Alle innlegg Sukkerforum

Merking av jenter

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Merkeren ma. 4 sep. 2006 19:54

Har vært medlem her bare kort tid, og som den organiserte mannen jeg er merket jeg straks av de kvinnene jeg umiddelbart likte som "interessante" på topplisten.
Så har det gått noen dager... Null respons, de som har registert mitt lille framspill, for det er det jo, har verken huket meg inn eller ut.
Er det noen sosiale regler her jeg ikke har forstått? Eller er det bare sånn at de ikke er interesserte?

(mann 42 år fra Rogaland) ma. 4 sep. 2006 20:20 Privat melding

En analogi til den virkelig verden.

Du står med en gjeng av menn på et utested, og dere ser alle en fin dame på den andre siden av lokalet. Alle blunker til henne. Flere av dere blir skuffet over at dere ikke får noen respons tilbake. Flere av dere innser ikke at hun bare ser en skog av (interesserte hvis lysforholdene er de rette) menn, men ingen trær skiller seg nevnverdig ut.

Det er nok lett å ikke få med seg at man har blitt huket av som interessant, iallfall hvis mange gjør det.

Skjult ID med pseudonym Merkeren ma. 4 sep. 2006 20:46

Forstår hva du mener, synd hvis det er virkeligheten her inne. Er ikke vant til å bli ignorert. Trenger ikke aggressivitet i det virkelige liv, ser ut til at det må til her.

(kvinne 36 år fra Buskerud) ma. 4 sep. 2006 21:24 Privat melding

hmm, jeg lurt på også.. enten er jeg for uinteressant eller så er folk bare trege.. hehe.. ;)

(mann 42 år fra Oslo) ma. 4 sep. 2006 22:34 Privat melding

Folk kan nok være ganske trege og uoppmerksomme og derfor la merkingen gå hus forbi. Tror alikevel de aller fleste tenker "joa, hyggelig å bli merket som interessant, men skjer det noe mer?" Personlig så vil jeg nok forvente en liten oppfølgingsmelding fra noen som har satt meg som interessant. Hvis man er såpass interessert at man merker noen, så koster det så lite ekstra å sende en liten melding. Da gjerne med et eller annet å ta tak i for å spinne videre meldinger...

Skjult ID med pseudonym jente 32 ma. 4 sep. 2006 22:37

Det er en god del som merker meg som interessant som verken har skrevet noe om seg selv eller har bilde. Så da har man egentlig bare matchtallet å gå etter, og det synes hvert fall jeg er i minste laget for å si at noen er interessante. Man kan da ikke vente respons hvis man blunker til noen som står med med ryggen til?

(kvinne 36 år fra Buskerud) ma. 4 sep. 2006 23:30 Privat melding

Helt enig med Freo. En melding gjør så utrolig mye! :)

Skjult ID med pseudonym Merkeren ma. 4 sep. 2006 23:43

Javel, jeg får begynne å sende meldinger da. Synes jeg fortjener bedre, men jeg får bite det i meg. :)

Skjult ID med pseudonym Mann30 ti. 5 sep. 2006 11:20

Enig med Freo og MathildeR. Jeg bruker som regel å merke jenta "interessant" eller "svært interessant" og samtidig sende henne en melding. Hvis jeg ikke får svar innen en uke, så har jeg i hvert fall gjort et forsøk...

Skjult ID med pseudonym Mockis ti. 5 sep. 2006 12:03

Merkeren

Mener du virkelig at ettersom du merker jenta som interessant så er det hun som skal skrive til deg? *ler* Hvis du finner noen interessant, er du da ikke interessert i å prate med dama? Eller er det hun som skal ta kontakt? Om noen merker meg som interessant så får de faktisk skrive til meg først. Om jeg merker noen som interessant så skriver jeg til de først også. Litt initiativ skader ikke vet du. :-)

Det er ikke så lett å ha oversikten over nye som merker en som interessant når det liggere flere hundre navn på den listen. Nesten så jeg har lyst til å lime inn hele listen her så dere ser hvordan gutter slenger ut disse hjertene i øst og vest.

