Alle innlegg Sukkerforum

Hva er det viktigste...?!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym solsikke on. 14 nov. 2007 23:24

Hva er det viktigste for at du skal bli interessert i en profil her inne?

Er det bilde, matchtre osv, eller er det måten man beskriver seg selv eller drømmepartneren på?

Eller er det hvor man bor, eller hvilke interesser man har ramset opp?

Eller........?!

Skjult ID med pseudonym solsikke on. 14 nov. 2007 23:36

....eller for å presisere litt, hva gjør at du kan tenke deg å bli kjent med akkurat DEN personen??

Skjult ID med pseudonym kravstor on. 14 nov. 2007 23:40

Primært:
Utseende
Personlighet
Livssituasjon
Hvor man bor

Sekundært:
Interesser


Skjult ID med pseudonym kravstor on. 14 nov. 2007 23:46

Tja, IRL er det jo kjemi. Her inne er det jo litt annerledes. Blir egentlig ikke sånn at jeg kan tenke meg å treffe akuratt DEN personen. Etter å ha vært på noen dater som jeg har møtt på sukker er vel egentlig erfaringen at det er vanskelig å si noe om kjemi IRL utfra profiler her inne. For meg er man egentlig bare en interessant kandidat frem til man treffes IRL.

Skjult ID med pseudonym ludo64 to. 15 nov. 2007 00:53

Match (+/- 90)

Matchtre (forutsetter at andre er like ærlig som meg og tør bruke skalaene for det de er verdt -dog forsiktig med å bruke ytterpuntene)

Profilens innhold (for meg er bla. geografi viktig -er ikke flyttbar på noen år)

Billde (hmm.... burde gjøre noe med mitt eget :) -vurderer ikke andres profiler seriøst uten bilde, tror ikke på folk som sier at utseende ikke teller. Men heldigvis tiltrekkes ikke alle av det samme utseende....

Så er det bare å forsøke å oppnå kontakt, og etterhvert møtes for å finne ut om kjemien også stemmer (ser ikke enkelt ut jfr. en annen tråd her i kveld hvor flere etter nesten seks mnd og flere tusen besøk på profilen fortsatt er her........... : ) ).

Vi får ønske hveranrdre lykke til!!!

Skjult ID med pseudonym Organ to. 15 nov. 2007 04:09

En profil bør ha bilde, alt. bilde kommer straks kontakt er blitt initiert, men når det er sagt. Måten en jente beskriver seg selv på er helt klart det viktigste, det forteller etter min mening en del om hvor mye energi hun har lagt i profilen sin og følgelig hvor interessert hun er i å treffe noen som matcher. En personlig vri eller to har en tendens til å bortvise de som uansett ikke er aktuelle mens det kanskje sier "skriv nå!" hos de hun virkelig ønsker å treffe.
Så til alle, tør å vær deg selv når du skriver i profilen og om du ikke er flink med ord få en venn til å hjelpe deg, valg av (livs)partner er for viktig til å tulle med, synes jeg :-)

Skjult ID med pseudonym solsikke to. 15 nov. 2007 12:17

Enig med Organ, måten man bekriver seg selv på er ofte avgjørende, hvis man har sett noen bilder man liker først da :-)

Personlig har jeg sansen for tekster med en humoristisk vri. Tekster som får frem at han er oppegående og reflektert.

Om han går på helsestudio eller bestiger fjelltopper eller reiser utenlands 6 ganger i året, er mer eller mindre uinteressant.

Skjult ID med pseudonym solsikke to. 15 nov. 2007 12:18

Dessuten må/bør han smile på minst ett av bildene, for jeg vil ha en kjæreste med godt humør!!

:-)

Skjult ID to. 15 nov. 2007 13:29

Var inn om og kikka på en profil, fine bilder av en flott person. Så leser jeg profilteksten, for å danne med et bedre bilde og for å finne ut om jeg skal sende en mail. Og hva skjer, jo vedkommende bruker flere banne-ord i teksten for å beskrive seg selv.... da gadd ikke jeg å lese mer.... hvis man ikke klarer å beskrive seg selv uten å banne så er det ikke rette partneren for meg iallefall...

Skjult ID med pseudonym Organ to. 15 nov. 2007 22:47

Helt enig skjult ID, om man bruker banning i cv`en her på Sukker er det svært sannsynlign at det er mangel på dannelse ute å går, selv sitter jeg kanskje litt i glasshus da jeg brukte ordet idioter i en annen tråd her, men det er jo ikke banning ;-)

(mann 36 år fra Hordaland) ti. 20 nov. 2007 04:55 Privat melding

Det viktigste er definitivt hvordan personligheten skinner gjennom profilteksten. Videre er hvordan kommunikasjonen fortsetter. Syns det er viktig å ha den følelsen av at det er en "smilende jente" i meldingene, uten at det nødvendigvis er gjennomsyret av smileys.

(mann 48 år fra Møre og Romsdal) ti. 20 nov. 2007 12:21 Privat melding

Det er bilde, matchtre osv og måten man beskriver seg selv eller drømmepartneren på :)

(mann 41 år fra Oslo) on. 21 nov. 2007 13:02 Privat melding

Ser først på tekst/beskrivelse og bilde, deretter matchtre. Interesser (det som står i høyremargen under bilde) ser jeg ikke noe særlig på.

(kvinne 42 år fra Akershus) on. 21 nov. 2007 13:14 Privat melding

Må vel si meg enig med påsan her..
Bilde er jo det første du ser.. og liker du det du ser sjekker du profilen.. og liker du person beskrivelse .. så er det jo greit å sjekke de vesentlige tingene på match- treet.og evetuelt et album...

(mann 43 år fra Akershus) on. 21 nov. 2007 14:39 Privat melding

Det er nok bare å innse at bilde er vigtig for de fleste, i variende grad. Ikke bare utseende som teller på bildet; f.eks. 'morsomme' bilder som viser en leken side av en er også gode - eller igrunn bedre syns jeg.

Hvis enten bilde eller beskrivelse mangler ser jeg ingen grunn til å skrive noen ord. Begge deler er vigtige. Når det gjelder matchtreet, bør man nok ta det med en klype salt.. interessant, javisst, men det er ikke noen fasit. Dessuten er treer penest når de har alle høstfargerne syns nå jeg :)