Alle innlegg Sukkerforum

Fru Anka...

Vis siste innlegg
(mann 45 år fra Oslo) fr. 25 sep. 2009 22:26 Privat melding

...er vel en ganske spesiell type? Jeg ser ikke helt for meg at hun er den skarpeste nåla i høystakken...

(kvinne 34 år fra Akershus) fr. 25 sep. 2009 22:28 Privat melding

jeg er tydeligvis ikke den skarpeste heller, for har ikke peiling på hvem det er engang;P

Skjult ID med pseudonym gemini61 fr. 25 sep. 2009 22:28

Ofrte kan det være litt vanskelig å finne kniven i skuffen, også :-)
Særlig når en av vikarhushjelpene har lagt den feil.... :(

Skjult ID med pseudonym pusen fr. 25 sep. 2009 22:28

Nei, hun har hvertfall ikke skjønt hva liver dreier seg om. Tror dagen er ødelagt om hun knekker en negl.
Dessuten syns jeg ikke noe om å skryte om utroskap. Er slemt å gå bak ryggen på noen i et år, da er det bedre å si det som det er.

Skjult ID med pseudonym zoid77 fr. 25 sep. 2009 22:30

Må si jeg foretrekker Arne Anka: "Att tänka innan man talar är som att torka sig i röven innan man skiter!"

Skjult ID med pseudonym klimpre fr. 25 sep. 2009 22:38

@ Lashes - Ingen skam å ikke ha fått med seg Anna.. Nesten tvert i mot...

Skjult ID med pseudonym Fredag fr. 25 sep. 2009 22:38

Skjønner poenget hennes med at mange slutter å ta vare på seg selv og hverandre, når man har vært sammen en stund, og at begge bør gi hverandre det den andre trenger og ikke bare tenke på seg selv. Men, som Ørjasæter var inne på, det er noe helt annet å bruke fire timer hver dag foran speilet og i treningsstudio når man får alle nødvendige plikter utført av den "andre" delen av befolkningen - sliterne som jobber som hushjelp for småpenger. Så nei, det går ikke helt an å ta henne seriøst. Og som hun andre sa, dette er da overhodet ikke noe nytt, men debatt blir det først når det plutselig daler ned et eksotisk vesen som formulerer det litt annerledes og erter på seg en hel befolkning.

Skjult ID med pseudonym tralala fr. 25 sep. 2009 22:42

http://www.vgtv.no/?id=26501

Skjult ID med pseudonym pusen fr. 25 sep. 2009 22:44

Jeg skulle også klart å se helt stunning ut om det var alt jeg hadde som gjøremål en dag.. og flust med penger.

Poenget er vel at norske kvinner må gjøre husarbeidet selv, passe sine egne barn, samt ikke har penger til operasjoner når noe ikke er som det var lenger...

vi får vær som vi vart, når vi ikkje blei som vi sku;)

Skjult ID med pseudonym tralala fr. 25 sep. 2009 22:47

synes hun ser litt anorektisk ut jeg

Skjult ID med pseudonym pusen fr. 25 sep. 2009 22:49

Ja veldig dumt.. man blir veldig dratt i fjeset når man blir for tynn!! Så takke seg til noen ekstra kg på kroppen slik at man holder rynkene unna... hahaha

Skjult ID med pseudonym Spantax fr. 25 sep. 2009 22:55

Jeg ser iukke noe feil i de uttalelsene hun kommer med. Hun tar vare på seg selv fordi hun vil at barna skal ha en mor som er frisk og sunn, og for at hun vil at mannen hennes skal ha en kone som han synes er sexy og som han er stolt over å kunne si at hun er hans om!

Hva er det som gjør at folk må kritisere slikt? Det er skjelden man hører lignende kritikk overfor overvektige folk som ikke tar vare på seg selv i det hele tatt. Men så snart det er en pen dame som ikke er redd for å si at hun liker å være sunn og ta seg bra ut, da er hun plutselig ikke så smart?
Spørs hvem som er mindre smart i denne diskusjonen...

