Alle innlegg Sukkerforum

Sorte hjerter

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Cathrine to. 24 sep. 2009 16:43

Jeg har ikke satt meg så mye inn i dette med hjerter og andre finesser, men jeg har i alle fall fått vite hvordan jeg kan utelukke noen som måtte oppføre seg kvalmende. Så, mitt spørsmål er... når jeg setter sort hjerte på en person, vil vedkommende kunne se at jeg har vært inne på profilen hans/hennes igjen etter jeg har satt det sorte hjerte?

Tusen takk for seriøse svar om noen vet :)

Skjult ID med pseudonym wintermute to. 24 sep. 2009 16:46

Nei, vedkommende vil ikke se deg på sin 'siste besøkende' liste. Hvis han prøver å gå inn på din profil, vil han dog kunne se at du har blokkert ham.

Skjult ID med pseudonym Cathrine to. 24 sep. 2009 16:47

Takk! :)

Skjult ID med pseudonym seriøs to. 24 sep. 2009 16:57

@Cathrine

Det er riktig som wintermute sier her, men han du har satt sort hjerte på vil ikke få deg opp på onlinelisten mer. Dessuten hvis du har huket av på synlighet at profilen vises ikke til profiler med en match lavere enn 70 så vil han heller ikke kunne se profilen din. Han kan finne ut at du har satt sort hjerte ved at han skriver inn nicket ditt og da må han huske det eller trykke alle online, da skal det stå ingen match. Jeg synes de sorte hjertene er glimrende ettersom man kan luke ut profiler som ikke er av interesse...:)

Skjult ID med pseudonym suk to. 24 sep. 2009 17:06

absolutt

Skjult ID med pseudonym Cathrine to. 24 sep. 2009 19:57

Tenkte at akkurat det ville komme, men for å være ærlig her så måtte jeg nemlig vise profilen til ei venninne (for vedkommende var.... har ikke ord), og da gikk jo det ikke lenger ettersom jeg ikke fikk profilen opp lenger :P
Noe mer enn det hadde jeg ikke intensjoner om, ei heller fortsette å "følge opp" personen som egentlig begynte å by meg svært i mot.

Seriøs: takk, skjønte det nå etter jeg forsøkte trykke på profilen jeg hadde blokket :) Hadde det ikke vært en slik funksjon her, ville det vært ille, så ja, det er glimrende! :)

Skjult ID med pseudonym Smily:o) to. 24 sep. 2009 20:01

Det er veldig greit å sette noen svarte hjerter nå før sukkerfesten på de som av en eller annen grunn ikke skulle være aktuelle.
_Da dukker de heller ikke opp på matchkortet ditt_(!!), om de skulle være der, og da får du flere av de du liker på kortet :o)

Skjult ID med pseudonym M to. 24 sep. 2009 21:52

Så lett på den nye sukker siden å se hvem som hadde gitt meg sort hjerter. Utrolig mange faktisk . Å mann kan se dem i online listen...... Så har mine tvil om å gidde og dra på den festen. Må være pinlig å treffe på folk man har gitt, eller ha fått sorte hjerter av. Eller ?

Skjult ID med pseudonym ??? to. 24 sep. 2009 21:55

Hvordan kan man se om man har fått mange sorte hjerter, M?

Skjult ID med pseudonym Cathrine to. 24 sep. 2009 21:58

M, hvordan kan du se det?

Skjult ID med pseudonym M to. 24 sep. 2009 22:06

Hei, man går på .... Match lister -online nå- alle kvinner. da får man opp online brukere alle match % åsså dem som har gitt sorte hjerter

Skjult ID med pseudonym Elikapeka to. 24 sep. 2009 22:09

M, er du sikker på at det ikke er dine hjerter du ser? Altså de du har satt på andre?

