Alle innlegg Sukkerforum

hmmm hvorfor

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym jantore78 lø. 26 sep. 2009 05:10

hvorfor er det så veldig vanskelig å finne noen å dele livet med. ikke virker det på byen og responsen her er ganske laber :(

kan det vere at jeg bare har et bilde, og at jeg ikke er så veldig fotogen, eller er det kanskje noe annet :(

har fått høre at meldingene jeg sender er bra, men skjer det noe, neida :(

hva skjer egentlig?

nå skal det sies at jeg er full nå etter enda en nyttesløs tur på byen :(

nei nå skal jeg legge meg og synes synd på meg selv :P vell kanskje ikke, for det hjelper egentlig ikke, for det kommer ikke noe søt brunette løpendes for å trøste meg uansett :(

nei så god natt

Skjult ID med pseudonym Tulla lø. 26 sep. 2009 08:40

Heia, jeg er brunette og skulle gjerne ha trøsta deg litt. Jeg føler det på samme måten mange ganger. Man treffer noen her og skriver litt fram og tilbake, men det skjer ikke noe. Enten forsvinner de i løpet av et par gangers mailskriving, eller så vil de ikke treffes. Jeg har en mistanke om at en del som er her inne ikke er seriøse nok. De vil bare sjekke hva som er her, skrive litt, finne feil ved den personen de skriver med , for så å hoppe videre til neste på lista. Noen søker den perfekte og finner han/henne aldri. Jeg går veldig sjeldent ut på byen og når jeg går - blir jeg oppgitt over hvor fulle mange er. Jeg gidder ikke å prøve en gang der - for jeg føler at det er feil arena og treffe noen seriøse der. Men, det er det kanskje her og.. Men, jeg har ikke gitt opp enda. Jeg prøver litt til for jeg vil så gjerne. Vet ikke helt om dette var til noe trøst, men vi er flere her inne som opplever det samme som deg. Lykke til videre. En dag dukker nok den rette brunetten din opp skal du se.

Skjult ID med pseudonym nettfeber lø. 26 sep. 2009 09:00

Fra tid til annen er jeg en av "dem" selv... Profilen er aktiv, men jeg har funnet eller rettere sagt tror jeg har funnet noen. Har i tillegg profiler på match og i de periodene er jeg dårlig på å svare :-( Noen tar seg rett å slett en pause over tid uten å slette profilen. meg selv inkludert

Regner med at det er slik for mange andre også og at man derfor ikke skal ta manglende tilbakemelding for mer enn det er da er det lett å bli deppa. ;-)

Skjult ID med pseudonym Klimpre lø. 26 sep. 2009 10:23

Jeg har en følelse av at mange sitter på gjerdet og venter at den andre skal ta initiativ. Det har sikkert noe med at man ikke har lyst til å bli avvist etc, men uansett fører det til nada.
Om man liker noen må man si det, og har man lyst til å treffe den andre synes jeg man skal ta bladet fra munnen og invitere på en kaffekopp eller tur i parken for å få ting til å skje.

Beskjedenhet er en dyd, og man beholder "dyden" om man er beskjeden;-)

Skjult ID med pseudonym Jente lø. 26 sep. 2009 10:24

Noen tar seg en pause, sier du? Men går inn og leser mail? Tja. Noen er på dating-portaler i perioder de ikke har noe der å gjøre...(Altså ikke aktivt søkende... I perioder har jeg syndet selv på dette)

Skjult ID med pseudonym suk lø. 26 sep. 2009 11:16

@Jantore, det er ikke deg eller bildet du har lastet til profilen din.
Utvalget er sååååå stor her på nettet at det er meget vanskelig å velge, så man vraker i stellet...
Du er en fin gutt så ta det bare rolig og vent litt, det tar litt tid å fine den rette...
LYKKE TIL :)

Skjult ID med pseudonym serious lø. 26 sep. 2009 13:04

Det at mennesker vegrer seg for å møte de som de har kontakt med trenger ikke bety at de er useriøse.
Det kan være at de trives best med det. Det kan være at de har brent seg på "internett-metoden" før og ikke er like kjapp i vendingen som de var i begynnelsen på sin Sukker-, Match- eller Møteplassen-karriere. Her skjer alt fort, mye å velge mellom, hvem dater hvem, hvor mange elskere har de og hva betyr jeg i evt. den sammenhengen. Tror fremdeles på at gamlemåten skal gjøre ting for meg.

Skjult ID med pseudonym mars77 lø. 26 sep. 2009 13:06

Tror nok ikke det finnes noe entydig svar på hvorfor det er så vanskelig å nå frem og få noe respons her inne. Tror rett og slett at folk er forskjellige og har ulike behov og krav. Har nok inntrykk av at en god del er her inne kun for nysgjerighet og egentlig ikke har trua på å finne noen gjennom nettet. Uansett om man leter etter noen på byen, på nettet eller gjennom andre møtearenaer er det mye tilfeldigheter inne i bildet. Det som er sikkert er at hvis man ikke tørr å ta noe initiativ eller kontakt, så vil man i alle fall IKKE lykkes...

Har også inntrykk av at veldig mange sitter på gjerdet og venter.....prøver selv å være aktiv og sende meldinger til de jeg synes har en interessant profil, men som mange andre sliter med er det ikke så mye respons og svar å få. Heldigvis finnes det noen hederlige unntak, og jeg har selv vært heldig og fått møtt flere trivelige jenter i virkeligheten gjennom sukker...har i alle fall ikke mistet trua på dette ennå...!!

Skjult ID med pseudonym pusen lø. 26 sep. 2009 13:08

En annen ting Jantore så tror jeg ikke løsningen er å gå full på byen å håpe på å treffe den rette.
Det er det veldig få som gjør... Du får melde deg inn i lag og foreninger. Dansekurs? Fjellturer? Ja kanskje noe så enkelt som sukkerfesten? Der vet du hvertfall at folk er ute etter det samme som deg, noen å dele livet med.

Det er like vanskelig for oss andre, så prøv å mann deg opp, tenk positivt å ikke grav deg ned i selvmedlidenhet, desperasjon er turnoff;) Du får bli litt mer rettpåsak og be noen på date. Sett deg et mål på en date pr mnd ;)

Skjult ID med pseudonym pgmp lø. 26 sep. 2009 13:18

@jantore
Husk å slutte å følge pusens råd om målsetning så fort du har hatt en vellykket date!

Skjult ID med pseudonym jantore78 lø. 26 sep. 2009 14:07

hufff før jeg en gang skal begynne å lese alt som dere har skrivd her så tror jeg at jeg må få i meg noe mat :P

hadde noen bange anelser om at jeg hadde lufta litt frustrasjon her i natt eh :P

hmmmmmmm

Skjult ID med pseudonym mp lø. 26 sep. 2009 14:15

@jantore

Jenter er ikke særlig begeistret for fulle gutter på byen !!!!
Stram deg opp.

Skjult ID med pseudonym eliseb lø. 26 sep. 2009 14:37

Enig. Hvis du såvidt husker at du skrev på sukker, så er du altfor, altfor full. Fulle gutter får ikke snakke til meg engang.

Skjult ID med pseudonym pgmp lø. 26 sep. 2009 14:48

Stakars Aas! Mulig meldingene dine skremmer damene? I kveld har du jo mulighet til å treffe mange av de som har trukket seg unna tidligere. Kanskje du får vist deg bedre frem da? Husk at det ikke er kvantitet som teller, men kvalitet.

Skjult ID med pseudonym jantore78 lø. 26 sep. 2009 14:56

hehe, var faktisk ikke så full men hehe. hodet er faktisk 100% i dag selv om jeg sto opp sent. var bursdags fest for en kusine jeg ikke hadde sett på en stund, så ble self litt alkohol. men holdt meg unna spriten da det ikke er bra :P

Eliseb er jeg enig i egentlig, sjelden jeg er full full, brisen derimot har skjedd litt for mye i det siste. en kompis som bare må ta meg med ut liksom. mener at det er beste stedet å finne noen. men det synes nå ikke jeg. blir litt feil egentlig å finne noen i fylla.

Og jeg tror ikke du trenger å få på byen eliseb for å finne noen. Er sikkert hundrehvis av mannfolk her inne som er lina opp klare for å treffe deg :)

Nei nå skal jeg ut en tur på verkstedet og ta ut en motor for en fyr og tjene litt penger :)

Får vell titte innom tråden igjenn om en 3-4 timer :)

takker så langt for alle gode råd og komplimanger :)

(mann 47 år fra Sør-Trøndelag) lø. 26 sep. 2009 14:59 Privat melding

@ jantore

Her kommer noen hjertesukk fra meg også...

Jeg skjønner godt dine tanker og kjenner meg stort sett veldig godt igjen i det du skriver. Etter å ha vært litt av og på her inne på Sukker snart i to år, kun avbrutt av et par korte forhold, så har jeg begynt å føle at min tid her nærmer seg slutten. Bevares, jeg har møtt flere flotte og hyggelige jenter herfra live i denne tiden, men det har hele tida vært sånn at de (få) jeg virkelig kunne tenkt meg å bli bedre kjent med, ikke har ønsket det samme og vice versa. Og det viser det mange andre før meg har påpekt (og fått mye pepper for); dette er jentenes marked!! Jenter med utseende fra middels og oppover her inne får såpass mange henvendelser at de kan tillate seg å se mange flotte karer glippe i påvente av "drømmeprinsen"....
For meg er kjemi selvsagt en viktig faktor, men uten sterk fysisk tiltrekning fra starten er det umulig for min del å innlede et forhold. Og da må jeg like utseendet veldig godt; kan ikke noe for det.

Nå er det heldigvis slik at jeg har et liv utenom Sukker også, men med en etablert vennekrets, et etablert jobbmiljø samt hobbyer (langrenn/løping) hvor det ikke er allverden av single jenter i aktuell alder, så er det ikke akkurat flusst med muligheter. Og når det en sjelden gang dukker opp noen tilfeldig, så ser jeg dem sjelden igjen slik at videre kontakt blir uaktuelt (noe som vel er typisk i en større by som Oslo).
Jeg kan selvsagt bruke et par år av mitt liv på å bli en skruppelløs Pick-Up-Artist som flyr bort til damer på gata og sjekker dem opp, men.... nei, don´t think so ;-p

Så jeg får vel heller sette min lit til verdens teiteste klisjé; "det skjer når du minst venter det"... Å finne en partner i 2009 er tydeligvis livets store Lotto :)

Skjult ID med pseudonym zoid77 lø. 26 sep. 2009 15:06

Jeg opplever slett ikke at det er vanskelig å få til møter med jenter her, bare siden mai har jeg møtt sju stykker, og jeg er slett ingen Don Juan. Noen tips:

* Drit i matchtallet
Matchtallet er bare forvirrende. Det er basert på en ofte svært så vilkårlig utfylt relasjonstest, samtidig som det gir illusjoner om at det er noe spesielt der - det er det ikke. Ser du en profil du synes ser interessant ut, så drit i om Sukker mener matchen deres er "problematisk" eller "begrenset".