Og å si at man ikke har muligheten til å holde seg i form fordi man har barn, husarbeid, jobb osv blir for dumt! Man trenger ikke trene fire timer om dagen for å holde seg i form. Man trenger ikke være rik for å kunne spise sundt. Man trenger bare å ha et ønske om og en vilje til å få det til.

Skjult ID med pseudonym eliseb fr. 25 sep. 2009 23:02

Dama er jo en bodybuilder, med hesteansikt og stive nipler. Say no more...

Skjult ID med pseudonym lashes fr. 25 sep. 2009 23:02

Måten hun omtaler andre mennesker på er bare helt feil.. Oppførsel ovenfor barna, og det hun sa om barnepassern gjør att jeg renker mitt..

Skjult ID med pseudonym Fredag fr. 25 sep. 2009 23:03

Det er uansett lettere å velge sine sorger når man er rik.

Skjult ID med pseudonym Musvit fr. 25 sep. 2009 23:10

Hun ser iallefall skikkelig fornøyd ut! Og litt lur.

Skjult ID med pseudonym MrSpiff fr. 25 sep. 2009 23:18

@YourX, når du syns Thomas kler skjegget og Harald er litt søt...
Da bør du spurte ut døren!

Skjult ID med pseudonym Atreju73 fr. 25 sep. 2009 23:23

Hjernen er som kjent ikke noe vesentlig del av kroppen...

Skjult ID med pseudonym pusen fr. 25 sep. 2009 23:23

aas: Din flørt;)

Spantax: Klart det er misunnelse lang vei! Kanskje alle drømmer om å prøve et sånt liv? Hvor man ikke trenger å tenke på penger. Man kan ta privatflyet hvor man vil. Kokker kommer med den sunneste mat. Man har treningsrom i huset.
Det koster litt å gå på trening. Man skal ha barnevakt kanskje. Jeg vet at man kan få dette til om man vil, men det virker som folk som er alene med barn har det veldig travelt, og ser barna sine lite nok som det er om de ikke skal plassere dem i en barnepass i tillegg. Mange syns det er tungvidt og tar tid å lage sunn og god mat. Det er også dyrt. Ikke alle har det godt økonomisk, eller har frihet nok til å få til disse tingene.

Å bo og leve sånn gjør noe med verdiene dine, og det gjør også at man hever seg litt over andre.
Om hun er så opptatt av å være der for sin mann, hvorfor bedro hun sin første? Eller fjerde for alt jeg vet? Fordi hun ville ha noe bedre. Er det ikke sånn det har blitt? At man går videre når man vil ha noe bedre? Når den partneren man har ikke er bra nok lenger? Spennende nok?

Jeg syns mange kvinner i Norge er flinke å ta vare på seg selv og ser flotte ut. Syns det er et fåtall jeg ser på kjøpesenter i joggebukse og med barnevogn.

Å er det ikke sånn? At man kan se ned på folk som har andre meninger enn seg selv? Er jo derfor man ender opp med en diskusjon eller krangel. Det er vanskelig å respektere andre sine holdninger, om de er langt fra dine egne.

Vi lever i ei tidsklemme. Vi går ikke hjemme å stuller hele dagen! Vi skal strekke til overalt. Være god mor, følge opp med alle aktiviteter, være en god datter, være en god kjæreste og elsker, være en god arbeidstager, være en god nabo, venn, og være der for alle som trenger det.

Da syns jeg det er lov å være sjalu på de som går hjemme å får alt servert på sølvfat :)
(selv om jeg underlig nok ikke kunne tenkt meg hennes liv) Det må føles fattig å være så rik!

