Alle innlegg Sukkerforum

Tusen ord sier mer enn et bilde

Vis siste innlegg
(mann 44 år fra Østfold) fr. 16 nov. 2007 12:41 Privat melding

Veldig mange vakre mennesker her, synes forøvrig de fleste mennesker er vakre jeg selv om noen er flinke til å skjule det. Til temaet. Jeg er vel en av de som gidder å ta meg bryet å lese hva som står i profilteksten grundig, selv om jeg noen ganger blir blendet av flotte bilder. Det som slår meg er at mange her tydeligvis ikke legger særlig sjel i teksten, jeg mener visse har nærmest utformet en jobbsøkeannonse, er det virkelig det man vil presentere? Og for all del pass på at beskrivelsen du gir av deg selv stemmer med matchprofilen du har slitt deg gjennom og krysset av, jeg kommer til å sjekke! Nei, hjelper ikke om du har fyllt albumet ditt med alle kule steder du har vært på ferie så lenge profilen ser ut til å ha blitt skrevet av en protokollfører. Bare en liten oppfordring til julerengjøring. God Jul.

Skjult ID med pseudonym lady35 fr. 16 nov. 2007 18:24

Jeg synes det er veldig variert, noen skriver ingenting, mens andre har virkelig særegne profiler som tegner en tydelig personlighet. Men har jo opplevd t den personligheten overhodet ikke eksisterer i virkeligheten! Det kan være at man ikke har et realistisk bilde av seg selv, eller det kan være at personen på tastaturet er den "ekte", mens den man treffer i virkeligheten er den forknytte, hemmede. M.a.o. kan selv en personlig profil bli helt feil. Dette slår jo inn i scoren også. Men det er vel svakheten i dette systemet.
Jeg har forøvrig testet begge deler, og må si jeg er overrasket over at jeg får nesten like mange meldinger når jeg nesten ikke skriver noen ting; da defineer jeg tydligvis ikke bort noen. Men selv liker jeg jo profilene som er litt personlige da:-)

Skjult ID med pseudonym mrAlpin fr. 16 nov. 2007 18:47

Det er lett å være enig i mye av det lady35 skriver.

Jeg tror at profil-teksten viser personen slik han/hun egentlig ønsker å være. Men fordi profil-teksten kun kan vise personenes positive sider, ihvertfall hvis man vil date noen, så blir ikke personen hel og ekte. Jeg har eksperimentert med profil-tekst der jeg skrev om mine dårlige sider også, men fikk litt manglende respons på den. Tydelig at verden vil bedras.

Når jeg sitter bak tastaturet viser jeg den ekte mrAlpin. Jeg formidler det verdisynet jeg står for. Men jeg tror dessverre det er mange svindlere her inne også, falske og løgnaktige mennesker som bare skal ha gratis sex. Så man bør være skeptisk når man leser profil-tekster og ikke sluke alt rått.

Jeg kan bare snakke for meg selv når det gjelder dating, altså den dagen man treffer hverandre i virkeligheten. Jeg har et stort handikapp, har både hes pipestemme og stammer. Ikke akkurat verdens beste sjekketriks. Har hatt mange dater som sluttet etter 10 minutter. Men det er greit for meg, det er min måte å sile ut de useriøse på, de som kun går etter ytre ting, og som ikke er i stand til å se et menneskes virkelige skjønnhet.

Men ting kan være omvendt også, jeg har chattet med dyslektikere der jeg virkelig har vært i tvil om jeg ønsket å treffe personen i virkeligheten. Men vi måtte jo date, og noen av disse jentene var de flotteste jeg har møtt.

Mitt råd er vel at man må følge magefølelsen

Skjult ID med pseudonym sportylady fr. 16 nov. 2007 23:00

mrAlpin: Har vært på noen dates men har fortsatt til gode å treffe en av disse "gutta" som er ute etter gratis sex.
Men...for alle del det eksisterer helt sikkert her inne også.
Har derimot truffet menn som er skikkelig flott og på søken etter noe seriøst....men den berømte kjærestekjemien har ikke stemt.
Men derimot kompiskjemien har klaffet opp til flere ganger, og utvidet min " vennekrets".