* Hold deg til én
Det er ikke akkurat slik at man har forlovet seg når man har tatt kontakt på nettet, men det er mye lettere å holde kontakt med én person av gangen, ikke minst når du kommer til det punktet dere bør treffes.

* Svar raskt
Når du får en melding fra henne - svar raskt. Ikke utsett det til i morgen, heller ikke om hun gjør det. Det nytter ikke å spille hard-to-get på nettet - da går de bare videre.

* Spør
Og ikke bare spør standardspørsmål, spør også om ting du faktisk lurer på og knytt det sammen med det du selv har å fortelle. Hvis hun for eksempel nettopp har vært i Marokko, ikke bare spør om hvor, men også om hun så det og det. Snikkikk gjerne litt på Wikipedia for å se ut som du vet mer enn du egentlig gjør. Og kan du knytte det sammen med den gangen du var i Egypt, er det jo enda bedre. Det bør bli en dialog, ikke en spørsmål-svar-seanse.

* Ikke tvær det ut
Spør om å treffes rimelig kjapt - en tommelfingerregel er 5 meldinger. Selv har jeg møttes etter alt fra tre til tretti meldinger, og jeg må jaggu si jeg foretrekker tre. Da har dere ikke rukket å få en uttømmende bilde av hverandre, og samtidig viser du interesse for henne. Sier hun nei, så sier hun nei, men det er bedre at det skjer etter fem enn etter femten meldinger.

...men husk at den som skriver dette fortsatt er singel, da...

Skjult ID med pseudonym Jens lø. 26 sep. 2009 15:09

Svært mange jenter jeg kjenner har dratt til andre land og kulturer for å finne seg sin utvalgte, så det gjelder også å bruke horisonten om du faktisk tror på at det finnes en spesiell for deg. Jentene jeg har vært sammen med har ofte brukt studier/språkreiser eller ferier til å se hva som finnes der ute. Gutter burde kanskje gjøre det samme. Nå er det riktignok helt akseptert for norske jenter å si at norske gutter ikke holder mål pga ditt eller datt eller vi er elendig på å flørte eller blabla, men kanskje det blir mer akseptert for norske gutter å se til andre land etterhvert?

Skjult ID med pseudonym zoid77 lø. 26 sep. 2009 15:14

@Jens
Nå er det vel mange norske menn som har funnet seg koner i Thailand, da... :-)

Det er godt mulig gutter i de tidligere 20-åra kan bli bedre her, selv angrer jeg på at jeg tok hele utdannelsen min ved ett og samme universitet i Norge og ikke benyttet anledningen til å komme meg ut og bli et litt "eksotisk" innslag. Men når man først er i jobb, er det jaggu ikke så lett å få seg fri fra jobben til å ta seg en backpackertur i Peru, og spesielt ikke å få med seg to-tre kompiser - spesielt ikke når man som singel jo må tilpasse ferien sin til barnefamilienes ønsker.

Skjult ID med pseudonym Jens lø. 26 sep. 2009 15:20

aas og zoid jeg snakker om franske, tyske, engelske, polske, spanske helt normale vestlige jenter.

Har dratt alene på ferie til f.eks frankrike og opplevd å bli bedt med på fest av franske studinner midt på et grønnsakstorg, det skjer ikke i Norge, norske jenter er oppdratt med at menn er svin eller dritt osv og at mannen skal måtte jobbe seg igjennom skjoldet. Men hvor lenge skal en mann måtte orke å jobbe seg igjennom skjoldet til en jente som bare gir det bort i fylla uansett? Det er jo sant.

Zoid, tyrkia, italia, marokko, egypt, hellas, gambia, kenya vs thailand, sorry men det er mye større trafikk fra kvinnelige kjøpere enn mannlige, det er bare ikke helt lov til å snakke om det enda. Jeg har jobbet i reiselivsbransjen i flere år og vi fikk aldri lov til å prate om det, det var no-no, men mannegrisene som dro til thailand skulle vi mer enn gjerne le av.

Skjult ID med pseudonym Jens lø. 26 sep. 2009 15:27

Zoid77 ja kanskje vi er litt enig. Det er mange flotte norske jenter, men de har ofte et syn på menn som er veldig spesielt, jeg liker ikke å måtte bevise noe som helst for å bli godkjent. I mange andre europeiske land så er det mer sex på tv, mer pupper, mer lek, mer gøy..hele opplegget med sjekking, flørt, lek, forhold er mye mer avslappet....det er bare ikke så jævla farlig rett og slett. Det gjør at du kan dra alene på byen og bli kjent med mange nye mennesker i de landene.

Mange glemmer at det er en rekke nyanser som er veldig veldig sært med Norge, vi sitter i leiligheter rundt omkring, blir fulle og går ut sent og blir sjeldent kjent med en sjel og jentene har et enormt skjold som skal frastøte enhver dust fordi sex er griseri og om det skjer så skjedde det ikke alikevel. Jeg er glad for at jeg har hatt kjærester fra flere land og få oppleve at det å være mann nødvendigvis ikke er synonymt med å være en drittsekk selv om norsk media og kultur jobber på spreng med å banke det inn i hodene våre fra vi er små.

Skjult ID med pseudonym eliseb lø. 26 sep. 2009 15:30

@Jens
Norske jenter er oppdratt med at menn er svin eller dritt? Har du noe statistikk, evt. empiriske studier å vise til?

Skjult ID med pseudonym Jens lø. 26 sep. 2009 15:35

eliseb det må jo være en grunn til at norske jenter får hovedomsorg 9/10 ganger, at norske jenter kan sykemelde seg fra jobb og med engang skylde på mannlige kolleger og det ikke blirt stilt spørsmål om det eller at norske aviser og medier svært ofte publiserer artikler som beskriver mannen som en sexgal skoletaper eller hva med amnesty international som kjøpte reklametid på tvnorge og tv2 der de viser en norsk jente med blåveiser og sier at 6 av 10 norske menn slår norske kvinner i samlivsforhold. FN grep inn og stoppet reklamen men ingen som helst protest fra noen her i landet.

Jeg har selv jobbet innenfor utdanningsetaten og sett at det faktisk foreligger direktiv på ungdomsskoleplan der en skal lære at kvinnen er det sterke kjønn og at mannen er det svake kjønn osv.

Så ja det er ganske ekstremt.

Skjult ID med pseudonym zoid77 lø. 26 sep. 2009 15:35

@Jens
Selv om jeg ikke er enig i beskrivelsen din av norske kvinner, er jeg selvsagt åpen for utlendinger. Men problemet er - de bor i Tyskland eller England eller Australia, mens jeg bor i Oslo der jeg har en jobb, en bolig og en sosial omgangskrets, og jeg har ikke mulighet til å ta meg to måneder Tyskland, selv om jeg skulle treffe verdens nydeligste dame der på ferie.

Skjult ID med pseudonym eliseb lø. 26 sep. 2009 15:38

@Jens
For meg høres det ut som du bare hater norske jenter, men for all del. Du har sikkert dine grunner.

Skjult ID med pseudonym jantore78 lø. 26 sep. 2009 19:02

her var det mye forskjellige ting som dro litt ut egentlig. vekk ifra det jeg egentlig ville lufte ut. men som de fleste har skjønt så er det veldig mye mere mannfolk her inne en det er damer. noe som gjør at det blir ganske skevt for oss gutta. Self er det noe her inne som ikke har det problemet av gutta og. men for min del så er responsen relativ lav.

men får vell få tatt noen flere bilder, samt få gjort om litt på profil teksten kanskje. sp kanskje det blir noe mere respons. Og jenter, det går ann for dere å sende meldinger også. Samt svare på de meldingene dere faktisk synes er bra som dere får.

JT

Skjult ID med pseudonym Jan T Lov lø. 26 sep. 2009 20:45

Har vært medlem på flere datingsider nå og må si at det er ikke lett når man er gutt. En gjenganger i profiler og ellers er at man vil prøve nettdating fordi det å finne noen på byen er tydeligvis umulig og nesten "ulovlig" eller annenrangs.
Min erfaring er at det faktisk er mye lettere å få kontakt på byen enn her, de fleste jentene her inne tror de er hellige. Jeg er av typen som virkelig leser profilene og spør spørsmål utifra hva de har skrevet og hva jeg lurer på, hva mer kan man gjøre? Har null problemer med å få kontakt på byen men her så blir 8 av 10 mailer ubesvart.
Tror litt av problemet er at selv jenter med "middels" utseende blir bombadert med mailer, de blir kanskje litt overveldet og deretter mer og mer kravstore?
Dette er også gutta her inne sin skyld, mange sender nok meldinger til alt og alle. Jeg sender bare mail til de jeg er interessert i etter å ha lest profilen nøye og vurdert om denne personen er noe for meg.

For å backe litt opp det jeg påstår her så har jeg en vennine som ble medlem på q500. Hun la til ett bilde men hadde ikke tid til å fylle ut noe som helst informasjon om seg selv. så det var en død profil kun med hennes bilde i. Dagen etter hadde hun mottatt 14 private meldinger og x antall wink og "jeg liker deg"
Og hvis ett bilde i en profil er nok grunn til å sende en privat melding så skjønner jeg jo kanskje hvorfor mange jenter her inne sliter med å svare alle??

Skjult ID med pseudonym pusen sø. 27 sep. 2009 20:30

Selvfølelig svarer vi på meldinger vi syns er bra!

Skjult ID med pseudonym Hardbarka sø. 27 sep. 2009 21:13

Se på dyrene. Det er ingen kunst der. De har jo ingenting som stopper deres, indre drifter, mens for oss er det å finne seg den rette blitt et område, man snart må ha årelang udannelse for å mestre.
Trår man litt feil og man er fortapt...
Er vel ingen hemlighet at det er litt frusterende, hvertfall for oss gutta hvordan sjekkemarkede fungerer. Vi slåss jo om damene, med nebb og klør;) mens de sitter der å kan velge fra høyeste hylle. Skikkelig Darwinisme i skjekkemarkede det her;)

Skjult ID med pseudonym pusen sø. 27 sep. 2009 21:20

Jeg tror ikke det er sånn!