Skjult ID med pseudonym Spantax lø. 26 sep. 2009 00:07

YourX
Mener nå å huske at du holder deg ganske så spenstig og lekker selv!:-)
Hvis man er villig til å gjøre forandringer så klarer man stort sett å få tid til å gjøre det man vil. det kan være så enkelt som å legge om på rutiner. Gjøre noen sit-ups mens man ser tv på kvelden. Stå opp en time tidligere på morgenen og jogge en tur.. Det er mye man kan gjøre uten at det behøver å gå utover tid med unger hvis man har det.
Jeg skulle gjerne sett eksempler på at overvektige folk får gjennomgå!
Både på dette forumet her, i media og i sosiale samenhenger så blir folk veldig forsiktige med hvilke ord og uttryk de bruker om overvektige mennesker. Spesielt hvis det er noen i nærheten. Jeg skjønner godt hvorfor! De fleste som er overvektige er fullstendig klar over det selv, og de fleste mennesker har et filter mot å komme med bemerkninger som de vet vil såre andre. Det synes jeg er kjempefint at man tar hensyn, men det hjelper ikke den som er overvektig noe i det hele tatt! Og ærlig talt, overvekt er faktisk noe som er skadelig! Å være veltrent er ikke skadelig! Så nei jeg skjønner ikke hvorfor det er så mange som skal gå ut å kritisere jenter, eller gutter for den saks skyld fordi de liker å holde seg i form og se bra ut! Slik jeg ser det så er den kritikken ren misunnelse som Pusen sier. Det blir bare for dumt synes jeg!
Det blir det det samme som når ei jente som har former spør om hun er feit. Da får du se de gutta som er i nærheten rope over seg om at det er jo jenter som har noe på kroppen som er de fineste, jenter med former er tingen! Slike syltynne modeller som Cindy Crawford vil vi hvertfall ikke ha!
Til dere gutter som kommer med disse utalelsene så har jeg egentlig bare en ting å si: Skaff dere egen meninger! Ikke gjem dere bak det dere tror jentene vil høre! Selvfølgelig så er vi alle forskjellige, og har forskjellige preferanser både på utsende og kropp hos det motsatte kjønn. Men jeg har enda tilgode å møte en mann som med hånda på hjertet kan si at han ikke liker synet av en slank kvinnekropp!

Når det gjelder utroskapen derimot, så er jeg helt enig med deg:-)

Skjult ID med pseudonym pusen lø. 26 sep. 2009 00:33

Spantax; Selv du skjønner vel at det ikke BARE er latskap og dårlig kosthold som gjør folk feite? Eller er du så trangsynt?

Skjult ID med pseudonym Elfrodo lø. 26 sep. 2009 00:37

Spantax

Synes faktisk ikke at en kvinnekropp som har trent bort all fett er så veldig spennende. Så ikke ta alle over en kam nå ;-)

Skjult ID med pseudonym pusen lø. 26 sep. 2009 00:43

Årsaker til overvekt :
Det er ulike årsaker til at stadig flere mennesker blir overvektige.

Overvekt kan skyldes medfødte arvelige egenskaper, usunn livsstil, medikamenter, hormonlidelser, spiseforstyrrelser og en rekke andre sykdommer. Mange er nødt å spise medisiner som gjør dem overvektige. Eller de kan ha lavt stoffskifte, diabetes, og andre sykdommer.


Jeg vet flere menn som syns former er bedre enn slanke kropper. Det er vel smak og behag. Noen kan vel like former selv om du liker slanke damer? Jeg tror ikke alle de mannfolka lyver, teit å komme med sånne påstander.
Å uansett, siden snart de fleste kvinner er overvektige (snart like mange menn) så er det jo fint at vi kan lære å sette pris på folk som de er, selv om man gjerne skulle ønsket de var aldri så sexy eller slanke.

Kanskje noen trener og liker se bra ut.. og som du sier, for å holde seg i form;) Men dobbeltmoralen lenge leve siden man snakker over hvor helsefarlig det er å være feit, når man selv røyker? Jeg måtte bare! Siden du prediker hvor farlig ting er;)

Skjult ID med pseudonym pusen lø. 26 sep. 2009 00:44

Elfrodo: The MAN!