Skjult ID med pseudonym M to. 24 sep. 2009 22:13

Ja Elikapeka.............. Jeg ser for eks. en jeg har sett her før... å ser hun har match under 70 , å klikker på nevnte profil. Å da ser jeg lett at hunn har merket meg som ikke interesang......... Du har faktiskt ikke gitt meg sort hjerte :)

Skjult ID med pseudonym Elikapeka to. 24 sep. 2009 22:16

Aha..men da er det ikke noe du ser før du klikker på profilen?
..hehe...da har du nok bare vært heldig:P

Skjult ID med pseudonym mannigata to. 24 sep. 2009 22:20

Hvis noen har satt svart hjerte på meg regner jeg med at de gjorde det fordi de selv mente at vi ikke ville passet sammen.
Helt greit for meg, man kan jo ikke være likt av alle hele tiden heller ;-D

Skjult ID med pseudonym Sjokolade to. 24 sep. 2009 22:25

M, hvorfor skulle det være pinlig å møte noen man har gitt/fått sort hjerte til/av?
Da kan man jo aldri gå på Sukkerfest da.. vil jo alltid være noen slike

Å gi sort hjerte er en ærlig sak, man kan ikke like alle her inne.. ville blitt riiiiiiiiimelig travelt hehe
Dessuten er det veldig vanlig å bruke sort hjerte for å gjøre matchlistene sine mer oversiktlig, så det er ikke dermed sagt at det er noe man bør ta særlig tungt (eller pinlig), her elimineres det over en lav sko!

Skjult ID med pseudonym M to. 24 sep. 2009 22:25

Jeg tror jeg ser forskjell på ingen match å........... at det står profilen har merket deg som ikke interesang. Har vært på sukker en stund å blir fristet til å gå inn på profiler som tidligere har vært topp match.. å nå er under 70%..........

Så ":)) " kansje du ikke har fått så mange sorte hjerter da vet du..............

Skjult ID med pseudonym M to. 24 sep. 2009 22:28

Sant det sjokolade... men har fått å gitt veldig mange.............

Skjult ID med pseudonym Sjokolade to. 24 sep. 2009 22:29

Det har de aller aller fleste her også :o)

Skjult ID to. 24 sep. 2009 22:38

jeg har nå ihvertfall gått inn og fjernet sort hjerte igjen fra mange av de jeg har satt det på tidligere. Litt kjedelig dersom det skulle vise seg på festen i helgen at den jeg trodde ikke var noe for meg, var det allikevel IRL.

Skjult ID med pseudonym wintermute fr. 25 sep. 2009 00:34

I forkant av min første sukkerfest, så tenkte jeg likedan. Sett sort hjerte på alle de som ikke er interessante, så er det større sjanse for å få noen interessante på matchkortet. Så tenkte jeg meg om litt. Jeg liker å sosialisere og prate med alle, også de som ikke nødvendigvis er noe kjærestemateriale. Hvis disse søker opp navnet mitt så ser de at jeg har blokkert dem. Nå er man ikke nødvendigvis ute etter venner her, men en profil og et bilde sier veldig lite om hvordan er person egentlig er, og de er kanskje veldig interessante i virkeligheten.

Så nå setter jeg bare sort hjerte på de som setter på meg, så jeg vet hvem som ikke har interesse av å bli kjent med meg.

Skjult ID med pseudonym Aramis lø. 26 sep. 2009 14:36

Sort hjerte er fint å sette på dem som oppfører seg dårlig og som man ikke vil ha kontakt med.

Å blokkere ved å sette disse sorte hjertene på dem som du ønsker å "sortere ut" som uinteressante, ikke pene nok eller utenfor din interessesfære synes jeg er dels ubetenksomt og til dels uttrykk for egoisme og blaserthet der man soler seg i all oppmerksomheten. Det er ikke noe hyggelig for vedkommende å oppdage at man har blitt "utstemt" eller "sortert bort" av personer på en nettside man aldri før har kontaktet.

Skjult ID med pseudonym El9 lø. 26 sep. 2009 15:32

@Aramis
Der er jeg uenig med degt: i det å tolke sorte hjerter som utstemthet eller bortsortering. Har du tenkt over muligheten av at sorte hjerter kan være pga avstand? Like greit å ikke ha en fantastisk interessant profil på online-lista si når man vet at avstand gjør forholdet umulig.
Hvorfor i det hele tatt ta seg nær av sorte hjerter? Det finnes så uendelig mange ulike grunner til hvorfor mennesker gjør som de gjør...