Skjult ID med pseudonym Hardbarka sø. 27 sep. 2009 21:36

Når gutter i desperasjon tar sjekkekurs til 6 000 er det vel ganske tydlig at det har blitt sånn for noen

Skjult ID med pseudonym pusen sø. 27 sep. 2009 21:41

Jo men da handler det jo om mangel på selvtillit.

Skjult ID med pseudonym Hardbarka sø. 27 sep. 2009 21:55

Mangel på selvtillit fordi de kommer til kort i et alt for overopphetet sjekkemarked.

Skjult ID med pseudonym yeehaw sø. 27 sep. 2009 22:08

Hvor får jeg sjekkekurs for kun 6000?

Skjult ID med pseudonym pusen sø. 27 sep. 2009 22:10

Jeg snakker om de som må på kurs for å lære det.. de som ikke klarer komme i kontakt med folk noen steder.
Tenker ikke på sukkerfesten.

Skjult ID med pseudonym Lionking sø. 27 sep. 2009 22:21

@ Pusen og endel andre...

Sjekkemarkedet i dag er ekstremt, og mange tyr til div. sjekkekurs for å bli den såkalte Alfahannen som de fleste damer tenner på.... Når det ikke lengre er nok å være normalt hyggelig når man tar kontakt med ei dame, synes mange det er verdt pengene å lære seg ulike teknikker som er bevist å fungere... iallfall på kort sikt.

Skjult ID med pseudonym yeehaw sø. 27 sep. 2009 22:23

Er det ikke nok å være formuende?

:-)))

Skjult ID med pseudonym pusen sø. 27 sep. 2009 22:23

tragisk:)

Det er jo bare å si: Du ser litt støvat ut, skal æ feie over dæ?? ;D

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 27 sep. 2009 22:24

Jeg er ikke blant dem som har rocket mest på sjekkemarkedet de senere årene, men jeg har jaggu ikke tro på slike kurs heller - virker på meg som om de mer er til for å få menn til å få ligget med så mange kvinner som mulig. Selv vil det holde lenge for meg å få ligget med én kvinne til - så lenge det er den rette kvinnen. Og jeg tror ikke jeg vil finne den rette kvinnen om jeg utgir meg for å være en annen enn den jeg er.

Legg merke til hvor få av disse "sjekkeguruene" som er i faste forhold...

Skjult ID med pseudonym Smily:o) sø. 27 sep. 2009 22:27

Tror jeg trenger et sjekke kurs jeg også... Hvor er de kursene for kvinner ??

Skjult ID med pseudonym yeehaw sø. 27 sep. 2009 22:34

@Smiley m.fl.

Her er det nok et udekket behov av uante dimensjoner - for begge kjønn :-))

Skjult ID med pseudonym pusen sø. 27 sep. 2009 22:35

Smiley: sånne som oss som bare prater med jenter istedet for å sjekke menn bør finne ut hva de egentlig er ute etter... haha

Skjult ID med pseudonym Smily:o) sø. 27 sep. 2009 22:38

Det er bare det ,pusen, at jeg vet hva jeg er ute etter ,men når jeg ser det foran meg snubler jeg og går på tryne ...
Andre med samme problem?

Skjult ID med pseudonym pusen sø. 27 sep. 2009 22:40

hahaha, ja, så jeg unngår å komme i den situasjonen;)

Skjult ID med pseudonym sunway77 sø. 27 sep. 2009 22:50

vil tro det beste "sjekkekurset",er kurs for å få bedre selvtilit,....
god selvtilit hjelper på sjekkefronten. tørre å ta intiativ..

Skjult ID med pseudonym jantore78 sø. 27 sep. 2009 22:52

smily

jepp kjenner meg igjenn i det. snubler langt etter vettu :(

sliter med å få noe kontakt med de jeg kunne tenke meg å bli kjent med her inne. og når det kommer til det virkelige liv så er det helt dødt for meg. er for sjenert vettu :(

selv om jeg egentlig ikke er det. har spilt basket foran 8000 menesker og vert basketdommer foran ca 4000 så burde egentlig vere tøff. men neida :( har fungert et par ganger, men det er en stund siden nå :(

derfor jeg prøver her inne vettu, men gir ikke så mye respons her heller

Skjult ID med pseudonym pusen sø. 27 sep. 2009 22:52

Jeg tror ikke å ta initiativet som er det verste, men den eventuelle avvisningen!

Livet består i av å bli avvist, flere ganger hver dag sier folk nei om forskjellige ting.
Kanskje man kan lære at ei avvisning ikke trenger å være så negativt, men at man rister det av seg og prøver igjen:)

Skjult ID med pseudonym mr_jaha sø. 27 sep. 2009 22:58

@pusen: "Jeg tror ikke å ta initiativet som er det verste, men den eventuelle avvisningen! "

-Avvisning er helt greit for meg, da vet jeg hvor vi står. Liker mindre at de jeg tar initiativ til å skrive til fordi jeg synes de har en bra profil og virker som ålreite jenter rett og slett lar vær å svare. Det synes jeg er smålig.

Skjult ID med pseudonym jantore78 sø. 27 sep. 2009 22:58

pusen er vell begge deler tror jeg. men klarer faktisk å bli avvist, men er verre med å ta kontakt. men men livet går videre uansett.

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 27 sep. 2009 23:00

@mr_jaha
Spørsmålet er kanskje hva du skriver. Det er som regel jeg som har tatt initiativet til kontakt, men de gangene det ikke har vært det og jeg har svart, så har jeg aldri opplevd å ikke få svar tilbake.

Skjult ID med pseudonym pusen sø. 27 sep. 2009 23:04

Ja man kan hvertfall ikke bare å sitte å vente på at andre skal ta kontakt:)

Skjult ID med pseudonym jantore78 sø. 27 sep. 2009 23:09

pusen så sant så sant

jeg har sendt mye meldinger nå de siste 9 mnd, og lite svar tilbake. lashes mente jeg hadde den beste første meldingen hun noen sinne hadde fått. men ser ikke ut til at det hjelper :(

(mann 38 år fra Oslo) sø. 27 sep. 2009 23:09 Privat melding

@zoid77
Ja, det kan være. Pleier ikke å ha problemer med å formulere meg, og jeg prøver alltid å være hyggelig og legge opp til et hyggelig svar tilbake. Det kommer litt an på profilen til vedkommende selvfølgelig, da jeg synes det er morsomt å spille litt på felles humor som kanskje kommer fram i fra den. Prøver uansett å variere.

Spørsmålet som følger da er: når du ser at posten er lest men ikke besvart; skriver du igjen eller tar du det som et stille "du er uinterresant" ?

Skjult ID med pseudonym lewis sø. 27 sep. 2009 23:15

Dæh, fint som singel også da. Kan jo gjøre akkurat hva en vil. Kvinnfolk kommer når det kommer, og kommer det ikke så kan jeg finne på mye morsomt alikevel. :) (ellers så kan en jo se på litt andre jenter enn man vanligvis ser etter og kanskje ha flaks)

Skjult ID med pseudonym jantore78 sø. 27 sep. 2009 23:17

mr jaha

vell det er det da, er det jentas måte å si at nei jeg er ikke interesert, eller send meg en melding til så blir jeg enda mere interesert. så det er et godt spørsmål

Skjult ID med pseudonym pusen sø. 27 sep. 2009 23:17

jantore: Hjelper ikke at bare første melding er bra og velformulert;) Du må fortsette i det sporet å leve opp til det ;)

Skjult ID med pseudonym jantore78 sø. 27 sep. 2009 23:22

pusen det er sant

sliter fortsatt litt med det videre da, derfor jeg gjerne vill ta en date rimelig fort, men det hjelper liksom ikke noe hvis man ikke får svar da :(

men man blir ikke bedere heller hvis man ikke får noe svar da.

foresten hvordan var det på sukkerfesten igår da? vurderer å gå neste gang hvis jeg fortsatt er singel

(mann 38 år fra Oslo) sø. 27 sep. 2009 23:29 Privat melding

@pusen - ja da har man muligheten til å teste den berømte "kjemien" alle snakker om. Er den på besøk burde det gå av seg selv ... eller?

@jantore - Har vært på 2 før og ingen har vært like, men den i går var en av de bedre. Store lokaler, mye mennesker og musikk som det gikk an å prate i.

Skjult ID med pseudonym pusen sø. 27 sep. 2009 23:32

mrjaha: Er kjemien der fortsetter det ofte, ellers dør det jo bare stille ut!

(mann 38 år fra Oslo) sø. 27 sep. 2009 23:45 Privat melding

@pusen: -Ja, det er bare å klare å formidle den gjennom ord i en mail da. Det er jeg ikke veldig flink til med folk jeg aldri har møtt. Som JanTore synes jeg det er bra å møtes i person tidlig; enten over en kaffekopp eller en (sykkel)tur i marka.. eller noe annet for å bli litt kjent.

nå tar jeg kvelden og dør stille ut :) Nattinatt

Skjult ID med pseudonym Borgersen sø. 27 sep. 2009 23:48

Er ny her, har kontaktet tre damer....første syntes ikke jeg var hennes type, andre blokkerte seg og den tredje har ikke svart ennå.
Den 4 gidder jeg ikke å nevne for ho har ikke lest meldinga si ennå engang!

Skjult ID med pseudonym pusen sø. 27 sep. 2009 23:48

ja eller en hyttetur:) godnatt ja

Skjult ID med pseudonym pusen sø. 27 sep. 2009 23:49

Borgersen: Hold oss oppdatert;)

(kvinne 34 år fra Akershus) sø. 27 sep. 2009 23:51 Privat melding

men borgersen: att hu ikke har lest den engang kan ikke det bety hu ikke har vært pålogget og ikke sett den? Må ikke kaste inn håndkleet fordi 4 damer ikke har passet til deg... ganske vanlig det igrunn da=)

Skjult ID med pseudonym jantore78 sø. 27 sep. 2009 23:53

hei lashes

hadde en fin fest i natt? ser i allefall ut på bildene at du koste deg :)

Skjult ID med pseudonym pusen sø. 27 sep. 2009 23:54

woooooow Lashes, million dollarbabe:)

Skjult ID med pseudonym Borgersen sø. 27 sep. 2009 23:54

nei selvfølgelig, jeg trodde bare at hvis du var intereseert så tok du deg en tur innom sukker for en opdatering ihvertfall engang i uka

Skjult ID med pseudonym lashes sø. 27 sep. 2009 23:55

hei jantore=) joda, var en bra fest;P litt full på bildet da kanskje;Phehe, ikke det beste bildet, men greit å vise frem hvordan man kan se ut til tider med en gang;P hahahahah

Skjult ID med pseudonym Borgersen sø. 27 sep. 2009 23:55

eller i ytterste tilfelle etpear ganger iløåpet av måneden......