Skjult ID med pseudonym Spantax lø. 26 sep. 2009 00:45

Pusen
Jeg vet veldig godt at det finnes medisinske grunner til at enkelte er overvektige. Men det er et forsvinnende lite antall av de overevktige menneskene som kan si at de har et medisinsk problem som gjør at de legger på seg!
For resten av oss så er det hovedsaklig latskap og dårlig kosthold som gjør at vi legger på oss. Holder mann seg i normal fysisk aktivitet, spiser nogenlunde fornuftig og unngår sjokolade og potetgull hver dag så skal det ikke så mye mere til.
Jeg har hørt litt for mange overvektige som har kommet tilbake fra legen og vært sure fordi legen ga de beskjed om å legge om kosthold og begynne å trene hvis de ville gå ned i vekt!

Et hvert menneske som sier at h*n ikke kan legge om livstilen sin slik at h*n kan begynne å trene er et menneske som nekter å ta ansvar for seg selv. Alle kan hvis de vil!

men du mener kanskje at det er noen andre grunner også?

Skjult ID med pseudonym Acelezz lø. 26 sep. 2009 00:49

lashes - kvinner skal ha litt former.. derfor de er kvinner :)

Skjult ID med pseudonym pusen lø. 26 sep. 2009 00:50

Jeg er helt enig i hva du skriver at det gjelder flestparten, men ikke generaliser så fælt.
Det fins unntak. Veldig mange kvinner lider av lavt stoffskifte og veldig mange overvektige kvinner tror og ønsker de lider av det!

Veldig mange sier de ikke spiser mye, men vet heller ikke hvor mye de egentlig kjører i seg.

Dette kan jeg veldig mye om, det regner jeg med du også gjør, så egentlig er det vel bare å fastslå at vi er enig.
Stort sett sitter vi for mange timer i sofaen! Sånn er det med de fleste overvektige! Selv de med sykdommer for overvekt bør hvertfall trimme for å holde hjerte sunt. Men mange overvektige kan være sunn for det, man kan spise sunt, være i god fysisk form, selv med noen kg ekstra på kroppen.

Skjult ID med pseudonym TomTom;-) lø. 26 sep. 2009 00:51

lashes: kvinner skal ha former! ;-)

Jenter med guttekropper.. nei takk! ;)

Skjult ID med pseudonym Pez lø. 26 sep. 2009 00:55

Selvfølgelig kan alle gjøre en innsats for å ta vare på seg selv
Men når ei som har 24 timer i døgnet til rådighet fordi hun har 14 ansatte til å ta seg av hus og barn, kritiserer de som IKKE har det, så blir det bare komisk. Sorry

Skjult ID med pseudonym zoid77 lø. 26 sep. 2009 01:01

Blir litt Marie Antoinette over henne - har de ikke råd til brød, får de spise kake...

Skjult ID med pseudonym Spantax lø. 26 sep. 2009 01:04

Elfrodo
Det er ganske stor forskjell på en slank kvinnekropp og en som har trent bort alt fettet!:-)

Pusen
som jeg skrev, det finnes medisinske grunner til overvekt. Men mange av de grunnene som du lister opp er rene støttepilarer for folk som ikke gidder eller har lyst til å gjøre noe med det.
Medfødte arvelige egenskaper og usunn livstill er ting man kan gjøre noe med hvis man vil! selv om man er arvelig annlagt for fedme, så trenger man ikke sette seg ned å ikke gjøre noe med det. Ussun livstill er akkurat det, og ikke en sykdom. det er et valg man tar. Spiseforstyrrelser kan man få hjelp med, hvis man klarer å innrømme at man har et problem.
Har man lavt stoffskifte kan man få en stoffskiftekur av legen sin, og jeg har truffet mange med diabetes som ikke er i nærheten av å være overvektige!

