Alle innlegg Sukkerforum

Gamle "kjente"

Vis siste innlegg
Skjult ID sø. 27 sep. 2009 22:02

Når du er på en date og ser ei du har vært på date med tidligere komme inn i lokalet, betyr det at du har vært på litt for mange dater?

Skjult ID med pseudonym pusen sø. 27 sep. 2009 22:04

Spørs hvor du er da.. Men JA! :) Mest sannsynlig... ;)

Skjult ID med pseudonym TomTom;-) sø. 27 sep. 2009 22:05

Eller uflaks... ;)

Skjult ID med pseudonym yeehaw sø. 27 sep. 2009 22:06

Nei.

Men når servitøren begynner å nikke gjenkjennende til deg og husker hva du pleier å bestille, da har du vært på for mange dater. Iallfall på det samme stedet :-)))

Skjult ID med pseudonym seriøs sø. 27 sep. 2009 22:29

Det finnes nok enkelte superdatere her inne, men de tenker seg ikke om to ganger. De kjører bare på! Det finnes de som kun dater hjemme hos hverandre t.o.m første daten. Tviler på at det kelnere der..:) hehe

Hvis du selv føler på at du kjenner igjen ikke bare en tidligere date men ganske mange, da er du på god vei til å bli en superdater og kanskje burde tenke deg litt om.

En venninne av meg hadde en noe pinlig episode med en kelner som kjente henne igjen etter nok en date med en fyr. Han sa til henne når typen satt der " Du er veldig heldig som blir ofte spandert på " også smilte han lurt..:)

Hun ble ganske flau. Hun er ikke en superdater, men hadde truffet 2-3 ulike menn på samme sted i løpet av det siste året. En av de ble hun sammen med...:)