Skjult ID med pseudonym jantore78 sø. 27 sep. 2009 23:59

lashes hehe ja :) fått vaska litt klær og eller :P

Skjult ID med pseudonym pusen sø. 27 sep. 2009 23:59

Hvor ofte folk er pålogga kan jo være mange grunner til. En ferie, en flørt, blakk å ikke superbruker, osv.
Kanskje dumt å skrive til noen som sjelden er på da, det ser du jo:) Å særlig om du tar deg nær av det i ettertid.
En god huskeregel til alle dere smådesperate menn ;)

Send meldinger til damer. IKKE sjekk om hun har lest den. IKKE sjekk hvem du har sendt til.
Send ut der dere ønsker, og glem det! Bli så positivt overrasket over svar, og heng dere opp i det istedet for alle nederlagene.
Det er mange som ikke får svar på meldinger.

Skjult ID med pseudonym pgmp sø. 27 sep. 2009 23:59

@jantore
Besøker de som ikke svarer profilen din? Hvis ikke bør du prøve et annet profilbilde. Et smil er en fordel. Be vennene dine ta bilder av deg i alle mulige sammenhenger og rope ut hvis de skulle finne på å få noe brukbart. Hvis de du skriver til besøker profilen kan det være at teksten ikke fenger dem. Mine sjekkeferdigheter for jevnaldrede menn er begrenset (=omtrent like talentløse som sjekkeferdighetene for jevnaldrene damer) men profilteksten din trekker desverre ikke oppmerksomhet. Med mindre man ser ut som Brad Pit må man lage en tekst som skiller seg ut, får leseren til å smile litt. Når Lashes forteller at du har satt sukkerrekord i kvalitet på førstmelding har du vist at du kan skrive. Gjør det samme med profilteksten din! Skill deg ut fra mengden!

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 00:02

joda pusen, det er bare at da blir matchlista så forbaska kort........

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 00:04

og når det gjelder den oppdateringa så kikker jeg fremdeles i mitt lagrede søk...........

Skjult ID med pseudonym jantore78 ma. 28 sep. 2009 00:04

pgmp

det å skrive noe til noen er ikke noe problem egentlig. men det å lage en profil om meg selv, det er litt verre :( kanskje noen vill hjelpe meg :P

hehe nei får vell sette meg ned å skrive om den litt kanskje, men blir aldri fornøyd og det blir bare rot egentlig.

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 28 sep. 2009 00:06

Shit i matchlista og skriv til dem du liker. Jeg ser knapt på match, men går etter kjemi og magefølelse.

Jantore: Å få andre til å skrive den blir jo feil, da er det jo ikke deg heller.. og nå vet jo alle det ;)

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 00:08

det gjør jeg også Pusen, men det er endel ting ved den matchlista som er nokså rektig...som Feks noe så konkret som det der med hvor ofte du er på byen og sånt....og noe av det andre også

Skjult ID med pseudonym lashes ma. 28 sep. 2009 00:15

hahahahahaha jantore.. jada, fått vaska klær nå;P;P

Skjult ID med pseudonym pgmp ma. 28 sep. 2009 00:16

Ingen dum ide og spørre de som kjenner deg hva som gjør deg spesiell og bruke det i profilen. "Snill og grei" passer på litt for mange.

Skjult ID med pseudonym pgmp ma. 28 sep. 2009 00:17

Bra dere nevnte klesvask... min har ligget en halv dag i maskina og ventet på å henges opp.

Skjult ID med pseudonym jantore78 ma. 28 sep. 2009 00:18

pusen hehe, kan vere greit å få litt hjelp da, jeg suger til å skrive om meg selv. når jeg er på intervju osv og blir spørt om å beskrive meg selv så har jeg nesten lyst til å spy :P vell ikke så ille men er ganske vanskelig. så det å skrive noe der blir ikke bra. og jeg klarer liksom ikke å hoste opp noe morsomt helelr sånn på tvang, er desverre ikke noe komiker :(

og bruker ikke matchlista jeg heller så mye, men litt. laveste jeg har sendt til er 73 eller noe sånt.

lashes hehe så bra. var vell på tide :P

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 00:19

pgmp....i mange tilfeller er egne referanse bedre enn dine venners....

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 28 sep. 2009 00:19

Men borgersen: Jeg kan være på byen hver helg i en periode, for så å aldri være på byen.
Når jeg som singel svarer på dette, så er de fleste mer på byen enn de ville gjort i et forhold, i mangel på noe annet å gjøre
eller et håp å møte noen.

Det er jo idiotisk å velge bort noen som svarer det, uten å ha spurt om de er partyløve.

På meg slår det ofte ut på røyk, og da spør jeg om de røyker. Fordi spm kan også være om de bryr seg om røyk, og om de ikke er nøye på det så kan det se ut som folk røyker. Mange er også villig til å slutte og leter bare etter ei dame som kan hjelpe dem med det :)

Må ikke lese dette så bokstavelig, det stemmer ofte IKKE.

Skjult ID med pseudonym jantore78 ma. 28 sep. 2009 00:21

pgmp

men nå er jeg snill og grei da. men kan vere litt slem også ;) men spørs hvor hen da :P men er bare god slem :P

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 00:23

jamen det å gå på byen kan innebære å gå på shopping og sånt også......ikke bare og ta seg en tur ut på byen lørdagskvelden..........er du med?

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 28 sep. 2009 00:23

pgmp: dette MÅ du bare finne mer ut av;)

Skjult ID med pseudonym bollemkrem ma. 28 sep. 2009 00:27

Boergersen. Det kan i visse tilfeller lønne seg å fire litt på kravene, ikke forlange så mye. Når man selv ikke er noe "kupp" i allmenn forstand mtp livssituasjon eller typisk utseendet, kan det være greit å fire litt på kravene. Samme til Jan Tore

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 00:28

det er nok karv jeg kan fire på ja, men noen ting er for vikitige for meg til at jeg kan fire på de

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 28 sep. 2009 00:29

Som hva da Bogersen?

Skjult ID med pseudonym jantore78 ma. 28 sep. 2009 00:30

bollemkrem

fire på kraven er helt greit, er vell ikke så kresen at det spiller noen rolle. men jeg vet også hva jeg har lyst på, og hva jeg tenner på. skal ikke si det her inne, for jeg kan bli overasket en dag av noen. og da er det dumt å sagt offentlig noe helt annet :P

men uansett, er ikke akuratt mange damer som tar kontakt med meg først heller da, tror jeg har blitt kontaktet 2 ganger, og en av de var bare en flørt.

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 00:30

desuten så betrakter jeg meg selv for litt mer en "ikke akurat et kupp i allmenforstand" kall det selvgodhet eller selvtillit,

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 00:31

det som er helt sikkert er at jeg som liker å opsøke venner hjemme hos dem selv vil få problemer hvis jeg skulle levd med en som liker å møte venner på kafe...

Skjult ID med pseudonym bollemkrem ma. 28 sep. 2009 00:32

Så du mener du er bedre enn ett kupp Borgersen?

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 00:33

nei det skal vanskelig gjøres...he he

Skjult ID med pseudonym lashes ma. 28 sep. 2009 00:34

så om dama du dater liker å treffe venner på kafe er det ett problem siden du helst vil treffe folk hjemme? den ser ikke jeg helt..

Skjult ID med pseudonym jantore78 ma. 28 sep. 2009 00:34

bollekrem

jeg har aldri sett på meg selv som brad pitt, er litt for stor til det :P men jobber med saken, faktisk gått ned 22 kg de siste 2 årene, og har igjenn ca 13 kg nå å gå ned. men er vell litt andre ting som teller i min fordel, som feks svigemors drøm :P

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 00:36

det er så enkelt som å dette Lashes....jeg trives ikke spesielt godt på kafe.....

(kvinne 34 år fra Akershus) ma. 28 sep. 2009 00:39 Privat melding

ja skjønner jo det... men hvorfor kan ikke dama gå på kafe og treffe venner? du trenger jo ikke være med;P

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 00:41

det kan ho selvfølgelig gjøre..bare det ikke fører til at enn ser hverandre sjeldnere enn det.....

Skjult ID med pseudonym MrSpiff ma. 28 sep. 2009 00:41

>hvorfor er det så veldig vanskelig å finne noen å dele livet med.

Tror du at du får gode råd om det her inne @jantore78?
Mange av de som er her inne, har vært her i flere år.
Hadde de hatt oppskriften, så hadde de ikke vært her. :)
(ps: Flere av de som gir deg gode råd, har klaget på akkurat det samme som deg)

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 00:42

oi, jeg mener sjeldnere PGA det.....

Skjult ID med pseudonym jantore78 ma. 28 sep. 2009 00:42

nei i morgen får jeg nok forandre litt på profilen gitt. noen som har lyst til å sende meg noen tips? så kanskje den blir litt bedere og jeg treffer blink :)

men nå hopper jeg i seng, så dere får ha en god natt og bare fortsett og diskuter :)

(kvinne 34 år fra Akershus) ma. 28 sep. 2009 00:46 Privat melding

Hmm, klart men ser hverandre sjeldnere pga det.. Hadde jo seff sett hverandre mer om man hang sammen dag og natt uten egne venner eller intr.

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 28 sep. 2009 00:46

Å fremheve seg selv som et kupp syns ikke jeg er sjarmerende.
Heller ikke de profilene som forteller at du nå har vært så heldig å ramle inn på siden til en fantastisk gutt.
Jeg er smart, ambisiøs, målbevisst blablabla..
Også følger videre: DU MÅ VÆRE....

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 00:48

er ikke helt sikker pusen, kom med forslag så kan jeg si ja eller nei

Skjult ID med pseudonym lashes ma. 28 sep. 2009 00:48

takk takk jantore, snillt av deg=);P

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 28 sep. 2009 00:53

Det første du må gjøre er jo å vite hva du er ute etter ;)

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 00:55

Hva er det du ser etter da pusen?