Jeg er helt enig med både deg og Lashes i at det finnes menn som forertrekker kvinner med former, eller kvinner som er fyldige, jeg har ikke sagt noe annet. Jeg la meg inn i denne debatten fordi jeg synes det er latterlig å se kritikken som blir kastet mot jenter/damer som er opptatt av sitt eget utsende og liker å holde seg i form. Og ja jeg røyker, jeg vet det er farlig og jeg har et mål om når jeg skal slutte.:-)

Lashes
ikke tillegg meg holdninger og meninger jeg ikke har kommet med er du snill:-)
Selvfølgelig kan man like former selv om man liker en slank kvinnekropp også! Jeg liker former på jenter, det viktigste for meg er at hun er komfortabel med kroppen sin! Kommentaren min var rettet til de gutta som føler de må rope høyest om hvor fælt det er med slanke jenter så snart det er ei jente med litt former i nærheten. Spesielt hvis de ser en liten sjanse til å få seg et nummer:-)
Det er de samme gutta som gjør alt de kan for at jentene ikke skal skjønne at de ligger å spaner på de slanke jentene på stranda:-)

Skjult ID med pseudonym zoid77 lø. 26 sep. 2009 01:06

Spantax - er vi ikke litt generaliserende her?

Skjult ID med pseudonym pusen lø. 26 sep. 2009 01:12

Spantax: Man får ikke en stoffskiftekur når man har stoffskifteproblemer. Man får levaxin som skal erstatte det hormonet som ikke skjoldbruskkjertelen produserer selv. Det er en kronisk sykdom som man ikke blir kvitt med en kur. Man har det resten av livet og må gå på medisin for det. Det gjør at jeg har en hvileforbrenning på kun 1600kal pr døgn, mens andre kvinner kanskje ligger på 2000. Det gjør også at kroppen og cellene går på halv maskin og man føler seg ikke særlig pigg alltid.

Jeg gjør mine ting. Jeg spiser ikke mer enn 1500 kcal om dagen. Jeg går turer og spiller squash. Så man kan fint holde vekta stabil selv om man går på halv maskin. Men å få av meg de siste kg er tøft. Det sitter som bare f, spise mindre enn jeg gjør går nesten ikke, så da må jeg trene som en galning. Da kan jeg klare det. Derfor er det blitt viktigere for meg å være fornøyd med den jeg er, og bare holde vekta stabil. Jeg har selv gått ned 23 kg pga at jeg ble redd for helsa mi. Hadde høyt triglyseridinnhold i blodet. Da er det skuffende å høre at man er lat og driter i kosthold. Ikke alle gjør det.

At mannfolka liker, samt ser på noe som er bedre enn oss damer er jo en selvfølge, det forstår selv vi! Det hender vi også titter;)

Skjult ID med pseudonym Elfrodo lø. 26 sep. 2009 01:14

vel spantax, jeg ligger og spaner på damene med både rumpe lår og det som dertil medfølger... som sagt, du er nok litt generalisernde ja. Men det gjør vi vel alle...

Skjult ID med pseudonym klimpre lø. 26 sep. 2009 01:20

Jeg er ikke det er noe galt i å ta vare på kroppen sin, og jeg synes spreke kropper er flott, og jeg respekterer den selvdisiplin mange av de med fitnesskropp har både til næringsinntak og trening.

Problemet jeg ser med Anna Ankas opptreden er at hun bruker sin posisjon som rik og "vellykket" til å prøve å påvirke andre til å innordne seg som underlegne i forhold til andre mennesker, i dette tilfelle mannen. Det er hyggelig at hun har lyst til å suge mannen sin så ofte han har lyst, men det betyr jo ikke nødvendigvis at det er det riktige for alle andre.

Det er sannsynligvis en del både menn og kvinner som synes at et forhold ikke trenger innebære likestilling, og om disse finner hverandre er det fint, men å presentere det som den eneste rette vei oppfatter jeg som i overkant arrogant, korttenkt og respektløst.

