.

Jeg ønsket å støtte den personen som sa at når man ser at det er album, så gir det håp om å finne bilder av personen.

Vel.. Jeg har sagt mitt. Saken er som sagt ikke verdens største. Men det kan da ikke bety at man ikke får lov til å ha en meningsutveksling..

Skjult ID med pseudonym s on. 23 sep. 2009 23:02

Men kjære vene - det er mulig at jeg er på sykkeltur her, men har du ikke TO bildekriterier i søket? Ett for "BIlde" og ett for "Album" ?

Skjult ID med pseudonym Lureri on. 23 sep. 2009 23:07

Kjære vene.... Ja, det kan du godt si! :-)

Skjønner du ikke at problemet er album som er fyllt med alt mulig annet og ikke har et eneste bilde av personen?
Det er fullstendig uninteressant med et album av solnedganger så lenge jeg ikke vet hvordan personen ser ut.

Derfor sier jeg at jeg foretrekker profiler uten bilder og album, så lenge man uansett ikke får se hvordan se ser ut.

Sjelden jeg har måttet gjenta meg selv så mye. PHU.

Skjult ID med pseudonym s on. 23 sep. 2009 23:24

Ok, jeg innrømmer det: Jeg klør meg relativt hardt i hodet over hva du egentlig er ute etter.

Skjult ID med pseudonym Lureri on. 23 sep. 2009 23:26

Kjæreste! :-))

Skjult ID med pseudonym MrSpiff on. 23 sep. 2009 23:53

@Lureri, hva andre mennesker påfører seg selv (som irritasjon) er helt Ok for meg.

Har du vært her inne lenge og ikke truffet noen eller funnet noen du liker?
Prøver bare å skjønne hvorfor slike bagateller gjør noen så irritert, at de starter en tråd om hvor irriterende det er :)

Skjult ID med pseudonym Padler'n to. 24 sep. 2009 00:26

Hmmm... mange meninger her, om et tema som egentlig er en fillesak....
Man kan selvf undres over intensjonene de med "mangelfulle" profiler har, men det blir jo deres sak.
Skjønner at det kan være litt frustrerende å sjekke fotoalbumet til profiler uten bilde, å bli møtt av sko, solnedganger, biler og hva det måtte være, med det er vel bare å drite i det.
Tror vel alle vi brukerne av sukker er her for vår egen del, og ikke for andres... Å da blir det opp til hver enkelt hva de gjør ut av profilen sin...

Skjult ID med pseudonym frøkna to. 24 sep. 2009 15:03

Jeg irriterer meg ikke over profiler som ikke har bilder, og irriterer meg heller ikke over at noen kun har bilder i fotoalbummet som viser seg å kun være landskapsbilder eller bilder av hunden :-)
Jeg synes det er greit. Skulle bare mangle om jeg ikke syntes det var greit, siden jeg selv av og til føler behov for å ha profilen min bildeløs.

Men det jeg kunne tenke meg, var at Sukker kunne gi oss en mulighet til å ha flere valgmuligheter for å vise bilder. I perioder der jeg har ønsket å være bildeløs, kunne jeg likevel tenkt meg å hatt en åpning for å la noen "utvalgte" få tilgang til et fotoalbum. Altså at jeg hadde et fotoalbum, men at det kun var tilgjengelig for de jeg selv ønsket skulle få tilgang til det.
Da ville jeg slippe å gi fra meg mailadressen min for å sende mannen et bilde av meg, og jeg ville slippe å måtte forholde meg til masse søl og surr fra mennesker som oppfører seg pent på Sukker, men som tar fullstendig av med sexrelaterte bilder når de får en privat mailadresse å forholde seg til.

litt utenfor tema, kanskje, men det var den tanken som dukket opp når jeg leste TS sin startkommentar.
:-)

Skjult ID med pseudonym Gørl to. 24 sep. 2009 15:50

Enig med deg, Frøkna! :-)