Skjult ID med pseudonym pgmp ma. 28 sep. 2009 00:55

Hva tenkte du på Pus? ;)

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 28 sep. 2009 00:58

Tenkte på det jantore skrev til deg;)

Hva jeg ser etter Borgersen??
En Mann med stor M og baller. Det holder for meg. Resten tar man bit for bit. Det blir aldri som man håper eller planlegger uansett. Man må fire på krava;)

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 01:00

ok, hva er en mann med stor M og baller?

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 28 sep. 2009 01:02

Nettopp Borgersen... Nettopp! ;)
Det er ikke så mange av de... hehe

Skjult ID med pseudonym lashes ma. 28 sep. 2009 01:04

hahahahahahahahaha;P

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 01:05

nei det er det da.....

Men la meg stille deg et konkret spørsmål......under en tur på byen slenger en annen mann en spydig kommentas til typen din, hva synes du han skal gjøre?

Skal han snu seg mot han, kikke litt småtøft tilbake å si........og hvem er du da......

Eller holder det med at han sender et lite flir tilbake?

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 01:07

barbere balla...er du gal, det er jo som de mannfolka som tror det er godt for kvinner når du putter brystvorten mellom tenna og klemmer på de!!!

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 01:08

det var godt å høre det ihvertfall pusen...he he

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 01:10

hylt, kanskje under selveste akten, røske sammen klærne og hoppet ut nærmeste vindu.......vel....hadde jo håpa jeg hadde fått lov til å gå ut hoveddøren da men.......

Skjult ID med pseudonym lashes ma. 28 sep. 2009 01:10

hahahahaha;P;P seff må man barbere borgersen...;)

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 01:12

men hvis du tror du skal få meg til å hyle så har du nok tatt deg vann over hodet...først og fremst fordi jeg ikke "hyler"

Skjult ID med pseudonym lashes ma. 28 sep. 2009 01:14

borgersen, er du sjenert?? liker du ikke sexuelle kvinner?

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 01:15

jegbskal garabtere deg lashes.. så lenge det er liv i liket mitt skal ingen kvinne noengang få lov til å barbere ballene mine.......da ,må de være fra en annen planet å synge sputnikk eller Rune Rudberg, da skal jeg i det minste tenke på det...

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 01:16

dte er litt vanskelig å svare på, jeg trodde ikke det fabtes ikke sexuelle kvinner nbemlig

Skjult ID med pseudonym lashes ma. 28 sep. 2009 01:16

men det er ikke digg å kose med hårete baller vettu borgersen.... er ikke homo å gjøre det

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 01:17

nei da skal de heller få sleppe

Skjult ID med pseudonym lashes ma. 28 sep. 2009 01:17

nei nei.. men det virker som du ikke vil de skal kunne noen triks, like noe annet enn kjedelig misjonær, ikke ta initiativ, være litt kinky

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 28 sep. 2009 01:18

Det å være åpen for å prøve nye ting er viktig. På alle områder ikke bare seksuelt, ellers blir man fort kjedelig :)

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 01:20

det viktigste er at du finner en stilling, speller lite rolle om det er misjonær stilling eller ei......

Skjult ID med pseudonym lashes ma. 28 sep. 2009 01:21

hehehee, må det være bare en da??

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 01:21

det er derfor det er viktig at paertneren din liker endel av det samme som deg!

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 01:23

neimen hvis all tid går bort til å finne stillinger så blir det lite igjem til det viktigste.......

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 28 sep. 2009 01:23

Det er viktig å finne den stillinga som er best :) Ja bare det å finne en stilling kan være håpløst, om man ikke vet hvordan..

Men ja det er viktig at partneren din liker det samme som deg, men de fleste jenter liker litt variasjon.
De liker litt puppekos. Litt variert sengehygge, og litt lek.

Blir vanskelig for deg å finne noen om du skriver i profilen din at du nekter barbere balla..

Skjult ID med pseudonym lashes ma. 28 sep. 2009 01:24

og det viktigste er????

Skjult ID med pseudonym lashes ma. 28 sep. 2009 01:25

pusen jeg dauer;P;P

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 28 sep. 2009 01:25

Jeg er ikke pusen nå!

Skjult ID med pseudonym lashes ma. 28 sep. 2009 01:27

hmmm, er du Dr,Phill??

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 28 sep. 2009 01:28

Nope, Spitznogle...!!

Skjult ID med pseudonym lashes ma. 28 sep. 2009 01:29

aha... det forklarer en del;P

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 01:30

hvis du mener det er viktig at menn barberer balla si så er det kanskje fordi du tror at kvinner "må" slikke baller.......er jeg helt på jordet nå eller bare virker det sånn....?

(mann 42 år fra Telemark) ma. 28 sep. 2009 01:32 Privat melding

må skal det stå et sted der oppe....

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 28 sep. 2009 01:34

Jeg tror ikke man må en dritt jeg! Jeg vet at mange menn elsker det, og mange jenter glemmer det! :)
Jeg vedder på at du ikke vet om du liker det.

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 01:36

da bør du ikke vedde noen store summer pusen...........

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 28 sep. 2009 01:36

Ja har du prøvd?

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 01:38

i så tilfelle så er jo du som vil lashes, da er det vel bedre å finne ne med lite hårvekst der nede?

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 01:39

hva jeg finner på i senhga går jeg ihvertfall ikke ut med her......

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 28 sep. 2009 01:40

Jeg tenker at man må jo få masse hår i munnen. Tanntråd trenger man liksom ikke etter man har pussa tenna!

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 01:42

he he pusen, der er av praktiske årsaker..jeg skjønner....hmm!

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 01:43

håper ikke sukker er strenge med sånne diskusjonstemaer som dette............

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 01:44

skal jeg være ærlig så kan dama ha så mye hår ho bare vil, bare det ikke er plagsomt for henne selv......

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 01:47

det er ikke noe problem, håret kan jo føres ut til sidene nokså lett........

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 01:47

bare ho har god hygiene

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 01:48

da bør vi lage en ny tråd, opplysningstjenesten for sex og lignenede!

Skjult ID med pseudonym pgmp ma. 28 sep. 2009 01:49

Ah, Pus har fått skittne poter av en kveld i den store skumle byen ;) Jantore er ikke helt sånn pus. Og husk det er bare eldre menn jeg har god teft for!

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 28 sep. 2009 01:50

Pus bare hjelper Borgersen litt med profilen sin, samt finne ut hva han er ute etter.

Jeg syns vi har kommet langt! :)

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 01:50

men grunne til at jeg blir litt skeptisk til å barnere ballene er fordi vi er jo kjempefølsomme der......

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 01:50

også litt fordi der det er hår skal det være hår!!

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 01:51

hår er tøft helt enkelt.....

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 28 sep. 2009 01:52

Men der det er hår skal det være hår? Syns du jentene skal ha en skog under arma, på leggene?

Kjempefølsomme baller ja, er du redd for å kutte deg?

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 01:55

men. nå mååååååååååååååååjeg komme meg i senga, skal på det store skumle sykehuset imorra å få vite hva som er galt med meg......

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 01:56

ikke fo4r å kutte meg, men jeg må jo inrømme at det faktis går an å få menn til å hyle........hvis du klemmer litt på pungen så er det egentlig ganske enkelt....

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 01:57

har aldri prøvd nei....

Skjult ID med pseudonym R ma. 28 sep. 2009 01:57

Jaha, jeg trodde festen var igår jeg? Men her er visst folk fulle enda, he he :-)

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 28 sep. 2009 01:59

R: neida, vi skal bare hjelpe Borgersen litt med å finne ut hva han liker og ikke liker, slik at han kan få en bra profil!

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 01:59

jeg er helt edru R...har iike drukket på to dager...

Skjult ID med pseudonym R ma. 28 sep. 2009 02:00

Men Borgersen skal vel neppe skrive om barberte/ubarberte baller i profilen sin? Eller? Det ville jo være ganske spesielt...

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 02:00

men jeg må inrømme at det er stor forskjell på hva jeg liker å fantasere om å hva jeg egentlig liker å gjøre!

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 02:01

nei det skall nok bli andre boller i profilen min R

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 28 sep. 2009 02:02

Det er synd Borgersen. Man lever en gang, man må leve ut fantasiene sine! Prøv alt du tenker!

Skjult ID med pseudonym pgmp ma. 28 sep. 2009 02:04

@R
Skal man få oppmerksomhet må man være ærlig og skille seg ut i profiltekst og bilder!

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 02:05

jamen det er jo greit

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 28 sep. 2009 02:05

Jepp, man må vise seg som man er!! ;)

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 02:05

tror nok det holder med å være ærlig egentlig....

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 28 sep. 2009 02:07

hehe.. tror Borgersen syns det holder å være ærlig... å ikke vise seg som man er:)
jaja.. Kanskje du har rett?

Skjult ID med pseudonym pgmp ma. 28 sep. 2009 02:08

Bare ærlig holder kun hvis du er Brad Pit. Det er faktum ble enstemmig (med en stemme) vedtatt tidligere i kveld. Du må skille deg litt ut også. Da holder det ikke med bare en kattevask av profilen

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 02:08

jamen det er stor forskjell på å prøve å på ålike....jeg sa ikke at jeg ikke kan prøve ting. Det er bare det at når jeg har bsetemt meg for at jeg ikke liker noe så gjør jeg det kun hvis andre liker det......

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 28 sep. 2009 02:09

Nei du må ha et utfordrende bilde Borgersen. Sånn at man ikke ser kjedelig ut!

Skjult ID med pseudonym R ma. 28 sep. 2009 02:09

@pgmp - Ha ha ha :-) Lykke til da :-)

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 02:09

er ikke bildet mitt utfordrende nok for deg?

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 28 sep. 2009 02:10

Nei, jeg liker menn det oser sex av.

Skjult ID med pseudonym R ma. 28 sep. 2009 02:10

@lashes - Borgersen har bekreftet at han er edru, men du er på druen?

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 02:11

er ditt så veldig mere utfordrende, du står foran vasken å tar vann i håret....!!!!

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 02:12

vel, jeg blir nok litt mere "tørr" når jeg blir trøtt...

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 02:13

det skal jo bare vise folk at jeg har et ansikt....

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 02:15

jamenn hvor mange ganger må jeg si at jeg liker pupper, må jeg skrive det på "......" lashes å "...." det ideg?

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 02:17

hmm...kanskje R har rett...dere er fremdeles fulle etter festen igår....

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 02:17

det jeg ikke skjølnte var at kvinner liker at menn "biter" på brysten!!

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 02:18

jeg mente på brystvorten

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 02:18

Linn?

