Alle innlegg Sukkerforum

En super søndagsdate?

Vis siste innlegg
Skjult ID fr. 16 nov. 2007 21:02

Jeg har truffet en mann jeg liker veldig godt! Han bor i en annen landsdel enn meg. Neste helg kommer han til Oslo. Han er opptatt hele helgen, men har valgt å utsette hjemreisen til mandag for at vi kan treffes søndag kveld.
Jeg har truffet ham en gang før, og vi har jevnlig kontakt pr telefon. Vi er jevngamle, midt i 40 årene og ingen av oss har det veldig travelt. Enn så lenge er kvalitet fremfor kvantitet fokus for våre samtaler og dater. Vi vurderer hverandre, men er begge på gli i riktig retning.

Siden jeg bor her er det opp til meg å lage en romantisk og uforglemmelig date. Det trenger jeg hjelp til. Er det noen som har noen gode forslag?

T

Skjult ID med pseudonym fredag fr. 16 nov. 2007 21:27


Nå skriver du lite om hvilke interesser dere har, budsjett osv...her kommer mine forslag (kombiner gjerne flere ting); Gocart, skøyter, romantisk middag i lavvo, spasertur, Nesoddbåten t/r, middag på restaurant, konsert, Akershus festning, galleri, konsert hos Per på Hjørnet, bare rusle fra sted til sted i oslo....

Skjult ID med pseudonym vennlig fr. 16 nov. 2007 21:42

Hei du,

så hyggelig da!! Jeg ville tro at det viktigste for dere var å bli bedre kjent, så jeg tror jeg ville være veldig forsiktig med å fylle kvelden med for mye program. Spise på et stille, fint sted, vil alltid bli suksess. Som "fredag" skriver, handler det også om hvilke interesser dere har, hvis du skal fylle det med noe mer. Jeg vil ikke anbefale konserter, revyer og den slags, men aktiviteter der dere kan prate sammen mens dere opplever. Det ligger forresten et show-sted i oslo, wallmans salonger, som du sikkert vet om selv. Der er det jo god anledning til å spise godt mens dere opplever litt show og underholdning hvis det er mest aktuelt for dere, men samtidig kan snakke sammen. Blir kanskje ikke så krevende ramme da. Litt voksen publikum også. ...og så finne en stille og rolig bar etterpå. Det ville jeg satse på.
Lykke til - og fint om du skriver noen ord her om hvordan det går!

Skjult ID med pseudonym Pippi fr. 16 nov. 2007 23:18

Om dere er klare for hverandre og har en kveld (liten tid ) er det vel nok meg litt bra musik og vin hjemme ;=)

Skjult ID med pseudonym Pippi fr. 16 nov. 2007 23:18

Hva er han opptatt med de andre dagene?

Skjult ID lø. 17 nov. 2007 00:11

Han skal delta i en konkuranse / idrett på høyt nivå. Antar at han er litt sliten. Har selv tenkt på SPA, liker menn det, særlig når de er fysioterapauter selv?
T

Skjult ID med pseudonym sportylady lø. 17 nov. 2007 00:17

SPA er alltid digg

Skjult ID med pseudonym Pippi lø. 17 nov. 2007 00:22

SPA er deilig men tror det kan blir feil også.

Samtidsmuseet er bra om han liker kunst - fin aktivitet på en søndag ;=)