Alle innlegg Sukkerforum
(kvinne 32 år fra Oslo) to. 15 nov. 2007 00:16 Privat melding

Hei alle Sukker-folk!

Jeg lurer litt på noe.. Slik jeg har skjønt det er vi her for å bli kjent med nye mennesker, enten det er venne- eller kjærsteforhold vi leter etter. Greit nok..
Så når man da merker noen med gult hjerte, altså interessant, skulle man tro det var mulig å få en eller annen form for respons tilbake, når man er så hyggelig å sende en liten hilsen?!

Mener nå altså sett fra min side.. En kar merker min profil som interessant, jeg syns kanskje vedkommende er søt/virker interessant og sender melding. Derifra er det enten en helt livløs og veldig lite interessert tone tilbake eller none what so ever!
Hvorfor da merke noen med gult hjerte i det hele tatt?!

Går det an å være så sjenert...

Ja jeg har tatt med i betraktning at ikke alle er innom profilen sin hveeer dag og kanskje ikke får svart med det første.

Logisk forklaring, anyone??

Skjult ID med pseudonym Organ to. 15 nov. 2007 04:20

Hei, du peker på et problem som med jevne mellomrom blir tatt opp i dette forum, desverre. Generelt virker det som om moralen er at så lenge man ikke har fått en fysisk, bekreftende, kontakt med et menneske herfra må man innta en "åpen for alt men bryr meg egentlig ikke"-holdning. Jeg synes personlig det er vansklig da jeg kun bruker hjerter/meldinger på profiler jeg virkelig har tro på, men virkligheten på nett er nok slik og det er mange som har tatt debatten uten at det har endret seg men litt synd er det likevel..

Øh.. Etter å ha sett på profilen din må den logiske forklaringen bli at de som ikke gir deg respons rett og slett er idioter :-) :-)

Skjult ID med pseudonym solsikke to. 15 nov. 2007 08:11

Forstår godt at du kan begynne å lure.... har selv fått både røde og gule hjerter som jeg høflig har svart på, men som likevel ikke gir respons tilbake. Og hva er da vitsen med å gi hjertene? Lurer avogtil om enkelte her inne har som sport å dele ut hjerter, bare for moro skyld og for å telle hvor mange som gidder å svare....? Men da er jo poenget borte, spør du meg....

Skjult ID med pseudonym ludo64 to. 15 nov. 2007 14:08

Bifaller solsikke og organ.
Får man respons, etter å ha satt hjerte på noen, er det direkte uhøflig å ikke følge opp med et svar (om ikke annet så et høflig avslag).
Det handler om respekt for medmennesker!
Vi har forskjellige mål med vårt opphold her og noen er sikkert mere seriøs enn andre (i målsetting og oppførsel), desto viktigere er det å utvise respekt. Noen føler seg veldig sårbare etter å ha blottstillt seg gjennom ærlige svar i profilen (ligger utrolig mye personlig info hvis noen kjører selektive søk med enkelte parameter), -igjen utvis respekt!!

Logisk forklaring.......
*Endel useriøse/umodne/ folk her også (hvilket formål de har med sitt opphold her vites ikke)
*Noen brukerfeil (presterte selv å strø rundt meg med hjerter første dagen her, inntil jeg skjønte at det ikke var til internt bruk av/for meg -men at de det gjaldt kunne se det :...LITE FLAUT..... :) :)

P.S: Hadde jeg kunnet skrudd tiden tilbake med 20 år, ca 1200pk røyk og to barn, ville jeg sendt deg både hjerter og meldinger. Hev deg over disse håpløse og stå på, det er de som går glipp av deg -ikke omvendt!!
Med venlig hilsen

Skjult ID med pseudonym pollux to. 15 nov. 2007 15:54

Hei Veitja
jeg er selv veldig usikker på hvordan det med utdeling av hjerter fungerer.
Må sies at jeg ikke deler ut hjerter i massevis, men kun til de profilene jeg virkelig finner interesse i.
Men problemet ligger i hvordan jeg skal tolke responsen jeg får (eller mangelen sådan)?

Feks: Jeg finner ei jente veldig interessant og merker profilen hennes med et hjerte.
Når jeg da ser at hun har vært innom profilen min, men har ikke lagt igjen en melding eller tatt seg bryet med å vurdere profilen min engang (interessert, ikke interessert)
Skal jeg tolke dette som en avvisning? Eller skal jeg forsøke å ta kontakt selv ved å sende den første mailen?
Hva gjør man i denne situasjonen, vil man virke for desperat etter kontakt om man setter et hjerte for så å ta det første steget?

Hvordan skal man og tolke det om vedkommende du har merket med et hjerte ikke engang gidder å stikke innom og se på profilen din?

Situasjonen for meg, er at jeg her for å bli kjent med folk, utvikle venneforhold, og kanskje er så heldig og får meg en kjæreste her. Men jeg vil ikke være for pågående og direkte bombardere folk med meldinger heller.

Hilsen en som er like forvirra

Skjult ID med pseudonym run to. 15 nov. 2007 18:01

Jeg la inn profil i september. Passert 3500 besøkende og har to sider med menn som har "hjertet" meg. De første hjertene jeg fikk svarte jeg på med en mail der jeg takket for interessen osv - fordi jeg trodde det var slik det skulle være. Men stoppet etterhvert fordi det sikkert nok er ulik oppfatning. Jeg tror mange bruker hjerte som en gul lapp... Jeg er like forvirret som dere andre her og har helt sluttet å sette hjerte selv. Mail derimot svarer jeg på :)

Også forvirret :)

Skjult ID med pseudonym vita134 to. 15 nov. 2007 18:05

Tror ærlig talt at de hersens hjertene stort sett blir brukt når man er ny på sukker. Alltid nye medlemmer som tar dette opp her på forum. Og hver gang kommer det fjaksen forskjellige måter å bruke dem på eller å tolke bruken av dem på, så la oss bare innse det: Det er det skrevne ord som gjelder, send en mail og si hvorfor vedkommende kunne fortjent et hjerte, det er det som funker!