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 28 sep. 2009 02:18

"biter"? bare sutte du da? ;)

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 28 sep. 2009 02:19

Snakk for deg selv Lash. Den samtalen her hisser IKKE meg opp...hehe

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 02:19

og hvorfor er du så sikker på at jeg bor i en bakke!!??

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 02:20

jamen det har jeg jo ingenting imot da.....

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 28 sep. 2009 02:20

Tror ikke Lash endte opp i seng med den hun ønsket i går! :);)

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 28 sep. 2009 02:21

Men hvis dama liker det så biter du vel litt også??

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 02:23

det er bare det at jeg er så "........" overbitt at jeg ikke får bitt i det hele tatt!!

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 02:25

det v ar en spøk naturligvis...

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 28 sep. 2009 02:26

Joda, men det er jo en annen sak. For du sa du ikke skjønte de mannfolka som gjorde sånn. Det er jo en helt annen sak, å ikke kunne gjøre det eller ville :)

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 02:28

alle damer jeg har snakka med sier at det gjør vondt å bli bitt i brystvorten, det er derfor naturilig for Borgersen å tro at det er sant.....

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 02:29

hvem er du om jeg tør spørre?

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 02:30

for ettersom du vet hvor jeg bor så er det nærliggende å tro at du vet hvem jeg er også...

Skjult ID med pseudonym pgmp ma. 28 sep. 2009 02:32

Du skal ikke bite brystvortene av og svelge, Borgers. Det holder med slik lett tygging som når du spiser grøt.

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 02:33

jeg vet at du får fram profilen men jeg kan ikke se at du får opp noe navn eller noe

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 02:34

jeg er klar over det egentlig pusen...........

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 02:35

snakker vi havregrøt eller risgrøt her pgmp?

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 28 sep. 2009 02:36

Hvis du trykker på synlighet så kommer navn og adresse opp på alle.

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 02:36

snakker vi havregrøt eller risgrøt her pgmp?

Skjult ID ma. 28 sep. 2009 02:37

OMG... Noen blir dratt i leggen her... Borgersen: Tenk sjæl. Ikke hør på alt disse wannabe-Spitznogledamene lirer av seg, er du snill! Jeezez...

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 02:37

nei, han kjenner meg antakelig på utseendet...men da må du jo neten komme fra området eller ha vært her en god del....

Skjult ID med pseudonym pgmp ma. 28 sep. 2009 02:38

Det er litt smak og behag hvordan du liker å blande den Borgers. Begge deler er melkeprodukter og du vet jo hva som kommer ut av puppen når du biter litt :)

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 02:38

til deg med skjult id, anklager du meg for å ikke tenke sjøl ?

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 02:39

ja der sier du noe....det kommer anpå hvilke ingredienser en tilsetter sjøl antakelig.....he he

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 28 sep. 2009 02:41

Nei Borgersen, skjult id sier du ikke skal høre på oss. Er et godt tips!

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 02:41

men jeg skjønner fremdeles ikke hvor du fhar din kjennskap til meg fra

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 02:42

jamen det kan jog jo finne ut av selv, stå fram skjulkt id menneske...!!!

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 02:44

hvis du mener at jeg burde se sånt så må jeg opplyse at jeg har medisinske grunner til å glømme.......

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 02:44

desuten så legger jeg ikke særlig merke til ting som ikke angåpr meg...

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 02:47

jada mener fordi der jeg bor for jeg er ikke så mye ute....og da er vel Linn naboen.....

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 02:48

og da bor ho enten i den ganle leiligheten til Heidi eller så er ho nyinflyttet!!

Skjult ID med pseudonym pgmp ma. 28 sep. 2009 02:48

Det er et lite sted Borgers. Folk slår av en prat mens de roter i hekken. Alle kjenner jo til hverandre og passer på hverandres forskjellige behov. Nå som turistene er borte tar blir det jo litt intimt ;)

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 02:49

eller foresten, det er jo ho som bor i leiligheten ved siden av, ho pleide av og til å kjøre buss da jeg kjørte...

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 02:49

jomen jeg er veldig lite ute for tida....

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 02:52

ja det er jo et lite sted....du har rett idet....he he

Skjult ID med pseudonym pgmp ma. 28 sep. 2009 02:59

Du må benytte utsikten i alle retninger Borgers. Er ikke alle forundt å ha den muligheten

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 02:59

jomen det er jo et hus foran hos meg som sperre den...he he

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 03:00

men jeg vet at de nadre leilighetene har ganske bra utsikt

Skjult ID med pseudonym pgmp ma. 28 sep. 2009 03:03

Ta med kikkert og besøk naboen :)

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 03:03

har pusen og lashes gått å lagt seg nå?, det blei så stille her......

Skjult ID med pseudonym pgmp ma. 28 sep. 2009 03:05

De driver å vasker hverandre. Du vet jenter bruker litt tid på sånt.

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 03:05

tror jeg pensjonerer meg også.ø....

Skjult ID med pseudonym jantore78 ma. 28 sep. 2009 10:22

hmm her blei det liv etter at jeg la meg gitt. ser at det er masse meldinger som har blitt slettet her, lashes tok det litt av i natt eller? :P

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 11:23

god morgen jantore, joda det blei endel moro igår kveld...

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 11:31

pgmp: jeg vet, 4 av kameratene mine har bodd her i tilegg til meg. Alle i overetasjen bortsett fra meg da...

Skjult ID med pseudonym pgmp ma. 28 sep. 2009 11:43

Da har du jo nok av folk som kan ta mange bra bilder av deg, Borgers.

@jantore
Tror Lash ble litt sjenert. Hun foretrekker nok at gutta finner ut av hennes seksuelle preferanser ved prøve-og-feile metoden. Bare Borgersen som var så heldig å få hele fasiten med en gang :)

Skjult ID med pseudonym jantore78 ma. 28 sep. 2009 12:57

pgmp hehe såpass ja :P jaja sånn er det, noen som har lyst til å gjenfortelle hva jeg gikk glipp av :P

neida skal slippe det hehe, lashes gjorde nok rett i å slette innleggene sine gitt. synd jeg hadde lagt meg, hadde nok vert roligt å lest :P

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 13:34

det bildet som er der får duge enn så lenge.....

Skjult ID med pseudonym jantore78 ma. 28 sep. 2009 15:09

hmmmm lite kreativ i dag gitt, får håpe det går over til kvelden

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 28 sep. 2009 15:12

vi var vel litt ekstra kreative inatt så vi får være litt sparsommelig på kruttet idag............kommer nok noe til kvelden tenker jeg.....

Skjult ID med pseudonym jantore78 ma. 28 sep. 2009 15:27

hehe det var det da, men jeg sover om natta, så går glipp av all morroa :(

men må vere litt kreativ med profilen min. prøve å få tatt noen bilder en dag også så jeg har litt mere bilder på profilen min

Skjult ID med pseudonym pgmp ma. 28 sep. 2009 17:38

Jantore, du ska ikkje sova bort .... natta, osv. Man vet aldri hva den vil bringe. Folket på jobb kommer til å ringe etter deg uansett hvis det blir behov

Skjult ID med pseudonym hingsten ma. 28 sep. 2009 18:30

Hingsty står avslappet oppe i 4.våning og titter forundret ned i på slagmarken...ehh..1. etasje.
er jo rene slagmarken etter noen forvillede mule-dyr..hmmm..
godt de stakk igjen..så hingsty får pyntet litt blant de friske duftene på den vakre engen..
de vil hingsty ha for seg selv og sine når dyrene tar heisen ned..
hingsty står avslappet og gnir mulen mot den spennede hesteskoen over satlldøren som bringer.....
ææk...nyt in silence her nå hingsty..

Skjult ID med pseudonym pgmp ma. 28 sep. 2009 18:57

Du gikk glipp av jentenes preferanser, Hingsty. Svært underholdende :)

Ble det dårlig gress på deg på lørdag? Du virke litt vel mye i farta i god tid før festen åpnet

Skjult ID med pseudonym hingsten ma. 28 sep. 2009 19:01

Det virket som det har vært rene slag-marken her inne ja.
hingsty må jo rydde åkrenen litt om nødvendig.
Et marked med 1000 personer vil alltid være mer lystig enn det hingsty foretrekker..
men det var da underholdende på sitt vis.

Hingsty nyter "reflekterte etterdønninger" av begivenheten på sitt vis..

hva skjedde i natt da.. skulle hingsty stillt i boxer eller..

Skjult ID med pseudonym pgmp ma. 28 sep. 2009 19:06

Neida Hingsty, her trengtes ingen boxer. Det hadde holdt lenge med å vise baller.

Det har forøvrig vært kraftig sønnavind, så øya er omringet av kloakk fra nabojordet ditt, igjen!

Skjult ID med pseudonym hingsten ma. 28 sep. 2009 19:18

vestsiden av fjorden altså..god og bedrukket natt-stemning altså, hmmm..
jaja.. hingsty er litt blendet av friske dyfter fra en annen spennede "lun stall" forresten..
så får det blæse fra seg fra alle andre kanter for hingsty del..

Skjult ID med pseudonym pusen1975 ma. 28 sep. 2009 19:20

hehehe

Skjult ID med pseudonym pgmp ma. 28 sep. 2009 19:22

Det er en gjenganger at våre historiefortellinger at den største historiepersonligheten har hatt visse problemer med å skaffe hotelrom og derfor havnet i en stall. Du har sikkert oppdaget dette og tenker å ta opp konkuransen?

Skjult ID med pseudonym pgmp ma. 28 sep. 2009 19:29

Pus vender tilbake! Noen av de selvutleveringene deres fra i natt satt en god spiss på dagen i dag. Tror ikke jeg har ledd så godt siden en latterkrampe satt en stopper for en akt for noen år siden. :)

Skjult ID med pseudonym pusen1975 ma. 28 sep. 2009 19:33

Hehe, var jo mye tull her i natt ;)

Skjult ID med pseudonym pgmp ma. 28 sep. 2009 20:58

Me må toppa heile skiten!
(ok, høres bedre ut når Valen sier det, enn når jeg forsøker å skrive på en dialekt jeg ikke kan)

Skjult ID med pseudonym jantore78 ma. 28 sep. 2009 23:34

nei nå er det natta, og jeg tror jeg har sendt den beste meldingen jeg noen sinne har skrevet, så får vi håpe at den utvalgte syntes den var noe bra og tar kontakt. men med min flaks så går den i søplebøtta sammen med 99% av alle mailene hu får :(

så dere får ha en god natt, også skal jeg prøve å se om jeg får gjort om på profilen min en dag fremover

Skjult ID med pseudonym pgmp ma. 28 sep. 2009 23:37

@jantore
Du må jo prioritere å få skikk på profilen før du sender meldingene. Hjelper lite å endre profilen etter at Frøken har vendt ryggen til.