Skjult ID med pseudonym Acelezz lø. 26 sep. 2009 01:22

ass - syns du ja :)

Skjult ID med pseudonym Sofagris lø. 26 sep. 2009 01:25

Jeg har aldri hørt en albino skrike om at han ikke kan noe for det, når noen sier at folk med litt farge ser sunne og pene ut

Noen skal alltid ta generelle synspunkter som personlige angrep. Hva med å innse at verden ikke sirkler rundt dere.

Skjult ID med pseudonym pusen lø. 26 sep. 2009 01:26

Spatax: Sånne ting som kropp er vel ganske sårt tema for mange jenter så da tolker de det som om de ikke er bra nok. Det trigger nok noe i noen, uten tvil! Man føler seg truffet fordi man gjerne skulle sett litt bedre ut.

Skjult ID med pseudonym pusen lø. 26 sep. 2009 01:27

Den gjelder sofagris også! ;)

Skjult ID med pseudonym Elfrodo lø. 26 sep. 2009 01:28

hm...var inne på vg og så på noen av uttalelsene hennes nå. Vi er vel eninge i at dama er rimelig blåst?

Skjult ID med pseudonym Sofagris lø. 26 sep. 2009 01:31

Pusen, da får de a) gjøre det de selv mener må til for å bli bra nok, eller b) være fornøyd med seg selv slik de er

Istedet for å angripe folk som mener mange kan gjøre noe for å bli bedre hvis de vil, for det er uansett et generelt faktum.

Skjult ID med pseudonym Spantax lø. 26 sep. 2009 01:34

Pusen
Det er ikke enkelt for noen av oss å gå ned i vekt. Slik er det bare. Vi må alle sammen jobbe hardt for å oppnå det vi vil! Det gjelder ikke bare vekt og helse, men også i arbeidslivet og resten av livet. Det er ingen som har sagt at livet skal være enkelt.
Du sier jo selv at du har gått ned 23 kilo fordi du var redd for helsa di, så da skjønner jeg ikke hvordan du klarer å tolke det dit at jeg mener du ikke gjør det du kan for å ta vare på deg selv?

Lashes
Jo jeg skal komme her å si at jeg hadde ikke "tenkt mitt" om jeg hadde sett deg på gata! Jeg dømmer mennesker utifra oppførsel og attitude. Ikke utifra hvordan de ser ut!

Elfrodo
Spørsmål: Ta en titt på dette bildet her:

http://cityrag.blogs.com/photos/uncategorized/jessica_alba_bikini_2.jpg

Kan du med hånda på hjertet si at du ikke liker å se på ei jente som ser slik ut?
Det betyr ikke at du ikke kan like andre kroppsformer også, men liker du virkelig ikke et slikt syn?

Skjult ID med pseudonym Acelezz lø. 26 sep. 2009 01:34

det beinrangelet Anna Anka kan dere ha for dere selv :)

Skjult ID med pseudonym lashes lø. 26 sep. 2009 01:36

Ok spantax, jeg tror deg faktisk=)

Skjult ID med pseudonym pusen lø. 26 sep. 2009 01:37

Spantax: Jeg syns hun ser rålekker ut! Er vel alles guttas drøm, og alle jenters ønske å se sånn ut.. men ikke alle har kropp til å se sånn ut. Lange bein er ikke for de på 159

Skjult ID med pseudonym zoid77 lø. 26 sep. 2009 01:38

@Spantax
Hun ser jo ut som hun har reist rett fra Bergen-Belsen til nærmeste solarium...

Skjult ID med pseudonym Elfrodo lø. 26 sep. 2009 01:38

Altså spantax... ja det kan jeg. Hvis du ser litt nøyere etter så må hun ha bena i kors for å få fram noen hofter som hun ikke har...

