Alle innlegg Sukkerforum
(kvinne 42 år fra Akershus) on. 14 nov. 2007 20:48 Privat melding

Ja da har jeg rundet 4000.....som har tittet på profilen min..
Etter 5 1/2 md sitter jeg her enda... litt patetisk ,er det ikke.?....
Er den rette her ?... eller er det på tide å lete andre steder...?
Ser jo selvsagt ute in TRL også .. men...
Har truffet noen herfra ,men det har ikke helt blitt rett...

Skjult ID med pseudonym fremmed on. 14 nov. 2007 20:55

5 1\2 måned er ikke patetisk !!! 5 1\2 år er det .....:-)) dårlig tid ?

Skjult ID med pseudonym søtnøs on. 14 nov. 2007 20:55

welcomme to my world! wanna join the club?
:(

(kvinne 41 år fra Troms) on. 14 nov. 2007 20:57 Privat melding

hæææ? er man patetisk da? har vært singel i godt over 5,5 år...mer eller mindre,men man må jo holde mulighetene åpne :-)

Skjult ID med pseudonym janne on. 14 nov. 2007 20:58

Jeg har hatt 5273 besøkende, ikke møtt en eneste en og vært her like lenge som deg:-)........men jeg leter ikke.....skjer det så skjer det, og om ikke...jaja.....grei plass med hyggelige mennesker da

(kvinne 42 år fra Akershus) on. 14 nov. 2007 21:09 Privat melding

ja jeg melder meg på med en gang., søtnos..
jeg har vært singel i 4 år jeg ... men har tatt nytelse av det å være singel.. nå føler jeg at jeg er klar for et forhold..
Har vel egentlig dårlig tid men jeg lengter... etter noen å dele de mørke høst/vinter kveldene og ikke minst nettene med....sukk.

(kvinne 42 år fra Akershus) on. 14 nov. 2007 21:47 Privat melding

har møtt mange hyggelige mennesker og fått to nye på venninne lista mi.. herfra.
Blir nok værende en stund til ja.. ;o)

Skjult ID med pseudonym søtnøs on. 14 nov. 2007 21:56

jeg trivdes bare med det første singel-året. nå blir det 3 til nyttår.

(mann 46 år fra Akershus) on. 14 nov. 2007 22:30 Privat melding

Føler at mange her inne er alt for opptatt av hva som står skrevet i profilen, hvilket match tall de har og hva de ser på bilde, har prøvd og skrive til flere her men mange vil jo ikke det heller.

Skjult ID med pseudonym solsikke on. 14 nov. 2007 22:31

Jeg har vært her ca 2 mnd, har faktisk møtt to menn herifra. Den ene viste seg å være en håpløs barnslig guttunge, den andre var flott men følte ikke de rette følelsene for meg... snufs....

Men tror ikke jeg blir her så lenge, har vel blitt litt skuffet på de to møtene (mange timer å reise også), så tror det kanskje er bedre å finne seg noen i nærmiljøet.... og hvis man slutter å lete så dukker han opp, er det ikke sånn da?!

*trøster meg selv litt*

(kvinne 49 år fra Sogn og Fjordane) on. 14 nov. 2007 22:33 Privat melding

Men THA, profil, matchtall og bilde er jo det vi har å forholde oss til her inne, hva ellers skulle vi være opptatt av?

Skjult ID med pseudonym condi on. 14 nov. 2007 23:02

Her inne er det ingen seriøse..........

Skjult ID med pseudonym solsikke on. 14 nov. 2007 23:06

Men hva er viktigst? å gi en god beskrivelse av seg selv, eller av drømmepartneren? selvsagt begge deler, men ikke alltid like lett å beskrive noen av delene....

Skjult ID med pseudonym vita134 on. 14 nov. 2007 23:18

Nei, det er ikke lett, og mange profiler er til forveksling like, fordi det ser ut til at visse ting skal man være opptatt av, såsom å trene, reise, lage mat feks. Og glem for guds skyld ikke humoren! Ikke noe annlerledes hos meg, er jeg redd. Jeg ser mer etter om man har greid å formidle disse tingene i en personlig tone, at man har greid å sette sammen disse mer eller mindre faste ingrediensene på en spennende måte, slik at jeg får lyst å høre mer om det som tross alt må finnes innimellom der og som gjør at akkurat denne mannen skiller seg fra de andre.

Skjult ID med pseudonym mrAlpin on. 14 nov. 2007 23:30

Jeg har også vært her inne i 5 måneder, og har 1300 visninger på profilen min.
Jeg får svar på hver tiende mail jeg sender ut, og har chattet med 10 stykker herfra og har datet 3 stykker, ikke dårlig for et halvt års arbeide. Utfordringen med nettdating er at magien blir så fort borte. Du chatter med noen en kveld og føler at det er god tone og magi i luften, men neste dag gidder hun ikke engang å svare på mail. Du dater noen og har god tone, men hører aldri fra henne igjen. Jeg tror at det er for mange fristelser her inne. Du treffer noen du liker, men vil vente litt og heller date flere for å se om du ikke finner en som er enda bedre enn den første. En evig runddans. Man blir aldri fornøyd. Det er en grunn til at halve den voksne befolkningen må bo alene. Vi har blitt for kravstore, vi forventer at et forhold skal bli som i en såpeopera på TV, og glemmer at gjennomsnitts-mennesket har gjennomsnitts-inntekt og er gjennomsnitts stygge.