Skjult ID med pseudonym jantore78 ti. 29 sep. 2009 08:22

pgmp

sant nok, huff får vell ta en høst rengjøring da. men vetta f jeg hva jeg skal skrive :(

Skjult ID med pseudonym jantore78 ti. 29 sep. 2009 09:13

sånn da var det gjort om en del. mulig jeg må forandre på den igjenn men vi får se. kanskje noen kan komme med noe innspill?

Skjult ID med pseudonym MrSpiff ti. 29 sep. 2009 10:55

Du sier jo her hva du er ute etter.
Skriv det du mener selv er riktig og hva du er ute etter, så treffer du en jente som liker deg som du er (og ikke en jente som liker det andre har korrigert).

Skjult ID med pseudonym jantore78 ti. 29 sep. 2009 11:26

mrspiff

har vell forsåvidt gjort det nå, så får vi se. må bare få lagt til noen nye bilder også. så havner vell en tur hos frisøren i dag vell for å bli litt fjong på håret :)

Skjult ID med pseudonym pusen ti. 29 sep. 2009 11:49

jantore:

du må fjerne det første du skriver, kan ikke starte en profil med klager fra andre osv...

gaffafape?

Alt det greia med normal gutt, klart du er, trenger ikke skrive det, pluss det der gutte/manngreia.

Skriv at du er en gladgutt som liker å beholde gutten i deg, selv om du er blitt voksen. keep it simple.

Skjult ID med pseudonym jantore78 ti. 29 sep. 2009 13:03

gaffatape er macgyver teip vettu, sånn som man fikser alt mulig med :P

hehe jeg er som sagt ikke veldig flink til akuratt det dere.

suger heter det vell tror jeg :P

hmmm får vell gå igjennom den noen ganger til tror jeg før jeg er ferdig.

Skjult ID med pseudonym pgmp ti. 29 sep. 2009 13:18

Du kan sikkert plukke opp noen av rådene som ble gitt til Borgersen ang profiltekst, og bilder. Det gjelder å skille seg ut, og ikke mange tør å så detaljert som et par berter ønsker seg :P

Skjult ID med pseudonym jantore78 ti. 29 sep. 2009 13:21

er ikke noe vits i å detaljere for mye, da skremmer man bare bort for mange, dessuten så er jeg veldig rund i kantene. og kan føye meg godt for å kunne passe inn i et forhold med ei dame jeg liker.

så tror det blir mere på å prøve å finne en dame med noen av de samme intressene

så får vi bare gå deretter. men nå ser det ut som om flere og flere av de jeg er interesert i driver å dater andre, så sliter litt med å treffe riktig gitt :(

Skjult ID med pseudonym pusen ti. 29 sep. 2009 14:56

Hvordan vet man sånt da jantore??

Skjult ID med pseudonym jantore78 ti. 29 sep. 2009 15:21

pusen

fått litt mange svar i det siste om at de dater andre osv, og vill finne ut av det først.

men det er jo forsåvidt et veldig greit svar. bedere en ikke noe svar i allefall

Skjult ID med pseudonym pusen ti. 29 sep. 2009 15:26

ja sant.

Skjult ID med pseudonym Lillah ti. 29 sep. 2009 15:32

Plukk vekk alle "vel"-ene du har i tektsten, og rett opp skrivefeilene dine (bruk retteprogrammet i word, f.eks.). Det hjelper veldig.

Skjult ID med pseudonym Lillah ti. 29 sep. 2009 15:34

Ser nå at du har rettet opp en del allerede :-)

Skjult ID med pseudonym pgmp ti. 29 sep. 2009 15:38

Det er det vanlige JT. For noen stemmer det, for andre er det bare en måte å si at de ikke er interessert.

Enig i at detaljer i profilen virker litt mot sin hensikt. Samtidig er vanskelig å virke spesiell uten å komme med detaljer. Sett deg ned å skriv noen stikkord på hva som virkelig gjør deg spesiell. (Det er her venner er til god hjelp.) Så prøv å skrive noe som forteller det samme som stikkordene uten å bruke ordene / synonymer. Vanskelig, ja, men med flaks, kreativitet og selvironi kan det bli bra.

Skjult ID med pseudonym Lillah ti. 29 sep. 2009 15:41

Prøv å vise humoren din også. Jeg har flere ganger skrevet til menn jeg ikke tror jeg passer sammen med bare fordi de er morsomme!

Skjult ID med pseudonym jantore78 ti. 29 sep. 2009 15:47

Lillah

humor ja, hmm den er litt rar til tider, og tar seg ikke altid så bra ut i en profil. lettere å skrive noe som jeg i allefall synes er morsomt her feks

men vi får se hva fremtiden bringer, får i allefall smile og vere happy og nyte sola som er ute i allefall. er snart vinter, var frost ute i dag tidelig :(

Skjult ID med pseudonym pgmp ti. 29 sep. 2009 15:48

@Lillah
Sant. Det samme har jeg gjort mange ganger. Har sendt noen av type "Herlig profil. Avsnittet om xxxxx var knakandes bra. Håper din rette trekker like godt på smilebånde som jeg gjorde. Lykke til"
Så kommer svaret "Tror ikke vi passer sammen"
Da får jeg lyst til å svare "Forstår du ikke har samme humor som profilen din. Kan du sette meg i kontakt med forfatteren?"

Skjult ID med pseudonym jantore78 ti. 29 sep. 2009 15:50

Så SteinR du mener at du selv egentlig er overflødig, hmmmm

Jeg mener at vi menn er laget for å tilfredstille jentene vi er sammen. og for å få verden til å gå rundt. hadde ikke vi vert her hadde ingen av oss vert her. er vell bare blitt sånn at en del jenter har blitt litt for kresene vell, mens vi gutta har blitt rundere og snillere kanskje.

ikke vet jeg :P

Skjult ID med pseudonym Lillah ti. 29 sep. 2009 15:53

pgmp: *ler*

Skjult ID med pseudonym pusen ti. 29 sep. 2009 15:55

hehe...

Skjult ID med pseudonym pusen ti. 29 sep. 2009 16:14

jantore: Jeg tror ikke det er riktig at jentene er blitt for kresne. Jeg vet mange menn som er like kresen.
Å være kresen, hva er det? Å finne noen man syns er pen og tiltrekkende? Eller bare så enkelt som å vite hva man vil ha? At man har de samme verdier og den kjemien som skal til for at man finner hverandre attraktiv?

Rundere? Ja, fler og fler sliter med det... hehe

Skjult ID med pseudonym MrSpiff ti. 29 sep. 2009 16:17

@SteinR, det er faktisk værre i Kina (uten at det er noen trøst for dem som har det som du beskriver).
Pga. 1-barns politikken/loven, så vil Kinesiske familier bare ha guttebarn. Jentebarn er uønsket.
Dette har ført til en overflod av menn og få jenter.

Skjult ID med pseudonym Acelezz ti. 29 sep. 2009 16:33

SteinR - er synd hvis du har denne erfaringen. Men ut fra min erfaring er verden stikk motsatt.

At du får mest oppmerksomhet fra damene når du fjaser sammen med kamerater kan det heller tyde på at du har feil fremgangsmåte når du sjekker.. Være seg selv lønner seg i lengden :)

Skjult ID med pseudonym pusen ti. 29 sep. 2009 16:45

Men igjen handler dette også om hvordan man behandler andre. Jeg ville feks aldri vært slem mot noen som ikke har oppført seg ufint. Jeg sier fremgangsmåten flere går frem på gjør at man blir avvist. Kan ikke skyte noen av den grunn.

Skjult ID med pseudonym MrSpiff ti. 29 sep. 2009 17:03

@SteinR, beste måten å sjekke på, er å "ikke sjekke".
Så derfor får du mer oppmerksomhet når du ikke sjekker, en når man sjekker jenter direkte.

Dette mener jeg er pga. at jenter liker gutter som er "midtpunktet" (Den så kalte Alpha Male i naturen).
Så om man ikke sjekker, så har man det gjerne mere show (derved midtpunkt) og blir lagt merke til av jentene.

Mye av det vi mennesker gjør, skjer ubeviss gjennom instinkter og underbevisstheten.
Er man mere oppmerksom på disse tingene, så går det så mye bedre ;)

Derfor opplever du mer interesse når du "gir faen" som du sier.

Skjult ID med pseudonym Jepp ti. 29 sep. 2009 17:57

http://www.vg.no/helse/artikkel.php?artid=573985

Som vanlig er alt mannens feil. Det er den 6 artikkelen der jeg leser om hvordan kvinner i Norge må lide pga menn, den forrige var at kvinner sykemelder pga norske menn.

Hva vil media egentlig, vil de ha alle menn ut av Norge og hvor vil de at mannen skal dra?

Skjult ID med pseudonym zoid77 ti. 29 sep. 2009 18:53

@Jepp
Så du påstår at det som står i artikkelen ikke stemmer? Siden du tydeligvis vet bedre enn et av Norges fremste fagmiljøer, kan du opplyse om hva som er årsaken til det økte drikkepresset blant kvinner i jobbsammenheng?

Jeg klarer ikke å ta dette personlig, rett og slett fordi det ikke handler om meg som mann, det handler snarere om en kultur der menn fortsatt er det sterke kjønn.

Skjult ID med pseudonym Jepp ti. 29 sep. 2009 19:07

Når du beskriver det du kaller for Norges fremste familjøer, så er det en automatikk i det for meg at du ikke er seriøs. Da det er ingenting positivt fremtredende med norske fagmiljøer. Du snakker om et land der krefttyper som blir kurert i blant annet tyskland og USA er terminale. Så noen akademisk maktdemonstrasjon er jeg ikke redd for etter at de har samlet inn tall fra en test en lett kan forme slik en vil for å få svarene en vil.
Det er ingen som sensurerer slike tester.

At du ikke tar det personlig og overser er det i mine øyne farlig for menn generelt, da de fleste vil ha den holdningen og det blir fritt frem for kvinner og media å henge ut mannen som kollektivskyldebøsse for alt.
Hvor mye kan vi egentlig ta på oss av skyld? alt?