Skjult ID med pseudonym Merkeren ti. 5 sep. 2006 20:58

Mockis, slapp av.Jeg har sluttet å merke. Kan du ikke lime inn listen, slik at du er sikker på at vi forstår hvor super du er.

Skjult ID med pseudonym Rød on. 6 sep. 2006 23:42

Jeg synes faktisk et gult hjerte er ganske fornærmende; da har fyren virkelig studert deg, tatt stilling til at du ikke er så veldig interessant, og gjerne vil fortelle deg akkurat det... Har jeg misforstått? :-)

(mann 42 år fra Oslo) to. 7 sep. 2006 00:09 Privat melding

Rød: Jeg mener du har misforstått.. :)
For meg er "Meget interesant" noen som matcher tilnærmet perfekt og du har veldig mange av mine verdier og det er sannsynlig at kjemien er ganske bra. Er du "Interessant", så har du noen av mine verdier, men kjemien vil ha veldig mye å si. Er du derimot "Ikke interessant", så har du noen verdier som fundamentalt strider mot mine.

(kvinne 43 år fra Oslo) to. 7 sep. 2006 09:34 Privat melding

Merkeren: du sier du mener du fortjener å bli kontaktet dersom du finner noen interessante, men er du sikker på at du har fått frem det godt nok i profilen din da?

du kjenner deg selv ut og inn, du vet hvem du er og hva du kan være for ett menneske, det vet i veldig liten grad de av oss som er her inne.
det er ikke SÅ mye man finner ut via kun profil, man kan se om man er interessert i å få eller ta kontakt ja, men det er det.

og har du skrevet på en måte som ikke taler direkte til meg, så kan det hende jeg oppfatter deg annerledes en du selv oppfatter deg også.

jeg har heller ikke fått noe respons fra de jeg har satt som interessant stort sett, så det er noe som gjelder både menn og kvinner her.

har heller ikke fått svar bestandig når jeg har sendt en melding, men det blir jo som tidligere nevnt i tråden som å prøve å ta kontakt med noen i virkeligheten. noen ganger må man mer en å blunke til noen før de snakker til deg, andre ganger hjelper det ikke engang å kaste seg rundt vedkommende å skravle, det er ikke sikkert du får svar da heller.

(mann 48 år fra Oslo) to. 7 sep. 2006 11:58 Privat melding

Heh.

Det er vel egentlig veldig enkelt. Hvis man merker noen som interessant, og ikke får noen form for respons, da er man antagelig ikke vedkommendes type. Dette gjelder nok både damer og herrer :-)

Dersom vedkommende slumper til å være sjenert kan det jo likevel hende at man ikke tør å gi respons. Et sånt "klikk" er liksom litt enkelt og upersonlig.

Det beste er nok helt klart å sende en melding og si hei, eller endog noe litt mer spennende. Får du ikke svar da, er det store sjanser for at du bør ta hintet. Mange her inne er jo imidlertid både høflige og oppegående, og mange svarer selv om du ikke er den rette for dem.

I tillegg er det mye lettere å få et inntrykk av vedkommende hvis man faktisk har brukt den fine muligheten man har til å beskrive seg selv (og legge frem akkurat passe mengder skryt :-) i profilen. Jeg synes det er litt underlig at ikke alle gjør det, faktisk. Kanskje man skulle ha et valg i det avanserte søket som heter "Har beskrivelse"?

Skjult ID med pseudonym Mockis to. 7 sep. 2006 17:08

Merkeren
Jeg slapper egentlig helt av jeg. Du som var frustrert over dette!
Poenget mitt var uansett - om noen merker en som interessant så er det ikke alle som faktisk klarer å skille navnene når mange bruker den metoden med å kun merke og ikke skrive.

Skjult ID med pseudonym jente>30 ti. 26 sep. 2006 20:30

Jeg synes denne diskusjonen trenger å få litt plass igjen hvorfor merke noen hvis du ikke gidder å skrive til dem?

Skjult ID med pseudonym kingokongo ti. 26 sep. 2006 23:04

Mener du at man først bør merke og så sende hilsen? Hva er vitsen med merke-funksjonen da? Da kunne man jo bare sendt en hilsen med en gang i stedet for holde på å dille på den måten.