Skjult ID med pseudonym Marihøne sø. 27 sep. 2009 11:20

@Aramis
Jeg er heller ikke enig med deg. Jeg har satt en del svarte hjerter, men det er ikke vondt ment mot de personene. De fleste er her fordi de ønsker en kjæreste og for min del er det en måte å sortere på slik at jeg ikke trenger å gå inn på de samme profilene to ganger (og som jeg av en eller annen grunn vet at ikke er noe kjæresteemne for meg). Tenker også at det er en fordel for den andre personen som da slipper å gå inn på profilen til en som uansett ikke er interessert.

Man kan ikke ta seg nær av sorte hjerter her.

Skjult ID med pseudonym X'en sø. 27 sep. 2009 12:46

Ingen burde ta sorte hjerter personlig.

Litt på siden:
Oppdaget nettopp at selv om men har satt et sort hjerte får man likevell opp profilen med opprinnelig matchtall på sidebanneret.... Skal det være slik?

Skjult ID med pseudonym seriøs ma. 28 sep. 2009 01:50

Hvis man tar seg nær av å få et sort hjerte eller flere av totalt fremmede mennesker så burde man kanskje ikke være her inne, da tenker jeg at personen er sårbar. Det kan være mange årsaker til at folk setter sorte hjerter på noen. Jeg la merke til ved en tilfeldighet at jeg hadde fått noen selv. Det synes jeg er en ærlig sak ettersom vi er vel her for å finne oss en bra match på alle plan. Jeg er veldig selektiv selv ettersom jeg vet så godt hva jeg søker etter og selvfølgelig har også de menn som da har satt sort hjerte på meg den samme retten som meg.
Det kan nok heller være kjipt å få et sort hjerte av noen man faktisk likte godt, og som man har datet og blitt kjent med IRL eller mailet en lang stund. Heldigvis ikke hendt meg enda, men det kan skje og da må jeg bare respektere det. Har jo noen nettvenner som jeg kun snakker med her inne ( bare noen få ) og de får ikke sort hjerte av meg. Det er mer vennskapelig, men de jeg evnt. har truffet en eller annen gang IRL og man fant ut at man var ingen god match de får sort hjerte. Hadde jeg hatt en vennskapelig tone med de så hadde de nok ikke fått sort hjerte, men det holder ikke med enveiskommunikasjon hvis man skal beholde et " bekjentskap "
Det har nok skjedd i mitt tilfelle at jeg har tråkket på noen føtter som jeg har såret stoltheten til. Da blir det slitsomt i lengden å ha de ofte på profilen min kun for at de er inne å kikker. Hvis jeg da sender de en melding pga de kikker så ofte så tar det lang tid før de gidder å svare. Det å spille kostbar i ettertid etter at de har blitt dumpet blir for meg helt feil. Man kan ta feil av mennesker og hadde jeg fått et annet inntrykk så hadde jeg kanskje ville møte de igjen hvis de ville selvfølgelig, men hvis de begynner med kostbarhets spillet så er det ihvertfall over og ut. Hadde forstått de hvis de satt sort hjerte på meg. Jeg tok et valg og det må jeg stå for, og den er helt fair. Det med at de da kun kikker blir litt stalker aktig og da er det så flott at man har muligheten til å blokkere de/sort hjerte.

Skjult ID med pseudonym Cathrine on. 28 okt. 2009 20:50

Jeg lurer på enda et spørsmål angående sorte hjerter, jeg :)

Når jeg setter sort hjerte på en person, vil den personen kunne se eventuelle innlegg jeg poster her på diskusjonsforumet?

Skjult ID med pseudonym zoid77 on. 28 okt. 2009 21:23

Ja, det vil h*n.

Skjult ID med pseudonym ln to. 29 okt. 2009 19:45

En annen god grunn til å sette sorte hjerter (synes i alle fall jeg) er alle de som ikke har profilbilde, men bilde i album slik at man må klikke seg inn for å huske hvem de er. Når man har klikket seg inn kanskje en, to og tre ganger for å tenke og ja det var h*n det - og det er en person man ikke føler seg tiltrukket av - er det greit å kunne sette et sort hjerte for å slippe denne rundddansen gang på gang.

Noen vil kanskje si at det er overflatisk og at man da bare bryr seg om utseende, men det er nå en gang et faktum at det visuelle er en en stor andel av tiltrekningen, og man må like det man ser. Det er også viktig å huske at hva vi finner attraktivt er en subjektivt oppfatning for hver enkelt av oss :)