Å påstå at et voksent menneske kan bli utsatt for noen form for drikkepress er for meg latterlig, enten så sier du ja eller nei. Selv har jeg trivdes best med kvinnelige sjefer da de enten er på SATS i lunsjen, tar seg et glass rødvin et sted eller sykemelder seg relativt ofte og dermed har jeg sluppet unna med stort sett hva som helst og mulighet til ekstra mye overtid.

Skjult ID med pseudonym zoid77 ti. 29 sep. 2009 19:32

@Jepp
Dette har ingenting med kreftforskning å gjøre, det har med rusmisbrukerbehandling å gjøre, og der er faktisk Bergensklinikkene ledende. Eller vet du noe om Bergensklinikkene jeg ikke vet, kanskje? Og i tilfelle, hvor tar de feil i dette spørsmålet? Det er vanskelig å ta deg seriøst når du avfeier norsk rusmisbrukerbehandling ved å konstatere at norsk kreftforskning ikke har komme tlike langt som den tyske.

Ellers er det jo artig å se at du gjør meg, siden jeg er uenig med deg, til ansvarlig for at du føler at du blir forfulgt på grunn av kjønnet ditt. Faktum er uansett at kvinner i Norge jevnt over befinner seg i yrker der de tjener dårligere enn menn, samtidig som kvinner jevnt over jobber mer deltid. Du kan si at det er deres eget valg, men det skaper uansett en situasjon der mannen blir det dominerende kjønnet i arbeidslivet og i samfunnslivet. Vi har 29 kommuner der det er et flertall kvinner i kommunestyret, vi har 401 kommuner der det er et flertall menn. Vi har 97 kommuner med kvinnelig ordfører, vi har 333 kommuner med mannlig ordfører. Dette forteller ganske mye.

Nei, jeg er ikke redd for at vi menn skal bli "kollektivskyldebøsse" for alt, og jeg bryr meg fint lite om du mener at jeg forråder det mannlige broderskapet fordi jeg ikke er redd for det.

Skjult ID med pseudonym jantore78 sø. 4 okt. 2009 22:28

jaja huff

da er jeg like langt en uke etter, fikk kontakt med ei veldig søt dame på torsdagen. hun virket veldig interesert og vi hadde en veldig lang samtale på msn som gikk langt utover i de sene timene. jeg følte at vi matchet veldig godt, hadde like intresser, ganske lik humor og samme syn på barne oppdragelse osv. hun hadde en sønn på snart 3 år og jeg sa at jeg var glad i barn, og ikke hadde noe problem med det. og hun kunne tenke seg flere i fremtiden.

og vi pratet om alt mulig rart utover natten, og jeg har vell aldri hatt en så lett samtale med en jente noen sinne. viste at hun var rimelig busy og hadde mye å gjøre så jeg sendte henne en melding på sukker på fredags kvelden og takket for en veldig hyggelig samtale natt til fredag, og sa at jeg var veldig interesert i å fortsette og kunne tenke meg å møte henne.

så på lørdagen fikk jeg en melding om at hun beklaget, men hun ville ha noen som hadde mere erfaring med lengre forhold. nå skal jeg vere ærlig og si at jeg ikke har så veldig mange forhold bak meg. det lengste varte i bare 4 mnd. men ble veldig skuffet etter dette, og klarer liksom ikke å slippe det. og jeg tenker på henne fortsatt. noen som har noen gode råd å komme med? jeg liker henne veldig godt :( men tror det er en lost case :(

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 4 okt. 2009 22:34

@jantore
Er vel litt i samme båt som deg, og det er vel derfor jeg styrer unna barneforeldre.

Skjult ID med pseudonym lashes sø. 4 okt. 2009 22:38

zoid77: den tok jeg ikke.. styrer du unna barneforeldre fordi de ofte vil ha noen med mer erfaring?

Er ikke alle som tenker sånn da, har barn jeg, datet en med så og si null erfaring, var klar til å satse også.. Om man har mange eller lange forhold sier lite om hvordan man er som person syns jeg, om han er noe for meg.. (jeg har barn)

Skjult ID med pseudonym jantore78 sø. 4 okt. 2009 22:39

zoid77

hmm det var det da, men hun passet meg så utrolig bra, men tydelihvis ikke jeg for henne, selv om det virket sånn når vi snakket sammen. men er helt håpløst her inne. jentene er så utrolig lite lyst til å svare tilbake. utrolig kjipt egentlig for er jo en veldig hyggelig person som de aller fleste liker

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 4 okt. 2009 22:55

@lashes
Jeg tenker i de banene, ja, men det er godt mulig jeg er på bærtur.

@jantore
Been there, done that, got the scars to prove it... Men til slutt funker det jo for mange.

Skjult ID med pseudonym lashes sø. 4 okt. 2009 22:58

Når det gjelder meg er du hvertfall på bærtur, men godt mulig andre tenker annerledes=)

Skjult ID med pseudonym yeehaw sø. 4 okt. 2009 23:01

Å finne en partner i godt voksen alder er krevende, for det følger så mye annet med på lasset, både av materielle og personlige ting - for begge parter.

Skjult ID med pseudonym jantore78 sø. 4 okt. 2009 23:18

yeaahaw

jepp det gjør det og er litt synd for jeg ble veldig betatt av henne. og følte at her var det noe på gang :( men neida, det går som det altid pleier å gjøre rett i dass :(

men ingen som har noe gode råd? skal jeg prøve å ta kontakt med henne igjenn om noen dager. eller er det 100% døfødt?

JT

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 4 okt. 2009 23:24

@jantore
Det kan du vel egentlig bare vite selv, alt etter hva hun har sagt og hvordan. Men du kunne jo prøve deg på en "Synes det er synd å høre det, er det noe jeg kan si for å overtale deg?"

Skjult ID med pseudonym jantore78 sø. 4 okt. 2009 23:27

zoid

vell får se hva som skjer, om jeg klarer å få henne ut av tankene eller ikke. har mine tvil men, vet iallefall at jeg kommer til å bruke laaaang tid til å finne noen som er i nærheten av henne. hadde en så utrolig bra samtale den natta synes i allefall jeg. men nå sitter jeg her å syter det er ikke bra :P

huff hvordan dere jenter kan gjøre oss gutter deppa ass, shitt det er leeeenge siden gitt

Skjult ID med pseudonym Tingeling sø. 4 okt. 2009 23:34

Jeg blir litt overrasket over å se man kan bli veldig betatt i løpet av en kveld eller to. Men det er mulig det er meg det er noe pussig med der altså. :-)

Nok om det. Jeg er litt enig med zoid77 her.
Snakker du fortsatt med denne jenta, da...eller ble det stille? Det er noe med å kjenne sin besøkelsestid...og vite når man skal slippe taket. Evt vite når det kan være noe å hente, dersom man selger seg inn på "riktig måte".
Jeg tror nok jeg hadde ønsket å finne ut hvorfor dette var viktig for henne, jeg. :-)

Skjult ID med pseudonym Gørl sø. 4 okt. 2009 23:36

Zoid
Godt ment. Men det vil ikke funke. Hva skulle hun svare på det?

"Jo, si at du skal betale og få meg til å le".. ??

Mitt tips: Si bare at du har tenkt deg en ut da og da. Om hun kan tenke seg å komme hadde det vært hyggelig.... Men ikke press henne. Si muligens at du vil kikke litt etter henne, men at du ikke forventer at hun kommer. Eller noe sånt. Finn på noe! Ikke gjør deg stusselig..;-)

Skjult ID med pseudonym Ooo sø. 4 okt. 2009 23:37

JT, skjønner at du er skuffa og det er vel det som er skummelt med dette datinggreiene, en stiller seg jo åpen for å bli avvist. Og denne damen har gitt deg en tydelig beskjed desverre. Så det er nok best å slikke sårene og komme seg videre. Har nettopp gjort det selv, ikke noe kjekt men det går jo over relativt fort.

På den andre siden har du ikke truffet henne engang, og min erfaring er at god kontakt på mail og msn ikke trenger å bety at det føles like riktig når en treffes på ordentlig. Så kanskje du overdramatiserer litt her?

Skjult ID med pseudonym jantore78 sø. 4 okt. 2009 23:39

Tingeling

Ble faktisk betatt på en kveld, hun var veldig nærme det jeg har søkt etter lenge. Og det at hun svarte tilbake var bare hmm ja. Så etter hvert som vi snakket sammen ble jeg bare mere og mere interesert. Noe som gjorde det litt vanskelig, har nesten ikke gjort noe annet en å tenke på henne desverre :(

Jeg vet vell hvorfor hun sa det hun sa. Tror hun er redd for å gå inn i et nytt forhold, hvor sønnen hennes blir knyttet til den nye kjæresten hennes også skjærer det seg etter en stund. Og at hun da mente at jeg hadde for lite erfaring med langvarig forhold. Som om det er noe hindring egentlig.

Men får se, sender henne en melding om et par dager tror jeg, eller i morgen.

Skjult ID med pseudonym Tingeling sø. 4 okt. 2009 23:47

Lykke til uansett hvordan det utvikler seg, jantore.
Om det ikke skulle bli dere to, har du jo fått et bevis for at det er fullt mulig å treffe på ei her inne som du opplever hurtigere hjerteslag for, og at det stemmer på flere plan. Så er det en god opplevelse å ta med seg...som kan gi litt fornyet selvtillit , og den gode følelsen om at det er verdt å lete videre etter akkurat Henne? Litt positivt påfyll?

Og når jeg nå leste trådstarten din igjen, opplever jeg deg mye mer engasjert og positiv nå enn da....
Og det klinger godt i mine ører, på en datingside...:-)

Skjult ID med pseudonym jantore78 ma. 5 okt. 2009 00:45

Tingeling

Jeg er vell den som altid er positiv, men er egentlig litt lei av å vere singel. Har lyst på en jente/dame som er min bestevenn, drømme partner og kjæreste. En soulmate som de sier i usa :)

Men det er vanskelig å finne, og det å få den følelsen er utrolig vanskelig å finne. Om jeg finner den vet jeg ikke, var hun den er jeg ikke sikker. Men jeg har ihvertfall tenkte ofte på henne de siste dagene. Selv om det er andre jenter her jeg synes er fine. Så vet jeg ikke. Jeg har mine preferangser og vet hva som får hjertet mitt til å dunke hardt. :)

Men positiv må jeg bare vere, ellers kan jeg bare stenge ned hele profilen min og gå og grave meg ned. Men det hjelper ikke gjør det det? :P

Fikk en liten boost istad også, på et annet treffsted. Nevner ikke navn :P