Skjult ID med pseudonym Sabina fr. 28 des. 2007 21:29

Lillemej så lur du er som henter gamle tråder og samtidig får opp kvaliteten på forumet vårt ;=)

(kvinne 47 år fra Oslo) fr. 28 des. 2007 21:41 Privat melding

Skriv noen ord i tillegg til ,eller istede for hjerte sier jeg.

Skjult ID med pseudonym LB fr. 28 des. 2007 21:51

Merkeren: Har du merket jenter i flere dager, uten respons? hmm..... er du sikker på at du har merket dem riktig?

Skjult ID med pseudonym Umko fr. 28 des. 2007 21:53

Ja, enig. Når noen setter gult hjerte på meg så skriver jeg ikke automatisk en hilsen til vedkommende. Jeg mener at initiativet ligger fortsatt hos den som har delt ut hjertet. Noen bruker også hjertene for å merke aktuelle kandidater for seg selv.

Skjult ID med pseudonym Utmerket fr. 28 des. 2007 21:58

Jeg har blitt merket av som 'interessant' av 15-20 kvinner. Av disse er det kun 2-3 stk som jeg har vært interessert i, i tillegg til at jeg har vært i dialog og truffet noen andre (hvor det ikke har vært 'merking' inne i bildet).
Jeg har derfor ikke sendt meldinger til de andre, menheller konsentrert meg om de jeg har funnet spennende. Mer har ikke jeg kapasitet til...

Skjult ID med pseudonym Lilleulv lø. 29 des. 2007 03:24

Hvis jeg en sjelden gang setter hjerte på noen (rød hjerter har jeg aldri brukt) er det litt latskap. Det betyr noe sånt som at du kan forvente å få svar hvis du skriver først... Men enig med Mockis, er det noen man virkelig tror liker og vil ha kontakt med, får man sende melding. (Er vel derfor jeg ikke bruker de rød). Er ikke så opptatt av om noen har satt hjerte på meg eller ikke.

Skjult ID med pseudonym På'n igjen lø. 29 des. 2007 03:40

Ja,ja, så er det på'n igjen med hjerter..... :)

(noen har vært i arkivet ser jeg)

Skjult ID med pseudonym Undrende lø. 29 des. 2007 04:16

Hei,
ja, jeg gir meg helt over hvor slappe folk er når det er snakk om "de dropsa på byn".. hvor er dere jævla kjekke soulmates???

Skjult ID med pseudonym MadamMim lø. 29 des. 2007 12:20

Synes at et hjerte bør følge med en mail, ellers synes jeg ikke man kan forvente respons, og hva meg angår så får jeg ikke med meg hvem som gir meg hjerter! Det oppdages ved en tilfeldighet, men ville garantert blitt oppdaget om hjertet kom sammen med en mail!

Skjult ID med pseudonym kit001 lø. 29 des. 2007 12:33

På'n igjen, like greit å resirkulere de gamle trådene på slike standard spørsmål... :-)

Skjult ID med pseudonym jente 31 lø. 29 des. 2007 12:35

he he he he he.. Du finner noe intressangt - send en meld.!!!...glem hjertene i første omgang.
Hvis du oppnår kontakt og dere sender noen meld frem og tilbake... da kan du merke noen...
Jeg gir aldri et rødt hjerte før jeg har sett personen live og har noe å begrunne det røde hjerte med.
Men nå er jeg veeeldig gjerrig med hjertene mine også da... hihihihi

Skjult ID med pseudonym Felix ti. 1 jan. 2008 18:56

Jaaa ja, Nok en gang tatt opp mange ganger, Men utrolig flott å se så mange nye mennesker på forum!!
Fortsett å skriv. Det er viktigere en at gamle temaer blir tatt opp igjen.

(kvinne 73 år fra Akershus) ti. 1 jan. 2008 20:03 Privat melding

Ikke mye hjerter for oss over 60 her,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Prøver andre kanaler. Lykke til for alle søkere på jakten etter partner eller bare spenning.