Skjult ID med pseudonym eliseb lø. 26 sep. 2009 01:39

Takk gud for at det finnes gutter som Elfrodo:)

Skjult ID med pseudonym Acelezz lø. 26 sep. 2009 01:42

Anna Anka finnes ikke feminin i hele tatt. Hun ser heller sykelig tynn ut. Nei takk. Gi meg ei dama med litt kjøtt på kroppen

Skjult ID med pseudonym pusen lø. 26 sep. 2009 01:42

Sofagris: Jeg gjør både a og b. Men at jeg angriper folk? Selv om jeg og spantax diskuterer så er det vel ikke snakk om angripe noen her..

Skjult ID med pseudonym Sofagris lø. 26 sep. 2009 01:56

Ok
Men det er interessant å observere folk som virker som de føler seg angrepet når noen uttaler seg generelt, som om de egentlig uttalte seg om dem spesielt.

- "Mange kan gjøre mye for å bli bedre"
- "Nei det kan jeg ikke for jeg har en sykdom"

Bare en tanke som slo meg. My bad

Skjult ID med pseudonym pusen lø. 26 sep. 2009 02:01

Sofagris; Jeg sa det trigger noe i folk som har lavt selvbilde eller som det er sårt tema for..
Akkurat som noen hadde begynt å snakke om bittesmå tisser.. da hadde de med det følt seg veldig såra og truffet..
Skjønner?

Man må ikke finne unnskyldninger for alt mulig, men det er det vi mennesker er flinkest på!
For alt man egentlig trenger gjøre eller spise.. jeg er jo så flink, jeg fortjener det, jeg er sliten, jeg er deppa, nå er det fest, er jo bursdag jo, er jo er jo... sånn holder man på, og da når man aldri sine mål. Siden snart halve jordkloden er overvektig så er jo dette en ting som ikke er så utrolig enkelt å gjøre noe med. Fins ingen vinduerkur. Bare livsstilsendring på sikt.

Skjult ID med pseudonym Borgersen lø. 26 sep. 2009 06:49

Har du først gått bak ryggen på den du elsker også hatt et forhold til en annen gift mann, da har du ikke annet å regne med enn at neste gang kan det være deg.............særlig når du er gift med Paul Anka!!

Skjult ID lø. 26 sep. 2009 10:15

En ting er å holde seg i form, men det gjør ikke den dama der. Dame er jo mindre pen fordi hun har blitt for tynn. Den dama lider av spiseforstyrrelse det er ikke vanskelig å se. Ingen former, og det ser noe komisk ut med plastikk pupper i tillegg. Usexy vil jeg kalle den kroppen der. Det å være undervektig er også ganske helsefarlig, men hun virker ikke som den glupeste som flere her er inne på. Jessica Alba kan ikke sammenlignes med Fru Anka. Hun er jo veldig pen og sexy. Hun har blitt tynnere i den senere tid, men før hun fikk barn var hun flott i kroppen og med former.

Skjult ID med pseudonym amadeusM lø. 26 sep. 2009 10:29

Uansett hvordan hun ser ut så suger hun visst veldig bra som hun sier..og det helst om morgen , og dette er vel det som er det viktigste i livet for henne... not :)

Men siden jeg er ikke helt våken endå skulle gjerne had besøk av henne nå ..ler

Skjult ID lø. 26 sep. 2009 10:32

Sofagris: Formuleringen sier sjelden MANGE, men ALLE.
Og i ditt tilfelle er det jo sant: Alle kan gjøre mye for å bli bedre.

Men da jeg var hardt skadet og fikk pepp-brev på en vektklubb i mailboksen min, hvor det står at ALLE kan i alle fall gå! Ja, da er det riktig at jeg føler meg personlig angrepet. Alle kan ikke gå.

Om alle kan slanke seg? Jada. Alle KAN det. Men om man nesten ikke kan røre seg, krever det vannvittig mye. For å leve med sult parallelt med smerter og handikap er tøfft.

