Alle innlegg Sukkerforum

Sukkerfesten

Vis siste innlegg
(mann 51 år fra Oslo) sø. 27 sep. 2009 12:48 Privat melding

Vi må vel ha den obligatoriske tråden om erfaringer fra festen (hvor ble det av de obligatoriske syterne?).

Som vanlig så var det mange hyggelige og imøtekommende folk og jeg vil tro det var en del som også "fant" hverandre i løpet av kvelden. Skulle bare mangle med så mange single på et sted.

Men jeg kan ikke bare rose opplegget. Jeg håper til neste fest at Sukker ordner skikkelig "disco" igjen. En fest uten dansemusikk/dansegulv er ikke en ekte fest etter min lærebok...

Skjult ID med pseudonym TomTom;-) sø. 27 sep. 2009 13:08

Takk for igår! :-)

Nå er jeg hjemme igjen... Det eneste jeg ble litt skuffet over var at det ikke var lagt opp til dansing på festen, og det er jo egentlig en selvfølge. Posthallen hadde stor nok plass til å kunne hatt ett gulv med plass til noen 10-talls. :)
Jeg synes "sukker" folkene var veldig hyggelige og imøtekommende jeg også. Ellers så var jeg overrasket over hvor mange ukjente jeg ikke kjente til, men som kjente igjen meg. :)

Skjult ID med pseudonym Nettfeber sø. 27 sep. 2009 13:12

Vært på sukkerfest der det bare var disko med øredøvende musikk, Da var denne varianten langt å foretrekke, men et hjørne med musikk som ikek nødvendigvis river murpussen av veggene kunne nok vært ok ;.-)

Veldig koselig var det :-) På en måte håper jeg det var den siste, men går det ikek min vei før neste arrangement dukker jeg opp igjen :-)

Skjult ID med pseudonym sunway77 sø. 27 sep. 2009 18:48

ahh da gikk jeg ikke glipp av det store da? jeg er nemlig nødt å få danse når jeg er ute:-)

Skjult ID med pseudonym Smily:o) sø. 27 sep. 2009 18:52

sunny ... vi var ca 20 som fikk danset alikevell.... Det blir ike noe annet enn hva man gjør det til selv ....
og jeg må jobbe med den lakenskrekken jeg får når jeg er på byen.. ;oP

Skjult ID med pseudonym sunway77 sø. 27 sep. 2009 19:00

ja det tenker jeg du fikk he he;-)

Skjult ID ma. 28 sep. 2009 00:35

Det var helt utrolig lite bemanning i barene! Hva tenkte de på? Det kan jo ikke ha vært en overaskelse at det kom mange gjester??
Sto nesten en halvtime i kø for å få noe å drikke. Savnet også bedre mulighet til dansing og mer variert musikk. Ellers bra sted og hyggelige mennesker...

Skjult ID med pseudonym Sukker.no ma. 28 sep. 2009 09:24

Vi ble dessverre like ovverasket som dere. Vi har jo brukt dette stedet før og informerte fortløpende om antallet gjester så de var godt informert.
Det vi fikk vite da vi ankom var at det var en ny daglig leder. Samtidig oppdaget vi at baren ved inngangen var borte.. Vi klagde høylytt, men fikk beskjed om at det ikke avr noe å gjøre med det på det tidspunktet. Det med musikken derimot hadde vi informert om en god stund på sidenen og det er begrunnet i naboer som tod dB målinger på forrige fest. Hvis vi kom over en viss grense så vil hele stedet bli stengt..

Skjult ID med pseudonym Hallo ma. 28 sep. 2009 14:42

Det er de samme sakene som kommer opp hver gang det er mange nye folk på festene. Så noen bombe burde det ikke vært for noen, men er dette et problem?
Nå var jeg ikke tilstede denne helgen selv

Men lang kø i baren, feil musikk, etc,etc. er noe som har vært gjenganger i flere år.

Kan hende at Sukker har prøvd dette før, men en idebank til fester kunne kanskje vært noe?

Det er jo slik at det er mange som kommer og går på et slik sted som sukker er, og det er jo også meningen med hele konseptet, og tidene forandrer seg, samt at kravene varierer fra de som går på fester.
Hvis noe noen liker Opera, mens en annen liker hard rock, så er det jo ikke lett å tekke alle med musikken.
Men drikkekøer er det overalt, men det kunne selvsagt vært mulig å få dette til...Og det koster ikke så mye å ha 5 personer til salg ekstra, hvis man da selger mye mer den kvelden. Samtidig vil jeg vel tro at sukker har påvirkning på dette, siden man kan banke i bordet med at det kommer alt fra 400-1000 personer på festene.

Men alikevel er det veldig gøy på disse festene. Har ikke vært på de, det siste året, men man kan jo gå på noen av de populære stedene i Oslo, så vil man nok se at Sukkerfestene er bra til sammenligning.
Det kan jo også hende at Sukker ser etter nye konsepter, og ikke bare må ha fester som alle er samlet?

Personlig syntes jeg det er mer artig med mindre samlinger/turer...Men det er jo hver sin smak.
Syntes de i sukker gjør en god jobb med å prøve å få single til å bli kjent med hverandre:)