Skjult ID med pseudonym . to. 15 nov. 2007 18:11Jeg bruker notat-feltet hvis jeg skal merke en kar jeg kan tenke meg å huske. Gule/røde hjerter bryr jeg meg ikke om...
Skjult ID med pseudonym fremmed to. 15 nov. 2007 18:16

Jeg selv har skrevet i min profil at hvis du setter hjerte på meg så forventes at du tar kontakt og omvendt for meg hvis jeg legger
hjerte på noen .

Fremdeles dukker det opp noen hjerter men ingen tar kontakt ......det får meg til å tro at jenter leser ikke profiler......eller tar jeg feil

Hmmmm undres

Skjult ID med pseudonym solsikke to. 15 nov. 2007 20:05

Men hjertene er greie å ha for dem som ikke er superbruker, hvis de liker noen som heller ikke er superbruker, for da får de ikke sendt meldinger til hverandre..... men gir begge to hverandre et hjerte, så tipper jeg at en av dem raskt blir superbruker, og da kan man begynne med meldinger :-)

Skjult ID med pseudonym Dame50 to. 15 nov. 2007 20:24

Har vært på Sukker en måned nå. Til å begynne med satte jeg noen gule hjerter som et lite hint (ingen respons) Fikk et dusin hjerter selv og satte først hjerte tilbake om jeg syntes de var interessane (ingen respons). Nå sender jeg en mail til de som har gitt hjerte og noen få svarer på mailen. Har sluttet å gi hjerter, men sender mail til noen og de fleste leser ikke en gang mailen.
Men, og dette er poenget: De som svarer og jeg har hatt kontakt med har vært veldig ok og hyggelige menn. Resultat hittil er 3 dater uten videre resultat, men med kjekke og hyggelige menn. BUDSKAPET ER: GLEM DE SOM BARE SURFER og konsentrer dere om de seriøse og vi trenger strengt tatt ikke mer enn en av gangen gjør vi vel?

Skjult ID med pseudonym kvinne33 fr. 16 nov. 2007 09:21

jeg synes også det der er rart...
har hatt en som satt rødt hjerte på meg til og med, men når jeg sendte en melding like etter, så fikk jeg aldri noe svar gitt...

så han var innom, han var både inne og leste meldingen OG innom profilen min etterpå, fjernet IKKE hjertet, svarte fremdeles ikke.

etter ei uke satt jeg ham som ikke interessant, det får da være måte på.
en ting er å ikke svare når jeg sender melding ut av det blå, det bryr meg ikke, men når vedkommend merker meg som meget interessant, så forventer jeg faktisk svar. Å ikke svare da, er ikke uhøflig, det er bare rett ut teit.

Skjult ID med pseudonym ny herinne fr. 16 nov. 2007 10:19

Tror gutta har lett for å 'blinke' litt og strø på med både gule og røde hjerter til mange damer....
Kaster ut fiskegarnet, med andre ord. De seriøst interesserte er jo dem som sender en melding utover et par linjer.

Jeg svarer på meldinger men ikke på gule og røde hjerter. Betyr for meg det samme som en øyenflørt i en bar...
En melding sammenligner jeg med at mannen kommer bort og slår an en prat. Det er jo et steg modigere enn bare å kikke.

Skjult ID med pseudonym ny & mann fr. 16 nov. 2007 10:39

Det er nok så att mange ser detta som vilken "arena" som helst (likt i den verkliga verden out there) der alle har ulike fokus/intresse eller inställning/kunskap...

1. en del vil visa upp seg og få bekreftelse i form av hjerte, besök i profil, mail whatever utan noe direkt intresse. Og er fornoyd med det.
2. andre er helt enkelt useriöse o bare leker runt. Og fornoyd med det.
3. andre savner helt enkelt sunt förnuft og hövlighet, dvs typ lite social kompetens. Og vet inte om det men likevel fornoyd med det.
4. andre er helt enkelt ikke intressert och driter i att svara etc...Og er fornoyd med det.

Personligen syns jag alltid man må svare på en uppvaktning på ett eller annat sätt.
Det är enkelt att vara hövlig, tydlig og svara: " tack för invitation men är inte intresserad av dig eller just nu. Men vi kanske kan hålla kontakt osv eller ej"

Man kan ju funder på detta ur ett mer makro/samfundsperspektiv vad som hänt/sker kring olika arenor som sukker, arbetsliv osv..men men not today...

Morsning

Skjult ID fr. 16 nov. 2007 19:33

Jeg bruker hjertene som gul lapp, kan da gå tilbake å skrive en hyggelig mail en dag jeg har bedre tid.
Men svarer selvfølgelig hvis jeg da får svar før jeg rekker å skrive selv.

Da blir jeg jo glad og vet at vedkommende er interessert i meg også

(kvinne 32 år fra Oslo) ti. 20 nov. 2007 11:53 Privat melding

Hei igjen!

Tusen takk for gode innlegg og svar :)

Jeg får vel bare innse at folk tolker dette hjerte-styret forskjellig.. og at om man får respons, kan man være glad for det!
Pollux: i mitt tilfelle i slike situasjoner... da tar jeg det som avvisning, men det er jo ikke helt borte i natta å teste ut med en melding heller.

Stå på alle sammen, hjerter eller ikke! Vi er alle fantastiske og unike mennesker, som ser på ting forskjellig :)

Hurra for sukker!