Skjult ID med pseudonym amadeusM lø. 26 sep. 2009 10:32

Uansett hvordan hun ser ut så suger hun visst veldig bra som hun sier..og det helst om morgen , og dette er vel det som er det viktigste i livet for henne... not :)

Men siden jeg er ikke helt våken endå skulle gjerne had besøk av henne nå ..ler

Skjult ID lø. 26 sep. 2009 10:35

Alt den dama skryter av hadde jeg tatt med en stor klype salt...:) Legg merke til at tenna hennes som er kjøpt er noe for store for kjeften hennes.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv lø. 26 sep. 2009 10:42

Hun snakker om at mødre med overvekt forsømmer sine barn og er dårlige rollemodeller. Tja... Det som er sikkert, er at om jeg hadde formidlet like selvhevdende, fordomsfulle, overflatiske og kroppfikserte holdninger til mine barn som det hun gjør, ja da ville jeg i alle fall ansett at jeg hadde sviktet som forelder.

Det å være menneske er mer enn å være en trent kropp som utførerer seksuelle tjenester på alle mulige tidspunkt. Og DET er jeg glad jeg får lov til å være med å formidle videre til neste generasjon! :-)

Skjult ID med pseudonym suk lø. 26 sep. 2009 10:55

Hun er motbydelig og ekkel, rett og slett , med måten hun formidler budskapet om sunnere og friere liv...

Skjult ID med pseudonym Pelle lø. 26 sep. 2009 11:18

Det komiske er at hun ser mye eldre ut enn de fleste andre 38-åringer jeg vet om.
Bortsett fra sminken og silikonpuppene så minner hun egentlig litt om bilder jeg har sett fra Auschwitz.

Så hvis budskapet hennes er at man skal ta seg best mulig ut for mannen sin så er hun ikke akkurat noe godt eksempel.
Jeg ville ihvertfall følt at det virket som jeg ikke var i stand til å brødfø kjerringa.

Skjult ID med pseudonym Pelle lø. 26 sep. 2009 11:21

Ah. Nå skjønte jeg min egen utilsiktede spøk. Det er dårlig med kalorier i morgenbrød ;p

Skjult ID med pseudonym mandu76 lø. 26 sep. 2009 17:01

Artig tråd å lese etter et 4 dagers langt kurs om livsfylde og eksestensialistiske problemstillinger!

Skjult ID med pseudonym yeehaw lø. 26 sep. 2009 18:22

Det beste med damen er at hun sier det hun mener. I Norge raper folk politisk korrekte meninger hele tiden.

Skjult ID med pseudonym zoid77 lø. 26 sep. 2009 18:36

@yeehaw
Hva med Hanne Nabintu Herland, som mener mer eller mindre det samme som Anka, hun har vel ikke akkurat manglet arenaer der hun har sluppet til? For pokker, vi (eller noen) gir jo til og med ytringsfrihetspriser til Nina Karin Monsen som vel ikke akkurat kan beskyldes for å "rape politisk korrekte meninger". "Partier" som Norgespatriotene og Vigrid slipper til på skolevalg, noe de aldri ville gjort i flertallet av de europeiske landene - der ville de ikke engang fått lov til å stille liste.

Heldigvis er dette synspunkter som er marginale, men de slipper likevel til i den offentlige debatten.

Skjult ID med pseudonym mandu76 lø. 26 sep. 2009 18:37

@yeehaw: når folk sier sånt... og det er jo et argument som dukker opp iblandt... tenker jeg at jeg på den ene side er enig, men samtidig at det trolig er mange som hevder noe annet ikke fordi det er politisk korrekt men fordi man setter enkelte verdier høyt som også ansees som gode av av mange sammfunnsmedlemmer.

Skjult ID med pseudonym zoid77 to. 1 okt. 2009 18:30

Ser jaggu ut til at hun har fått en norsk kampfelle:

http://www.tv2underholdning.no/gkn/-kvinnen-maa-ha-sex-naar-mannen-vil-2933172.html

Skjult ID med pseudonym kit to. 1 okt. 2009 18:58

http://www.vgtv.no/?id=26617&category=62