Skjult ID med pseudonym Hurra! on. 14 nov. 2007 23:31

-Gå på date, igjen! Og igjen!
Møt personen selv om du ikke er overbevist om at han/hun er vittig nok/smart nok/reiselysten nok for deg.
Før el siden blir man positivt overasket! Selv hadde jeg en periode her inne der jeg følte det hele tiden ville dukke opp noe ennå bedre, -hvis jeg bare ventet litt til,- og de få jeg møtte fikk egentlig aldri en sjanse da jeg konstant satt og vurderte om vi kunne leve sammen de neste 100 årene.-Ikke lett å leve opp til ved første møte hverken for meg el den andre:)
Nå har jeg sluttet å tenke så mye,-og har møtt en spennende og morsom person som jeg faktisk vil møte igjen! Og som vil møte meg:)

Skjult ID med pseudonym sunway77 to. 15 nov. 2007 10:14

hurra for hurra:-)
mye sant i de ordene ja,og lykke til med datinga:-)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv to. 15 nov. 2007 10:34

Hei!

Vita134 - der sa du det. Profilene er veldig like og ofte intetsigende. Jeg synes det er like uinteressesant å vite at noen trener på Sats to ganger i uka, som at de klipper håret to ganger i halvåret. Hvem pokker liker ikke en god film eller en god bok, et godt måltid mat med god vin til over en god samtale? Hvem liker ikke å dra på ferie utenlands selv om Norge også er et vakkert land hvor det er mye flott å oppleve? Hvem pokker vil ikke treffe en som er sjarmerende, morsom, sexy og interessant? VI vil akkurat det samme nesten alle sammen... Da har vi lite annet enn bilder, bosted og skriveferdigheter å forholde oss til. (Matchtallene tar jeg med en klype salt).

Hva kunne gjøres for å lokke fram mer individuelle trekk i profiltekstene? Noe med utformingen av profilen?

Skjult ID med pseudonym solsikke to. 15 nov. 2007 13:48

Dere som bor veldig sentralt i store byer er heldige, da er det jo lettere å bare møte noen for en kaffikopp eller lignende. For dem som ikke bor så sentralt er det vanskeligere å gå på mange dater, det krever mye mer planlegging, kanskje må man overnatte også (hos daten eller på hotell el.l.). Så da blir det til at man bruker mange uker på å chatte, før man endelig møtes, og hvis det da ikke klaffer så er det litt kjedelig å ha brukt så mye tid, energi og penger på noe som aldri ble noe mer.....

Skjult ID med pseudonym vita134 to. 15 nov. 2007 14:02

Lilleulv, jeg tror ikke det har med utformingen av profilen å gjøre. Med mindre du tenker at vi kan tilføye en masse gilde farger på bokstavene og blinkende dippedutter a la msn,da. :))) Det har, tror jeg, bredt seg en slags mal på hvordan en profil skal være og hva den skal inneholde, for det er ikke noe annerleles på andre datingsites, synes jeg. Og som du sier; basicly er vi jo alle på jakt etter det samme. Så jeg holder på det jeg sa over her, at måten denne "standardoppskriften" er formidlet på er det som gjør utslaget for meg. Men så i en annen tråd at noen leste profilene for å se om de var blitt "jobbet med", for det viste at vedkommende virkelig var interessert i å møte noen. Hvordan vet man at de er blitt jobbet med? Noen uttrykker seg suverent skriftlig, man trenger ikke legge seg spesielt i selen for å få fram hva man mener med både snert og personlighet, mens andre jobber og jobber og det fremstår som både ubehjelpelig og klønete uansett. Jeg innrømmer at jeg gremmer meg når staveleifene står i kø, men jeg forsøker å se litt gjennom dem og skape meg et bilde av forfatteren.

(mann 41 år fra Buskerud) to. 15 nov. 2007 17:23 Privat melding

Jeg har datet noen ganger, men har aldri blitt overrasket av jenter som ikke kontakter meg igjen, rett og slett fordi daten ikke var så bra, det var noe som ikke klaffet. Og hadde ingen forventninger da daten var over, det var hverken trist eller leit, det var bare riktig. Dere som blir overrasket over å ikke høre fra noen igjen, har dere ikke misset noen signaler eller noe? Eller er det mange falske personer der ute? Jeg har heldigvis ikke truffet noen av dem enda. Men jeg er jo bare en fersking foreløpig!

(kvinne 42 år fra Akershus) to. 15 nov. 2007 18:19 Privat melding

ja det er noen falske personer og noen useriøse(bare ute etter sex) personer her inne ... men det møter du på overalt ellers også ...
Det er jo faktisk noen av oss som er her for å finne den du vil dele livet med.. " den rette"...
har vel skrevet masse tull på profilen... var fort gjort og ikke veldig gjenomtenkt.. men det får stå og så for noen klage hvis de føler for det.. hi hi hi..
Det er stort sett jeg som har kuttet ut de jeg har møtt .. borsett fra en... men er alltid ærlig og sier på slutten av daten at dette var kanskje ikke helt rett...men så heldig hvar ikke jeg .. han virket inntressert og fikk noen meld etterpå om eventuelt nytt møte.. så ble det stille .. sendte meld .. fikk ikke svar. ble aldri noe date nr 2... Så ja de singnalene misset jeg nok...