Selv har jeg ikke lagt "sjela mi" i profilteksten.......tror faktisk jeg skal gå inn å se på den.
Tenkte ikke på å vise min personlighet i form av hvordan jeg skrev den, var vel litt mer opptatt av å komme med generell info....og det kan jo være skikkelig kjedelig lesing.
Synes forøvrig forumet er en fin måte å bli litt kjent med menn og ikke minst damer her.
Og her kommer personlighetene frem ser det ut til......

(kvinne 45 år fra Akershus) fr. 16 nov. 2007 23:22 Privat melding

Da jeg ble medlem her la jeg flid i min profiltekst, var oppriktig og ærlig. Etter en stund sletta jeg alt jeg hadde skrevet og skrev noe litt mindre personlig pga at jeg følte jeg blottet mange av mine innerste tanker. Nå har jeg sletta det også. Jeg synes det er utrolig vanskelig å få frem sin egen personlighet her inne kun med ord. Nå vet jeg ikke hva jeg skal skrive.

Skjult ID med pseudonym mrAlpin lø. 17 nov. 2007 19:45

248683 : Du trenger ikke fylle ut noen profiltekst, du har bilde, du har match-tre og det står hvor du bor.
Menn er enkle.

Det er vanskeligere for oss menn som må erobre kvinner med ord.


sportylady : Alle som jeg har truffet her inne, har klaget over at dem får tilbud fra gifte menn. Jeg har (dessverre ?) ikke selv opplevd å få tilbud fra disse gifte mennene, så jeg kan ikke uttale meg.

Skjult ID med pseudonym solsikke lø. 17 nov. 2007 19:51

Mr.Alpin, mener du at vi kvinner ikke trenger å skrive en profiltekst, så lenge vi har bilde? gidder dere ikke å lese gjennom teksten uansett da, eller?
Fikk forresten en tydelig masseprodusert mail her en dag (tror ikke jeg har opplevd det før, ikke så jeg har merket iallefall), men der stod det at han ble litt fenget av alle interessene mine...... og det morsomme/tragiske (velg selv) er jo at jeg ikke har skrevet et ord om interessene mine........ håper ikke han var en representant for den typiske mannen her inne...?!

Skjult ID med pseudonym mrAlpin lø. 17 nov. 2007 20:21

Solsikke : De fleste kvinner får like mye respons uansett om de har tekst eller bilde.

Når det gjelder useriøse menn, så synes jeg det er greit at man ikke straffer alle menn kollektivt fordi en mann har vært slem.
Det blir som å kalle alle muslimer for terrorister.

Skjult ID med pseudonym solsikke lø. 17 nov. 2007 20:42

Jeg straffer iallefall ingen menn :-)
det med om han kunne være representativ for mennene her, var egentlig ment som en spøk, men jeg ser at det ikke kom tydelig frem, og det må jeg bare si unnskyld for ...

Skjult ID med pseudonym mrAlpin lø. 17 nov. 2007 20:49

Det er ikke lett å skrive på et forum, alt som kan missforståes vil bli missfortstått.

Og hvem har rett til å kritisere en mann for å fiske med garn ?

(kvinne 50 år fra Vestfold) lø. 17 nov. 2007 21:14 Privat melding

Jeg har lagt masse sjel i min tekst og får svært få meldinger. :) Kanskje jeg er ur-stygg? Håper da ikke det. Eller så sær at de fleste bare går forbi? Men det er helt greit for meg, jeg er ute etter den ene speiselle, og kan vente. Er ikke opptatt av ørten meldinger og lange besøkslister, og gidder ikke kaste vekk tiden på menn som åpenbart ikke er noe for meg. Og jeg er glad for at jeg med min tekst skremmer vekk de "enkle" mannfolkene. Enten ved at jeg skriver for mye, slik at de ikke gidder å lese den i det hele tatt, eller ved at de leser den og tenker at denne jenta passer IKKE for meg.

Jeg tror man viser mye av hvem man er i teksten, selvsagt den man ønsker å være. Derfor er det ok med noen mail-vekslinger, msn, eller en telefonprat, for å få litt mer kjøtt og blod på magefølelse-beinet.